Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Πείτε μας εσείς που έχω άδικο; Στα σοβαρά ρωτάω. Αλήθεια.

Ο Μακρόν μιλάει για επισιστική κρίση προ πυλών. Μεθαύριο λήγει πχ το πρόγραμμα ΣΥΝ εργασία στην Ελλάδα και καμιά 50αριά χιλιάδες θα βγουν στην ανεργία και εμείς πετάμε 100άδες χιλιάδες σε άχρηστες φιέστες κιροζίνης; Αλήθεια πείτε μου που έχω λάθος;
δεν θα κάτσω να σου εξηγήσω περί εθνικού φρονήματος...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.890
Πόντοι
5.506
ο χοντρος ανεραστος κυρ παντελης γουσταρει που νομιζει οτι του σηκωνετε και εχει μουρη τσαμπουκα και ασφαλεια....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.040
Πόντοι
1.486
Μην ακούω εθνομηδενιστικές κορώνες μερα που ειναι....
-Μειωση του αριθμού των Βουλευτών και 50% στην αποζημίωσή τους.
-Καταργηση των χιλιάδων μετακλητών κοπριτών
-Φρένο στις μιζες των εξοπλιστικών
-Μαχαίρι στις χορηγίες τύπου "Μενουμε Σπίτι" κλπ μαλακίες
Και μετα μιλήστε για την Εθνική Επέτειο και το νόημα του να κραταμε υψηλό το Φρονημα της Ελλάδας.
Αντε μπραβο...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.905
Πόντοι
2.356
δεν θα κάτσω να σου εξηγήσω περί εθνικού φρονήματος...
Απαντήστε σε αυτό που γράφω και αφήστε τα περί φρονήματος. Καμία σχέση δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ φρόνημα εδώ και σας το λέω εγώ που αριστερό δεν με λες.

Μεθαύριο λήγει πχ το πρόγραμμα ΣΥΝ εργασία στην Ελλάδα και καμιά 50αριά χιλιάδες θα βγουν στην ανεργία και εμείς πετάμε 100άδες χιλιάδες σε άχρηστες φιέστες κιροζίνης;

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Και μετα μιλήστε για την Εθνική Επέτειο και το νόημα του να κραταμε υψηλό το Φρονημα της Ελλάδας.
Αντε μπραβο...
Κατά την δική μου άποψη πολλά πρέπει να γίνουν, όπως και το ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ στα 50 να πηγαίνουν οι στρατιβτικοί στο σπίτι του με 1200 σύνατξη και να κάνουν δευτερες και τρίτες δουλειες, αλλά να πηγαίνουν σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες μέχρι τα 67. όπως όλοι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.890
Πόντοι
5.506
Αντε μπραβο...
ωραιο σωστο μετρημενο.....
κανεις δεν ειπε οτι δεν θελουμε να ειμαστε ελληνες...αλλα αυτοι που το λενε φωναχτα ειναι κακομοιρα προβατα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Απαντήστε σε αυτό που γράφω και αφήστε τα περί φρονήματος. Καμία σχέση δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ φρόνημα εδώ και σας το λέω εγώ που αριστερό δεν με λες.

Μεθαύριο λήγει πχ το πρόγραμμα ΣΥΝ εργασία στην Ελλάδα και καμιά 50αριά χιλιάδες θα βγουν στην ανεργία και εμείς πετάμε 100άδες χιλιάδες σε άχρηστες φιέστες κιροζίνης;
να σταματησουμε και τα προγράμματα του υπουργείου πολιτισμού...
και την ενίσχυση των φιλοζωικών...
και τις αθλητικές επιχορηγήσεις...
και και και

γιατί Μεθαύριο λήγει πχ το πρόγραμμα ΣΥΝ

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.675
Πόντοι
5.097
καυλωσα με πρωινο ξυπνημα απο ραφαλ. :alivedick:
τρουμπακη εχω ραιμενταλ,εχεις βενζινη? :tooth: :tooth: :tooth:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.040
Πόντοι
1.486
Κατά την δική μου άποψη πολλά πρέπει να γίνουν, όπως και το ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ στα 50 να πηγαίνουν οι στρατιβτικοί στο σπίτι του με 1200 σύνατξη και να κάνουν δευτερες και τρίτες δουλειες, αλλά να πηγαίνουν σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες μέχρι τα 67. όπως όλοι.
Εχεις μεινει πολλα χρόνια πίσω.ΚΑΝΕΙ΅Σ δεν φευγει πια στα 50,εγω εφυγα στα 55 και χρησιμοποίησα και τα διπλα στα Πλοία για να βγαλω 1200.Οταν ο Α/ΓΕΝ θα βγαλει 1450 (!!) ,όπως το ακούς.
Οι νεοι Αξιωματικοί -Υπαξιωματικοί ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σε 40ετη Υπηρεσία...Δηλαδη από 59 εως 65 χρονών...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.905
Πόντοι
2.356
να σταματησουμε και τα προγράμματα του υπουργείου πολιτισμού...
και την ενίσχυση των φιλοζωικών...
και τις αθλητικές επιχορηγήσεις...
και και και

γιατί Μεθαύριο λήγει πχ το πρόγραμμα ΣΥΝ

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
Να συνέλθετε εσείς! Άλλο λέω και άλλο λέτε. Σοβαρευτείτε ορισμένοι και ορισμένες,

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Εχεις μεινει πολλα χρόνια πίσω.ΚΑΝΕΙ΅Σ δεν φευγει πια στα 50,εγω εφυγα στα 55 και χρησιμοποίησα και τα διπλα στα Πλοία για να βγαλω 1200.Οταν ο Α/ΓΕΝ θα βγαλει 1450 (!!) ,όπως το ακούς.
Οι νεοι Αξιωματικοί -Υπαξιωματικοί ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σε 40ετη Υπηρεσία...Δηλαδη από 59 εως 65 χρονών...
Ναι, έχω μείνει πίσω. Τόσο πίσω που σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ γνωρίζω 14 άτομα με συνταξάρες και περίπτερα παράλληλα και είναι μια χαρά. Ναι φυσικά πρέπει να γίνουν οι αλλγες που λέτε αλλά υπάρχουν κάποιοι που μια χαρά τη βγάζουν (και καλά κάνουν)

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Ξαναλέω: ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. Ειδικά αυτήν την εποχή. Τέλος.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Ναι, έχω μείνει πίσω. Τόσο πίσω που σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ γνωρίζω 14 άτομα με συνταξάρες και περίπτερα παράλληλα και είναι μια χαρά. Ναι φυσικά πρέπει να γίνουν οι αλλγες που λέτε αλλά υπάρχουν κάποιοι που μια χαρά τη βγάζουν (και καλά κάνουν)
πες τους να σε βάλουν σε ένα περιπτερο... :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom