Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.829
Πόντοι
6.166

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Σβήνουν η μία μετά την άλλη οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ​

ΘΑ.
Δεν εχει γινει ακομη.
Αρα το παραμυθι οτι το ρευμα ακριβηνε επειδη εκλεισαν οι λιγνιτες, καποια στιγμη να τελειωνει. Αρκετα.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Εγώ πάλι που τον προηγούμενο χρόνο πλήρωσα 280 ευρώ , και φέτος για την ίδια περίοδο κατανάλωσης , και με την ίδια κατανάλωση κτλ μου έσκασε λογαριασμός 580 ευρώ τι λάθος έκανα στην ζωή μου ρε παιδιά ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
254 ευρω ρε τυπε μου ερχεται στο αυτοκινητο οταν αναβω τα φωτα πορείας , που μένεις σε κοντεινερ ? μηπως εισαι απο τα θυματα του σεισμου τις Ρικομεξ ? σορρυ κιολας χωρις να θελω να σε προσβάλω
τυπε αμα εισαι σε δυαρι με χαμηλα δημοτικα τελη και δεν χρησιμοποιεις καθολου ρευμα για θερμανση, λιγο θερμοσιφωνα και λιγο φουρνο μπορεις να το πετυχεις :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
ΘΑ.
Δεν εχει γινει ακομη.
Αρα το παραμυθι οτι το ρευμα ακριβηνε επειδη εκλεισαν οι λιγνιτες, καποια στιγμη να τελειωνει. Αρκετα.
στη μεγαλοπολη καπνιζαν 3 φουγαρα τωρα καπνιζει ενα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ πάλι που τον προηγούμενο χρόνο πλήρωσα 280 ευρώ , και φέτος για την ίδια περίοδο κατανάλωσης , και με την ίδια κατανάλωση κτλ μου έσκασε λογαριασμός 580 ευρώ τι λάθος έκανα στην ζωή μου ρε παιδιά ?
Λοιπον για να μην το κουραζουμε.
Αν παιρνεις 500 ευρω το μηνα, εχεις κοινωνικο τιμολογιο.
Αν με κοινωνικο τιμολογιο εκανες 700 ευρω λογαριασμο ρευματος, καποιο λαθος εχεις κανει στη ζωη σου. Ή εχεις παραλειψει να αιτηθεις κοινωνικο τιμολογιο. Ή ζεις σε κανενα μεγαρο και παιρνεις 500 ευρω. Ή καις ολες τις συσκευες ολη μερα.
Ε πως να το κανουμε, αν παιρνεις 500 ευρω και σου ηρθε 700 ευρω ρευμα κατι λαθος εκανες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.566
Πόντοι
12.756
δεν ξερεις τι βλεπεις τυπε , εχουν ενωσει τα 3 και καταληγουν σε ενα , εβαλα ακραποβιτς εξατμιση με φιλτρο για σωματίδια
Ελα τωρα που ηρθες εσυ να μας πεις αν καινε οι καμινάδες στην μεγαλόπολη

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.829
Πόντοι
6.166

Αποσύρονται οριστικά οι λιγνιτικές μονάδες Καρδιάς και Αμυνταίου​

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τις μοναδες 3 και 4 στον ΑΗΣ Μεγαλοπολης, τις εκλεισε το Συμβουλιο της Επικρατειας, που εκρινε ακυρη την αποφαση ανανεωσης της αδειας λειτουργιας τους. Και αυτο εγινε το 2017. Ψαξτε και λιγο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.566
Πόντοι
12.756
Τις μοναδες 3 και 4 στον ΑΗΣ Μεγαλοπολης, τις εκλεισε το Συμβουλιο της Επικρατειας, που εκρινε ακυρη την αποφαση ανανεωσης της αδειας λειτουργιας τους. Και αυτο εγινε το 2017. Ψαξτε και λιγο
γιατι κριθηκε άκυρη η άδεια ? ειχαν προβλημα ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν ξερεις τι βλεπεις τυπε , εχουν ενωσει τα 3 και καταληγουν σε ενα , εβαλα ακραποβιτς εξατμιση με φιλτρο για σωματίδια
Ελα τωρα που ηρθες εσυ να μας πεις αν καινε οι καμινάδες στην μεγαλόπολη
Ρε ασχετε, που όπου θελεις εχεις αποψάρα για ολα, δεν γνωριζεις οτι οι μοναδες στη Μεγαλοπολη εκλεισαν με αποφαση του ΣτΕ επι Συριζα και οτι δεν εχει καμια σχεση η απολιγνιτοποιηση για την οποια κραυγαζετε? Αυτο δεν το γνωριζεις ε? Για τους ισολογισμους ομως ξερεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι κριθηκε άκυρη η άδεια ? ειχαν προβλημα ?
Δεν ξερω, να ρωτησεις τον Συριζα. Παντως η απολιγνιτοποιηση δεν εχει καμια σχεση. Αυτα δεν τα ξερεις ε?

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Λοιπον για να μην το κουραζουμε.
Αν παιρνεις 500 ευρω το μηνα, εχεις κοινωνικο τιμολογιο.
Αν με κοινωνικο τιμολογιο εκανες 700 ευρω λογαριασμο ρευματος, καποιο λαθος εχεις κανει στη ζωη σου. Ή εχεις παραλειψει να αιτηθεις κοινωνικο τιμολογιο. Ή ζεις σε κανενα μεγαρο και παιρνεις 500 ευρω. Ή καις ολες τις συσκευες ολη μερα.
Ε πως να το κανουμε, αν παιρνεις 500 ευρω και σου ηρθε 700 ευρω ρευμα κατι λαθος εκανες.

Δηλαδή δεν έχει ακριβύνει το ρεύμα , και δεν έχει πάει στον θεό κτλ , και απλά γίναμε σπάταλοι , και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.566
Πόντοι
12.756
Ρε ασχετε, που όπου θελεις εχεις αποψάρα για ολα, δεν γνωριζεις οτι οι μοναδες στη Μεγαλοπολη εκλεισαν με αποφαση του ΣτΕ επι Συριζα και οτι δεν εχει καμια σχεση η απολιγνιτοποιηση για την οποια κραυγαζετε? Αυτο δεν το γνωριζεις ε? Για τους ισολογισμους ομως ξερεις

Δεν ξερω, να ρωτησεις τον Συριζα. Παντως η απολιγνιτοποιηση δεν εχει καμια σχεση. Αυτα δεν τα ξερεις ε?
για αρχη τρολλαρα τον φίλο , οποτε για την αποψαρα κτλ που γραφεις ρουφα τα πισω και μαθε να αναγνωριζεις το τρολλαρισμα

Ρωτησα εσενα , εσυ φαινεται να το εχεις ψαξει και ρωτησα εσενα , αν δεν ξερεις και εσυ να παω να ρωτησω Συριζα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για αρχη τρολλαρα τον φίλο , οποτε για την αποψαρα κτλ που γραφεις ρουφα τα πισω και μαθε να αναγνωριζεις το τρολλαρισμα

Ρωτησα εσενα , εσυ φαινεται να το εχεις ψαξει και ρωτησα εσενα , αν δεν ξερεις και εσυ να παω να ρωτησω Συριζα.
Ααααα τωρα τρολαριζες. Ε κι εγω τρολαριζα αν το παρουμε ετσι, μαθε να αναγνωριζεις το τρολαρισμα, άιντε

Δηλαδή δεν έχει ακριβύνει το ρεύμα , και δεν έχει πάει στον θεό κτλ , και απλά γίναμε σπάταλοι , και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται .
Ε συγνωμη ρε φιλε, αν δεν καταλαβαινεις ακομη και τωρα τι γραφω, δεν φταιω εγω.

για αρχη τρολλαρα τον φίλο ,
Φίλους δεν εχεις εσυ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.566
Πόντοι
12.756
Ααααα τωρα τρολαριζες. Ε κι εγω τρολαριζα αν το παρουμε ετσι, μαθε να αναγνωριζεις το τρολαρισμα, άιντε

Φίλους δεν εχεις εσυ

δεν το παιρνουμε ετσι , το παιρνουμε οπως ειναι , μια χαρα καταλαβες αλλα που να κρατηθεις να μην μου την πεις

Τελικά ξέρεις ή να ρωτησω ΣΥΡΙΖΑ ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν το παιρνουμε ετσι , το παιρνουμε οπως ειναι , μια χαρα καταλαβες αλλα που να κρατηθεις να μην μου την πεις

Τελικά ξέρεις ή να ρωτησω ΣΥΡΙΖΑ ?
Οσο μου ειπες κι εσυ για την παγια εντολη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.566
Πόντοι
12.756
Κάπως έτσι ειναι τυπε , τουλάχιστον ετσι λεει ο Αλεξ71 ..

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
ε ναι ρε φιλε αυτος με τα 500 πριν καταφερνε και πληρωνε το ρευμα του τωρα με τις αυξησεις απλα κατι κανει λαθος δεν το ξερεις αυτο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom