Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το υπολοιπο το παιρνεις εσυ ρε, που λες όλο δεν ξέρω δεν απαντώ
Η γερμανικη δημοσκοπηση δεν λεει για τα άλλα κομματα?
Ρε δεν κοβετε τις μαλακιες λεω γω.
Συσσιτια για μακαρονια και ψωμι λεει ο αλλος. Η γραφικοτητα σας πλεον εχει χτυπησει ταβανι

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.606
Πόντοι
506
Οταν εγω εγραφα ομως οτι οποιος δεν αντεχει οικονομικα να παιρνει καφε απ' εξω, μπορει να τον φτιαχνει σπιτι του και να τον εχει μαζι του με πλαστικο ποτηρι που μετα θα το ξαναχρησιμοποιει, καποιοι χαλιοντουσαν. Οποιος δεν αντεχει περικοπτει.
Δε μας λες γιατι εβαλε εισοδηματικά κριτήρια η κυβέρνηση στην επιδότηση για τα καύσιμα
Αφου οι φτωχοί ειπαν δεν εχουν αυτοκινητο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δε μας λες γιατι εβαλε εισοδηματικά κριτήρια η κυβέρνηση στην επιδότηση για τα καύσιμα
Αφου οι φτωχοί ειπαν δεν εχουν αυτοκινητο
Οχι δεν εχω να πω τιποτα.
Οταν δεν επαιρνε μετρα, βριζατε.
Τωρα που πηρε, ειναι λεει λιγα.
Οταν παιρνει πολλα μετρα, λετε ποιος θα τα πληρωσει στο τελος.
Αποφασιστε τι θελετε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
ξεχάστε ότι ξέρατε.
πρώτη φορά βλέπω γυροπιτάδικα χωρίς να υπάρχει ψυχή μέσα και τα delivery να παίζουν ξερή.

και πρώτη φορά βλέπω αλόφρονες μάλλον έχουν δει τους λογαριασμούς ρεύματος, να οδηγάνε στο αντίθετο ρεύμα, υπάρχει μεγάλη τρέλα.

Το 2011 θα είναι σαν παράδεισος μπροστά στην κόλαση που έρχεται.

Ο σκαι και τα κανάλια μπορεί και να τα κάψει ο κόσμος, ένα τσακ χρειάζεται.

η γερμανοί έκαναν μυστική δημοσκόπηση στην Ελλάδα 23% ΝΔ 23% ΣΥΡΙΖΑ ήδη οι μίζες προς τους πολιτικούς να κάνουν κυβερνήσεις συμμαχιών και οικουμενικές μοιράζονται, αλλά ο κόσμος δεν θα έχει να φάει οπότε Παπαδήμοι, Στουρνάρηδες θα αναλάβουν να κρατήσουν τον κόσμο με συσσίτια και κουπόνια για μακαρόνια και ψωμί.
ετσι τα βλεπω κι εγω φιλε, τα 30% της ΝΔ ειναι ανεκδοτα των καναλαρχων, την απογνωση για εκατονταδες χιλιαδες μικρομαγαζατορες θα προσπαθησουν να την τιθασευσουν με συγκυβερνηση

τον σκαι δεν θα τον καψει κανεις γιατι αυτοι που εκαιγαν (μαρφιν) φαινεται οτι ηταν το βασικο εργαλειο του συστηματος που κυβερναει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ετσι τα βλεπω κι εγω φιλε, τα 30% της ΝΔ ειναι ανεκδοτα των καναλαρχων, την απογνωση για εκατονταδες χιλιαδες μικρομαγαζατορες θα προσπαθησουν να την τιθασευσουν με συγκυβερνηση

τον σκαι δεν θα τον καψει κανεις γιατι αυτοι που εκαιγαν (μαρφιν) φαινεται οτι ηταν το βασικο εργαλειο του συστηματος που κυβερναει
Στοιχημα για το 30% της ΝΔ ομως δεν βαζει κανενας σας. Κοκοκοκοκοκο

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.606
Πόντοι
506
Οχι δεν εχω να πω τιποτα.
Οταν δεν επαιρνε μετρα, βριζατε.
Τωρα που πηρε, ειναι λεει λιγα.
Οταν παιρνει πολλα μετρα, λετε ποιος θα τα πληρωσει στο τελος.
Αποφασιστε τι θελετε.
Αρα ουτε για τα 4 δις απο την ΕΕ στην Ελλαδα ως ενεργειακή επιδότηση ξερεις ποσα απο αυτα θα πάνε στα χερια των καταναλωτων

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Η γερμανικη δημοσκοπηση δεν λεει για τα άλλα κομματα?
Ρε δεν κοβετε τις μαλακιες λεω γω.
Συσσιτια για μακαρονια και ψωμι λεει ο αλλος. Η γραφικοτητα σας πλεον εχει χτυπησει ταβανι
Κουπόνια βενζίνης άρχισαν, έκπτωση στο ρεύμα σου λένε έχεις 700 ευρώ και δώρο μείωση 200 ευρώ, αρα 500 ευρώ καθαρά ενώ παλιά είχες μόνο 200 ευρώ...... επιδότηση θέρμανσης τι είναι ρε; κουπόνι δεν είναι που σε κορροιδεύουν;
Ως πόσο κάνεις πως δεν βλέπεις;
εγώ ανακοινώνω σε κάθε ένα όταν τον αγνοώ μήνυμα σου δεν ξαναδιαβάζω γιατί δε είσαι οκ, ψεύδεσαι φίλε φάε μια αγνόηση δεν υπάρχεις για εμένα. Το καλύτερο να αγνοήσεις και εμένα γιατί σε βλέπω στεναχωριέσαι όταν σου γράφουν αλήθειες. άντε γεια........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αρα ουτε για τα 4 δις απο την ΕΕ στην Ελλαδα ως ενεργειακή επιδότηση ξερεις ποσα απο αυτα θα πάνε στα χερια των καταναλωτων
Τιποτα. Θα τα φαει ολα ο Κουλης και η παρεα του. Ενταξει ειμαστε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κουπόνια βενζίνης άρχισαν, έκπτωση στο ρεύμα σου λένε έχεις 700 ευρώ και δώρο μείωση 200 ευρώ, αρα 500 ευρώ καθαρά ενώ παλιά είχες μόνο 200 ευρώ...... επιδότηση θέρμανσης τι είναι ρε όργιο; κουπόνι δεν είναι που σε κορροιδεύουν;
Ως πόσο κάνεις πως δεν βλέπεις;
εγώ ανακοινώνω σε κάθε ένα όταν τον αγνοώ μήνυμα σου δεν ξαναδιαβάζω γιατί δε είσαι οκ, ψεύδεσαι φίλε φάε μια αγνόηση δεν υπάρχεις για εμένα. Το καλύτερο να αγνοήσεις και εμένα γιατί σε βλέπω στεναχωριέσαι όταν σου γράφουν αλήθειες. άντε γεια........
Καταλαβα, μαλλον η γερμανικη δημοσκοπηση ψοφησε νωρις

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
Το ντελιβερι καφε ειναι η ντροπη της ανθρωποτητας.
Καμια φορα βλεπω εδω στην πολυκατοικια μου, να φερνει ο ντελιβερας καφεδες και θελω να μαθω πού τους πηγαινει για να τους χαράξω την εξωπορτα
δικιο εχεις, απο την αλλη τα τοσα πολλα καφε σε καθε γειτονια δειχνουν και την απελπισια των νεων ανθρωπων να κανουν μια δουλεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δικιο εχεις, απο την αλλη τα τοσα πολλα καφε σε καθε γειτονια δειχνουν και την απελπισια των νεων ανθρωπων να κανουν μια δουλεια
Δεν κριτικαρω την υπαρξη των καφέ.
Το ντελιβερι καφε με εξοργιζει. Δηλαδη εισαι σπιτι σου και δεν μπορεις να φτιαξεις εναν καφε?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.606
Πόντοι
506
Τα γαλαζια τρόλια επιμένουν στο παραμύθι της μηδενικης αύξησης όλων των φόρων.
Ε ας τους θυμισω καμία 20αριά χωρίς να ψάξω και πολυ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756
τον παιζει ολη η τηλεόραση φουλ θετικα , δεν υπαρχει καναλι ουτε παρανομο που να μμην παιζει φουλ ΝΔ
και αντι να εχει 80% παλευει για το 30%
Δεν ειχε λεφτα για ΜΕΘ και κανανε δωρεες και τωρα παει να χτισει νοσοκομειο στην Μαριουπολη ..
Θα φαει τοσο ξυλο αυτος και η παρέα του σε λιγο που και τα κανάλια οσα λεφτα και να τους δινει δεν θα τον παιζουν

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Οδεύουμε ολοταχώς , στις εποχές των παππούδων μας .Τουτέστιν , ζύμωμα ψωμιού στο σπίτι , μάζεμα χορταρικών από το βουνό , σόμπες που καίνε ξύλα ,για μαγείρεμα , καφές από το σπίτι , κρέας της προκοπής κάθε πασχα , κτλ .Και για πιο γκουρμέ καταστάσεις σπιτικό σουβλάκι , όταν και εάν υπάρχουν σε προσφορά , σάπια χοιρινά .

Αυτή είναι η αλήθεια , και καμιά προσωρινή κρίση δεν υπάρχει .

Στα επόμενα χρόνια δε . αρκετοί από όσους ζουν στην Αθήνα , θα ζήσουν την απόλυτη εξαθλίωση .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα γαλαζια τρόλια επιμένουν στο παραμύθι της μηδενικης αύξησης όλων των φόρων.
Ε ας τους θυμισω καμία 20αριά χωρίς να ψάξω και πολυ
Ντροπη ρε, λιγη ντροπη.
Το γεγονος οτι αν αυξηθουν καπου οι αντικειμενικες αξιες, μοιραια θα πληρωνεις περισσοτερο φορο ως χρηματικο ποσο με το ΙΔΙΟ ποσοστο φορου, το βαφτισες αυξηση φορων?
Λιγη ντροπη καποια στιγμη, ολα εχουν και ενα οριο.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Αμα έχεις να κάνεις με πορωμένο δεν γίνεται συζητήση.
Στεναχωρέθηκε ο άλλος επειδή έγραψα εγώ ότι η γερμανική πρεσβεία έκανε μυστική δημοσκόπηση και έβγαλε χαμηλά τα πρώτα δύο κόμματα της Ελλάδας. λες και φταίω εγώ που είναι χαμηλά.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.013
Πόντοι
6.056
Νιπλη,θυμασαι πριν λιγο καιρο που λεγαμε για ενα ντοκιμαντερ στην Βολιβια,οπου εκαναν κατασχεσεις επειδη ειχαν παει στα υψη οι τιμες σε ενεργεια και νερο?Ειχαν παιξει κουπονια εκει?Δεν θυμαμαι:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οδεύουμε ολοταχώς , στις εποχές των παππούδων μας .Τουτέστιν , ζύμωμα ψωμιού στο σπίτι , μάζεμα χορταρικών από το βουνό , σόμπες που καίνε ξύλα ,για μαγείρεμα , καφές από το σπίτι , κρέας της προκοπής κάθε πασχα , κτλ .Και για πιο γκουρμέ καταστάσεις σπιτικό σουβλάκι , όταν και εάν υπάρχουν σε προσφορά , σάπια χοιρινά .

Αυτή είναι η αλήθεια , και καμιά προσωρινή κρίση δεν υπάρχει .

Στα επόμενα χρόνια δε . αρκετοί από όσους ζουν στην Αθήνα , θα ζήσουν την απόλυτη εξαθλίωση .
Κοιτα ρε απελπισια που τους επιασε ολους, επειδη για ενα τριμηνο ακριβηνε το ρεύμα και η βενζινη. Συνελθετε ρε. Μηπως θα γυρισουμε και στην εποχη των σπηλαιων?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.606
Πόντοι
506
Ντροπη ρε, λιγη ντροπη.
Το γεγονος οτι αν αυξηθουν καπου οι αντικειμενικες αξιες, μοιραια θα πληρωνεις περισσοτερο φορο ως χρηματικο ποσο με το ΙΔΙΟ ποσοστο φορου, το βαφτισες αυξηση φορων?
Λιγη ντροπη καποια στιγμη, ολα εχουν και ενα οριο.
Εσυ ντροπή που δεν το διαβασες καν. Σ ενα λεπτο απαντησες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom