Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Αλβανοί ελάχιστοι πλέον στην περιφέρεια.
Πλέον μιλάμε για Μογκαντίσου,Λαχόρη και Ντάκα....

:confused:
Οι περισσότεροι την κοπανησαν επί covid. Βρήκαν καλυτερα μεροκάματα αλλού.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Κάθε 1 ωρα ένα σάντουιτς ρε δεν θέλω πολλα:sad2:
Hungry Late Show GIF by The Late Show With Stephen Colbert

:tooth:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Οι αλμπάνς (οι παλιοί δηλαδή - που ήρθαν τα 90s) από όσο αφήνουν να εννοηθεί θα ξεκινήσουν με 70€ τα ελαιοκομικά (εξυπακούεται διάλειμμα με μάσα). Οι αλμπάνισσες - που θα κάνουν τα επικουρικά, σιγά μην πάνε κάτω από 50ρικο...
Κάποιοι που έχουν αλισβερίσια με συγκεκριμένα άτομα επί χρόνια κόβω να τους γαμάνε ακάπωτα. Εκτός αυτών, για κανένα μήνα τα χωριά θα γεμίσουν και με ξέμπαρκους τριγωνοκέφαλους που θα φιλοξενούνται από τα συγγενικά τους πρόσωπα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Τυπε καταννοω το να ψαχτεις για 5-6 προιοντα μαζι, λες θα δωσω στο μινι-μαρκετ 16.80 ενω στο ΣΜ θα δωσω 15.60 γλυτωνω εναν καφε ετσι, κλπ
Αλλα για ενα προιον μονο, στο μια στο τοσο και με τοση αποσταση (το ΣΜ ειναι κανα χιλιομετρο πιο περα) και για μερικα λεπτα; Μαλιστα η στενοτητα εκδηλωθηκε 2 φορες, γιατι προφανως το βρηκε στο ΣΜ πχ 3.10 και γυρισε πισω για τα 30 λεπτα

Σε καθε περιπτωση δικαιωμα του και δικα του ειναι τα λεφτα, δεν κρινω αυτον, κρινω το που μας καταντησαν...

Μιλουσα με γνωστο μου που εκανε πριν λιγα χρονια δουλειες στη Ρουμανια.
Μου ελεγε, οτι ξεκινουσαν απο την μια ακρη του Βουκουρεστιου να πανε στην αλλη ακρη, δηλαδη σαν να λεμε να ξεκινησεις απο την....Βάρη και να πας στο...Χαίδαρι, μονο και μονο γιατι εβρισκαν (πιθανως μεσω internet) οτι καποιο καταστημα ειχε το προιον που ηθελαν λιγο φτηνοτερα....
Μου λεει ο γνωστος μου, δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα, αλλα ομως συνεβαινε!

Καπως ετσι εχουμε γινει κι εδω.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Πάντως πολύς κόσμος έχει λεφτά.. Στο δρόμο βλέπω πολλά καινούρια αυτοκίνητα. Και μικρά αλλά και από ακριβές μάρκες.. Και πολλά τζιπάκια που τα έχουν γκομενιτσες και μιλφονια μαμαδες
Τα περισσότερα είναι με leasing, μιας και δεν έχουν να δώσουν πχ 25κ για ένα καινούριο, οπότε δίνουν 2-3 κατοστάρικα ανάλογα τη σύμβαση/μήνα. Και μόλις λήξει η σύμβαση, πηγαίνουν και κάνουν νέο leasing σε άλλο. Με αυτό το τρόπο και κυκλοφορούν σε νέες ρόδες και τα χρήματα που δίνουν σε βάθος χρόνου δεν τους "φαίνονται", έχοντας την ψευδαίσθηση ότι δεν κόστισε και κάτι. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μιλουσα με γνωστο μου που εκανε πριν λιγα χρονια δουλειες στη Ρουμανια.
Μου ελεγε, οτι ξεκινουσαν απο την μια ακρη του Βουκουρεστιου να πανε στην αλλη ακρη, δηλαδη σαν να λεμε να ξεκινησεις απο την....Βάρη και να πας στο...Χαίδαρι, μονο και μονο γιατι εβρισκαν (πιθανως μεσω internet) οτι καποιο καταστημα ειχε το προιον που ηθελαν λιγο φτηνοτερα....
Μου λεει ο γνωστος μου, δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα, αλλα ομως συνεβαινε!

Καπως ετσι εχουμε γινει κι εδω.
Τωρα γινεται αυτο η για παλια μιλανε; Υποτιθεται εχει ανεβει η Ρουμανια. Η ειναι τιποτα Ρουμανιαν στατιστικς και αυτοι;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Ρε μαλακα σαλτα γαμησου
Σου ειπε στην ΑΘηνα ο αλλος 2,30
του λες οχι
Σου βαζω λινκ με φωτο , σου βαζω δηλωση της προεδρου που λεει 2,30 και εσυ μου λες ησουν στην Αθηνα και δεν ειχε 2.30
Εχει μπερδεψει το χωριο σου με την Αθηνα ;; τι νομιζεις οτι ειναι η Αθηνα , μια πλατεια και 2 καφενεια

ρε τι μαλακας που εισαι
Tί του απαντάς;Πιο Τρισμέγιστο μαλάκα από τούτον δεν έχω ματαδει.
Δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία η απόκλιση των δέκα λεπτών ή είκοσι αλλά το γεγονός ότι βλέπει ο Άλεξ το δέντρο χάνοντας το δάσος.Εκ του πονηρού φυσικά το βλέπει έτσι για να παραπλανήσει τον κόσμο ότι δεν είναι και τοσο άσχημα τα πράγματα.Χρυσωνει το χαπί εν ολίγοις.

Γενικά έχει την στόφα του πολιτικάντη που προσπαθεί να χειραγωγήσει και να κοροϊδέψει με υπουλους τρόπους τον πολίτη.

Αυτά τα κόλπα όμως και τεχνάσματα είναι παρωχημένα.

Η ουσία είναι ότι η ακρίβεια σαρώνει και ότι ο Μητσοτάκης γαμιεται!!

Τώρα αν θέλει ο Άλεξ ως εντολοδόχος μισθοδοτουμενος τσιράκι του Μητσοτάκη να λέει τα δικά του ας τα λέει.
Ο κόσμος χαιβανι δεν είναι.
Ξέρω τι θα απαντησει..41%...

Το γεγονός ότι πήρε αυτό το ποσοστό παραπλανώντας με ωραιοποιημενες καταστάσεις τον λαό δεν σημαίνει τίποτα για την επόμενη αναμέτρηση...

Είχα πει προ εκλογών ότι και θα πεινάσετε και θα τρεμουλιαζετε από το κρύο όταν έρθει χειμώνας και ότι θα σας πάει γαμιωντας ο Μητσοτάκης...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Για ποιά γεωγραφική περιοχή λες φίλε?
Οι Μπάγκ ειναι για κηπευτικά και φρούτα.
Και δεν ξοδεύεις(στο διάλειμμα)για τυρόπιτα-σάντουιτς και καφέ γιατί τρώνε τα δικά τους....
:tooth:

Για ελιά Έλληνες,Αλβανοί,Βούλγαροι.
Πελοπόννησο για ελιές,σύκα,σταφίδα.
Οι Αλβανοί ξέρουν τη δουλειά πλέον και είναι καλοί εργάτες,και κατά συνέπεια ακριβοί.Βούλγαροι ελάχιστοι.Παλιά έρχονταν γυφτοι από τη Βουλγαρία.Πλέον σπάνιοι και αυτοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε μεχρι περσι με τα μισακα δεν εβγαινε τιποτα αν δεν σε "τσιμπαγε" λιγακι

φετος κι με τα μισακα και με τα ολοκληρα οσον αφορα το ελαιολαδο θα βγουνε χρηματα που δεν εχει ξαναδει στη ζωη του ο ελληνας παραγωγος, η νοτια πελοποννησος θα γεμισει καγιεν για πλακα

το θεμα ειναι πως θα ζησει ο κοσμος στις πολεις μ αυτες τις τιμες
65-35 είναι το "μισακό" και πάντα έβγαινε καλό κέρδος από τον αγρότη που έπαιρνε μισακό χωράφι.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Λες να είναι αστικός μύθος;Για τα νεύρα που πειράζει περισσότερο δεν ισχύει όμως;
Εμένα μια χαρά είναι τα νεύρα μου!Και τώρα φραπεδάκι πίνω.Όταν πάω στο εξωτερικό πίνω εσπρέσο διότι οι περισσότεροι στην Ελλάδα ούτε να το φτιάξουν ξέρουν ούτε οι καφέδες τους είναι καλοί.Σαβούρες πουλάνε.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Απίστευτη κουμουνιστικη ΝΔ επιβάλει πρόστιμο σε όποιον ξεπερνάει το περιθώριο κέρδους..... Έτσι πρέπει το κράτος να ελέγχει τις τιμές στα στυλό bic.

Για την βενζίνη δεν πειράζει ειναι ασήμαντο το ποσό της αύξησης, με τα στυλό όμως μπορεί να καταστραφούν οικογένειες.....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Πελοπόννησο για ελιές,σύκα,σταφίδα.
Οι Αλβανοί ξέρουν τη δουλειά πλέον και είναι καλοί εργάτες,και κατά συνέπεια ακριβοί.Βούλγαροι ελάχιστοι.Παλιά έρχονταν γυφτοι από τη Βουλγαρία.Πλέον σπάνιοι και αυτοί.
Φιλιατρά-Κυπαρισσία-Χώρα-Πυλία η ελιά πλέον μαζεύεται από συνεργεία Ελλήνων ή μεικτών Ελλήνων με Αλβανούς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Tί του απαντάς;Πιο Τρισμέγιστο μαλάκα από τούτον δεν έχω ματαδει.
Δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία η απόκλιση των δέκα λεπτών ή είκοσι αλλά το γεγονός ότι βλέπει ο Άλεξ το δέντρο χάνοντας το δάσος.Εκ του πονηρού φυσικά το βλέπει έτσι για να παραπλανήσει τον κόσμο ότι δεν είναι και τοσο άσχημα τα πράγματα.Χρυσωνει το χαπί εν ολίγοις.

Γενικά έχει την στόφα του πολιτικάντη που προσπαθεί να χειραγωγήσει και να κοροϊδέψει με υπουλους τρόπους τον πολίτη.

Αυτά τα κόλπα όμως και τεχνάσματα είναι παρωχημένα.

Η ουσία είναι ότι η ακρίβεια σαρώνει και ότι ο Μητσοτάκης γαμιεται!!

Τώρα αν θέλει ο Άλεξ ως εντολοδόχος μισθοδοτουμενος τσιράκι του Μητσοτάκη να λέει τα δικά του ας τα λέει.
Ο κόσμος χαιβανι δεν είναι.
Ξέρω τι θα απαντησει..41%...

Το γεγονός ότι πήρε αυτό το ποσοστό παραπλανώντας με ωραιοποιημενες καταστάσεις τον λαό δεν σημαίνει τίποτα για την επόμενη αναμέτρηση...

Είχα πει προ εκλογών ότι και θα πεινάσετε και θα τρεμουλιαζετε από το κρύο όταν έρθει χειμώνας και ότι θα σας πάει γαμιωντας ο Μητσοτάκης...
41%

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.317
Πόντοι
22.266
Οποιον και να αναγνωρισεις, παιρνεις θεση. Απλο ειναι. Το 2019 τον Μαδουρο τον ειχε κηρυξει εκπτωτο η ίδια η εθνοσυνελευση της χωρας. Επρεπε η Ελλαδα να επιμεινει να αναγνωριζει Μαδουρο? Γιατι?
Δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα όμως
Τον μαδουρο όπως κ τον Ερντογάν κ τον Πούτιν τους ψηφίζει άμεσα ο λαός ...
Η εθνοσυνέλευση έχει νομοθετικό έργο κ όχι εκτελεστικό ..
Μη γράφουμε κ ότι να" ναι...

Η δύση δέχεται τον ερντο κ Πούτιν τόσα χρόνια επειδή κάνανε μπίζνες μαζί ενώ τον μαδουρο όχι

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Μείον 41% την επόμενη φορά μιας και η χώρα σέρνεται...
Γιατί μια του κλέφτη,δύο του κλέφτη..πόσο να κοροϊδέψεις τον κοσμακη πια.
Ήδη στα atm χθες άκουγα να λένε ότι ψήφισαν μητσοτακη και να τους κοπεί το χέρι αν το ξανακάνουν.Ενδεικτικη μικροκοινωνια που αποδεικνύεται αληθινή.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Ο λαός πολύ ευχαρίστως να ψήφιζε κάτι άλλο την τελευταία φορά, αλλά πώς να πείσεις τον πολύ κοζμακη να ρίξει στους αναρχοκομμουνιστες με 50 αποχρώσεις του Μαρξ, Λένιν, Μάο και Πολ Ποτ;

Δεν υπάρχει κάποια διέξοδος και ψήφισαν ξανά τους ανώμαλους παιδεραστές ΝΔ ληδες.

ΜΑΚΑΡΙ να υπάρξει κάτι, αλλά η χώρα είναι ένας ΒΌΘΡΟΣ, δεν υπάρχει ελπίδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom