Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.837
Πόντοι
6.166
Αν γίνει το λάθος στην Ουκρανία και πάμε για τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα να δείτε τη φίλος μας που είναι ο Ερντογάν 4 νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο θα τα καταφέρει χαλαρά και εμείς θα είμαστε στον καναπέ
Το σαπιο πολιτικο συστημα κανει την κοτα στον Τουρκο ενω στην Ρωσια πουλαει μαγκια κλανια και κωλο φιλιστρινι .Καντεσ ρε κοτεσ μαγκιεσ στον Τουρκο να σας παει .Την πηρε την σημαια ο ανεμοσ κλπ τι να λεμε

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Το σαπιο πολιτικο συστημα κανει την κοτα στον Τουρκο ενω στην Ρωσια πουλαει μαγκια κλανια και κωλο φιλιστρινι .Καντεσ ρε κοτεσ μαγκιεσ στον Τουρκο να σας παει την πηρε την σημαια ο ανεμοσ κλπ τι να λεμε
Δυστυχώς όμως μπορεί η γενιά η δική μου που είμαι 36 ετών να ζήσει σύντομα με τέτοια κατάσταση εγώ ψαχνομε τώρα που μπορώ ακόμη να επιλέξω μια άλλη πατρίδα για εργασία

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.837
Πόντοι
6.166
Δυστυχώς όμως μπορεί η γενιά η δική μου που είμαι 36 ετών να ζήσει σύντομα με τέτοια κατάσταση εγώ ψαχνομε τώρα που μπορώ ακόμη να επιλέξω μια άλλη πατρίδα για εργασία
Το ιδιο σκεφτομαι χρονια φιλελληνεσ ειναι στην Ουρουγουαη εκει θα γουσταρα να παω

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.030
Πόντοι
216
Να δεις πώς συμφέρει τον οδοντίατρο σου να τρως τόσες σοκολάτες κάθε μέρα.
Αλήθεια σου έχει μείνει κανένα δόντι όρθιο τυπε;;:tooth::tooth:
Άρχοντα,δύο-τρεις φορές τον χρόνο πάω στον οδοντίατρο και στον περιοδοντολόγο.Μία χαρά τα δοντάκια,λόγω ηλικίας και ζάχαρης έχω και τα αναλογα σφραγίσματα.Εδώ και δύο χρόνια βουρτσίζω τα δόντια μου με duraphat 5000 της colgate που δυναμώνει το σμάλτο!

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.030
Πόντοι
216
Συνειδητοποιείς οτι τρως υπερβολικά πολλή ζάχαρη υποθέτω.
Είμαι σε προδιαβητικό στάδιο αλλά επειδή είμαι αδύνατος (64 κιλά) δεν έχω πρόβλημα.Βέβαια όταν περάσουνε κι άλλο τα χρόνια,στα σίγουρα θα εμφανιστεί και το ζάχαρο...Μέχρι τότε βλέπουμε...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.579
Πόντοι
12.756
Κάτω απο 1.94 η βενζινη στα περισσοτερα πρατηρια στην Αθηνα σημερα ξερόλα φίλε μου.
Μαλλον δεν θα χρειαστουν 2.000 ημερες για να πεσει κατω απο 1.90, οπως ελεγες προχθες.
Τι να κανουμε, η πραγματικοτητα ειναι ξεροκεφαλη

Υ.Γ. Πολιτικούς και υπουργούς λες οτι ξερεις, για τραπεζες του εξωτερικου ξερεις, για ισολογισμους ξερεις, ολα τα ξερεις αλλά τι περιεργο πραγμα ρε παιδι μου, πόσο θα παει η βενζινη τις επομενες ημερες δεν μπορεις να το προβλεψεις. Μαλλον ο πολύς Συριζα που εχει καταλάβει τον εγκεφαλο σου, προκαλεί αναταραξεις.
τι χαπατο που εισα ρε τυπε , σε εκαναν να πιστεψεις οτι το 1,94 ειναι πεσμενη τιμη και να νιωθεις χαρουμενος , πηγε μια 2,1 και τωρα 1.94 και πανηγυριζεις ..

Με λιγα λογια αν πηγαινε 5 ευρω και μετα 4,5 θα λεγες ουφ σωθηκαμε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είμαι σε προδιαβητικό στάδιο αλλά επειδή είμαι αδύνατος (64 κιλά) δεν έχω πρόβλημα.Βέβαια όταν περάσουνε κι άλλο τα χρόνια,στα σίγουρα θα εμφανιστεί και το ζάχαρο...Μέχρι τότε βλέπουμε...
Το θέμα είναι να μην εμφανιστεί όμως. Καθε 10gr ζάχαρης που γράφει η συσκευασία είναι ενα κουταλάκι. Η επιλογή δική σου βέβαια αλλά πόσα κουταλάκια να φας καθημερινά; Και δεν είσαι ο μόνος γλυκατζης που ξέρω. Κόσμος και κοσμακης του δίνει και καταλαβαίνει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Bασικά άλλη ήπειρο πρέπει να επιλέξεις για να αποφύγεις ότι συμβεί

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εντελώς φιλικά, το γεγονός ότι είσαι αδύνατος λίγη σημασία έχει γιατί αν ισχύει το 3-4 σοκολάτες που έγραψες,
είναι ακραίο σοκ για τον οργανισμό.
Τα δόντια και τα κιλά,είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί..

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.837
Πόντοι
6.166
τι χαπατο που εισα ρε τυπε , σε εκαναν να πιστεψεις οτι το 1,94 ειναι πεσμενη τιμη και να νιωθεις χαρουμενος , πηγε μια 2,1 και τωρα 1.94 και πανηγυριζεις ..

Αν ηταν να μειωθει δεν θα εδιναν επιδομα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.600
Πόντοι
12.756

ανεβαινει παλι το πετρελαιο σερι..και σημερα πανω ειναι..σε 2-3 μερες παλι θα πουλανε την βενζινη οπως πριν

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Μακαρι να φτασει 3 ευρω να ησυχασουμε! Ισως τοτε καταλαβει ο Ελληνας. Για τη ωρα σκεφτεται που θα παει τριημερο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.600
Πόντοι
12.756
Μακαρι να φτασει 3 ευρω να ησυχασουμε! Ισως τοτε καταλαβει ο Ελληνας. Για τη ωρα σκεφτεται που θα παει τριημερο
ηδη η κινηση στους δρομους ειναι μειωμενη..σε λιγο καιρο θα ερθει βαρβατη πτωση

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Λογικό...
Τον Πατακό έχεις εικόνισμα?
Έχετε εμπειρία στο "τα πόδια στη πλατη".....
Πουλήσατε την Κυπρο ζώα και μιλάτε αντί να εξαφανιστείτε από προσώπου γης.....
:tickedoff:

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.543
Πόντοι
5.646
Εγώ έχω φάει κόλλημα με τον Νουαζέτα του Λίντλ εδώ και έξι χρόνια σχεδόν.
Τρώω σχεδόν τρεις με τέσσερις σοκολάτες τέτοιες την ημέρα (την περίοδο που κάνει κρύο,δηλαδή από τέλη Οκτωβρίου έως και αρχές Μαϊου)
Συμφέρει από πλευράς χρήματος,γεύσης και ποσότητας.
Μερικές φορές που έχω αγοράσει το πακέτο των τριών σοκολατών γάλατος της ΙΟΝ,πονάει η τσέπη μου που πρέπει να πληρώσω για τρεις σοκολάτες κοντά στα πέντε ευρώπουλα...
Νομίζω πρέπει να δοκιμάσεις και τις άλλες
Γενικά έχει ποικιλία στην σοκολάτα
Επίσης άσχετο αλλά έχει φθηνά απορρυπαντικά όπως για τα πιάτα
Πολύ πιο φθηνά σε σχέση με αλλά Μαρκετς

infirium

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
10
Like
507
Πόντοι
290
3 ευρω δεν θα φτασει γιατι δεν θα το αφησει η κυβερνηση, αναγκαστικα θα αποροφησει καποια αυξηση. Αυτη τη στιγμη το βαρελι ειναι στα $111 και δεν εχει την δυναμικη που ειχε την προηγουμενη εβδομαδα που εφασ στα $140. Μην ξεχναμε οτι η Ευρωπη-ΗΠΑ ειναι πολυ κοντα στην συμφωνια με το Ιραν.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.837
Πόντοι
6.166
Λογικό...
Τον Πατακό έχεις εικόνισμα?
Έχετε εμπειρία στο "τα πόδια στη πλατη".....
Πουλήσατε την Κυπρο ζώα και μιλάτε αντί να εξαφανιστείτε από προσώπου γης.....
:tickedoff:
Τυπε με το μπαρδον την Κυπρο δεν την πουλησε ο Παττακος .Εκαναν λαθη οπως με την αποσυρση της μεραρχιας το 1967 αλλα το 1974 ηταν ο Ιωαννιδης που εριξε τον Παττακο και Παπαδοπουλο μετα τα γεγονοτα του Νοεμβριου 1973.Ετσι την Κυπρο την πουλησαν ο Ιωαννιδης που πιστεψε οτι του ελεγαν οι Αμερικανοι οΜακαριος και φυσικα το Ελλαδικο πολιτικο συστημα που ειχε ηδη δρομολογησει για την προδοσια .Τα ιδια ελεγα και εγω καποτε αλλα εκατσα διαβασα και πανω κατω εμαθα τι εγινε .Επισης την διχοτομιση την ειχαν στα σχεδια τους οι Αγγλοι χρονια πριν απο την συνθηκη της Ζυριχης .Θελει ψαξιμο το πραγμα γιατι εμπλεκονται πολυ παραγοντες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Τυπε με το μπαρδον την Κυπρο δεν την πουλησε ο Παττακος .Εκαναν λαθη οπως με την αποσυρση της μεραρχιας το 1967 αλλα το 1974 ηταν ο Ιωαννιδης που εριξε τον Παττακο και Παπαδοπουλο μετα τα γεγονοτα του Νοεμβριου 1973.Ετσι την Κυπρο την πουλησαν ο Ιωαννιδης που πιστεψε οτι του ελεγαν οι Αμερικανοι οΜακαριος και φυσικα το Ελλαδικο πολιτικο συστημα που ειχε ηδη δρομολογησει για την προδοσια .Τα ιδια ελεγα και εγω καποτε αλλα εκατσα διαβασα και πανω κατω εμαθα τι εγινε .Επισης την διχοτομιση την ειχαν στα σχεδια τους οι Αγγλοι χρονια πριν απο την συνθηκη της Ζυριχης .Θελει ψαξιμο το πραγμα γιατι εμπλεκονται πολυ παραγοντες.
Tο 67 το είπες και μόνος σου....
Προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.579
Πόντοι
12.756
ανεβαινει παλι το πετρελαιο σερι..και σημερα πανω ειναι..σε 2-3 μερες παλι θα πουλανε την βενζινη οπως πριν
δεν ξερεις εσυ και δεν μπορεις να προβλεψεις την τιμη των καυσιμων , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
η του νομικου τμηματος ξερουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom