Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Οι παλιοι λεγανε, "αν δεν βγαινεις οικονομικα, κέρδισε περισσοτερα ή ξοδευε λιγοτερα". Περαν αυτου δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο. Ενταξει, ολα σωστα τα κάνει ο φιλος

Και η γιαγιά με την σύνταξη των 500 ευρώ τι πρέπει να κάνει δηλαδή . Είτε να ξοδεύει λιγότερα και για να ζεσταθεί , αντί να έχει θέρμανση , να παριστάνει το κοριτσάκι με τα σπίρτα του γνωστού μυθιστορήματος κτλ

Η να πάει να κερδίσει πιο πολλά χρήματα κάνοντας βίζιτες για γεροντολόγους ?

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Πάντως δεν είδα κάπου να λέει οτι ΟΛΑ είναι ΘΕΤΙΚΑ σε αυτή τη χώρα. Για την οικονομία της συζήτησης να επισημάνω οτι αυτό τον καιρό όλα είναι σκατά στις περισσότερες χώρες, σε μερικές μάλιστα είναι απόσκατα.
εχεις δικιο και το ΟΛΑ ηταν υπερβολη αλλα δεν γινεται να λεει στον αλλο οτι παιρνεις 500 ευρω αρα εσυ εκανες κατι λαθος στη ζωη σου λες και ολοι ειναι γραφτο να γινουν γιατροι και δικηγοροι οπως λεγαν οι παππουδες μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτο ειναι δικη σου ερμηνεια, πληρως αυθαιρετη
κανεις πλακα ετσι;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και η γιαγιά με την σύνταξη των 500 ευρώ τι πρέπει να κάνει δηλαδή . Είτε να ξοδεύει λιγότερα και για να ζεσταθεί , αντί να έχει θέρμανση , να παριστάνει το κοριτσάκι με τα σπίρτα του γνωστού μυθιστορήματος κτλ

Η να πάει να κερδίσει πιο πολλά χρήματα κάνοντας βίζιτες για γεροντολόγους ?
Η γιαγια με τη συνταξη των 500 ευρω και το κοινωνικο τιμολογιο, ξερεις ποσο ρευμα πρεπει να καψει για να εχει 700 ευρω λογαριασμο? Ελεος πια, καταλαβετε τι λεω

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Η ΔΕΗ και η βενζινη θα ριξει τον Μητσοτακη
Τα ποσα που ακουω απο γνωστους μου για λογαριασμους ΔΕΗ, ειναι ασσυληπτα.
1390 ηρθε σε γνωστη μου χωρις να εχει κανει κατι διαφορετικο απο οτι εκανε παντα.
Κανουνε και μαλακιες η ΔΕΗ, ταχα ειχαν καιρο να ελεγξουν τους μετρητες λογω κορωνοιου και πηγανε μετα απο καιρο και βγαινουν οι λογαριασμοι φουσκωμενοι.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.741
Πόντοι
2.306
Εκλεισαν τα λαμογια οι πολιτικοι τα εργοστασια λιγνιτη και τωρα φταινε οι Ρωσοι ο Πουτιν οι εξωγηινοι οι προηγουμενοι και επομενοι κανουν κατι χωρισ να ξερουν τι κανουν. Κλειστε το θερμοσιφωνα και βαλτε φωτια σε τσουκαλι να κανετε μπανιο
Δεν υπάρχουν χαζοί, οι μίζες που πήραν και τι εχουν εξασφαλισει για τα τρισεγγονα τους δεν θα του μαθουμε ποτε.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.741
Πόντοι
2.306
Η 'πρασινη αναπτυξη' ειναι απο τις πιο μεγαλες απατες της ανθρωποτητας.
Ραμολιμεντα σαν του κουλη και λοιπους ευρω-πεους, την στηριζουν και ας πεθανει κοσμος.
'Πρασινη αναπτυξη', που επιβιωνει μονο με κρατικες επιδοτησεις.
Και κατα τα λοιπα, περιμενεις να φυσηξει ο αερας τον ελικα, για να εχεις ρευμα.
Οσο για τα φωτοβολταικα, καλα ειναι αλλα δεν φτανουν.

Οι ΑΠΕ, ειναι unpredictable.
Με λιγνιτη, καις οσο θες, οποτε θες. Και φτηνος.

----

Επειδη βλεπω νεα μελη στη συζητηση, να ξερετε τι ειναι ο alex71, δειτε εδω
Για γράψε βρε φίλε ποια μέλη προτείνεις να κάνω ignore σαν αυτό το όργιο γιατι την έχω καταβρεί με αυτό το κουμπί το πατάς και εξαφανίζονται τα πληρωμένα troll.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Πριν ενα τριμηνο θα τον εριχνε ο κορωνοιος.
Παει αυτο?
Εγω δεν το ειπα ποτε αυτο. Για ΔΕΗ και βενζινη ομως το λεω. Ειδικα αν δεν κανει νωρις εκλογες και αφησει να ερθει ο επομενος χειμωνας, θα τον κλαινε οι ρεγγες.
Προσωπικα στα αρχιδια μου και ο Κουλης και ο Τσιπρας και ολοι. Εσυ να το προσεξεις, γιατι φιλικα σου λεω πως εχεις προβλημα. Ανθρωπος που επι δεκα χρονια δεν εχει πει ποτε τιποτε αρνητικο για μια συγκεκριμενη παραταξη, ειναι απλα κολλημενος οπαδος, και κανενας δε μπορει να τον παρει στα σοβαρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για γράψε βρε φίλε ποια μέλη προτείνεις να κάνω ignore σαν αυτό το όργιο γιατι την έχω καταβρεί με αυτό το κουμπί το πατάς και εξαφανίζονται τα πληρωμένα troll.
Έκτο ποσταρισμα για να πει οτι με αγνοει

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
οχι φιλε ειμαι κατα του εγκνορ και της αναφορας. απαντηση θελουν σε ολα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω δεν το ειπα ποτε αυτο. Για ΔΕΗ και βενζινη ομως το λεω. Ειδικα αν δεν κανει νωρις εκλογες και αφησει να ερθει ο επομενος χειμωνας, θα τον κλαινε οι ρεγγες.
Προσωπικα στα αρχιδια μου και ο Κουλης και ο Τσιπρας και ολοι. Εσυ να το προσεξεις, γιατι φιλικα σου λεω πως εχεις προβλημα. Ανθρωπος που επι δεκα χρονια δεν εχει πει ποτε τιποτε αρνητικο για μια συγκεκριμενη παραταξη, ειναι απλα κολλημενος και κανενας δε μπορει να τον παρει στα σοβαρα.
Με παρακολουθεις δεκα χρονια και δεν εχω πει τιποτα αρνητικο για την συγκεκριμενη παραταξη? Δεν μιλας σοβαρα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Η γιαγια με τη συνταξη των 500 ευρω και το κοινωνικο τιμολογιο, ξερεις ποσο ρευμα πρεπει να καψει για να εχει 700 ευρω λογαριασμο? Ελεος πια, καταλαβετε τι λεω
Δεη κοινωνικο τιμολογιο 980kw 110 ευρω . 80 τμ σπιτι τον Γεναρη. :confused: :confused: :confused: :hi:

Αστους να σκουζουν τυπε , χαρα στο κουραγιο σου πραγματικα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.741
Πόντοι
2.306
οχι φιλε ειμαι κατα του εγκνορ και της αναφορας. απαντηση θελουν σε ολα
Φίλε iIgnore δεν κάνεις συζητηση με λοβωτομημένο, τι να συζητήσεις; ο άλλος γράφει 1 συν 1 ισον 5 . Δεν υπάρχει καν λογική. Τέλος.

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Φίλε iIgnore δεν κάνεις συζητηση με λοβωτομημένο, τι να συζητήσεις; ο άλλος γράφει 1 συν 1 ισον 5 . Δεν υπάρχει καν λογική. Τέλος.
παντα πρεπει να ακουγονται και οι αλλες αποψεις και να μπαινουν στην θεση τους

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Με παρακολουθεις δεκα χρονια και δεν εχω πει τιποτα αρνητικο για την συγκεκριμενη παραταξη? Δεν μιλας σοβαρα.
Το 99% των ποστ σου ειναι υπερ ενος κομματος.
Δεν ειναι απαραιτητα κακο το να εισαι οπαδος, αλλα το να προσπαθεις να πεισεις με επιχειρηματα, οταν ειναι προφανες πως εισαι σφοδρα μεροληπτικος με ενα συγκεκριμενο κομμα, χωρις καν να το παραδεχεσαι, ειναι ο ορισμος της ελλειψης αντικειμενικοτητας που ειναι το Α και Ω σε εναν διαλογο.
Μου θυμιζεις εναν παππου το 90 φανατικος ΝΔ, που γκρινιαζε και εβριζε σε καθε αυξηση 2,3 δραχμων της βενζινης επι ΠΑΣΟΚ και οταν ο Μητσοτακης εκανε τη γνωστη βαρβατη αυξηση με το που βγηκε, οταν ρωτηθηκε ποια ειναι η αποψη του ειπε ενα ιστορικο "Ε, αφου επρεπε να γινει..."

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.741
Πόντοι
2.306
Για να μαθαίνετε λίγο και τι γίνεται πραγματικά απο δημοσκοπήσεις και ειδήσεις, μέχρι να τους εξαγοράσουν και αυτούς, υπάρχουν αρκετά κανάλια στο youtube
εδώ ένας γνωστός μου τον τελευταίο καιρό, τα λέει έξω απο τα δόντια κάθε μέρα θα μαθαίνετε κάτι που δεν έχουν πει τα κανάλια:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ο Κουλης τα πηγε εως τωρα πολυ καλα σχεδον σε ολους τους τομεις. Και για να ειμαι ειλικρινης, ακομα αποτελει την καλυτερη επιλογη για πρωθυπουργος. Ωστοσο, η ΔΕΗ και η βενζινη πιθανοτατα θα τον ριξουν. Μιλαμε για δραματα. Κλαιει κοσμος γιατι ενα ωραιο πρωι εκει που περιμενε την κλασικη ΔΕΗ στα 120-160 ευρω και ειχε κανει τα κουμαντα του, ειδε ποσα της ταξης των 600 και 900 ευρω. Για καποιους 2 μισθοι.
Δηλαδη να πηγαινεις εναν μηνα δουλεια και να λες θα γαμηθω εναν μηνα για την κωλοΔΕΗ!!!. Καταθλιψη σκετη.
Και το μεγαλο προβλημα θα φανει με τη ΔΕΗ των επιχειρησεων που χρησιμοποιουν πολυ ρευμα. Εκει θα γινει μακελειο.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Δεη κοινωνικο τιμολογιο 980kw 110 ευρω . 80 τμ σπιτι τον Γεναρη. :confused: :confused: :confused: :hi:

Αστους να σκουζουν τυπε , χαρα στο κουραγιο σου πραγματικα.

Γιαγιά των 500 ευρώ με κοινωνικό τιμολόγιο και με κατανάλωση εντός των ορίων του κοτ σε σπίτι 50 τ.μ [ενοίκιο] κτλ εκκαθαριστικός λογαριασμός φέτος συν 240 ευρώ σε σχέση με πέρσι

Ευτυχώς είναι καλός άνθρωπος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού , και της είπε πλήρωσε το ρεύμα , και δεν θέλω αυτόν τον μήνα ενοίκιο .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.568
Πόντοι
12.756
προσωπικη ευθυνη για ολα , ετσι ειναι αυτη η κυβερνηση , δεν λειτουργουν για εμας , απλα βαζουν δοκιμασιες..

Θα βαλει 4 ευρω το λιτρο την βενζινη , βρειτε τροπο εσεις να ζησετε
7 φορες το ρευμα επανω , βρειτε τροπο να ζησετε
Και για να μην πεθανουν αυτοι που οτι και να κανουν δεν γινεται να επιβιωσουν , παρτε επιδοματα

Οι υπολοιποι σερβαιβορ by ΝΔ , οποιος τα καταφερει κερδισε να ζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom