Να μαζέψω εγώ ελιες? Γιατι να τα κομομας εσύ και να χτίζετε τριοροφα στα χωριά σας? Να πληρώσεις τους πακηδες 100 μεροκάματο αλλιώς πάρε τη κυρα να πάει να τις μαζέψει..
Συνεχίζεις να αποδεικνύεις ότι είσαι τριμεγιστος μαλάκας.Αν πληρώσουμε τα Πάκια 100€,θα πάρεις κι εσύ το λάδι πάνω από 25€/λίτρο . Αλλιώς φάε σογιέλαιο να κάνεις πλούσιους τους Κινέζους και τους Έλληνες εισαγωγείς.Ευτυχως ξυπνάνε σιγά σιγά και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι και ζητούν αυτό που αξίζουν.Αυτα που ξέρατε με τους παραγωγούς στη φτώχεια για να κάνετε εσείς γούστα ξεχαστε τα.Θα φάτε σαβουρα που θα πάει σύννεφο.
Οχι.
Το ρεζιλικι απο ολη την ιστορια, ειναι οτι υπαρχει μια καριολα (κορη? εγγονη?) η οποια αγγαρευει μεγαλο ανθρωπο να της αγοραζει σερβιέτες. Τιποτα αλλο.
Η καλύτερή μου όταν μου ζητούσανε (1 μάνα και 2 κόρες) να αγοράσω σερβιέτες.
Ασχετος εγώ, ρωτούσα και την έπεφτα σε όποια πελάτισσα γούσταρα.
Εξυπηρετικότατες όλες τους.
Η καλύτερή μου όταν μου ζητούσανε (1 μάνα και 2 κόρες) να αγοράσω σερβιέτες.
Ασχετος εγώ, ρωτούσα και την έπεφτα σε όποια πελάτισσα γούσταρα.
Εξυπηρετικότατες όλες τους.
Πήγα και πήρα αντί μυκητιακη Κρέμα από φαρμακείο κάποτε, και είπα στις κυρίες εκεί ότι θα χρησιμοποιηθεί σε γυναίκα, για αιδιο.
Ο καθένας εδώ βρωμάει τριάντα χιλιόμετρα αντριλα και πρωτογονιλα, θίχτηκε λέει ο ανδρισμός τους και άρες μαρες κουκουναρες.
Προσεξε με.
Ακατάσχετα ειναι στα χερια του Δημοσιου. Οταν μπουν σε τραπεζικο λογαριασμο, δεν εχουν "ταυτοτητα" αυτα τα χρηματα. Και κατασχονται κανονικα. Προφανως εν προκειμενω, ο λογαριασμος ηταν ηδη κατασχεμενος, επομενως απλως δεσμευτηκαν. Τεχνικά δεν γινεται αλλιως.
Προφανώς. Αλλά από τη στιγμή που ο Χατζηδάκης έβγαλε και αποφάσεις για τους ανθρωπους των καμμένων και πλημμυρισμενων περιοχών, θα έπρεπε τοπικά να υπάρχει μια ρύθμιση από τα συστήματα των τραπεζών. Τώρα σε υποχρεώνει να τρέχεις να βρεις άκρη με την τράπεζα.
Προφανώς. Αλλά από τη στιγμή που ο Χατζηδάκης έβγαλε και αποφάσεις για τους ανθρωπους των καμμένων και πλημμυρισμενων περιοχών, θα έπρεπε τοπικά να υπάρχει μια ρύθμιση από τα συστήματα των τραπεζών. Τώρα σε υποχρεώνει να τρέχεις να βρεις άκρη με την τράπεζα.
Δεν έχεις άδικο.Αλλα το αισθητήριο υπάρχει.Και μην υποτιμάς την νεολαία.Οι υπερήλικες κάνουν τη ζημιά που είναι βολεμενοι με τις συνταξαρες.Και φοβούμενοι μην χάσουν ακόμη περισσότερα λουμιαζουν και ψηφίζουν Κούλη.Κανουν τεράστια ζημιά στην χώρα.Καλυτερα να μην υπήρχαν...sorry που το λέω αλλά έτσι είναι.
Οι αρχαιοι ελληνες σεβονταν τους γέρους και τη γνωμη τους, επειδη ειχαν συμπυκνωμενη εμπειρια ζωης.
Στην Ελλαδα του 2023, καποιοι θεωρουν οτι η γνωμη των γεροντων ειναι λαθος, περιττή και επιζημια.
Ο εχων νου, ας κρινει.
Οι αρχαιοι ελληνες σεβονταν τους γέρους και τη γνωμη τους, επειδη ειχαν συμπυκνωμενη εμπειρια ζωης.
Στην Ελλαδα του 2023, καποιοι θεωρουν οτι η γνωμη των γεροντων ειναι λαθος, περιττή και επιζημια.
Ο εχων νου, ας κρινει.
Γιατί κρατάς μετριοπαθή σταση υπέρ της κυβερνήσεις κ της ακρίβειας όταν στην Κολομβία κ Λατινική Αμερική έχουν εκτιναχθεί στο θεό τα προϊόντα
Πχ η βενζίνη 30% από 0,65ευρω σε 0,85
Άλλες φορές γίνεσαι τρελλούς υπερασπιστής του Κυριάκου κ τώρα στο νήμα εδώ της ακρίβειας δεν μιλάς
Ορίστε 30% αύξηση στο εξωτερικό στην βενζίνη
Ο εχων νου, ας κρινει.
Σε τι κανουν κουμαντο?
Ψηφο ισης αξιας με ολους εχουν.
Το οτι η ωριμη ηλικια και η συνεση, κατευθυνονται σε συγκεκριμενες επιλογες, πρεπει να αποτελεί παραδειγμα.
Εσυ σε μια επιχειρηση που τυχον θα ειχες, θα ηθελες να βαλεις εναν εμπειρο να αποφασιζει ή εναν απειρο?
Στην επιλογη της κυβερνησης της χωρας γιατι σε χαλαει η γνωμη των εμπειρων?
Γιατί κρατάς μετριοπαθή σταση υπέρ της κυβερνήσεις κ της ακρίβειας όταν στην Κολομβία κ Λατινική Αμερική έχουν εκτιναχθεί στο θεό τα προϊόντα
Πχ η βενζίνη 30% από 0,65ευρω σε 0,85
Άλλες φορές γίνεσαι τρελλούς υπερασπιστής του Κυριάκου κ τώρα στο νήμα εδώ της ακρίβειας δεν μιλάς
Ορίστε 30% αύξηση στο εξωτερικό στην βενζίνη
Πανευκολα γινεται? Με ποιον τροπο? Με μερική άρση της κατασχεσης γινεται μονο, κι αυτο ουσιαστικα παράτυπα, αφου δεν υπαρχει δικαστική αποφαση να το διατασσει. Ο μονος τροπος που φανταζομαι, ειναι να πας στην τραπεζα, να ζητησεις απο το διευθυντη να πατησει το κουμπι της αποδεσμευσης για πεντε λεπτα μεχρι να παρεις τα χρηματα και μετα να τα ξαναδεσμευσει. Αυτο θα γινεται τωρα?
Kι αυτό δε θα έλυνε το πρόβλημα. Σε υποχρεώνουν να τα καταθετεις σε λογαριασμό στην τράπεζα τη στιγμή της εξαργυρωσης. Νομίζω μέχρι χιλιάρικο σου δίνουν στο χέρι. Πρέπει να σου δώσουν διγραμμη που να μπορείς να τη μεταβιβάσεις.
Και πόσα υποκαταστήματα να έχει η κάθε Τράπεζα στη Θεσσαλία; Το πολύ σαράντα. Προφανώς απαξιουν να βάλουν τη μηχανογραφηση να ασχοληθεί. Αστους να τρέχουν στα καταστηματα και τη νομική υπηρεσία να βγάλουν άκρη, η λογική τους.
Σε τι κανουν κουμαντο?
Ψηφο ισης αξιας με ολους εχουν.
Το οτι η ωριμη ηλικια και η συνεση, κατευθυνονται σε συγκεκριμενες επιλογες, πρεπει να αποτελεί παραδειγμα.
Εσυ σε μια επιχειρηση που τυχον θα ειχες, θα ηθελες να βαλεις εναν εμπειρο να αποφασιζει ή εναν απειρο?
Στην επιλογη της κυβερνησης της χωρας γιατι σε χαλαει η γνωμη των εμπειρων?
Μην βάζεις ακραία παραδείγματα.Άλλο άπειρος τελείως,άλλο έμπειρος 30 χρόνια άλλο έμπειρος 10 χρόνια.Άλλο έμπειρος 30 χρόνια ταμίας σε καντίνα.Άλλο έμπειρος 10 χρόνια ταμίας σε τράπεζα.Άλλο έμπειρος διαχειριστής fund 5 χρόνια.
Πανευκολα γινεται? Με ποιον τροπο? Με μερική άρση της κατασχεσης γινεται μονο, κι αυτο ουσιαστικα παράτυπα, αφου δεν υπαρχει δικαστική αποφαση να το διατασσει. Ο μονος τροπος που φανταζομαι, ειναι να πας στην τραπεζα, να ζητησεις απο το διευθυντη να πατησει το κουμπι της αποδεσμευσης για πεντε λεπτα μεχρι να παρεις τα χρηματα και μετα να τα ξαναδεσμευσει. Αυτο θα γινεται τωρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο καθενας κοιταει κυριως την παρτη του. Ανεξαρτητως ηλικιας.
Και δικαιως.
Αν νομιζεις οτι οι νεολαιοι δεν την κοιτανε, εισαι νυχτωμενος
Τι λες μωρέ με εντολή υπουργού χαλαρά.Σε 10 δεύτερα πάτησαν την αποδέσμευση.Μην κάνεις το μαλάκα είσαι και δικηγόρος.Υπάρχουν διαδικασίες νόμιμες να κάτσουν να τις τρέξουν και να αφήσουν τα λόγια απλά.
Kι αυτό δε θα έλυνε το πρόβλημα. Σε υποχρεώνουν να τα καταθετεις σε λογαριασμό στην τράπεζα τη στιγμή της εξαργυρωσης. Νομίζω μέχρι χιλιάρικο σου δίνουν στο χέρι. Πρέπει να σου δώσουν διγραμμη που να μπορείς να τη μεταβιβάσεις.
Και πόσα υποκαταστήματα να έχει η κάθε Τράπεζα στη Θεσσαλία; Το πολύ σαράντα. Προφανώς απαξιουν να βάλουν τη μηχανογραφηση να ασχοληθεί. Αστους να τρέχουν στα καταστηματα και τη νομική υπηρεσία να βγάλουν άκρη, η λογική τους.