Αγαπητοί μου φίλοι όλοι μαζί θα φάμε τα σκατά.
Οι Έλληνες όπως έχουμε δει ψάχνουν στα φτηνά σουπερμαρκετ σκουπίδια να φάνε.
Ψωμί, αντί για σιτάρι περιέχουν φυράματα όπως αυτά που ταίζουν τα ζώα, κατεψυγμένα ψωμιά αγοράζουν οι περισσότεροι απο τα σουπερμαρκετ.
Φρούτα: Άνοστα φρούτα τίγκα στα φυτοφάρμακα αγορουμαζεμένα σαν να τρως φελιζόλ.
Κρέατα: Φουλ αντιβιοτικά και εμβόλια έχουν κοτόπουλα, γουρούνια και μοσχάρια. ( Κάθε ηλίθιος φοβάται να κάνει το εμβόλιο για τον covid και χλαπακιάζει εμβόλια που γίνονται σε ζώα με το τσουβάλι).
Φτηνά γλυκά, τεχνητό γάλα, συντηρητικά, λάδια και βούτυρα που γίνονται με υδρογόνωση νικελιο και διαχωρισμό βενζίνης (ναι πραγματική βενζίνη για να βγει το λάδι και όλες οι μαργαρινες που τρώμε) στην ουσία τεχνητό λάδι και βούτυρα μαργαρίνες) δείξτε μου κάτι υγιεινό πραγματικά.
Με τις ανατιμήσεις το μόνο που θα γίνει θα αυξηθεί ακόμα πιο πολύ η πώληση σκουπιδοφαγητού.
Χτες είδα θα αυξηθουν 45% τα λιπάσματα. δηλαδή σε εύλογο χρονικό διάστημα, τα πάντα θα αυξηθουν 45%, λάδι, ελιές , μήλα, κρεας (οι ζωοτροφές για να γίνουν θέλουν λίπασμα), γαλα, μακαρονια ρυζι μπύρες, ότι και να μου κατέβει να γράψω στο μυαλό θα αυξηθεί. χωρις λίπασμα δεν γίνεται τίποτα στην γη.
Απλά ας ετοιμαζόμαστε για αρρώστιες καρκίνους, ανεργους, πείνα, βια, τρέλλα......