Νέα

Κύπρος: 18 χρόνια από τη δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Κρίμα που δεν έγινε ότι έπρεπε ώστε να πιάσουν έστω τους δολοφόνους του πρώτου που σκοτώθηκε από κάτι βρωμόσκυλα γκρίζους λύκους.Χτυπήσαν τον άνθρωπο μέχρι θανάτου ενώ εκείνος ήταν άοπλος..Και για τον δεύτερο κρίμα αλλά όλοι οι ξένοι και οι Τούρκοι σου λένε ότι μπήκε στα κατεχόμενα και πήγε να κατεβάσει σημαία.Αλλά μεγάλο αίσχος που δεν βρήκαν τους δολοφονους του άλλου παιδιού

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ημουν πιτσιρικάς τότε και είχα συγκλονιστεί απο τη βαρβαρότητα 2 δολοφονιών μπροστά στη κάμερα, εικόνες που μου φάνηκαν απίστευτα σκληρές και με ωρίμασαν λίγο πιο γρήγορα . Δε ξέρω αν ήταν ήρωες ή οχι αλλά οι τύποι είχαν μεγάλα αρχίδια και πέθαναν για τις ιδέες τους. Οι κωλότουρκοι φάνηκαν ακόμα μια φορά στην ιστορία τη σκατοφάρα είναι, 10 άτομα με έναν στη μια περίπτωση και όπλο σε άοπλο στη δεύτερη.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
H λαλίστατη , στα θέματα της Κριμαίας , Δύση, τί ακριβώς πράττει για την Τουρκία και την παράνομη κατοχη ευρωπαϊκού εδάφους ?
Ποιές είναι οι "κυρώσεις" που επιβλήθηκαν στην Τουρκία ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
κρίμα...

kolomparas36

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Ελλάδα ακόμα μία φορά έμεινε απραγη στα εθνικά θέματα.Για ακόμα μία φορά γύρισε την πλάτη στην Κύπρο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Οι πουσταραδες τον εφαγαν διχος ελεος... αμεσος πυροβολισμος στο λαιμο ! Δεν ειχαν τα αρχδια να πανε 2  με 3 , με τα χερια να τον βγαλουν εξω....Θατρογαν το ξυλο της αρκουδας...Ας ειναι καλα εκει ΨΙΛΑ  που ειναι αυτος ο ΗΡΩΑς !  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ημουν πιτσιρικάς τότε και είχα συγκλονιστεί απο τη βαρβαρότητα 2 δολοφονιών μπροστά στη κάμερα, εικόνες που μου φάνηκαν απίστευτα σκληρές και με ωρίμασαν λίγο πιο γρήγορα . Δε ξέρω αν ήταν ήρωες ή οχι αλλά οι τύποι είχαν μεγάλα αρχίδια και πέθαναν για τις ιδέες τους. Οι κωλότουρκοι φάνηκαν ακόμα μια φορά στην ιστορία τη σκατοφάρα είναι, 10 άτομα με έναν στη μια περίπτωση και όπλο σε άοπλο στη δεύτερη.
Εγω δεν ημουν τοσο μικρος τοτε, ημουν 25 και μολις ειχα απολυθει από τον στρατό.
Για τον Ισαακ ηταν πραγματι βαρβαροτητα.
Για τον Σολωμού από τότε μου ειχε καρφωθεί η ιδεα "που ηταν οι μαλακες οι φιλοι του να τον εμποδισουν να κανει τη μαλακία".
Επιπλέον, μαλακία εκανε και ο τούρκος που τον πυροβολησε.
Αν δεις προσεκτικα το βιντεο, τον πυροβολει ακριβως τη στιγμη που δειχνει να τα "παραταει" και παει να κατεβει.
Ουσιαστικα τον εκανε θρύλο "με το ζορι" ο βλαξ που τον πυροβολησε.
Επισης, εχω την αποψη ότι ειναι καλυτερα να ζεις και να αγωνιζεσαι παρά να θυσιάζεσαι χωρις προφανη αιτια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω δεν ημουν τοσο μικρος τοτε, ημουν 25 και μολις ειχα απολυθει από τον στρατό.
Για τον Ισαακ ηταν πραγματι βαρβαροτητα.
Για τον Σολωμού από τότε μου ειχε καρφωθεί η ιδεα "που ηταν οι μαλακες οι φιλοι του να τον εμποδισουν να κανει τη μαλακία".
Επιπλέον, μαλακία εκανε και ο τούρκος που τον πυροβολησε.
Αν δεις προσεκτικα το βιντεο, τον πυροβολει ακριβως τη στιγμη που δειχνει να τα "παραταει" και παει να κατεβει.
Ουσιαστικα τον εκανε θρύλο "με το ζορι" ο βλαξ που τον πυροβολησε.
Επισης, εχω την αποψη ότι ειναι καλυτερα να ζεις και να αγωνιζεσαι παρά να θυσιάζεσαι χωρις προφανη αιτια.
σε έχει φαει η μαλακία Άλεξ...απο το κακό στο χειροτερο τα ποστ σου...καλυτερα διαγράψου να ησυχασουμε εκτός αν θες του χρονου πρωταθλημα

OP
OP
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

10606102_753357384728113_2998433330371732400_n.jpg

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Η Ελλάδα ακόμα μία φορά έμεινε απραγη στα εθνικά θέματα.Για ακόμα μία φορά γύρισε την πλάτη στην Κύπρο.
Έχετε φαγωθεί ορισμένοι.Τί προτείνεται? Να επιτεθούμε στην Τουρκία? Να χάσουμε 2-3-4 νησιά? Οι Κύπριοι τί κάνουν πέρα από διαδηλώσεις,συναυλίες και κατεβάσματα σημαιών? Θα πάει κάποιος απο εμάς να πολεμήσει για την Κύπρο? Τόσα χρόνια κατοχή πείτε μου ,πόσες βόμβες έβαλαν οι Κύπριοι (σε στρατιωτικό στόχο)? Και μη μου πείτε για την δυνατή Τουρκία..Και οι παλαιστίνιοι απέναντί τους το Ισραήλ έχουν.Αλλά και πιο πίσω στο χρόνο ,οι Κύπριοι τα έβαλαν με την Αγγλία.
Η Ελλάδα στηρίζει με κάθε τρόπο την Κύπρο,υλικά,ηθικά και στρατιωτικά. Φτάνει πια με το παραμύθι της εγκατάλειψης της νήσου! Ότι μπορούμε κάνουμε. Και να είστε σίγουροι πώς σε αντίστροφη περίπτωση,η Κύπρος θα σφύριζε αδιάφορα!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
οι κυπριοι ειναι κλασικο παραδειγμα εκμαυλισμου των λαων,,,απο μαχητες κ πορωμενοι με τα εθνικα τους θεματα
μεσα σε λιγοτερο απο 15 χρονια γινανε αβουλα πλασματσ ,μια νεοάια πιο μαλθακη δεν υπαρχει
κερασακι στην τουρτα ο πατριδοκαπηλος αναστασιαδης που θα βαλει την οριστικη ταφοπλακα στον κυπριακο ελληνισμο
βεβαια αφου τον ψηφισαν μην κλαιγονται μετα
σε 20χρονια η κυπρος που ξερουμε θαναι μια αναμνηση για οσους την εχουμε ζησει εστω κ λιγο απο κοντα.......... :-*

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
οι κυπριοι ειναι κλασικο παραδειγμα εκμαυλισμου των λαων,,,απο μαχητες κ πορωμενοι με τα εθνικα τους θεματα
μεσα σε λιγοτερο απο 15 χρονια γινανε αβουλα πλασματσ ,μια νεοάια πιο μαλθακη δεν υπαρχει
κερασακι στην τουρτα ο πατριδοκαπηλος αναστασιαδης που θα βαλει την οριστικη ταφοπλακα στον κυπριακο ελληνισμο
βεβαια αφου τον ψηφισαν μην κλαιγονται μετα
σε 20χρονια η κυπρος που ξερουμε θαναι μια αναμνηση για οσους την εχουμε ζησει εστω κ λιγο απο κοντα.......... :-*
γιατι ρε τυπε..μια χαρα ειναι...λιγοι ειναι,τους φτανει και το μισο νησι...
και εχουν και ριαλια (τουλαχιστον πριν τη κριση)...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
γιατι ρε τυπε..μια χαρα ειναι...λιγοι ειναι,τους φτανει και το μισο νησι...
και εχουν και ριαλια (τουλαχιστον πριν τη κριση)...
πιο μισο?τιποτε δεν θα μεινει,,κοσοβοποιηση ,οι τουρκοι ,οχι τουρκοκυπριοι,οι τουρκοι,απο την ανατολια βασικα εποικοι,γενοβολανε αβερτσ η οικονομια τους εχει καταστραφει ολοκληρωτικα,κατι ψιχουλα με τουρισμο παλευουν 2 πολεις λεμεσος κ παφος ,κι αυτο οσο αντεξει,,,
,σε 20χρονια θαναι μια λυπηρη κ σιωπηλη μειοψηφια στο ομοσπονδο κρατος που το πουλημενο τομαρι ο προεδρος τους τους οδηγει,,,
ριαλια γιοκ για το 80% του κοσμου ,,,,

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
κι αν στην ελλαδα,θεωρητικα υπαρχει μια δυνατοτητα επανεκινησης της παραγωγης κι οικονομιας,λεμε τωρα,,
εκει δεν υπαρχει τιποτε σχεδον,,κατι δωματια ενοικιαζομενα κι αυτο ειναι ολο... :-*
δεν λυπαμαι κατι καραγκιοζακια νεοπλουτα που φαληρισαν,λυπαμαι τον απλο κοσμο ,ειδικα πιο μεγαλυτερης ηληκιας που οσες φορες ειχα βρεθει στο νησι με ειχαν συγκξνησει με την συμπεριφορα τους..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
σε έχει φαει η μαλακία Άλεξ...απο το κακό στο χειροτερο τα ποστ σου...καλυτερα διαγράψου να ησυχασουμε εκτός αν θες του χρονου πρωταθλημα
Tι σε πειραξε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom