Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.022
Πόντοι
6.056
Ε αυτό λέει ο Άλεξ , να μην κάνει μπάνιο , να πλένεται στα συντριβάνια , και θέρμανση να βάλει ένα βαρέλι στο σαλόνι να χώσει και ξύλα μέσα και να φωνάξει φίλους του να λένε ρίμες ραπ τύπου Μπρονξ
Το τελευταιο κανω πως δεν το διαβασα:( Βαρελι καπου στο 0:16:hi::confused::confused::confused:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Στάλιν . Ανάλυση διατροφής για τους ουκρανους ,κτλ βάση επιστημονικής έρευνας σχετικά με το πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνει ένας άνθρωπος για να μην πεθάνει από ασιτία κτλ

Δεύτερος στην ιστορία ο χιτλερ ,το ίδιο ακριβώς για τους Εβραίους . κτλ

Και τρίτος στην ιστορία ο μπουμπουκος για τους συνταξιούχους , τους ανέργους , τους χαμηλόμισθους κτλ

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Το τελευταιο κανω πως δεν το διαβασα:( Βαρελι καπου στο 0:16:hi::confused::confused::confused:
μα γτ το τελευταιο ειναι ολο το ζουμι θα επιδοτησει ενα βαρελι σε καθε οικοδομη και θα επιτυχει και σύσφιξη σχεσεων ειδικα στην αθηνα που δεν ξερεις ποιος μενει στο διπλανο διαμερισμα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σε εχει σταμπαρει ο γιατρουδακος ο εκλερ
Έχω έτοιμα τιμολόγια με γέμισμα ρεζερβουαρ της συγκομιστικής. Θα κλάψουνε μανούλες με το ποσό. Εγώ κλαίω ακόμα, γιατί θα χρειαστεί να την ξαναγεμίσω. Αλλά αφού δεν έχω, προσαρμόζομαι και κάνω περικοπές. Πήγα και κτύπησα μερικούς σβανάδες, 3-4 κοσιές και μια ντουζίνα δρεπάνια. Και έναν καλό μουσαμά για τη συγκομιστική. :confused:

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Έχω έτοιμα τιμολόγια με γέμισμα ρεζερβουαρ της συγκομιστικής. Θα κλάψουνε μανούλες με το ποσό. Εγώ κλαίω ακόμα, γιατί θα χρειαστεί να την ξαναγεμίσω. Αλλά αφού δεν έχω, προσαρμόζομαι και κάνω περικοπές. Πήγα και κτύπησα μερικούς σβανάδες, 3-4 κοσιές και μια ντουζίνα δρεπάνια. Και έναν καλό μουσαμά για τη συγκομιστική. :confused:
αμα δινεις καλο μερικαματι ερχομαι και γω

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.022
Πόντοι
6.056
Χολαντ:think::confused::confused::confused:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.829
Πόντοι
6.166

Βενζίνη: Πόσο «τρώει» από τον μισθό του Έλληνα​

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Φιλε οχι μονο αυτό.
Έβαλε τον μικρομαγαζάτορα να είναι αστυνόμος να ελέγχει τους πελάτες του με το κινητό αν είναι εμβολιασμένοι, ενώ στα σουπερμαρκετ έμπαιναν όλοι αναιξερέτως, γάμησε ασάλιωτα τα μαγαζάκια γενικώς σε όλους τους τομείς.

Έβαλε ανόητα γαυγίζοντα ζώα σε θέσεις κλειδιά, Άδωνις, Πλεύρης κλπ ο Έλληνας ντρέπεται να έχει χαμένα για αρχηγούς , ο Τσίπρας πλήρωσε όργια Πολάκηδες και τέτοια χάπατα.

Είναι αρκετά άλλα σοβαρά πράγματα που έχει κάνει και θα του κοστίσουν ακριβά.

Αυτό ακριβώς .Ο Τσιπρας , πλήρωσε πολύ άσχημα τους πολακιδες , τους καρανικες , τις διάφορες ξιπασμένες κτλ , και ακόμη και τώρα δεν το έχει πάρει χαμπάρι .

• Like
Αντιδράσεις: cool11

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
δωσε κανα φραγκο μωρη Κούλενα και εσυ , που μας το παιζεις μπρουκλης και οταν ειναι να πληρωσεις κανεις τον Αλεξ
εσυ ελπιζω να δινεις κατιτις παραπανω για την ασφαλεια σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom