geoliol1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2021
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
δεν ξηγιεσαι ωραια 30 περνουν τα απλα σεκιουριτι το 8ωρο και χωρις γκανι30-40 οπου σε πιασουν
δεν ξηγιεσαι ωραια 30 περνουν τα απλα σεκιουριτι το 8ωρο και χωρις γκανι30-40 οπου σε πιασουν
Δεν πιανουν αυτα,η υπηρεσια μας δεν πεφτει ποτε εξω σε τετοια θεματα.Σας γνωριζουμε ολους,αυτη την φορα δεν γλιτωνετεΘα μπορούσα απλά να είμαι γαύρος.
Καλά ρε, δεν είχαν καεί οι φάκελοι στην υψικάμινο;Δεν πιανουν αυτα,η υπηρεσια μας δεν πεφτει ποτε εξω σε τετοια θεματα.Σας γνωριζουμε ολους,αυτη την φορα δεν γλιτωνετε
Ο Σωκράτης ο σοφός, ήτανε της αγοράς κι αυτός.δωσε κανα φραγκο μωρη Κούλενα και εσυ , που μας το παιζεις μπρουκλης και οταν ειναι να πληρωσεις κανεις τον Αλεξ
Οχι ολοι,εχεις τιποτα να φοβηθεις μηπως?Χμ καλα το καταλαβα λοιπονΚαλά ρε, δεν είχαν καεί οι φάκελοι στην υψικάμινο;
Ο αρχαιος ή ο προεδρας?Ο Σωκράτης ο σοφός, ήτανε της αγοράς κι αυτός.
Απολυτα λογικο...η ιστορια επαναλαμβανεται...το μονο καλο απ αυτο που γραφεις,ειναι πως ο κοσμος ξανα καποια στιγμη θα διεκδικησει και οι πολιτικοι θα φυγουν απ τη χωρα...οπως συνεβη ξαναΟδεύουμε ολοταχώς , στις εποχές των παππούδων μας .Τουτέστιν , ζύμωμα ψωμιού στο σπίτι , μάζεμα χορταρικών από το βουνό , σόμπες που καίνε ξύλα ,για μαγείρεμα , καφές από το σπίτι , κρέας της προκοπής κάθε πασχα , κτλ .Και για πιο γκουρμέ καταστάσεις σπιτικό σουβλάκι , όταν και εάν υπάρχουν σε προσφορά , σάπια χοιρινά .
Αυτή είναι η αλήθεια , και καμιά προσωρινή κρίση δεν υπάρχει .
Στα επόμενα χρόνια δε . αρκετοί από όσους ζουν στην Αθήνα , θα ζήσουν την απόλυτη εξαθλίωση .
Δεη κοινωνικο τιμολογιο 980kw 110 ευρω . 80 τμ σπιτι τον Γεναρη.
Αστους να σκουζουν τυπε , χαρα στο κουραγιο σου πραγματικα.
εχουν μεινει ελαχιστες μοναδες ανοικτες και απο αυτες δουλευουν ρελαντι για να υπαρχει λιγνιτης το καλοκαιρι...οποτε παραμυθια λενε αλλοι και ειναι η πραγματικοτητα..Σβήνουν η μία μετά την άλλη οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ
Το επιχειρησιακό πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης για το 2022 και το 2023.www.kathimerini.gr
Σβήνουν η μία μετά την άλλη οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ
Κ εγώ τύπε 270 τμ μεζονέτα με ηλεκτρική αντλία μήνα Γενάρη 8750 κwωρες μονο 5 ευρώ ΕΡΤ και 12 ευρώ δημοτικά τέλη άρα 25 ευρωΔεη κοινωνικο τιμολογιο 980kw 110 ευρω . 80 τμ σπιτι τον Γεναρη.
Αστους να σκουζουν τυπε , χαρα στο κουραγιο σου πραγματικα.
Mην διαδιδεις ψεματαεχουν μεινει ελαχιστες μοναδες ανοικτες και απο αυτες δουλευουν ρελαντι για να υπαρχει λιγνιτης το καλοκαιρι...οποτε παραμυθια λενε αλλοι και ειναι η πραγματικοτητα..
αληθεια λεω...εχουν αφησει ελαχιστες και οταν ερθει η ωρα παπαλα και αυτες...ας πληρωνουμε και χιλιαρικα το πλανο του Κουλη ειναι πρασινη ενεργεια αλλα με εισαγωμενο αεριο...τι ειμαστε εμεις μαλακες γερμανοι;Mην διαδιδεις ψεματα
Δεν αλλάζει η ΔΕΗ το πλάνο απόσυρσης λιγνιτικών μονάδων
"πρόσωπα από τον συντηρητικό χώρο,"Οχι ολοι,εχεις τιποτα να φοβηθεις μηπως?Χμ καλα το καταλαβα λοιπον
Οι φάκελοι «πολιτικών φρονημάτων» που γλίτωσαν την πυρά - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online
δεν εισαι πραγματικος γαλαζιος γιατι κανεις κριτικη στην κυβερνηση..."πρόσωπα από τον συντηρητικό χώρο,"
Πάντα το έλεγα ότι μας φακελωνε το ΠΑΣΟΚ εμάς τους συντηρητικούς.
Πρωτη μετάθεση ΒΑ Αιγαίο και ήμουν ο μόνος γαλαζιος στην ειδικότητα. Κι οταν παρουσιάστηκα κανονική ανάκριση απο το Α2 της μονάδος.
Διαβασες το αρθρο?Σε τρολαρα.Φετο λεει κλεινουν αλλες 3-4 μοναδεςΚαι θα δουλεψει για λιγο το "διαμαντι"που εχτισαν για να καιει λιγνιτη ενω ηξεραν οτι παμε σε απολιγνιτοποιηση αλλα ειπαν να το ολοκληρωσουν καλα καλα και μετα να κανουνε μετατροπη σε αεριο(πονεσαν σαγονια και μασελες).Κερδαμεαληθεια λεω...εχουν αφησει ελαχιστες και οταν ερθει η ωρα παπαλα και αυτες...ας πληρωνουμε και χιλιαρικα το πλανο του Κουλη ειναι πρασινη ενεργεια αλλα με εισαγωμενο αεριο...τι ειμαστε εμεις μαλακες γερμανοι;
Δεν ειδα ποτέ πασόκο ή συριζαιο να κανει κριτικη στην κυβερνηση του, αυτα μονο εμειςδεν εισαι πραγματικος γαλαζιος γιατι κανεις κριτικη στην κυβερνηση...
ναι ρε συ το εχω διαβασει εδω και κατι μερες..μιλαμε τραγικοι οι τυποιΔιαβασες το αρθρο?Σε τρολαρα.Φετο λεει κλεινουν αλλες 3-4 μοναδεςΚαι θα δουλεψει για λιγο το "διαμαντι"που εχτισαν για να καιει λιγνιτη ενω ηξεραν οτι παμε σε απολιγνιτοποιηση αλλα ειπαν να το ολοκληρωσουν καλα καλα και μετα να κανουμε μετατροπη σε αεριο(πονεσαν σαγονια και μασελες).Κερδαμε
Ααα και διακοπουλες αντι για θητεια,κατσε να τα μεταφερω στην "περεσια" αυτα"πρόσωπα από τον συντηρητικό χώρο,"
Πάντα το έλεγα ότι μας φακελωνε το ΠΑΣΟΚ εμάς τους συντηρητικούς.
Πρωτη μετάθεση ΒΑ Αιγαίο και ήμουν ο μόνος γαλαζιος στην ειδικότητα. Κι οταν παρουσιάστηκα κανονική ανάκριση απο το Α2 της μονάδος.
Είμαι ενας μη σοβαρός λαϊκιστής.δεν εισαι πραγματικος γαλαζιος γιατι κανεις κριτικη στην κυβερνηση...