Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Παμε και στον καφε και στο σουβλακι.
Εκει που πινω καφε (γαλλικο), ειχε 2 ευρω και παραμένει 2 ευρω. Αλλού μπορεί να εχει αυξηθει, δεν ξερω.
Το σουβλακι απο 2,80 πηγε οντως 3,30.
Δεν εχω κατσει να παρατηρησω αν εχει μειωση στην πελατεια.
@athinaios44

Οτι δεν βολευει δεν το παρατηρει ο Αλεξ , ηλιελαιο δεν αγοράζει , αν μεθαυριο πχ τα σουπερ μαρκετ δινουν με κουπονια θα πει ο Αλεξ ποια σουπερ μαρκετ ? υπηρχαν τετοια καταστηματα ? δεν το ειχα προσέξει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
@athinaios44

Μένεις και εσυ εκπληκτος οταν πας σουπερ μάρκετ με τις χαμηλές τιμές που βρισκεις και τις προσφορές που τρέχουν ? δεν δινεις καθε μέρα και λιγοτερα στα ψωνια σου ?
φιλε μακαριζω οποτε παω τον Αλεξ...και μετα Κυριακο..τετοια φθηνια πρωτη φορα στην ζωη μου

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
Σημερα πηγα στο σουπερ μαρκετ, στον Βασιλοπουλο συγκεκριμενα.
Λιγο ανησυχος ομολογω οσον αφορα τις τιμές που θα εβρισκα.
Με καταπληξη ειδα οτι τουλαχιστον στο 1/3 των προϊόντων που ηθελα να παρω, υπηρχε προσφορά με εκπτωση απο 20 εως 30% και μαλιστα σε σχεση με τις τιμες που γνωριζα. Λαδι, καφε, καθαριστικά, γαλα, λαχανικα, τα πηρα με προσφορα σε τιμή μικροτερη ακομη και απο αυτη που τα επαιρνα προηγουμενως. Να εφταιγε οτι πηγα καθημερινη?
ρε μαλακααααα?????????????????? πλακα κανεις?
ποσο μυρωδατος ειναι ο κωλος του κουλη? πες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
ρε μαλακααααα?????????????????? πλακα κανεις?
ποσο μυρωδατος ειναι ο κωλος του κουλη? πες
πηγε λιγο ανησυχος ΟΜΟΛΟΓΕΙ , μαλάκα νομίζει οτι ειναι η Μειμαρίδη και γραφει μυθιστόρημα , σε λιγο θα μας γραψει, '' και εκει που επεφταν οι ψιχάλες απαλα στο πρόσωπο μου με γοργο βημα πηγαινα στην υπεραγορα Πελοποννησου , μια κρυαδα διαπερασε το κορμι μου μολις πέρασα την είσοδο , αλλα στον πρωτο διάδρομο οι παλμοι επεσαν στους κανονικους , οι τιμες ηταν στην θεση τους ''

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
πηγε λιγο ανησυχος ΟΜΟΛΟΓΕΙ , μαλάκα νομίζει οτι ειναι η Μειμαρίδη και γραφει μυθιστόρημα , σε λιγο θα μας γραψει, '' και εκει που επεφταν οι ψιχάλες απαλα στο πρόσωπο μου με γοργο βημα πηγαινα στην υπεραγορα Πελοποννησου , μια κρυαδα διαπερασε το κορμι μου μολις πέρασα την είσοδο , αλλα στον πρωτο διάδρομο οι παλμοι επεσαν στους κανονικους , οι τιμες ηταν στην θεση τους ''
ποσο τσατσος ειναι ο μαλακας :tooth:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα:2funny:
:2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Πόσο θες να το παει ο Κουλης το ηλιελαιο για να εισαι ευτυχισμένος ? ασε που εσυ μονο ουσκι αγοράζεις !!!
Σε λιγο ο κοσμος θα τηγανίζει με Mobil 1 - 10W/40
Και θα λεει απο πισω στις οδηγίες στα 3000 τηγανισματα η στα 2 χρόνια αλλαγη λαδιων

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Πόσο θες να το παει ο Κουλης το ηλιελαιο για να εισαι ευτυχισμένος ? ασε που εσυ μονο ουσκι αγοράζεις !!!
Σε λιγο ο κοσμος θα τηγανίζει με Mobil 1 - 10W/40
Και θα λεει απο πισω στις οδηγίες στα 3000 τηγανισματα η στα 2 χρόνια αλλαγη λαδιων
οι μαγαζατορες απο 10 ευρω το αγοραζουν 30 παντως...κερδαμε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
παμε παρακατω,,,,ελλαδα του 22 γη της ευτυχιας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
οι μαγαζατορες απο 10 ευρω το αγοραζουν 30 παντως...κερδαμε
Απαντηση Αλεξ:
-Ελα αηδίες , καλυτερα κιολας , τα τηγανιτα κανουν κακο στην υγεία , να μαθετε να τρωτε ελαιόλαδο ΕΛΛΗΝΙΚΟ !! που μου μαθατε ολοι στα ηλιελαια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Απαντηση Αλεξ:
-Ελα αηδίες , καλυτερα κιολας , τα τηγανιτα κανουν κακο στην υγεία , να μαθετε να τρωτε ελαιόλαδο ΕΛΛΗΝΙΚΟ !! που μου μαθατε ολοι στα ηλιελαια
κατσε θα μπει και θα πει οτι δεν ακριβυνε το ελαιολαδο και εχει παει 20 ευρω το τριλιτρο σχεδον

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
κατσε θα μπει και θα πει οτι δεν ακριβυνε το ελαιολαδο και εχει παει 20 ευρω το τριλιτρο σχεδον
Ναι αλλα εχει προσφορά , στα 3 λαδια άλλα 5 δώρο οποτε ειναι φθηνότερα τωρα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
500 ναύαρχοι 1000 στρατηγοί και 5 φαντάροι μεταξύ μας κάνουμε πως έχουμε στρατό,. Αρβύλες τις παίρνουν πίσω και τις δίνουν στους επόμενους. Εμετός

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.870
Πόντοι
6.166

Η έλλειψη στο ηλιέλαιο βάζει τέλος στα τηγανητά; – Τι σχεδιάζουν οι εστιάτορες​

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.870
Πόντοι
6.166
Αυτή η παπαριά με το πότε βγαίνει στη σύνταξη ο ένας και ο άλλος πρέπει να σταματήσει. Όλα είναι σχετικά.
Οι πιλότοι σε αεροπορικές εταιρείες κίνησαν γη και ουρανό για να ανέβει το υποχρεωτικό όριο συνταξιόδοτησης στα 65.
Πόσοι πλοίαρχοι μετά τα 60 βγάζουν ναυτικό φυλλάδιο στην Κύπρο άραγε;
Πόσοι σε καλοπληρωμένες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν συμβόλαια μέχρι να λιώσουν τα κόκκαλα τους; Δε λέμε για γιατρούς και δικηγόρους. Μέχρι τα 70 ζωή να έχουν.
Ο λόγος απλός...σου λέει τώρα που έφτασα και παίρνω το χοντρό χρήμα και σχετικά άνετα να πάρω σύνταξη; Αμ δε. Η ζωή είναι πάντα ωραία όταν έχεις να ξοδέψεις. Μια φορα και έναν καιρό από τα 30 έπαιρνες καλά λεφτά τώρα από τα 40....

Τώρα ένας στρατιωτικός ή αστυνομικός στα 40 -50 αν δεν έχει κάποια συγκεκριμένη θέση είναι τζάμπα βάρος. Δηλαδή είναι κωμικοτραγικό να τους βλέπεις με την κοιλάρα να το παίξουν κομάντα. Αυτές οι δουλειές είναι για νέους. Στην Αμερική δηλαδή που φεύγουν από τα 40 μιλάει κανένας; Επίσης τόσους στρατηγούς τι να τους κάνουμε; Στον κόκκινο στρατό είμαστε ή θα διοικήσουν τις στρατιές του Αννίβα; Περισσότερους από την Αγγλία έχουμε. Ο στρατός πρέπει να είναι μια πυραμίδα, πολλοί και νέοι στη βάση και λίγοι και άξιοι στην κορφή. Το ανάποδο δεν αποδίδει....

Όσοι δουλεύουν βαρέα και ανθυγιεινά μακάρι να πάρουν σύνταξη από τα 50 αλλά να μην κοιτάμε συνέχεια την καμπούρα του άλλου.

Το πρόβλημα όλων μας πλέον είναι πως όχι μόνο οι συντάξεις δεν εξασφαλίζουν μια ζωή με αξιοπρέπεια αλλά ούτε οι μισθοί. Ειδικά όταν έχεις παιδιά ή φροντίζεις ηλικιωμένο.
Επίσης όταν κάθε κυβέρνηση από καταβολής ελληνικού κράτους βασίζει τα έσοδα μόνο στους φόρους και όχι στην ανάπτυξη τότε είναι ευνόητο πως για τα επόμενα χρόνια θα τον πιούμε άγρια.
84289195_4116174388408799_7034743791865036800_n.jpg

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.870
Πόντοι
6.166
Απαντήστε σε αυτό που γράφω και αφήστε τα περί φρονήματος. Καμία σχέση δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ φρόνημα εδώ και σας το λέω εγώ που αριστερό δεν με λες.

Μεθαύριο λήγει πχ το πρόγραμμα ΣΥΝ εργασία στην Ελλάδα και καμιά 50αριά χιλιάδες θα βγουν στην ανεργία και εμείς πετάμε 100άδες χιλιάδες σε άχρηστες φιέστες κιροζίνης;
Με το μπαρδον μπροστα σ αυτα που εχουν φαει τα πολιτικα λαμογια και κομματικοι στρατοι δεν ειναι τιποτα η φιεστα τησ κηροζινησ .Ας επιστρεψουν πρωτα τα κομματα εξουσιας αυτα που χρωστανε .

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.280
Πόντοι
4.546
Το παραδοξο στην Ελλαδα ειναι πως οσο πιο ζαμαν φου ειναι καποιος και οσο πιο πολυ στηριζεται στα ετοιμα, σε επιδοματα, κλπ τοσο πιο ανετος οικονομικα ειναι και πιο πολυ απ ολους καλοπερναει. Κατα εναν περιεργο λογο, οσους γνωστους ξερω ζαμαν φου απο το σχολειο, ειναι ολοι με σπιτια, αυτοκινητα, συνεχεια διακοπες, τραπεζια, κλπ
Την πιο μεγαλη πουτσα την τρωνε οσοι μπλεκουν με καριερες, διαβασματα, εσωτερικη μεταναστευση για δουλεια, ενοικια, στεγαστικα, επιχειρηματικα δανεια, κλπ Δηλαδη οσοι στο εξωτερικο προοδευουν στην Ελλαδα απλως πνιγονται
Το έχω παρατηρήσει και εγώ και το αποδίδω στο (φιλοσοφικό) θέμα ότι όσο πιο άνετος και χαλαρός είσαι, τόσο πιο "εύκολα" σου έρχονται τα πράγματα, είτε αφορά γυναίκες είτε λεφτά είτε εργασία κλπ. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις και να εκμεταλλευτείς το θείο αυτό δώρο, γιατί αν το γράψεις στα παπάρια σου, αργά ή γρήγορα θα σε γράψει και αυτό. Τύχη είναι αυτή, πόσο να κρατήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom