Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Γελαει κιολας ρε φιλε.
Αληθεια τωρα, τα εννοει αυτα ή τρολαρει?
Δεν μπορει ενηλικος ανθρωπος να λεει τετοιες ανοησιες.
Μα το θεό, μπορεί και να τα πιστευει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.987
Πόντοι
9.297
Το ρεζιλικι ειναι οτι ο κουλης εκανε το κοσμο να τρεχει να ψαχνει να βρει κανα προιον εστω και 10 λεπτα φθηνοτερο για να εξοικονιμησει καν φράγκο.
προσεχώς στο ελληνικο σινεμα,έρχεται πληθωρισμιακη κριση made in νδ
Oμως ο παππούς κατάλαβε ότι έκανε λάθος και γύρισε μετανιωμένος στον έντιμο ψιλικατζη.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
953
Πόντοι
86
Nαι, του κάνανε δωρο ενα λαπτοπ και ενα μπουκαλι κρασι.

Συνεχιστε να ξεφτιλιζεστε
Μάλλον εσείς ξεφτιλιζεστε...
Αμ τους πνιξατε υφαρπαζετε και τα ακατάσχετα τώρα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.616
Πόντοι
216
Εφοσον η νδ πηρε 41%, δικαιως ο καθε αλεξ λεει οσα λεει.
Δεν θελω καμια διαμαρτυρια.
Ο κουλης τα εκανε ολα αψογα την περασμενη 4ετια, οι Ελληνες του εδωσαν ακομη μεγαλυτερο ποσοστο να συνεχισει την....αναμορφωση της Ελλαδας.
Δεν θελω καμια διαμαρτυρια, γιατι 1 στους 2 Ελληνες, τελικως ψηφισε νδ.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
953
Πόντοι
86
Γιατί φεύγουν οι γιατροί από το ΕΣΥ ;

Φανταστείτε τον εαυτό σας να δουλεύει στην δουλειά που κάνετε 35 ώρες συνεχόμενα και να βλέπετε όπως στα μεγάλα νοσοκομεία τρεις άνθρωποι 350 περιστατικά .
Άυπνοι με το κεφάλι διακόσια κιλά να πρέπει να αποφασίσετε μέσα σε λίγη ώρα αν ο άνθρωπος που πονάει μπροστα σας χρειάζεται έξτρα εξέταση και ποια .
Να εχουν γεμίσει τα κρεβάτια και να ακούς τις σειρήνες να βουίζουν για ώρες.
Να φωνάζει ο κόσμος που περιμένει έξω από την πόρτα και να ζητάει να μπει κι εσυ να μην έχεις κρεβάτι να τους βάλεις .
Να τσακώνεσαι εσυ με τους συνοδούς λες και φταις εσυ που έχετε μείνει τέσσερα άτομα στην κλινική .
Να πληρώνεσαι με τρία ευρώ την ώρα περίπου στο μισό από ότι πληρώνεται οποιοδήποτε επάγγελμα στην κατώτερη οικονομική βάση και αυτό να μην στο πληρώνουν ποτέ σχεδόν στην ώρα τους .
Να σε βρίζουν χυδαία εσένα που μένεις και να ψηφίζουν όλους αυτούς που σε εξευτέλισαν .
Να βρίζουν εσένα που μένεις και αγωνίζεσαι και να αποθεώνουν φακελακηδες και dealers χειρουργείων .
Τα νοσοκομεία εκπέμπουν SOS
Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει άνθρωπος να σας κοιτάξει και τότε θα γίνουν όλα ιδιωτικά .
Ξέρω ότι είναι πιο εύκολο να βρίζεις τον εύκολο στόχο που στην προκειμένη είναι ο εργαζόμενος .
Υπομονή σε λίγο καιρό θα σας αδειάσουν την γωνία .

Η πλειοψηφία των γερόντων που ψήφισε ΝΔ όταν έρθει η ώρα να αποδημήσει την ώρα που ξεψυχάει ας αναφωνήσει...41%...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.224
Πόντοι
2.356
Μάλλον εσείς ξεφτιλιζεστε...
Αμ τους πνιξατε υφαρπαζετε και τα ακατάσχετα τώρα.

Αφού ειχε ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στην επισκεψη του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, πως αναστέλλονται όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτελεσης, για ένα εξάμηνο νομίζω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αφού ειχε ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στην επισκεψη του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, πως αναστέλλονται όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτελεσης, για ένα εξάμηνο νομίζω
Προσεξε με.
Ακατάσχετα ειναι στα χερια του Δημοσιου. Οταν μπουν σε τραπεζικο λογαριασμο, δεν εχουν "ταυτοτητα" αυτα τα χρηματα. Και κατασχονται κανονικα. Προφανως εν προκειμενω, ο λογαριασμος ηταν ηδη κατασχεμενος, επομενως απλως δεσμευτηκαν. Τεχνικά δεν γινεται αλλιως.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.034
Πόντοι
5.506
Αν διάβασα καλά στο ζούγκλα ο φιλαράκος σου ο Άδωνις πιάστηκε να χρηματίζεται μαζί με Καιλη και Σπυράκη.
Γλυκειά συμμορία...
Διαβασες στο ζουγκλα τυπε;

Το επομενο παρατραγουδο παρακαλω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.339
Πόντοι
12.756
Σοβαρέψου και λίγο μην πουλάς νούμερα και εσύ.Και μην βιάζεσαι δεν έπιασε βαρύς χειμώνας ακόμα.
"Σημαντική αποκλιμάκωση που ξεπέρασε τις προσδοκίες των οικονομολόγων εμφάνισε ο πληθωρισμός στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Eurostat, ο δείκτης τιμών καταναλωτή (ΔΤΚ) στην Ελλάδα υποχώρησε τον Σεπτέμβριο στο 2,4% ετησίως από το 3,5% του Αυγούστου, στην τρίτη χαμηλότερη μέτρηση μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης. Σε επίπεδο μήνα ωστόσο, οι τιμές στη χώρα μας αυξήθηκαν από τον Αύγουστο με ρυθμό 1,9%, τον υψηλότερος στην Ευρωζώνη (ακολουθεί η Ιταλία με 1,7% και η Αυστρία με 1%)"
Αμα ειπε πεφτει , πεφτει ..
Τελος
Παμε παρακατω ..

:rockon::rockon::rockon:

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.051
Πόντοι
201
Εφοσον η νδ πηρε 41%, δικαιως ο καθε αλεξ λεει οσα λεει.
Δεν θελω καμια διαμαρτυρια.
Ο κουλης τα εκανε ολα αψογα την περασμενη 4ετια, οι Ελληνες του εδωσαν ακομη μεγαλυτερο ποσοστο να συνεχισει την....αναμορφωση της Ελλαδας.
Δεν θελω καμια διαμαρτυρια, γιατι 1 στους 2 Ελληνες, τελικως ψηφισε νδ.
Ο Κουλης πουτανα τα εκανε στην πρωτη 4ετια και χειροτερα τα κανει στη δευτερη. Αλλα ποιους να ψηφισουν οι Ελληνες. Ολη η αντιπολιτευση ειναι ΓΤΠ. Σκεψου, ο Κουλης βγαινει καταληλοτερος πρωθυπουργος σε ολες τις δημοσκοπησεις, ο Κουλης !!!! Τι μελλον μπορει να εχει ενας λαος που περιμενει να τον σωσει απο τον Μητσοτακη ο Κασελακης ?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
953
Πόντοι
86
Ο Κουλης πουτανα τα εκανε στην πρωτη 4ετια και χειροτερα τα κανει στη δευτερη. Αλλα ποιους να ψηφισουν οι Ελληνες. Ολη η αντιπολιτευση ειναι ΓΤΠ. Σκεψου, ο Κουλης βγαινει καταληλοτερος πρωθυπουργος σε ολες τις δημοσκοπησεις, ο Κουλης !!!! Τι μελλον μπορει να εχει ενας λαος που περιμενει να τον σωσει απο τον Μητσοτακη ο Κασελακης ?
Μισό λεπτό ρε φίλε γιατί κανείς το ίδιο λάθος με τον κομματάρχη Άλεξ.
Δηλαδή στην χούντα υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση;Η χούντα έπεσε από τον λαό να σου θυμίσω.Μπορει ο λαός να ψηφίζει το μη χείρον βέλτιστο αλλά μικρή επιρροή έχει αυτό.Ουτε τα δημοψηφίσματα θα μας σώσουν.
Η ΝΔ θα πέσει από τον λαό και μόνο και όχι από τον κάθε Κασελακη.Θυμησου το αυτό.Απλα πρέπει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι.Και μέχρι πρότινος δεν είχε φτάσει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.339
Πόντοι
12.756
Μισό λεπτό ρε φίλε γιατί κανείς το ίδιο λάθος με τον κομματάρχη Άλεξ.
Δηλαδή στην χούντα υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση;Η χούντα έπεσε από τον λαό να σου θυμίσω.Μπορει ο λαός να ψηφίζει το μη χείρον βέλτιστο αλλά μικρή επιρροή έχει αυτό.Ουτε τα δημοψηφίσματα θα μας σώσουν.
Η ΝΔ θα πέσει από τον λαό και μόνο και όχι από τον κάθε Κασελακη.Θυμησου το αυτό.Απλα πρέπει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι.Και μέχρι πρότινος δεν είχε φτάσει.

Μονο που οι Ελληνες δεν εχουν χτένι :rockon:
Για το πουτσο ολοι , αμαθείς , τεμπεληδες , τικ τοκ-ακηδες , κανα λαικ σε κωλο στο ινστα , κανα στόρυ και "μου λετε τον κωδικο του wifi παρακαλω"..

:coffee::coffee:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
953
Πόντοι
86
Μονο που οι Ελληνες δεν εχουν χτένι :rockon:
Για το πουτσο ολοι , αμαθείς , τεμπεληδες , τικ τοκ-ακηδες , κανα λαικ σε κωλο στο ινστα , κανα στόρυ και "μου λετε τον κωδικο του wifi παρακαλω"..

:coffee::coffee:
Δεν έχεις άδικο.Αλλα το αισθητήριο υπάρχει.Και μην υποτιμάς την νεολαία.Οι υπερήλικες κάνουν τη ζημιά που είναι βολεμενοι με τις συνταξαρες.Και φοβούμενοι μην χάσουν ακόμη περισσότερα λουμιαζουν και ψηφίζουν Κούλη.Κανουν τεράστια ζημιά στην χώρα.Καλυτερα να μην υπήρχαν...sorry που το λέω αλλά έτσι είναι.
Τις προάλλες προερχόμενος από σχολασμα δουλειάς πάω ΑΤΜ και πετυχαίνω γέροντες στην ουρά.Τους ρώτησα όλους πόσα παίρνουν.Περιμεναν να μπει η σύνταξη και δεν είχε μπει.Μολις σήκωσα ένα πενηνταρικο για να βάλω βενζινα της εβδομάδας μου την έπεσαν όλοι.Παληκαρι παληκάρι μπήκαν οι συντάξεις φώναζαν όλοι μονομιας;χαχα. Δεν ξέρω δεν είμαι συνταξιούχος λέω,γιατί τι πάθατε ρωτάω.Ο Κούλης μας άλλαξε τις ημερομηνίες και πεινάμε μου λένε.Ααα λέω αφού τον ψηφίσατε καλά να πάθετε απαντώ.Οταν ρώτησα πόσα παίρνουν όλοι μου είπαν μαζί με το επικουρικό πάνω από 1500 ευρώ.Και τους λέω τόσα πολλά και δεν σας φτάνουν; Εκεί μουγγαθηκαν.
Κατάλαβες τώρα; Οι γέροι και οι δημόσιοι υπάλληλοι βγάζουν τον Κούλη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.339
Πόντοι
12.756
Δεν έχεις άδικο.Αλλα το αισθητήριο υπάρχει.Και μην υποτιμάς την νεολαία.Οι υπερήλικες κάνουν τη ζημιά που είναι βολεμενοι με τις συνταξαρες.Και φοβούμενοι μην χάσουν ακόμη περισσότερα λουμιαζουν και ψηφίζουν Κούλη.Κανουν τεράστια ζημιά στην χώρα.Καλυτερα να μην υπήρχαν...sorry που το λέω αλλά έτσι είναι.
Τις προάλλες προερχόμενος από σχολασμα δουλειάς πάω ΑΤΜ και πετυχαίνω γέροντες στην ουρά.Τους ρώτησα όλους πόσα παίρνουν.Περιμεναν να μπει η σύνταξη και δεν είχε μπει.Μολις σήκωσα ένα πενηνταρικο για να βάλω βενζινα της εβδομάδας μου την έπεσαν όλοι.Παληκαρι παληκάρι μπήκαν οι συντάξεις φώναζαν όλοι μονομιας;χαχα. Δεν ξέρω δεν είμαι συνταξιούχος λέω,γιατί τι πάθατε ρωτάω.Ο Κούλης μας άλλαξε τις ημερομηνίες και πεινάμε μου λένε.Ααα λέω αφού τον ψηφίσατε καλά να πάθετε απαντώ.Οταν ρώτησα πόσα παίρνουν όλοι μου είπαν μαζί με το επικουρικό πάνω από 1500 ευρώ.Και τους λέω τόσα πολλά και δεν σας φτάνουν; Εκεί μουγγαθηκαν.
εχουμε και εδω εναν τετοιο τυπε , σκιτζή σιχαμένο συνταξιουχο , Νταιμας703 το νικ :rockon::rockon:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.899
Πόντοι
456
snake.jpg

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.479
Πόντοι
786
Το ρεζιλικι απο ολη την ιστορια, ειναι οτι υπαρχει μια καριολα (κορη? εγγονη?) η οποια αγγαρευει μεγαλο ανθρωπο να της αγοραζει σερβιέτες. Τιποτα αλλο.
κι αν έχει φιλενάδα 50ρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom