Λες μπούρδες.Τις ίδιες που αναμασούν όλοι οι μη έχοντες σχέση με την ύπαιθρο και την αγροτική παραγωγή.
Στα καφενεία κάθονται μόνο οι συνταξιούχοι ηλικιωμένοι.Σε όποια χωριά υπάρχουν νέα παιδιά,σε πολύ λίγα,έχουν τις περιουσίες που άφησαν οι γονείς τους και ασχολούνται με αυτές.Όσο για τα ειμαροκ και τις Καγιέν,αν δεις κανέναν να έχει τέτοιο αμάξι θα βγάζει 20 τόνους λάδι το χρόνο,θα έχει αγοράσει ένα σκασμό χωράφια,θα έχει πάρει "μισακά" και με ενοικίαση και θα του βγαίνει ο πάτος από το πρωί έως το βράδυ.
Επειδή έχω δώσει στον ξαδερφό μου τα 2 χωράφια μου "μισακά",ενώ μπορούσα να τα πουλήσω και να φάω τα λεφτά στις πουτάνες ή στις γκόμενες (το ίδιο είναι βέβαια) άσε να έχω καλύτερη άποψη από εσένα...Μιλάνε όλοι/ες οι βολεμένοι/ες για χωράφια αλλά αυτοί/ες δεν πάνε όταν δεν έχουν δουλειά.Περιμένουν το καλό γραφείο και χωρίς προσόντα.Και υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις τέτοιων που έχουν καταγωγή από αγροτικές περιοχές και οι γονείς πούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί τις περιουσίες τους διότι τα παιδιά δεν πάνε να γίνουν αγρότες.
Ο ξαδερφός μου όταν έμεινε χωρίς δουλειά στην Αθήνα μάζεψε τα πραγματά του,τη γυναίκα του και τα 2 παιδάκια του και πήγε στο χωριό.Πήρε τα χωράφια των γονέων του,βρήκε και "μισακά" και τα καλλιεργεί.Ελιές,Σύκα,Σταφίδες,αμπέλι,και τώρα κοιτάζει να βάλει κηπευτικά από την επόμενη χρονιά σε ένα χωράφι που έχει κοντά νερό.