ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Εγω δεν ημουν τοσο μικρος τοτε, ημουν 25 και μολις ειχα απολυθει από τον στρατό.Ημουν πιτσιρικάς τότε και είχα συγκλονιστεί απο τη βαρβαρότητα 2 δολοφονιών μπροστά στη κάμερα, εικόνες που μου φάνηκαν απίστευτα σκληρές και με ωρίμασαν λίγο πιο γρήγορα . Δε ξέρω αν ήταν ήρωες ή οχι αλλά οι τύποι είχαν μεγάλα αρχίδια και πέθαναν για τις ιδέες τους. Οι κωλότουρκοι φάνηκαν ακόμα μια φορά στην ιστορία τη σκατοφάρα είναι, 10 άτομα με έναν στη μια περίπτωση και όπλο σε άοπλο στη δεύτερη.
σε έχει φαει η μαλακία Άλεξ...απο το κακό στο χειροτερο τα ποστ σου...καλυτερα διαγράψου να ησυχασουμε εκτός αν θες του χρονου πρωταθλημαΕγω δεν ημουν τοσο μικρος τοτε, ημουν 25 και μολις ειχα απολυθει από τον στρατό.
Για τον Ισαακ ηταν πραγματι βαρβαροτητα.
Για τον Σολωμού από τότε μου ειχε καρφωθεί η ιδεα "που ηταν οι μαλακες οι φιλοι του να τον εμποδισουν να κανει τη μαλακία".
Επιπλέον, μαλακία εκανε και ο τούρκος που τον πυροβολησε.
Αν δεις προσεκτικα το βιντεο, τον πυροβολει ακριβως τη στιγμη που δειχνει να τα "παραταει" και παει να κατεβει.
Ουσιαστικα τον εκανε θρύλο "με το ζορι" ο βλαξ που τον πυροβολησε.
Επισης, εχω την αποψη ότι ειναι καλυτερα να ζεις και να αγωνιζεσαι παρά να θυσιάζεσαι χωρις προφανη αιτια.
Έχετε φαγωθεί ορισμένοι.Τί προτείνεται? Να επιτεθούμε στην Τουρκία? Να χάσουμε 2-3-4 νησιά? Οι Κύπριοι τί κάνουν πέρα από διαδηλώσεις,συναυλίες και κατεβάσματα σημαιών? Θα πάει κάποιος απο εμάς να πολεμήσει για την Κύπρο? Τόσα χρόνια κατοχή πείτε μου ,πόσες βόμβες έβαλαν οι Κύπριοι (σε στρατιωτικό στόχο)? Και μη μου πείτε για την δυνατή Τουρκία..Και οι παλαιστίνιοι απέναντί τους το Ισραήλ έχουν.Αλλά και πιο πίσω στο χρόνο ,οι Κύπριοι τα έβαλαν με την Αγγλία.Η Ελλάδα ακόμα μία φορά έμεινε απραγη στα εθνικά θέματα.Για ακόμα μία φορά γύρισε την πλάτη στην Κύπρο.
ο νταλαρας ειναι ειδικος σε αυτα τυπεΟι Κύπριοι τί κάνουν πέρα από συναυλίες
γιατι ρε τυπε..μια χαρα ειναι...λιγοι ειναι,τους φτανει και το μισο νησι...οι κυπριοι ειναι κλασικο παραδειγμα εκμαυλισμου των λαων,,,απο μαχητες κ πορωμενοι με τα εθνικα τους θεματα
μεσα σε λιγοτερο απο 15 χρονια γινανε αβουλα πλασματσ ,μια νεοάια πιο μαλθακη δεν υπαρχει
κερασακι στην τουρτα ο πατριδοκαπηλος αναστασιαδης που θα βαλει την οριστικη ταφοπλακα στον κυπριακο ελληνισμο
βεβαια αφου τον ψηφισαν μην κλαιγονται μετα
σε 20χρονια η κυπρος που ξερουμε θαναι μια αναμνηση για οσους την εχουμε ζησει εστω κ λιγο απο κοντα.......... :-*
πιο μισο?τιποτε δεν θα μεινει,,κοσοβοποιηση ,οι τουρκοι ,οχι τουρκοκυπριοι,οι τουρκοι,απο την ανατολια βασικα εποικοι,γενοβολανε αβερτσ η οικονομια τους εχει καταστραφει ολοκληρωτικα,κατι ψιχουλα με τουρισμο παλευουν 2 πολεις λεμεσος κ παφος ,κι αυτο οσο αντεξει,,,γιατι ρε τυπε..μια χαρα ειναι...λιγοι ειναι,τους φτανει και το μισο νησι...
και εχουν και ριαλια (τουλαχιστον πριν τη κριση)...
Tι σε πειραξε?σε έχει φαει η μαλακία Άλεξ...απο το κακό στο χειροτερο τα ποστ σου...καλυτερα διαγράψου να ησυχασουμε εκτός αν θες του χρονου πρωταθλημα