Δεν μιλάω για τον εαυτό μου. Μιλάω για άλλους που έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας των απόστρατων επειδή μονο και μόνο έχουν άκρες να οπλοφορούν σε φυλάξεις και άλλα τέτοια ή πειδιή τους προτιμάναι απο τους ιδιώτες που δεν κάνανε καριέρα στις ΕΔ και τα σώματα ασφαλείας. Στη δε Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των απόστρατων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που γράφεις. Τεμπέληδες είναι. Του κερατά τεμπελόσκυλα. Μην βλέπεις εσένα και τον κύκλο σου που είσαι μορφωμένος και οκ τύπος.
ΥΓ. Για ποια Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων μιλάς που "μαθαίνετε" στις ΕΔ; Για τα γαυγίσματα και τις απειλές με την μάχαιρα του στρατουδικείου; Έτσι είμαι και εγώ HR DIRECTOR. Νομίζω έχεις μείνει πίσω στο 2000....
Καλημερα ,τωρα είδα τη απαντηση κι εχω αντίλογο...
Από το 1990 και μετα,η συντριπτική πλειοψηφία των Αξκων-Υπαξκων των ΕΔ, εχουν ενα πτυχίο ΑΕΙ τουλάχιστον και καμια δεκαριά εξειδικεύσεις,σε Η/Ν,Ν/Κ,Ρ/Ε,Σ/Ν,Α/Υ κπ κλπ αν θες στα γραφω και αναλυτικά αν δεν τα ξερεις.Οι εξειδικευσεις αυτές προέρχονται από Σχολεία στα οποία φοιτάμε και στα οποία διδασκουν καθηγητές Πολυτεχνείων,Πανεπιστημίων, Ανωτάτης λοιπόν εκπαίδευσης.
Εγω ευτύχησα και στο εξωτερικό έκανα και δυο Μεταπτυχιακά στα Οικονομικά,αλλα ασε με εμένα.
Τρεις συνάδελφοί μου τουλαχίστον εχουν γίνει δεκτοί απο το Harvard για φοίτηση με ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κι εχω κι εναν ακόμη ο οποίος εχει ενα βιογραφικό 60 σελίδων και διδασκει τωρα σαν αποστρατος στα ΗΑΕ, στο Dubai American University.
5 αλλοι Αξκοι ΕΑ του ΠΝ παντα, διδασκουν στις Σχολές Πολέμου του ΝΑΤΟ για Γεωπολιτική,Θεωρία Συγκρούσεων και Διαχειριση Κρίσεων,γινονται δε δεκτοί ΄ από τα Κοινοβούλια των Χωρών αυτών και κανουν παρουσιάσεις.Αν θες ονοματα και βιογραφικά με pm.Δεν τους λες και κοπροσκυλα.Από αυτούς που πιθανον θα γνωρίζεις λόγω της τωρινης καταστασης,ειναι ο Φενεκος,ο Καραδήμας και ο Βουλγαράκης που βγαίνουν στα καναλια.
Στη Σχολή Δοκίμων 450 Αξκοι τα έτη 2009-2013 πηραν Bachelor-μαζί τους κι εγω-στη "Διαχειριση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Πόρων" χρηματοδοτούμενο απο τη ΣΝΔ και το Πανεπιστήμιο του Seattle.
Δεν μπορείς λοιπον να λες "η συντριπτική πλειοψηφία των απόστρατων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ",αντίθετα θα έλεγα ότι η μειοψηφία είναι ετσι.Κατι ΕΠΟΠ και ΕΜΘ που μπηκαν στις ΕΔ για καθαρά βιοποριστικούς λόγους...
Αρα τα qualification τα υπερκαλύπτουμε,όπου και να παμε..