Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
ποιος Πουτιν το πραγμα ειχε στραβώσει απο πριν...ο πολεμος ειναι αντε το 10% απο αυτο που γινεται οταν αγοράζεις την ποιο ακριβη βενζίνη και αεριο στην ευρωπη κατι δεν παει καλα
ισχυει απο πριν βαραγαν τα οργανα στο ρευμα και το αεριο απλα με τον πολεμο καθε ελπιδα αποκλιμακωσης τιμων εξανεμιστηκε...βαλε και οτι σαν κρατος ειμαστε γυμνοι πλεον απο παραγωγη ενεργειας ελεω αυτιστικων της κυβερνησης ηρθε και εδεσε το γλυκο

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
καταρευση καταναλωσης αγαπητε και ειναι απολυτα φυσιολογικο....οταν πλεον τα λεφτα δε φτανουν για ρευμα,αεριο πως θα ψωνισει ο αλλος;
ολοι θα πανε ΟΑΕΔ παλι , και με τα καινουργια κολπα που φτιαχνουν τωρα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Μικρο καλαθι ειπαν να παρουμε,δεν καταλαβαινεις τιποτα εσυ?Μου μαθες στα λουσα:(:confused::confused::confused:
αν συνεχιστει αυτο λιγους μηνες προβλεπω λαιλαπα στους δρομους οπως στα μνημονια να ξερεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ολοι θα πανε ΟΑΕΔ παλι , και με τα καινουργια κολπα που φτιαχνουν τωρα
τα επιδοματα οαεδ ουτε για ρευμα δεν θα φτανουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Διανομη γινεται δυο τρεισ η μια φορα τον χρονο αναλογα τον δημο για ΤΕΦΑ.Επισης μερικοι δημοι εχουν κοινωνικο παντοπωλειο και δινουν τροφιμα καθε μηνα. Τα δυο μετρα στηριξησ δινονται χρονια τωρα και επι νδ και συριζα
Μην του το χαλας, τωρα εγινε αυτο

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πάνω από 2 δις € τα υπερκέρδη των παραγωγών ρεύματος τους τελευταίους μήνες, που σακάτεψαν τον λαό μέσα στο χειμώνα.
Θα έπρεπε να τους έχουμε σκισει τα βαρδουλα αλλά είμαστε ελληνουτσοφλωράκια και κοιμόμαστε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Πάνω από 2 δις € τα υπερκέρδη των παραγωγών ρεύματος τους τελευταίους μήνες, που σακάτεψαν τον λαό μέσα στο χειμώνα.
Θα έπρεπε να τους έχουμε σκισει τα βαρδουλα αλλά είμαστε ελληνουτσοφλωράκια και κοιμόμαστε
δεν ειναι ακριβως ετσι....και αυτες εχουν θεματα και θα ενταθουν το επομενο διαστημα τα φεσια θα εκτοξευτουν

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
δεν ειναι ακριβως ετσι....και αυτες εχουν θεματα και θα ενταθουν το επομενο διαστημα τα φεσια θα εκτοξευτουν
Το αγγούρι το τρώμε όλοι λοιπόν, κάποιος που έχει την ευθύνη ομως;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.827
Πόντοι
6.166
Μην του το χαλας, τωρα εγινε αυτο
Επισησ ΤΕΦΑ αν δωσουν μια φορα και τελοσ ειναι δυνατο εχει κοτοπουλα κρεασ απορρυπαντικα κλπ αν ομωσ το δωσουν δυο η τρεισ τοτε σπαει δεν εχει τα ιδια με την πρωτη διανομη εχει λιγοτερα .

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
το χειρότερο απο ολα ειναι οτι μας κοροϊδεύουν μπροστά στην μουρη μας 13 ευρω επιδότηση βενζίνης γελάνε και η κοτες ενω η άλλες χωρες με πολυ ποιο φτηνή βενζίνη δίνουν πολυ περισσότερο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Το αγγούρι το τρώμε όλοι λοιπόν, κάποιος που να έχει ευθύνη ομως;
στο γραφω εγω οτι φταιει σε μεγαλο βαθμο η κυβερνηση για τους γνωστους λογους...βιασυνη για απολιγνιτοποιηση,δεν υπαρχουν αποθηκευτικοι χωροι για αεριο οποτε δε μπορεις να κανεις μακροχρονιο συμβολαιο με καλυτερες τιμες,στρεβλη τιμολογηση με το χρηματιστηριο αγορας χονδρικης στην ενεργεια κλπ...με απογοητευσαν πολυ σε αυτον τον τομεα δυστυχως...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
το χειρότερο απο ολα ειναι οτι μας κοροϊδεύουν μπροστά στην μουρη μας 13 ευρω επιδότηση βενζίνης γελάνε και η κοτες ενω η άλλες χωρες με πολυ ποιο φτηνή βενζίνη δίνουν πολυ περισσότερο
Είμαστε στο τοπ10 των χωρων παγκοσμιως με την πιο ακριβή βενζίνη, αυτο τα λεει όλα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.013
Πόντοι
6.056
Κοιτα να δεις τι κανει η ταναπου η φτωχεια.Τα βρηκαν Νιπλης-Αθηναιος,ανταλλασσουν αποψεις και συμφωνουν κιολας:tickedoff::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεν σ αρεσει μην τα παρεις.:rockon::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Κοιτα να δεις τι κανει η ταναπου η φτωχεια.Τα βρηκαν Νιπλης-Αθηναιος,ανταλλασσουν αποψεις και συμφωνουν κιολας:tickedoff::confused::confused::confused:
αν εξαιρεσεις την καυλαντα που κανουμε πολλα χρονια ΠΑΝΤΑ τα βρισκαμε...

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
εταιρειες κουριερ που πηγαιναν γαμιωντας και εκραζαν ολοι παρτε κοσμο με την Πανδημια για να πηγαινουν τα πακέτα στην ωρα τους τωρα μαντεψε , τους απολύουν 50αδες με 50αδες , επεσε η κινηση , δεν ψωνίζει ο κοσμος , και οχι δεν ψωνιζει ηλεκτρονικα , δεν ψωνίζει καθόλου
Και ερχονται και οι επομενοι , και αλλα επιδόματα βλεπω , γι αυτο τους σφιχτηκε η κωλάρα να μου ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ τον ΟΑΕΔ ..

Επίσης έχει μπει στο τραπέζι , το να κλείσουν και υποκαταστήματα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Σκρεκας ειπε ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ !!! επειδη ειναι ΑΕ πρωτα θα δουμε τους ισολογισμους και εκει θα δουμε αν εβγαλαν και μετα θα πραξουμε :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμω το μουνι που τον πεταγε και κριμα σε ολους τους ασχετους που τον ακουνε
10 χρονια ισολογισμους ζημιογόνους ειχα και τα λεφτα τα φτυαριζα σπιτι , και με ορκωτους ελεγκτες ελεγχο, θα μας πουν απο ισολογισμους οι μαλάκες γαμω το σπιτι τους ..

Δηλαδη οι εταιρίες που κανουν εξαγορες η μια την άλλη γιατι καθονται και στελνουν κλιμάκια 3 μηνες και 6 μηνες στις εταιρειες και κανουν due diligence και χαλάνε ενα γαμημενο σκασμο λεφτα , και απλα δεν δινουν 16 ευρω στην ICAP να παρουν εναν ισολογισμο και μια ερευνα και απο τον Τειρεσία μια αναφορα πιστολιπτική ικανότητα ? 6 ευρω κανει ο Τειρεσίας , αν δεν εχουν να τους στειλω εγω αναφορά , εχω ακομα υπολοιπο στον λογαριασμο μου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Σκρεκας ειπε ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ !!! επειδη ειναι ΑΕ πρωτα θα δουμε τους ισολογισμους και εκει θα δουμε αν εβγαλαν και μετα θα πραξουμε :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμω το μουνι που τον πεταγε και κριμα σε ολους τους ασχετους που τον ακουνε
10 χρονια ισολογισμους ζημιογόνους ειχα και τα λεφτα τα φτυαριζα σπιτι , και με ορκωτους ελεγκτες ελεγχο, θα μας πουν απο ισολογισμους οι μαλάκες γαμω το σπιτι τους ..

Δηλαδη οι εταιρίες που κανουν εξαγορες η μια την άλλη γιατι καθονται και στελνουν κλιμάκια 3 μηνες και 6 μηνες στις εταιρειες και κανουν due diligence και χαλάνε ενα γαμημενο σκασμο λεφτα , και απλα δεν δινουν 16 ευρω στην ICAP να παρουν εναν ισολογισμο και μια ερευνα και απο τον Τειρεσία μια αναφορα πιστολιπτική ικανότητα ? 6 ευρω κανει ο Τειρεσίας , αν δεν εχουν να τους στειλω εγω αναφορά , εχω ακομα υπολοιπο στον λογαριασμο μου
εμ πες τα εσυ που τα ξερεις καλα με τα μουνοπανα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
καταρευση καταναλωσης αγαπητε και ειναι απολυτα φυσιολογικο....οταν πλεον τα λεφτα δε φτανουν για ρευμα,αεριο πως θα ψωνισει ο αλλος;
Το ρεύμα πόσο σου ήρθε τώρα? Εμένα πριν 3 μέρες μου ήρθε για το τελευταίο 4μηνο 254 €

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom