Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μείον 41% την επόμενη φορά μιας και η χώρα σέρνεται...
Γιατί μια του κλέφτη,δύο του κλέφτη..πόσο να κοροϊδέψεις τον κοσμακη πια.
Ήδη στα atm χθες άκουγα να λένε ότι ψήφισαν μητσοτακη και να τους κοπεί το χέρι αν το ξανακάνουν.Ενδεικτικη μικροκοινωνια που αποδεικνύεται αληθινή.
Τι λες ρε παιδι μου. Εκανες γκαλοπ στα ατμ. Σοβαρη η κατασταση.
Εχουμε καλπες την επομενη Κυριακη, να σου θυμισω. Προφανως θα αποτυπωθει στις καλπες η δυσαρεσκεια ε?

Η μικροκοινωνια των ατμ....
Γελανε και οι πετρες.
Μετα δουλευετε τον νταιμα, ενω γραφονται τερατα και γραφικοτητες τα οποια περνανε ετσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο λαός πολύ ευχαρίστως να ψήφιζε κάτι άλλο την τελευταία φορά, αλλά πώς να πείσεις τον πολύ κοζμακη να ρίξει στους αναρχοκομμουνιστες με 50 αποχρώσεις του Μαρξ, Λένιν, Μάο και Πολ Ποτ;

Δεν υπάρχει κάποια διέξοδος και ψήφισαν ξανά τους ανώμαλους παιδεραστές ΝΔ ληδες.

ΜΑΚΑΡΙ να υπάρξει κάτι, αλλά η χώρα είναι ένας ΒΌΘΡΟΣ, δεν υπάρχει ελπίδα.
Συνεχιστε αυτα τα νοστιμα με τους παιδεραστες και την επομενη φορα θα παρει 51%

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ποιο 51% ωρε κακομοιρηη.. Με μαστερ σεφ τον Μανωλο.. μεχρι και οι αμυγδαλιες ψηφιζουν.
Γιου νοου, οπως παλια με τον Φρυδια. Κι η ιστορια επαναλαμβανεται..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Εχθες πηγα σε εναν γνωστο μου ψιλικατζη (μινι-μαρκετ) που ειχα καιρο να τον δω. Καθησα για καφε, του λεω πως πανε τα πραγματα; Μου λεει πολυ στενα, ο κοσμος ειναι πολυ σφιγμενος, δεν ψωνιζει και κανει την τριχα τριχια. Δεν περασαν 10 λεπτα και θαρρεις και ηταν μιλημενος! μπαινει ενας 70χρονος και ζηταει σερβιετες. Λεει "ποσο τις εχεις"; Λεει ο δικος μου 2.80, του λεει ο αλλος "ακριβος εισαι", ο δικος μου του ανταπανταει "πηγαινε αν θες στο σουπερ μαρκετ να τις βρεις πιο φθηνα, να δεις που παλι θα γυρισεις εδω" μετα απο κανα μισαωρο ξαναγυρισε και τελικα τις αγορασε, ζητωντας και συγγνωμη.
70 χρονων ανθρωπος, για προιον που δεν ηταν καν για τον ιδιο. Για 2.80 ευρω, εκανε μανουρα για μερικα δεκαλεπτα, εφαγε μια ωρα απ τη ζωη του, περπατησε μερικα χιλιομετρα παραπανω και εγινε και ρεζιλι.

Μου φανηκε σαν ταινια ολο το σκηνικο, δεν πιστευα πως το ζουσα...
Περαστικά στον παππού...όποιος μπαίνει σε παντοπωλείο της γειτονιάς πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος ότι βρίσκει κάτι ίσως λίγο πιο ακριβά αλλά ενισχύει την περιοχή του και εξοικονομεί χρόνο από το να τρέχει στο σούπερ μάρκετ.
Και κάτι άλλο...δεν ντράπηκε να δεχτεί να τον αγγαρευουν για σερβιεττες,μεγάλο άνθρωπο;
Εγώ για παράδειγμα όταν ήμουν μικρός με έστελνε ο μπαμπάς μου για τσιγάρα και για παγωτά από το περίπτερο αλλά ΠΟΤΕ δεν έπαιρνα σερβιεττες για την μαμά μου.Αισχος δηλαδη...τι έπαθε μεγάλος άνθρωπος ρεεεεεε!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιο 51% ωρε κακομοιρηη.. Με μαστερ σεφ τον Μανωλο.. μεχρι και οι αμυγδαλιες ψηφιζουν.
Γιου νοου, οπως παλια με τον Φρυδια. Κι η ιστορια επαναλαμβανεται..
Eπιμενεις στις γελοιοτητες, ειναι πραγματικά κριμα.
Δειχνεις την μεγαλειωδη αγνοια σου.
Και μια εμμονη.
Σου τα εξηγησαμε ολα εκατο φορες κι εσυ εξακολουθεις τα ιδια, ως ανοητος που επιμενει. Κριμα, ειλικρινα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εχθες πηγα σε εναν γνωστο μου ψιλικατζη (μινι-μαρκετ) που ειχα καιρο να τον δω. Καθησα για καφε, του λεω πως πανε τα πραγματα; Μου λεει πολυ στενα, ο κοσμος ειναι πολυ σφιγμενος, δεν ψωνιζει και κανει την τριχα τριχια. Δεν περασαν 10 λεπτα και θαρρεις και ηταν μιλημενος! μπαινει ενας 70χρονος και ζηταει σερβιετες. Λεει "ποσο τις εχεις"; Λεει ο δικος μου 2.80, του λεει ο αλλος "ακριβος εισαι", ο δικος μου του ανταπανταει "πηγαινε αν θες στο σουπερ μαρκετ να τις βρεις πιο φθηνα, να δεις που παλι θα γυρισεις εδω" μετα απο κανα μισαωρο ξαναγυρισε και τελικα τις αγορασε, ζητωντας και συγγνωμη.
70 χρονων ανθρωπος, για προιον που δεν ηταν καν για τον ιδιο. Για 2.80 ευρω, εκανε μανουρα για μερικα δεκαλεπτα, εφαγε μια ωρα απ τη ζωη του, περπατησε μερικα χιλιομετρα παραπανω και εγινε και ρεζιλι.

Μου φανηκε σαν ταινια ολο το σκηνικο, δεν πιστευα πως το ζουσα...
Το ρεζιλικι απο ολη την ιστορια, ειναι οτι υπαρχει μια καριολα (κορη? εγγονη?) η οποια αγγαρευει μεγαλο ανθρωπο να της αγοραζει σερβιέτες. Τιποτα αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το ρεζιλικι ειναι οτι ο κουλης εκανε το κοσμο να τρεχει να ψαχνει να βρει κανα προιον εστω και 10 λεπτα φθηνοτερο για να εξοικονιμησει καν φράγκο.
προσεχώς στο ελληνικο σινεμα,έρχεται πληθωρισμιακη κριση made in νδ
Οχι.
Το ρεζιλικι απο ολη την ιστορια, ειναι οτι υπαρχει μια καριολα (κορη? εγγονη?) η οποια αγγαρευει μεγαλο ανθρωπο να της αγοραζει σερβιέτες. Τιποτα αλλο.

Τι δεν καταλαβαινεις?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Οχι.

Τι δεν καταλαβαινεις?

πως ξερουμε οτι οι σερβιετες δεν ηταν για τον γερο?
:think::coffee:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Και γιατι δεν παει να δουλέψει ο ξάδελφος σου και τα ανιψιά σου? Αυτοί τι κάνουν, όλη μέρα καθοντε?
Είσαι μαλάκας ή τον παριστάνεις;
Ο ξαδερφός μου οργώνει,ραντίζει,κλαδεύει,και στο μάζεμα μαζί είναι αλλά μόνος του δεν μπορεί.Τα ανίψια ρε ηλίθιε είναι 9 ετών,πηγαίνουν στο σχολείο και η γυναίκα του δουλεύει στον τομέα σπουδών της.Περισσότερες λεπτομέρειες δε θα δώσω να τους "φωτογραφίσω".
Πόσο μαλάκες είστε μερικοί μερικοί...Εσύ ρε παπάρα γιατί δεν πας το χειμώνα να μαζέψεις ελιές με αμοιβή να πάρεις λάδι για το σπίτι σου;

Και στην τελική ανάλυση,και να κάθεται κάποιος να "διοικεί" είναι εργασία.Σε μια βιομηχανία πάει ο βιομήχανος να δουλέψει στην παραγωγή;Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άλλες δουλειές να κάνει κάποιος που έχει χωράφια;Νομίζεις ότι είμαστε στο 1950 που ο αγρότης έσκαβε με την αξίνα και κουβάλαγε με το μουλάρι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πως ξερουμε οτι οι σερβιετες δεν ηταν για τον γερο?
:think::coffee:
Τι να τις κανει ο γερος?
Αν εχει ακρατεια, θα επαιρνε πανες ενηλικων, οχι σερβιετες

Εγω το παω πολιτικα.
Ερχεται πληθωρισμιακη κριση
Να σε ενημερωσω οτι ο πληθωρισμος πεφτει ηδη

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Τι να τις κανει ο γερος?
Αν εχει ακρατεια, θα επαιρνε πανες ενηλικων, οχι σερβιετες

Να σε ενημερωσω οτι ο πληθωρισμος πεφτει ηδη
Σοβαρέψου και λίγο μην πουλάς νούμερα και εσύ.Και μην βιάζεσαι δεν έπιασε βαρύς χειμώνας ακόμα.
"Σημαντική αποκλιμάκωση που ξεπέρασε τις προσδοκίες των οικονομολόγων εμφάνισε ο πληθωρισμός στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Eurostat, ο δείκτης τιμών καταναλωτή (ΔΤΚ) στην Ελλάδα υποχώρησε τον Σεπτέμβριο στο 2,4% ετησίως από το 3,5% του Αυγούστου, στην τρίτη χαμηλότερη μέτρηση μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης. Σε επίπεδο μήνα ωστόσο, οι τιμές στη χώρα μας αυξήθηκαν από τον Αύγουστο με ρυθμό 1,9%, τον υψηλότερος στην Ευρωζώνη (ακολουθεί η Ιταλία με 1,7% και η Αυστρία με 1%)"

Τελευταία τροποποίηση:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Τι λες ρε παιδι μου. Εκανες γκαλοπ στα ατμ. Σοβαρη η κατασταση.
Εχουμε καλπες την επομενη Κυριακη, να σου θυμισω. Προφανως θα αποτυπωθει στις καλπες η δυσαρεσκεια ε?

Η μικροκοινωνια των ατμ....
Γελανε και οι πετρες.
Μετα δουλευετε τον νταιμα, ενω γραφονται τερατα και γραφικοτητες τα οποια περνανε ετσι.

Αν διάβασα καλά στο ζούγκλα ο φιλαράκος σου ο Άδωνις πιάστηκε να χρηματίζεται μαζί με Καιλη και Σπυράκη.
Γλυκειά συμμορία...

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.938
Πόντοι
6.166
Οταν η πουτανα η εφορια βαραει εκει που την παιρνει στις μικρομεσαιες επιχειρησεις κοβεις εξοδα παραδειγμα μενει ανεργος ενας υπαλληλος και τραβας περισσοτερο ζορια στην δουλεια για να ξεχρεωσεις την καριολα την εφορια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Eπιμενεις, ειναι πραγματικά κριμα.
Δειχνεις αγνοια
Θα στο πω διαφορετικα. Μπαινοβγανει σπιτι μου για αρκετο καιρο και ειμαστε φιλαρακια π.χ ο ιδιοκτητης ενος καζινο. Ο οποιος κατεχει το 60% και βαλε. Μετα απο λιγο καιρο εντελως συμπτωματικα στο ιδιο καζινο βγαζω τζακ ποτ στο μηχανημα. Με 41 μμυρια $$$. Τυχαιο; Δε νομιζω..
Ελλαδα βρισκεσαι. Και ολα μπορουν να συμβουν :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν διάβασα καλά στο ζούγκλα ο φιλαράκος σου ο Άδωνις πιάστηκε να χρηματίζεται μαζί με Καιλη και Σπυράκη.
Γλυκειά συμμορία...
Nαι, του κάνανε δωρο ενα λαπτοπ και ενα μπουκαλι κρασι.

Συνεχιστε να ξεφτιλιζεστε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θα στο πω διαφορετικα. Μπαινοβγανει σπιτι μου για αρκετο καιρο και ειμαστε φιλαρακια π.χ ο ιδιοκτητης ενος καζινο. Ο οποιος κατεχει το 60% και βαλε. Μετα απο λιγο καιρο εντελως συμπτωματικα στο ιδιο καζινο βγαζω τζακ ποτ στο μηχανημα. Με 41 μμυρια $$$. Τυχαιο; Δε νομιζω..
Ελλαδα βρισκεσαι. Και ολα μπορουν να συμβουν :confused:
Καλο θα ηταν να προστατευες λιγο τον εαυτο σου

Οποιος λεει οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η σινγκιουλαρ, δεν επρεπε να εχει δικαιωμα ψηφου, γιατι αγνοεί βασικα πραγματα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Eπιμενεις στις γελοιοτητες, ειναι πραγματικά κριμα.
Δειχνεις την μεγαλειωδη αγνοια σου.
Και μια εμμονη.
Σου τα εξηγησαμε ολα εκατο φορες κι εσυ εξακολουθεις τα ιδια, ως ανοητος που επιμενει. Κριμα, ειλικρινα.
μη λες τέτοια για τον νίο.
είναι κεφάλαιο :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006