geoliol1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2021
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
σε εχει σταμπαρει ο γιατρουδακος ο εκλερΤώρα με έχουνε για αριστερόκαυλο πουτινιστή λαϊκιστή.
σε εχει σταμπαρει ο γιατρουδακος ο εκλερΤώρα με έχουνε για αριστερόκαυλο πουτινιστή λαϊκιστή.
Θα τον εγαμησεισε εχει σταμπαρει ο γιατρουδακος ο εκλερ
ναι περιμενει το σκ να μπει λογω φορτου εργασιας και θα του σκισει τα βαρδουλαΘα τον εγαμησει
Το τελευταιο κανω πως δεν το διαβασα Βαρελι καπου στο 0:16Ε αυτό λέει ο Άλεξ , να μην κάνει μπάνιο , να πλένεται στα συντριβάνια , και θέρμανση να βάλει ένα βαρέλι στο σαλόνι να χώσει και ξύλα μέσα και να φωνάξει φίλους του να λένε ρίμες ραπ τύπου Μπρονξ
μα γτ το τελευταιο ειναι ολο το ζουμι θα επιδοτησει ενα βαρελι σε καθε οικοδομη και θα επιτυχει και σύσφιξη σχεσεων ειδικα στην αθηνα που δεν ξερεις ποιος μενει στο διπλανο διαμερισμαΤο τελευταιο κανω πως δεν το διαβασα Βαρελι καπου στο 0:16
Έχω έτοιμα τιμολόγια με γέμισμα ρεζερβουαρ της συγκομιστικής. Θα κλάψουνε μανούλες με το ποσό. Εγώ κλαίω ακόμα, γιατί θα χρειαστεί να την ξαναγεμίσω. Αλλά αφού δεν έχω, προσαρμόζομαι και κάνω περικοπές. Πήγα και κτύπησα μερικούς σβανάδες, 3-4 κοσιές και μια ντουζίνα δρεπάνια. Και έναν καλό μουσαμά για τη συγκομιστική.σε εχει σταμπαρει ο γιατρουδακος ο εκλερ
Γιατι δεν εισαι μηπως?Τώρα με έχουνε για αριστερόκαυλο πουτινιστή λαϊκιστή.
αμα δινεις καλο μερικαματι ερχομαι και γωΈχω έτοιμα τιμολόγια με γέμισμα ρεζερβουαρ της συγκομιστικής. Θα κλάψουνε μανούλες με το ποσό. Εγώ κλαίω ακόμα, γιατί θα χρειαστεί να την ξαναγεμίσω. Αλλά αφού δεν έχω, προσαρμόζομαι και κάνω περικοπές. Πήγα και κτύπησα μερικούς σβανάδες, 3-4 κοσιές και μια ντουζίνα δρεπάνια. Και έναν καλό μουσαμά για τη συγκομιστική.
ΧολαντΈχω έτοιμα τιμολόγια με γέμισμα ρεζερβουαρ της συγκομιστικής. Θα κλάψουνε μανούλες με το ποσό. Εγώ κλαίω ακόμα, γιατί θα χρειαστεί να την ξαναγεμίσω. Αλλά αφού δεν έχω, προσαρμόζομαι και κάνω περικοπές. Πήγα και κτύπησα μερικούς σβανάδες, 3-4 κοσιές και μια ντουζίνα δρεπάνια. Και έναν καλό μουσαμά για τη συγκομιστική.
30 με 40 είναι. Όπου σε πιάσουν.αμα δινεις καλο μερικαματι ερχομαι και γω
θα το παιξω ελληναρας για 30-40 δεν κουνιεμαι30 με 40 είναι. Όπου σε πιάσουν.
ΜασσεϋΧολαντ
δωσε κανα φραγκο μωρη Κούλενα και εσυ , που μας το παιζεις μπρουκλης και οταν ειναι να πληρωσεις κανεις τον Αλεξ30 με 40 είναι. Όπου σε πιάσουν.
Χμ προτιμας το κοκκινο ε?Σε ξεσκεπασα παλιοκομμουνι.Μασσεϋ
Φιλε οχι μονο αυτό.
Έβαλε τον μικρομαγαζάτορα να είναι αστυνόμος να ελέγχει τους πελάτες του με το κινητό αν είναι εμβολιασμένοι, ενώ στα σουπερμαρκετ έμπαιναν όλοι αναιξερέτως, γάμησε ασάλιωτα τα μαγαζάκια γενικώς σε όλους τους τομείς.
Έβαλε ανόητα γαυγίζοντα ζώα σε θέσεις κλειδιά, Άδωνις, Πλεύρης κλπ ο Έλληνας ντρέπεται να έχει χαμένα για αρχηγούς , ο Τσίπρας πλήρωσε όργια Πολάκηδες και τέτοια χάπατα.
Είναι αρκετά άλλα σοβαρά πράγματα που έχει κάνει και θα του κοστίσουν ακριβά.
εσυ ελπιζω να δινεις κατιτις παραπανω για την ασφαλεια σουδωσε κανα φραγκο μωρη Κούλενα και εσυ , που μας το παιζεις μπρουκλης και οταν ειναι να πληρωσεις κανεις τον Αλεξ
30-40 οπου σε πιασουνεσυ ελπιζω να δινεις κατιτις παραπανω για την ασφαλεια σου
Θα μπορούσα απλά να είμαι γαύρος.Χμ προτιμας το κοκκινο ε?Σε ξεσκεπασα παλιοκομμουνι.