Νέα

κυπριοι δεν ειναι εθνικοτητα ειναι επαγγελμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounopanas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:birdman:

Συνημμένα

• 17173_1231491741650_1059820192_30677352_3742493_n.jpg
    17173_1231491741650_1059820192_30677352_3742493_n.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 10

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οι κυπριες ειναι ωραιες γυναικες.καβλιαρες και σεξουλιαρες.πολλοι κυπριοι ειναι κομπλεξικοι με μας.και δεν καταλαβαινω τον λογο.. μηπως γιατι πολλες κυπριες γαμιουνται με ελληνες? ε και? παντως εχω γνωρισει και αρκετα καλα παιδια!! κορυφαιους θα ελεγα!κολληταρια! κυπρος ειναι ελλαδα.ειναι γεωγραφικο διαμερισμα της ελλαδας.οπως ειναι η κρητη,η πελοποννησος κτλ κτλ.γαμιεται η κρητικια με αθηναιο στραβωνουν οι κρητικοι,γαμιεται η λαρσαια με μανιατη στραβωνουν οι λαρσαιοι,γαμιεται η μανιατισσα με σαλονικιο,στραβωνουν οι μανιατες και ουτο καθεξης.μην το παιρνετε διαφορετικα.ελλαδα ειναι η κυπρος.επισης αρκετες ελληνιδες γαμιουνται με κυπραιους.ε και τι εγινε?? το θεμα ειναι να μην γαμιουνται με αλβανουσ.τοτε θελουν σφαξιμο... τα θεματα τιμης με την γυναικα ειναι γνωστα απο τα αρχαια χρονια..βλεπε ιφιγενεια.

Τι σχέση έχει η Ιφιγένεια με γαμήσια;

Η Αρχαία Ελλάδα σας μάρανε.

"Είτε παίδες Ελλήνων" που έλεγε και ο Σκορπιός.

Επισκέπτης
παντως για να βγουμε απο την κριση σκεφτηκα ενα μισο νησακι ετοιμο για μοσχοπουλημα.... χεχεχεχεχ (αστο για καβατζα,ακομα καλα ειμαστε)

Ρε πανηλιθιε Λαρρι εσυ μαζι μας εισαι η οχι? Πριν κατι σελιδες μονο που δεν εχυσες (η εχυσες?) ετσι που μιλουσες για τους Κυπριους τα αδερφια σου και καλα και τωρα τα γυριζεις ρε λοβοτομημενε? ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟς ΡΕ ΕΛΕΙΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΣΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ! ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?

Στο θεμα μας τωρα. ΠΟΣΟ ΠΘΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ. Μην παραβλεψετε να αναφερετε ποσο καβλιαρεσ και καλογαμημενες ειναι οι Κυπριες.
Προσωπικες αντεκλισσεις παρακαλω να αποφευγονατι γιατι ΓΑΜΑΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
υο θρεντ που ανεβηκε κανονικα οι διαχειριστες πρεπει να το κατεβασουνε Η να το κλειδωσουνε! γρηγορα αλλιως  :s&m_1: που θελετε και :fuck1: και  :s&m_3: και  :knockinb: και  :humpleg: και  :jerking: και :cum: και  :pipa3: και  :zfuck: αντε και καλο πασχα να φτασουμε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οντιοβίζουαλ ποστ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τι σχέση έχει η Ιφιγένεια με γαμήσια;

Η Αρχαία Ελλάδα σας μάρανε.

"Είτε παίδες Ελλήνων" που έλεγε και ο Σκορπιός.

Σαυρίτσα πάλι Σκορπιούς βλέπεις..χεχεχε

εφιάλτης σου έχει γίνει..  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• scorpio.gif
    scorpio.gif
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 22

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
semna ke tapina opos o laris

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποθτάνες και κομπλεξικοί και εβραίοι και τουρκόσποροι εν ξέρω, αλλά είναι πολύ ωραίοι, δεν ξέρω αν το ξανάπα  :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
Ειδες ρε Μπουμπ κατι τυπους? Ουτε μια αποψη δεν μπορουν να υποστηριξουν...οχι μεσα σε μερες , μεσα σε λιγες ωρες αλλαξε τροπαριο ο Λαρρης κι εκει που ειχε τους Κυπριους αδερφια του ξαφνικα τους εκανε θανασιμους εχθρους του. Απο τετοιους πανηλιθιους  κινδυνευει η Ελλαδα :s&m_1:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε μαλακισμενη αν καταλαβες αναφερομαι στους τουρκοσπορους αριστερους ανθελληνες κυπραιους. και ειναι πολυ εκει να πουμε.τα ξερεις καλα. ειπα και 2 κουβεντες παραπανω διοτι δεν δεχομαι να βριζει κανεις μαλακας την χωρα μου. εσυ ρε βλημα οταν ελεγα για τα αδερφια μου τους κυπριους(και το εννοω,οχι ομως για τα αριστερα αποβρασματα,τους τουρκοσπορους) που ησουν? γιατι δεν ειπες μια κουβεντα ρε καργια? τωρα θιχτηκες? αντε συρε και γαμησου που μιλας κιολας.

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
α μας τα λεει και τσιμπαμε ε? και εγω ετσι μαλακιες ειπα για να τσιμπησεις..

OP
OP
M

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ναι ρε μαλακισμενη αν καταλαβες αναφερομαι στους τουρκοσπορους αριστερους ανθελληνες κυπραιους. και ειναι πολυ εκει να πουμε.τα ξερεις καλα. ειπα και 2 κουβεντες παραπανω διοτι δεν δεχομαι να βριζει κανεις μαλακας την χωρα μου. εσυ ρε βλημα οταν ελεγα για τα αδερφια μου τους κυπριους(και το εννοω,οχι ομως για τα αριστερα αποβρασματα,τους τουρκοσπορους) που ησουν? γιατι δεν ειπες μια κουβεντα ρε καργια? τωρα θιχτηκες? αντε συρε και γαμησου που μιλας κιολας.
σεβασμος λαρρυ στα κοριτσακια

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι σεβασμος στην καργια ρε? εβγαλε και η μυγα κωλο να πουμε. τι εννοεις ρε ροχαλα μαζι σας αν ημουν? δηλαδη εσυ τι εισαι? αν δεν νιωθεις ελληνιδα αντε και γαμησου και ισχυουν και για σενα ολα οσα προειπα.. ακου εκει μαζι μας η με τους αλλους.. ρε ουστ ρε.. κρεμασμα απο την γλωσσα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειδες ρε Μπουμπ κατι τυπους? Ουτε μια αποψη δεν μπορουν να υποστηριξουν...οχι μεσα σε μερες , μεσα σε λιγες ωρες αλλαξε τροπαριο ο Λαρρης κι εκει που ειχε τους Κυπριους αδερφια του ξαφνικα τους εκανε θανασιμους εχθρους του. Απο τετοιους πανηλιθιους  κινδυνευει η Ελλαδα :s&m_1:

κάβλωσε το παιδί, τι να κάνει κι αυτό...

έχει αντοχές πάντως, πάει για ράουντ του  :2funny: :2funny:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οταν θα μου μιλανε κυπραιοι σαν ξενοι θα τους απανταω σαν να ειναι ξενα αποβρασματα,οταν νιωθουν ελληνες θα απανταω σαν αδερφος..τουτεστιν στους τουρκοσπορουσ εκει θα τουσ φερομαι αναλογα στην ρατσα τους την μαυροτσουκαλη την γυφτικη,στους ελληνοψυχους σαν να ειμαι εγω γιατι ειναι αδερφια μου.. αντι εσεις που ειστε και ζειτε εκει να τους πεταξετε στην θαλασσα οταν αρχιζουν τα βρισιδια και τα κομπλεξ με την ελλαδα,τους χαιδευετε τα αυτια να πουμε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

τι να πει, να σου στείλει φιλάκια που είπες ότι οι κύπριοι είναι αδέλφια σου?  :2funny: :2funny: :2funny:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι καβλωσα,εχω αρκετο ελληνικο σπερμα για ολους τουσ μαυροτσουκαλους να ασπρισουν λιγακι τα μουτρα τους..

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
lari ante gamisou psofa koutsouro

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι ακριβως να παρει μια θεση... δεν μας ειπε τι πιστευει αυτη? πως νιωθει? ειναι ελληνιδα? μονο να σχολιαζει μαλακιες ξερει, το να παρει θεση της ειναι πολυ δυσκολο φαινεται...

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπλις ελα να σε απρισω λιγακι ρε  :2funny:

!blis