Kentikelenio26
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
το πρόβλημα σου ποιό είναι ρε τούμπανο;
εσι και η συμπεριφορα σου ρε ψυλομουττικο λευκωσιατουι
το πρόβλημα σου ποιό είναι ρε τούμπανο;
Αγαπητοί συνάδελφοι, έφτασε στα αυτιά μου μια πληροφορία και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να την επιβεβαιώσει. Μου είπαν λοιπόν, ότι πηγαίνοντας προς το Δάλι και μόλις περάσουμε το εργοστάσιο της Carlsberg, στο κατήφορο που είναι μετά, στα δεξιά είναι 2 κοπέλες σε ένα τροχόσπιτο που κάνουν φραπέδες για να δροσίσουν τους διψασμένους περαστικούς. Η περιγραφή όμως επίσης έλεγε ότι είναι πολύ καυτές και ότι αν τους προσφερθεί κάτι παραπάνω προσφέρουν υπηρεσίες κατάσβεσης της φωτιάς που άναψαν.
Ερωτώ λοιπόν αγαπητοί συναδέλφου αν κάποιος γνωρίζει για την αλήθεια των δηλώσεων αυτών.
αγαπητε συναδελφε
η πληροφορια ειναι μουφα γιατι τυχαινει να γνωριζω προσωπικα τις Λιθουανεζες που αναφερεις. ΟΛες οι πληροφοριες ειναι πραγματικες εκτος της αποδοχης αμοιβης. Οι κοπελες το κανουν με οποιον γουσταρουν ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αλλα μην κανετε ορεξη το μαγαζι αλλαξε κοριτσια, εφερε κατι ξενερωτες. Τα κοριτσια απ οτι ξερω η V.... σταματησε (μαλον βρηκε γκομενο γιατι δεν απανταει τα τηλεφωνα) και η R... συνεχιζει μονο την αλλη της δουλεια ντανσερ
το μυριστικα οτι η πληροφορια ειναι μουφα .. αγαπητε συναδελφε Znora1 εκι κοντα ιπαρχουν πολλες που κανουν καφεδες απο οτι ιδα... μιπος χερεις αν καπιες απ αυτες εκει προσφερουν και αλλες υπηρεσιες..??
εχεις καμια πλιροφορια ...?
Γιωργάκη φρόνιμα γιατι η Λεμεσός είναι μόνο 70χλμ απο Λευκωσία.
guys μη με πρίζετε μεσω μηνυμάτων. τηλέφωνο δεν πρόκειται να δώσω όπως δεν πρόκειται να ζητήσω να μου δώσετε.
Εγώ απλά ζήτησα από κάποιους να μη μου στέλνουν PΜ (post #714) και κάποιος έσπευσε να λάβει το λόγο και να προκαλεί και να βρίζει (post #715) ενώ εγώ δεν είχα ασχοληθεί μαζί του.
[glow=red,2,300]ταραμενε p900[/glow]
[glow=red,2,300]οτι θυμασαι χαιρεσαι, οξα θελεις συμμασιαν[/glow]
(post #717) απάντησα χωρίς να βρίσω και ξανααπαντά βρίζοντας
(post #718)
[glow=red,2,300]ρε κριμαν[/glow]
[glow=red,2,300]Μπιχτου τα[/glow]
[glow=red,2,300]βουτηροΛευκωσιατουιν[/glow]
ε ναί, μετά έβρισα
ούτε πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. κάμετε/πείτε ότι καταλαβαίνετε
Αγαπητοί συνάδελφοι, έφτασε στα αυτιά μου μια πληροφορία και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να την επιβεβαιώσει. Μου είπαν λοιπόν, ότι πηγαίνοντας προς το Δάλι και μόλις περάσουμε το εργοστάσιο της Carlsberg, στο κατήφορο που είναι μετά, στα δεξιά είναι 2 κοπέλες σε ένα τροχόσπιτο που κάνουν φραπέδες για να δροσίσουν τους διψασμένους περαστικούς. Η περιγραφή όμως επίσης έλεγε ότι είναι πολύ καυτές και ότι αν τους προσφερθεί κάτι παραπάνω προσφέρουν υπηρεσίες κατάσβεσης της φωτιάς που άναψαν.
Ερωτώ λοιπόν αγαπητοί συναδέλφου αν κάποιος γνωρίζει για την αλήθεια των δηλώσεων αυτών.
αγαπητε συναδελφε
η πληροφορια ειναι μουφα γιατι τυχαινει να γνωριζω προσωπικα τις Λιθουανεζες που αναφερεις. ΟΛες οι πληροφοριες ειναι πραγματικες εκτος της αποδοχης αμοιβης. Οι κοπελες το κανουν με οποιον γουσταρουν ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αλλα μην κανετε ορεξη το μαγαζι αλλαξε κοριτσια, εφερε κατι ξενερωτες. Τα κοριτσια απ οτι ξερω η V.... σταματησε (μαλον βρηκε γκομενο γιατι δεν απανταει τα τηλεφωνα) και η R... συνεχιζει μονο την αλλη της δουλεια ντανσερ
a re file irwtfu ,, eklise to forum. doste kan info ree !
Nantia Brown !!!Eπί του προκειμένου παίδες.
Γνωρίζει κανένας να παίζει κάτι καλό στη Λευκωσία;;;;;;;
όλες + τα μπουρδέλα τα οποία στη Λευκωσία είναι 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 ΝΑΙ δύο είναι.Διαβαζω το θρεντ και εχω καταληξει σε μερικα συμπερασματα. Αν τα συμπερασματα αυτα ειναι λαθος θα ηθελα να μου το πειτε για να μην την πατησω. Κοπελες μπορεις να βρεις στα
-καμπαρε
-αν εχεις τηλεφωνο απο καποια συγκεκριμενη κοπελα και της τηλεφωνεις και κανονιζεις
-πιατσα με κινεζες
-απο ταριφα
-απο μασατζιδικα σε αγγελιες. Πας βλεπεις και εαν σου αρεσει η γκομενα μενεις αλλιως τσιαο.
ποια απο αυτες τις πηγες θεωρειτε πιο αξιοπιστες;
Καλησπερα απο Κυπρο! Ξερει κανεις κανα κωλομπαρο Λευκωσια?? Μην μας φαει η αγαμια μεχρι τα χριστουγεννα!
110% του γυναικείου πληθυσμού της τουλάχιστονΤυπε μου το ρωτας σοβαρα τωρα αυτο? Εκανα το φανταρικο μου στο νησι, η Λευκωσια πρεπει να εχει το μεγαλυτερο ποσοστο πουτανων ανα κατοικο στον κοσμο!
Λυδρας?? Λες να βγω γ ψωνια?? Κληρου ησουν η Τσερι??Τυπε μου το ρωτας σοβαρα τωρα αυτο? Εκανα το φανταρικο μου στο νησι, η Λευκωσια πρεπει να εχει το μεγαλυτερο ποσοστο πουτανων ανα κατοικο στον κοσμο!