Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εγώ έχω φάει κόλλημα με τον Νουαζέτα του Λίντλ εδώ και έξι χρόνια σχεδόν.
Τρώω σχεδόν τρεις με τέσσερις σοκολάτες τέτοιες την ημέρα (την περίοδο που κάνει κρύο,δηλαδή από τέλη Οκτωβρίου έως και αρχές Μαϊου)
Συμφέρει από πλευράς χρήματος,γεύσης και ποσότητας.
Μερικές φορές που έχω αγοράσει το πακέτο των τριών σοκολατών γάλατος της ΙΟΝ,πονάει η τσέπη μου που πρέπει να πληρώσω για τρεις σοκολάτες κοντά στα πέντε ευρώπουλα...
Να δεις πώς συμφέρει τον οδοντίατρο σου να τρως τόσες σοκολάτες κάθε μέρα.
Αλήθεια σου έχει μείνει κανένα δόντι όρθιο τυπε;;:tooth::tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ έχω φάει κόλλημα με τον Νουαζέτα του Λίντλ εδώ και έξι χρόνια σχεδόν.
Τρώω σχεδόν τρεις με τέσσερις σοκολάτες τέτοιες την ημέρα (την περίοδο που κάνει κρύο,δηλαδή από τέλη Οκτωβρίου έως και αρχές Μαϊου)
Συμφέρει από πλευράς χρήματος,γεύσης και ποσότητας.
Μερικές φορές που έχω αγοράσει το πακέτο των τριών σοκολατών γάλατος της ΙΟΝ,πονάει η τσέπη μου που πρέπει να πληρώσω για τρεις σοκολάτες κοντά στα πέντε ευρώπουλα...
Συνειδητοποιείς οτι τρως υπερβολικά πολλή ζάχαρη υποθέτω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο γνωστος μελλοντολόγος και δικηγόρος και καραδεξιος του σαιτ Αλεξ71 εχει τονίσει οτι σε λιγες μερες θα πεσουν οι τιμές
Οπότε τυπε μην διαβάζεις φήμες , εδω μέσα ειναι η αληθεια
Κάτω απο 1.94 η βενζινη στα περισσοτερα πρατηρια στην Αθηνα σημερα ξερόλα φίλε μου.
Μαλλον δεν θα χρειαστουν 2.000 ημερες για να πεσει κατω απο 1.90, οπως ελεγες προχθες.
Τι να κανουμε, η πραγματικοτητα ειναι ξεροκεφαλη

Υ.Γ. Πολιτικούς και υπουργούς λες οτι ξερεις, για τραπεζες του εξωτερικου ξερεις, για ισολογισμους ξερεις, ολα τα ξερεις αλλά τι περιεργο πραγμα ρε παιδι μου, πόσο θα παει η βενζινη τις επομενες ημερες δεν μπορεις να το προβλεψεις. Μαλλον ο πολύς Συριζα που εχει καταλάβει τον εγκεφαλο σου, προκαλεί αναταραξεις.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.836
Πόντοι
6.166
1647820929577.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.836
Πόντοι
6.166
Έχεις μέλλον ακόμη αν δεν φτάσει στα 3,00 ευρώ
Ετσι παει και με το κοβιντ στην αρχη που πρωτοξεκινησε ελεγαν τα κυβερνητικα σαινια η δυο επομενεσ εβδομαδεσ θα ειναι κρισιμεσ και περασαν δυο χρονια .Το ξερω και συμφωνω υπομονη

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ετσι παει και με το κοβιντ στην αρχη που πρωτοξεκινησε ελεγαν τα κυβερνητικα σαινια η δυο επομενεσ εβδομαδεσ θα ειναι κρισιμεσ και περασαν δυο χρονια .Το ξερω και συμφωνω υπομονη
Τώρα έρχεται και άλλος κοβιντ από την Κίνα μην τους βλέπετε ακόμα που δεν μιλάνε

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.836
Πόντοι
6.166

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μπα ξερουν οτι δεν θα προλαβει να ερθει κατα εδω θα τον προλαβει ο Ρωσος
Θα προλάβει ο Ουκρανός φίλε με 2 πυρηνικά εργοστάσια που διαθέτει αν κάνει την τρέλα και τα ανατινάξει μας βλέπω να κλαίμε γρήγορα

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.836
Πόντοι
6.166
Θα προλάβει ο Ουκρανός φίλε με 2 πυρηνικά εργοστάσια που διαθέτει αν κάνει την τρέλα και τα ανατινάξει μας βλέπω να κλαίμε γρήγορα
Τυπε ετσι οπωσ ηρθαν τα πραγματα ειναι ολα ρευστα και στην κοψη του ξυραφιου

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τυπε ετσι οπωσ ηρθαν τα πραγματα ειναι ολα ρευστα και στην κοψη του ξυραφιου
Δυστυχώς όμως είναι αλλά δεν μιλάνε και ο Ουκρανός πρωθυπουργός το κράτος του δεν το αφήνει θα το πάει μέχρι τέλους να δείτε ότι δεν θα έχουμε ησυχία ούτε εμείς σε λίγο καιρό με την Κύπρο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
εχω φαει ολες τις σοκολατες απο τα ldl καμια σοκολοτα δεν με εντυπωσιαζει εχω φαει ολες τις σοκολατες απο τα discount markt τις ξενες και απο εκει καμια σοκολατα δεν με εντυπωσιαζει. Ναι ειναι πιο φθηνες απο τις ελληνικες αλλα οι Ελληνικες σε ποιοτητα και γευση ειναι σαν να λες Ferrari Οι ελληνικες με Lada οι ξενες του ldl και του Discount markt. Μια που μαρεσουν οι μαυρες τρωω του Παυλιδη την υγειας και της Ιον την μαυρη με αμυγδαλα που μαμαει :hi:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.836
Πόντοι
6.166
Δυστυχώς όμως είναι αλλά δεν μιλάνε και ο Ουκρανός πρωθυπουργός το κράτος του δεν το αφήνει θα το πάει μέχρι τέλους να δείτε ότι δεν θα έχουμε ησυχία ούτε εμείς σε λίγο καιρό με την Κύπρο
Θα το αφηνε η μαριονετα αλλα τα συμφεροντα των δυτικων δεν τον αφηνουν .Η Κυπρος γι μενα ειναι τελειωμενη υποθεση η Ελλαδα δεν εχει καμια σχεση με την Κυπρο μονο στρατο που στελνει θα το κοψει και αυτον στο μελλον

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Θα το αφηνε η μαριονετα αλλα τα συμφεροντα των δυτικων δεν τον αφηνουν .Η Κυπρος γι μενα ειναι τελειωμενη υποθεση η Ελλαδα δεν εχει καμια σχεση με την Κυπρο μονο στρατο που στελνει θα το κοψει και αυτον στο μελλον
Μπορεί στο μέλλον να μπει ο Τούρκος μέσα και να την πάρει όλη με την δουλειά που γίνεται σήμερα στην Ουκρανία γιατί η Ρωσοι μιλάνε για ψευδοκράτος και την θεωρούν ασκήση όχι πόλεμο

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.836
Πόντοι
6.166
Μπορεί στο μέλλον να μπει ο Τούρκος μέσα και να την πάρει όλη με την δουλειά που γίνεται σήμερα στην Ουκρανία γιατί η Ρωσοι μιλάνε για ψευδοκράτος και την θεωρούν ασκήση όχι πόλεμο
Αν την παρουν οι Τουρκοι αλλαζει η ΑΟΖ τα συμφεροντα και τα ενεργειακα κοιτασματα
Το σκηνικο του 1974
Παρε μια μαχη Ηλιασ Γλεντζες

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Είναι τυχαίο που έκλεισαν τα στενά να μπει το ΝΑΤΟ μέσα και σου ζητάει να καταργηθούν οι βάσης στα νησιά

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Βρωμάει το θέμα εδώ και καιρό απλά ευκαιρία ψάχνει

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Αν γίνει το λάθος στην Ουκρανία και πάμε για τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα να δείτε τη φίλος μας που είναι ο Ερντογάν 4 νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο θα τα καταφέρει χαλαρά και εμείς θα είμαστε στον καναπέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom