Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.408
Πόντοι
6.056
εχω καιρο να μιλησω με Ντορα...τελευταια φορα μιλησα ,τα εχωσα,εμμεσως πλην σαφως μου εριξαν δικιο αλλα πραξεις μηδεν...
και απο οτι μαθαινω πληθαινουν οι ΔΕΞΙΟΙ σαν και μενα που τα χωνουν αγρια....δεν εχουν παρει το μνμ ομως αυτο καταλαβαινω εγω
Mια χαρα ξερουν τι γινεται,παντα υπαρχουν αυτοι που δυσαρεστουνται αλλα βρισκουν τροπο να τους "συνετιζουν"(αρκετους,οχι ολους).Τωρα να σχολιασω οτι μιλας με Ντορα?:think::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.270
Πόντοι
12.756
Mια χαρα ξερουν τι γινεται,παντα υπαρχουν αυτοι που δυσαρεστουνται αλλα βρισκουν τροπο να τους "συνετιζουν"(αρκετους,οχι ολους).Τωρα να σχολιασω οτι μιλας με Ντορα?:think::confused::confused::confused:
Ντορα ειναι αδυναμια μου.Δεξιος ειμαι λογικο ειναι...σε πληροφορω οτι δεν συνετιζονται πολλοι

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.629
Πόντοι
216
Εννοειται οτι ο κουλης και η νδ, θα πληρωσει ακριβα και τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ.
Προστιμα στους ανω των 60 αν δεν εμβολιαστουν, τσαμπα πραμα, 100 ευρω το μηνα.
Απολυσεις 7000 υγειονομικων, βαζοντας στην πεινα χιλιαδες κοσμο, και διαλυοντας τα νοσοκομεια.
Χιλιαδες Ελληνες πεθαναν λογω ελλειψης ΜΕΘ.
Ιδιωτες γιατροι που δεν θελησαν να εμβολιαστουν, τους εκλεισε τα ιατρεια.
Εσκεμμενος διχασμος των Ελληνων σε εμβολιασμενους και μη.
Εβαλε τους καταστηματαρχες να κανουν τους χωροφυλακες στους πελατες τους.
Rapid τεστ επι πληρωμη απο την τσεπη του, σε οποιον δεν εμβολιαζεται, λες και δεν πληρωνει ηδη ενα καρο εισφορες για την δημοσια υγεια.
Πληρωσε εκατομμυρια στα καναλια, για να λενε ψευτιες με τον κορονοιο και να κανουν πλυση εγκεφαλου, αντι να τα ριξει να στηριξει την κοινωνια.
Κοσμος που εκανε γαμ@εμβολιο με δακρυα στα ματια, γιατι δεν ειχε αλλη επιλογη απο τον εκ-βιασμο απο την κυβερνηση.
Τα σκληροτερα μετρα στην Ευρωπη.

----
Η βενζινη, η δεη, η ακριβεια,
απλα θα τους αποτελειωσουν.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.408
Πόντοι
6.056
Ντορα ειναι αδυναμια μου.Δεξιος ειμαι λογικο ειναι...σε πληροφορω οτι δεν συνετιζονται πολλοι
Απο κοντα τα ειπατε?Σε καμια τοπικη?Ε οσοι εχουν προβλημα και δεν τα βγαζουν ευκολα περα,λογικο ειναι:confused::confused::confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Ελα Μητροτακη γιγαντα επειδη ξερω οτι διαβαζεις, κόψε τις παπαριες και μηδενισε τα ποσα της επ.προκαταβολης, κριμα να επιστρεψω 20κ τετοιες δυσκολες εποχες σε 96 δοσεις ενω μου εχεις χαρισει ηδη τα 60κ :confused: :confused: :confused: :hi:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.877
Πόντοι
4.546
Εγω αυτο που θυμαμαι πολυ καλα ειναι πως το 1992 ειχα παει στο εργοστασιο ως ανειδικευτος εργατης και επαιρνα 5.000 δραχμες. Η βενζινη ειχε τοτε περιπου 120 δραχμες
Σημερα στο ιδιο εργοστασιο το ημερομισθιο του ανειδικευτου εργενη ειναι 21 ευρω, δηλαδη 7000 δραχμες, ενω η βενζινη ειναι πλεον 700 δραχμες
40% επανω το ημερομισθιο σε 30 χρονια, 600% πανω η βενζινη
Καλά εδώ που τα λέμε, υπάρχει και τρελή αισχροκέρδια από τα πρατήρια. Κάθε μέρα αύξαναν την τιμή 7 λεπτά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Καλά εδώ που τα λέμε, υπάρχει και τρελή αισχροκέρδια από τα πρατήρια. Κάθε μέρα αύξαναν την τιμή 7 λεπτά.
Ενταξει η αληθεια ειναι πως το 1992 υπηρχαν λιγοτερα απο το 20% αυτοκινητα απο οτι υπαρχουν σημερα. Αυξηθηκε τρομερα η ζητηση για βενζινη, αυξηθηκαν και οι τιμες, αλλα το θεμα ειναι πως τα περισσοτερα ειναι φοροι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Εννοειται οτι ο κουλης και η νδ, θα πληρωσει ακριβα και τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ.
Προστιμα στους ανω των 60 αν δεν εμβολιαστουν, τσαμπα πραμα, 100 ευρω το μηνα.
Απολυσεις 7000 υγειονομικων, βαζοντας στην πεινα χιλιαδες κοσμο, και διαλυοντας τα νοσοκομεια.
Χιλιαδες Ελληνες πεθαναν λογω ελλειψης ΜΕΘ.
Ιδιωτες γιατροι που δεν θελησαν να εμβολιαστουν, τους εκλεισε τα ιατρεια.
Εσκεμμενος διχασμος των Ελληνων σε εμβολιασμενους και μη.
Εβαλε τους καταστηματαρχες να κανουν τους χωροφυλακες στους πελατες τους.
Rapid τεστ επι πληρωμη απο την τσεπη του, σε οποιον δεν εμβολιαζεται, λες και δεν πληρωνει ηδη ενα καρο εισφορες για την δημοσια υγεια.
Πληρωσε εκατομμυρια στα καναλια, για να λενε ψευτιες με τον κορονοιο και να κανουν πλυση εγκεφαλου, αντι να τα ριξει να στηριξει την κοινωνια.
Κοσμος που εκανε γαμ@εμβολιο με δακρυα στα ματια, γιατι δεν ειχε αλλη επιλογη απο τον εκ-βιασμο απο την κυβερνηση.
Τα σκληροτερα μετρα στην Ευρωπη.

----
Η βενζινη, η δεη, η ακριβεια,
απλα θα τους αποτελειωσουν.
Το θέμα είναι ότι εκλογές μάλλον θα γίνουν το 23 και η οικουμενική Συγκυβέρνηση που μάλλον θα ακολουθήσει θα είναι μια από τα ιδια.. Αν δεν ξαναβγεί κανας Μητσοτάκης παλι δηλαδή

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το κακό είναι οτι οι μισθοί είναι πολύ χειρότεροι του 2002..
Καλά...δεν είναι μόνο οι μισθοί που είναι χειρότεροι...Το 2002 δεν είχαμε φρέντο εσπρετσιο...δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμη και τρυπαγαμε τα στομάχια με φραπεδιά :shockedeyes:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.753
Πόντοι
6.515
Εγω αυτο που θυμαμαι πολυ καλα ειναι πως το 1992 ειχα παει στο εργοστασιο ως ανειδικευτος εργατης και επαιρνα 5.000 δραχμες. Η βενζινη ειχε τοτε περιπου 120 δραχμες
Σημερα στο ιδιο εργοστασιο το ημερομισθιο του ανειδικευτου εργενη ειναι 21 ευρω, δηλαδη 7000 δραχμες, ενω η βενζινη ειναι πλεον 700 δραχμες
40% επανω το ημερομισθιο σε 30 χρονια, 600% πανω η βενζινη
τυποι οταν ο σοιμπλε τους ειπε να τους χαρισει το μισο χρεος, να τους δωσει και ενα ποσον να φτιαξουν τη χωρα εξω απ το ευρω κατι ηξερε
αυτοι εβαλαν τα βοθρο καναλα να τον λιδωρουν (σακατης κλπ)

το ξερασμα βενιζελος ειπε θα παρουμε 3 δις το χρονο απο τον ενφια

αποτελεσμα, ενα ζευγαρι να θελει σημερα 600 ευρω για διαμερισμα στην αχαρνων εκει που μενουν οι πακηδες, 200 ευρω ρευμα κλπ
παντρεψου, κανε παιδια, πληρωνε τη μορφωση τους, τηλεφωνα, νερα, ασφαλειες, γι αυτοκινητο γελαμε, μονο πλουσιοι ειπε το καθηκι σκυλακακης

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.171
Πόντοι
456
ενα παραδειγμα..τονος ριο μαρε 10,50 χαβιαρι:tooth:
Μαλλον επειδη ακριβυνε το ηλιελαιο που εχει μεσα :tooth:

================================================================================

Αρχοντόπουλα,έχω δοκιμάσει τα τονάκια του Ρίο Μάρε αλλά σαν γεύση που έχει ο τόνος (εντάξει δεν είναι ακριβώς τόνος ψάρι) κονσέρβα του Λίντλ με ελαιόλαδο ή με λάδι και μπαχαρικά είναι το κάτι άλλο!
Χαμηλή τιμή,αρκετή ποσότητα και καλή ποιότητα.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.171
Πόντοι
456

================================================================================

Αρχοντόπουλα,έχω δοκιμάσει τα τονάκια του Ρίο Μάρε αλλά σαν γεύση που έχει ο τόνος (εντάξει δεν είναι ακριβώς τόνος ψάρι) κονσέρβα του Λίντλ με ελαιόλαδο ή με λάδι και μπαχαρικά είναι το κάτι άλλο!
Εδώ να συμπληρώσω και κάτι για τις σοκολάτες που φέρνει το Λίντλ και συγκεκριμένα την Νουαζέτα η οποία και κοστίζει κοντά στα ενενήντα λεπτά του ευρώ.Είναι εφάμιλλη με σοκολάτες νουαζέτα άλλων εταιριών με πολλπλάσια τιμή.Σε όποιον αρέσει η νουαζέτα (ουσιαστικά η σύμιξη φουντουκόπαστας και κακαόμαζας-σοκολάτας) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ!
Υ.Γ. Προσωπικά, οι σοκολάτες που φέρνει το Λίντλ είναι οι καλύτερες όλων σχετικά με την τιμή τους και την γεύση τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στ' αρχιδια μας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα Μητροτακη γιγαντα επειδη ξερω οτι διαβαζεις, κόψε τις παπαριες και μηδενισε τα ποσα της επ.προκαταβολης, κριμα να επιστρεψω 20κ τετοιες δυσκολες εποχες σε 96 δοσεις ενω μου εχεις χαρισει ηδη τα 60κ :confused: :confused: :confused: :hi:
Με το βαμβακι τούς σφαζεις ε?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Η τιμή ανά κιλό δεν είναι και τόσο χαμηλή. Στα επίπεδα των private lebel παίζει. Αν θυμάμαι καλά είναι λιγο φθηνότερος από τον 365 του ΑΒ. Μείωσε γραμμάρια και κατήργησε το δακτύλιο εύκολου ανοιγματος για να κρατήσει την τιμή στα ίδια επίπεδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.135
Πόντοι
9.297
Όσοι ηληθιοι βάφουν μπλε κίτρινο τον κωλο η το μουνι τους, ας βάψουν κ μπλε κίτρινα τα σκατα τους πλέον σε σχήμα παξιμάδι...
Άντε μαλακοπιτουρες.....
Ενα μαριονετακι με εκατό ναζιστομουτρα από πίσω με σύμμαχο την δικιά σας ηληυιοτητα πάει την Ευρώπη 50 χρόνια πίσω... Αγαμοι θυται
Έχει και τέτοιους ;Δεν πάμε καθόλου καλα....

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
48
Like
5.790
Πόντοι
7.636
Εδώ να συμπληρώσω και κάτι για τις σοκολάτες που φέρνει το Λίντλ και συγκεκριμένα την Νουαζέτα η οποία και κοστίζει κοντά στα ενενήντα λεπτά του ευρώ.Είναι εφάμιλλη με σοκολάτες νουαζέτα άλλων εταιριών με πολλπλάσια τιμή.Σε όποιον αρέσει η νουαζέτα (ουσιαστικά η σύμιξη φουντουκόπαστας και κακαόμαζας-σοκολάτας) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ!
Υ.Γ. Προσωπικά, οι σοκολάτες που φέρνει το Λίντλ είναι οι καλύτερες όλων σχετικά με την τιμή τους και την γεύση τους.
Σοκολάτα από Lidl όντως τα σπάει
Και έχει και πολλές γεύσεις
Και λευκή

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.171
Πόντοι
456
Η τιμή ανά κιλό δεν είναι και τόσο χαμηλή. Στα επίπεδα των private lebel παίζει. Αν θυμάμαι καλά είναι λιγο φθηνότερος από τον 365 του ΑΒ. Μείωσε γραμμάρια και κατήργησε το δακτύλιο εύκολου ανοιγματος για να κρατήσει την τιμή στα ίδια επίπεδα.
Προσωπικά,μου αρέσει καλύτερα αυτή η "ταινία-εύκολο άνοιγμα" που υπάρχει στην κονσέρβα τόνου του Λίντλ από το δακτυλίδι που υπήρχε παλαιότερα.Ανοίγει πιό εύκολα και με διευκολύνει όταν τα δάκτυλα μου δεν δουλεύουνε και πολύ καλά τέτοιες εποχές που κάνει πολύ κρύο και υγρασία (έχω την πάθηση Ρεϋνώ λόγω ρευματισμών)

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.171
Πόντοι
456
Σοκολάτα από Lidl όντως τα σπάει
Και έχει και πολλές γεύσεις
Και λευκή
Εγώ έχω φάει κόλλημα με τον Νουαζέτα του Λίντλ εδώ και έξι χρόνια σχεδόν.
Τρώω σχεδόν τρεις με τέσσερις σοκολάτες τέτοιες την ημέρα (την περίοδο που κάνει κρύο,δηλαδή από τέλη Οκτωβρίου έως και αρχές Μαϊου)
Συμφέρει από πλευράς χρήματος,γεύσης και ποσότητας.
Μερικές φορές που έχω αγοράσει το πακέτο των τριών σοκολατών γάλατος της ΙΟΝ,πονάει η τσέπη μου που πρέπει να πληρώσω για τρεις σοκολάτες κοντά στα πέντε ευρώπουλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom