Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
α να μπραβο ακριβως λιγο πιο πριν ειμαι... βρε ελα οτι ωρα θες και πρωι πρωι με το πρωτο φως εγω τα φιλαρακια μου τα προσεχω μαζι με τα φιλαρακια μου...
δε νομίζω ότι θα προχωρήσει η συνεργασία μας :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιδέμπορας :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
ελα μωρε δεν δαγκωνω εγω τουλαχιστον... μην εισαι χεστης μια ζωη την εχεις
πρωτο φως , το ειπες για να μπορει να δει τους δικους σου ε; , γιατι εχουν παρει λιγο χρώμα απο το καλοκαιρι :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.146
Πόντοι
216

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.146
Πόντοι
216
είναι πολύ δελεαστικό αλλά και πάλι δε θα συνεργαστούμε :confused:
καλυτερα εγω θελω ανθρωπους διπλα μου που να εχουν ταρχιδια και παιρνουν ΡΙΣΚΑ... μονο ετσι πας μπροστα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
καλυτερα εγω θελω ανθρωπους διπλα μου που να εχουν ταρχιδια και παιρνουν ΡΙΣΚΑ... μονο ετσι πας μπροστα
ποιος σου είπε ότι θέλω να πάω μπροστα

ιδιαίτερα όταν το μπροστά περνάει από την φυλής :confused::confused::confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.146
Πόντοι
216
ποιος σου είπε ότι θέλω να πάω μπροστα

ιδιαίτερα όταν το μπροστά περνάει από την φυλής :confused::confused::confused:
οχι οχι τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου δημοκρατιας θα ερθεις πριν την αττικη... καμια σχεση με φυλης εκει ειναι κλεφτες και απατεωνες...:confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Η μόνη λύση είναι να μην ψωνίζουμε ό,τι έχει υπερβολική αύξηση μέχρι να ρίξουν τις τιμές, δε θα πεθάνουμε αν δε φάμε φέτα ή λάδι που παχαίνει, κανένα τρόφιμο δεν είναι ζωής και θανάτου, εμπάργκο στα μουνόσκυλα τους εμπόρους και τους εργοστασιάρχες που θέλουν να γίνουν ζάμπλουτοι εν μία νυκτί.
Όλα παχαινουν εκτός από το νερό...
Κάνε κι εσύ μια εταιρεία τροφίμων να κονομησεις...με εκπτώσεις για τα μέλη μας εννοείται.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
οχι οχι τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου δημοκρατιας θα ερθεις πριν την αττικη... καμια σχεση με φυλης εκει ειναι κλεφτες και απατεωνες...:confused::confused:
ο συνδρομητής που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή

παρακαλούμε μην κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένο

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.146
Πόντοι
216
ο συνδρομητής που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή

παρακαλούμε μην κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένο
ελα που σαι μην κλεινεις ερχομαι απο κει...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
μύστες μου σας μένει καθόλου χρήμα για αγοραίο έρωτα(ποιοτικό, όχι τσάρκες με τα Πάκια) ή την βγάζετε με τσόντες;;; Πολύ πείνα βλέπω ότι έπεσε...

μπλέξαμε και με Αδώνιδες και λοιπές φτωχάντζες των ΚουλοΑρίστων, που καταλαβαίνουν ΑΠΟΛΥΤΑ τον χαμηλόμισθο προλετάριο, και δεν βγαίνουμε από το βούρκο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εχθες πηγα σε εναν γνωστο μου ψιλικατζη (μινι-μαρκετ) που ειχα καιρο να τον δω. Καθησα για καφε, του λεω πως πανε τα πραγματα; Μου λεει πολυ στενα, ο κοσμος ειναι πολυ σφιγμενος, δεν ψωνιζει και κανει την τριχα τριχια. Δεν περασαν 10 λεπτα και θαρρεις και ηταν μιλημενος! μπαινει ενας 70χρονος και ζηταει σερβιετες. Λεει "ποσο τις εχεις"; Λεει ο δικος μου 2.80, του λεει ο αλλος "ακριβος εισαι", ο δικος μου του ανταπανταει "πηγαινε αν θες στο σουπερ μαρκετ να τις βρεις πιο φθηνα, να δεις που παλι θα γυρισεις εδω" μετα απο κανα μισαωρο ξαναγυρισε και τελικα τις αγορασε, ζητωντας και συγγνωμη.
70 χρονων ανθρωπος, για προιον που δεν ηταν καν για τον ιδιο. Για 2.80 ευρω, εκανε μανουρα για μερικα δεκαλεπτα, εφαγε μια ωρα απ τη ζωη του, περπατησε μερικα χιλιομετρα παραπανω και εγινε και ρεζιλι.

Μου φανηκε σαν ταινια ολο το σκηνικο, δεν πιστευα πως το ζουσα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Εχθες πηγα σε εναν γνωστο μου ψιλικατζη (μινι-μαρκετ) που ειχα καιρο να τον δω. Καθησα για καφε, του λεω πως πανε τα πραγματα; Μου λεει πολυ στενα, ο κοσμος ειναι πολυ σφιγμενος, δεν ψωνιζει και κανει την τριχα τριχια. Δεν περασαν 10 λεπτα και θαρρεις και ηταν μιλημενος! μπαινει ενας 70χρονος και ζηταει σερβιετες. Λεει "ποσο τις εχεις"; Λεει ο δικος μου 2.80, του λεει ο αλλος "ακριβος εισαι", ο δικος μου του ανταπανταει "πηγαινε αν θες στο σουπερ μαρκετ να τις βρεις πιο φθηνα, να δεις που παλι θα γυρισεις εδω" μετα απο κανα μισαωρο ξαναγυρισε και τελικα τις αγορασε, ζητωντας και συγγνωμη.
70 χρονων ανθρωπος, για προιον που δεν ηταν καν για τον ιδιο. Για 2.80 ευρω, εκανε μανουρα για μερικα δεκαλεπτα, εφαγε μια ωρα απ τη ζωη του, περπατησε μερικα χιλιομετρα παραπανω και εγινε και ρεζιλι.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ , ειδες τον Νταιμα703 και δεν του ζητησες μια δήλωση , ενα αυτογραφο , εστω κατι :confused::confused::confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946

Έτσι είναι από την δική μας μεριά, των μελών του μπου εννοώ, εκατομμυριούχοι, αλλά αν ο άλλος παίρνει καμιά βασική σύνταξη, μετράει και τα λεπτά, κυριολεκτικά.
30-40 λεπτά εδώ, 30-40 λεπτά εκεί, αγοράζει κάποια επιπλέον πράγματα αν το σκεφθείς καλά.

Η κυβέρνηση των Κούληδων δίνει ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ κατά της ακρίβειας τύποι μου, μην απελπίζεστε!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έτσι είναι από την δική μας μεριά, των μελών του μπου εννοώ, εκατομμυριούχοι, αλλά αν ο άλλος παίρνει καμιά βασική σύνταξη, μετράει και τα λεπτά, κυριολεκτικά.
30-40 λεπτά εδώ, 30-40 λεπτά εκεί, αγοράζει κάποια επιπλέον πράγματα αν το σκεφθείς καλά.

Η κυβέρνηση των Κούληδων δίνει ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ κατά της ακρίβειας τύποι μου, μην απελπίζεστε!

Τυπε καταννοω το να ψαχτεις για 5-6 προιοντα μαζι, λες θα δωσω στο μινι-μαρκετ 16.80 ενω στο ΣΜ θα δωσω 15.60 γλυτωνω εναν καφε ετσι, κλπ
Αλλα για ενα προιον μονο, στο μια στο τοσο και με τοση αποσταση (το ΣΜ ειναι κανα χιλιομετρο πιο περα) και για μερικα λεπτα; Μαλιστα η στενοτητα εκδηλωθηκε 2 φορες, γιατι προφανως το βρηκε στο ΣΜ πχ 3.10 και γυρισε πισω για τα 30 λεπτα

Σε καθε περιπτωση δικαιωμα του και δικα του ειναι τα λεφτα, δεν κρινω αυτον, κρινω το που μας καταντησαν...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Τυπε καταννοω το να ψαχτεις για 5-6 προιοντα μαζι, λες θα δωσω στο μινι-μαρκετ 16.80 ενω στο ΣΜ θα δωσω 15.60 γλυτωνω εναν καφε ετσι, κλπ
Αλλα για ενα προιον μονο, στο μια στο τοσο και με τοση αποσταση (το ΣΜ ειναι κανα χιλιομετρο πιο περα) και για μερικα λεπτα; Μαλιστα η στενοτητα εκδηλωθηκε 2 φορες, γιατι προφανως το βρηκε στο ΣΜ πχ 3.10 και γυρισε πισω για τα 30 λεπτα

Σε καθε περιπτωση δικαιωμα του και δικα του ειναι τα λεφτα, δεν κρινω αυτον, κρινω το που μας καταντησαν...
Τι να πούμε και εμείς που έχουμε ξεμείνει με τα Καγιέν του 18 και δεν μπορούμε να πάρουμε το Καγιέν τούρμπο ες του 22 :(

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Και γιατι δεν πάνε οι ντόπιοι να δουλέψουν στα χωράφια, αντι να καθοντε στα καφενεία και να κάνουν βόλτες με το φολκσςβαγκεν ειμαροκ των 45χιλιαδων ευρώ?
Λες μπούρδες.Τις ίδιες που αναμασούν όλοι οι μη έχοντες σχέση με την ύπαιθρο και την αγροτική παραγωγή.
Στα καφενεία κάθονται μόνο οι συνταξιούχοι ηλικιωμένοι.Σε όποια χωριά υπάρχουν νέα παιδιά,σε πολύ λίγα,έχουν τις περιουσίες που άφησαν οι γονείς τους και ασχολούνται με αυτές.Όσο για τα ειμαροκ και τις Καγιέν,αν δεις κανέναν να έχει τέτοιο αμάξι θα βγάζει 20 τόνους λάδι το χρόνο,θα έχει αγοράσει ένα σκασμό χωράφια,θα έχει πάρει "μισακά" και με ενοικίαση και θα του βγαίνει ο πάτος από το πρωί έως το βράδυ.
Επειδή έχω δώσει στον ξαδερφό μου τα 2 χωράφια μου "μισακά",ενώ μπορούσα να τα πουλήσω και να φάω τα λεφτά στις πουτάνες ή στις γκόμενες (το ίδιο είναι βέβαια) άσε να έχω καλύτερη άποψη από εσένα...Μιλάνε όλοι/ες οι βολεμένοι/ες για χωράφια αλλά αυτοί/ες δεν πάνε όταν δεν έχουν δουλειά.Περιμένουν το καλό γραφείο και χωρίς προσόντα.Και υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις τέτοιων που έχουν καταγωγή από αγροτικές περιοχές και οι γονείς πούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί τις περιουσίες τους διότι τα παιδιά δεν πάνε να γίνουν αγρότες.
Ο ξαδερφός μου όταν έμεινε χωρίς δουλειά στην Αθήνα μάζεψε τα πραγματά του,τη γυναίκα του και τα 2 παιδάκια του και πήγε στο χωριό.Πήρε τα χωράφια των γονέων του,βρήκε και "μισακά" και τα καλλιεργεί.Ελιές,Σύκα,Σταφίδες,αμπέλι,και τώρα κοιτάζει να βάλει κηπευτικά από την επόμενη χρονιά σε ένα χωράφι που έχει κοντά νερό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom