Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
παιχτον
imageGenerator.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αμα έχεις να κάνεις με πορωμένο δεν γίνεται συζητήση.
Στεναχωρέθηκε ο άλλος επειδή έγραψα εγώ ότι η γερμανική πρεσβεία έκανε μυστική δημοσκόπηση και έβγαλε χαμηλά τα πρώτα δύο κόμματα της Ελλάδας. λες και φταίω εγώ που είναι χαμηλά.
Εγω περιμενω ακομη να μου πεις ποιος παιρνει το 54% που περισσευει.
Δεν ειπα οτι στενοχωρεθηκα. Οτι λες ψεματα λεω.
Εννοειται οτι οποιος μιλαει για "μυστικες δημοσκοπησεις πρεσβειων" ή πιστευει σε αυτα, ειναι απλως γραφικος. Αυτοκαταταχθηκες. Λες και φταιω εγω που λες μαλακιες.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.013
Πόντοι
6.056
τον παιζει ολη η τηλεόραση φουλ θετικα , δεν υπαρχει καναλι ουτε παρανομο που να μμην παιζει φουλ ΝΔ
και αντι να εχει 80% παλευει για το 30%
Δεν ειχε λεφτα για ΜΕΘ και κανανε δωρεες και τωρα παει να χτισει νοσοκομειο στην Μαριουπολη ..
Θα φαει τοσο ξυλο αυτος και η παρέα του σε λιγο που και τα κανάλια οσα λεφτα και να τους δινει δεν θα τον παιζουν
Μπα,μετα απο λιγα χρονια θα τον λησμονουμε:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Νιπλη,θυμασαι πριν λιγο καιρο που λεγαμε για ενα ντοκιμαντερ στην Βολιβια,οπου εκαναν κατρασχεις επειδη ειχαν παει στα υψη οι τιμες σε ενεργεια και νερο?Ειχαν παιξει κουπονια εκει?Δεν θυμαμαι:confused::confused::confused:
εννοειτε , εδω ειχαν κανει σε κάποια φαση τα κουπονια ειδος χρηματος και τα ανταλλαζαν αντι για χαρτονομισματα , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Κοιτα ρε απελπισια που τους επιασε ολους, επειδη για ενα τριμηνο ακριβηνε το ρεύμα και η βενζινη. Συνελθετε ρε. Μηπως θα γυρισουμε και στην εποχη των σπηλαιων?

Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο , και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.013
Πόντοι
6.056
εννοειτε , εδω ειχαν κανει σε κάποια φαση τα κουπονια ειδος χρηματος και τα ανταλλαζαν αντι για χαρτονομισματα , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ
Ανακαλυψαν και τις συναλλαγματικες οι υποαναπτυκτοι :cry::confused::confused::confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.608
Πόντοι
506
Και συνεχίζουμε
Ο μεγαλος δημαρχος μπακογιάννης καθότι ΝΔ και στηριχτης της επιχειρηματικότητας έφερε προς ψήφιση τα δημοτικά τελη. Δεν ψηφίστηκε καμία αυξηση αλλα ουτε και μειωση για τα καταστήματα. Μονο... 6.15€ το τμ. Ενας ΕΝΦΙΑ απο μόνος του.
Ε τώρα αμα του πατανε καμία μήνυση για υπερογκες χρεώσεις μη μασατε, αντιπολιτευση κάνουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
εγω ενα ξερω , οταν πεσει πεινα , που θα πεσει ειναι σιγουρο , θα πεσει πολυ ξυλο , πολυ ομως , αυτο που ειχε φαει ο Χατζηδάκης τότε που γυρναγε σαν πεθαμενος που εφαγε 2 χαστουκια και μετα ετριψε το λιγοστο αιμα στην μαπα του για να το παιξει οτι τον λιντζαρανε δεν θα ειναι τιποτα ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και συνεχίζουμε
Ο μεγαλος δημαρχος μπακογιάννης καθότι ΝΔ και στηριχτης της επιχειρηματικότητας έφερε προς ψήφιση τα δημοτικά τελη. Δεν ψηφίστηκε καμία αυξηση αλλα ουτε και μειωση για τα καταστήματα. Μονο... 6.15€ το τμ. Ενας ΕΝΦΙΑ απο μόνος του.
Ε τώρα αμα του πατανε καμία μήνυση για υπερογκες χρεώσεις μη μασατε, αντιπολιτευση κάνουν
Εισαι πιωμενος?
Το αρθρο λεει για μηνυση που εκανε ο ΙΔΙΟΣ ο Μπακογιαννης σε εταιρειες παροχης ηλεκτρικου ρευματος επειδη χρεωνουν εσφαλμενα τα δημοτικα τελη.
Εσυ τα διαβαζεις τα αρθρα που ανεβαζεις?
Τι ειναι αυτα ρε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
ΚΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
FOJxkfKWUAcLHg_.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω ενα ξερω , οταν πεσει πεινα , που θα πεσει ειναι σιγουρο , θα πεσει πολυ ξυλο , πολυ ομως , αυτο που ειχε φαει ο Χατζηδάκης τότε που γυρναγε σαν πεθαμενος που εφαγε 2 χαστουκια και μετα ετριψε το λιγοστο αιμα στην μαπα του για να το παιξει οτι τον λιντζαρανε δεν θα ειναι τιποτα ..
Ε αφου σε πηρε κι εσενα ο πονος για τους πεινασμενους, τα πραγματα ειναι δυσκολα

Παρε δυο τρεις φτωχους σπιτι σου και τάιζέ τους

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Θα πεσει πουτσα αεροπλανικια ...ουτε τα ραφαλ δεν θα τους σωσουν....ξεβρακωμα στο συνταγμα και κατουρημα στην μαπα στο 1/3 της κυβερνησης μητσοτακη

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.827
Πόντοι
6.166

1647629213175.jpeg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Ε αφου σε πηρε κι εσενα ο πονος για τους πεινασμενους, τα πραγματα ειναι δυσκολα

δεν χρειαζεται τυπε , εγω θα κλειδωδω σπιτι και θα εχω να πληρωνω και φυλαξη ενοπλη
εσυ θα πηγαινεις στο μπακαλικο και θα σε κυνηγαμε με τις μασέτες να σε σφαξουν που θα κρατας μια κονσερβα φασόλια

δεν εχεις παει σε κρατη που πεινανε να δεις τι γινεται , να σου φτασει σκατο στην καλτσα , να εχεις οδηγο με οπλο και παρολα αυτα να χεζεσαι επάνω σου γιατι οι αλλοι ερχονται μπουλουκια και στ αρχιδια τους αν θα πεθανουν απο σφαιρα , αφου ουτως η αλλως θα πεθάνουν απο πεινα

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
τι εγινε ξεκινησε round two σε αλλο νημα τωρα;;; παλι κανει το μαυρο ασπρο ο δικος σου;;;

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

κατσε θα ερθει τωρα ο Αρχηγος Αθηναιος και θα σε :zfuck:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
δεν χρειαζεται τυπε , εγω θα κλειδωδω σπιτι και θα εχω να πληρωνω και φυλαξη ενοπλη
εσυ θα πηγαινεις στο μπακαλικο και θα σε κυνηγαμε με τις μασέτες να σε σφαξουν που θα κρατας μια κονσερβα φασόλια

δεν εχεις παει σε κρατη που πεινανε να δεις τι γινεται , να σου φτασει σκατο στην καλτσα , να εχεις οδηγο με οπλο και παρολα αυτα να χεζεσαι επάνω σου γιατι οι αλλοι ερχονται μπουλουκια και στ αρχιδια τους αν θα πεθανουν απο σφαιρα , αφου ουτως η αλλως θα πεθάνουν απο πεινα
προσεχε κατι...ο ΟΠΑΠ εχει φρικαρει τα μαγαζια του εχουν απιστευτη πτωση τζιρου..ο Γρηγορης μικρογευματα θα δωσει λεφτα στα φραντζαιζ του για το ρευμα,απο την Δευτερα εδω τα σουβλατζιδικα Γουναρη οπως τα βλεπω 40% κατω....με οσους μιλω εχουν φρικαρει για το ρευμα και το φυσικο αεριο....αν συνεχιστει αυτο θα ζησουμε ασχημες καταστασεις δεν ειναι βιωσιμο...και αυτο γιατι δεν βγαινει η πλειοψηφια οικονομικα πλεον με ολα αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom