Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.408
Πόντοι
6.056
Οι παλιοι λεγανε, "αν δεν βγαινεις οικονομικα, κέρδισε περισσοτερα ή ξοδευε λιγοτερα". Περαν αυτου δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο. Ενταξει, ολα σωστα τα κάνει ο φιλος
Oι "παλιοι" που δεν ειχαν δεη,φορους,ενφια,τελη κυκλοφοριας,προμηθεια απο ηλεκτρονικες συναλλαγες ή πος,που σε μερικα χωρια κουβαλουσαν νερο με σταμνες και ζουσαν με ζαρζαβατικα και κοτες.:coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Oι "παλιοι" που δεν ειχαν δεη,φορους,ενφια,τελη κυκλοφοριας,προμηθεια απο ηλεκτρονικες συναλλαγες ή πος,που σε μερικα χωρια κουβαλουσαν νερο με σταμνες και ζουσαν με ζαρζαβατικα και κοτες.:coffee::confused::confused::confused:
αλλους ''παλιους'' ξερεις εσυ μάλλον

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.408
Πόντοι
6.056
προσωπικη ευθυνη για ολα , ετσι ειναι αυτη η κυβερνηση , δεν λειτουργουν για εμας , απλα βαζουν δοκιμασιες..

Θα βαλει 4 ευρω το λιτρο την βενζινη , βρειτε τροπο εσεις να ζησετε
7 φορες το ρευμα επανω , βρειτε τροπο να ζησετε
Και για να μην πεθανουν αυτοι που οτι και να κανουν δεν γινεται να επιβιωσουν , παρτε επιδοματα

Οι υπολοιποι σερβαιβορ by ΝΔ , οποιος τα καταφερει κερδισε να ζει
Μας βαλανε να παιξουμε σκουιντ γκειμ Νιπλαρε και παραπονιομαστε οι λεχριτες?:happy::confused::confused::confused:

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
προσωπικη ευθυνη για ολα , ετσι ειναι αυτη η κυβερνηση , δεν λειτουργουν για εμας , απλα βαζουν δοκιμασιες..

Θα βαλει 4 ευρω το λιτρο την βενζινη , βρειτε τροπο εσεις να ζησετε
7 φορες το ρευμα επανω , βρειτε τροπο να ζησετε
Και για να μην πεθανουν αυτοι που οτι και να κανουν δεν γινεται να επιβιωσουν , παρτε επιδοματα

Οι υπολοιποι σερβαιβορ by ΝΔ , οποιος τα καταφερει κερδισε να ζει
εγω τοσα χρονια το εχω απορία δεν γινεται μια φορα ενας πρωθυπουργος να πει ετσι για τα ματια του κοσμου που βλεπει τους μισθους να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο να πει μεων 1000 ευρω στη βουλευτικη αμοιβη. οχι οτι θα τους αγγιξει αλλα ετσι για τα ματια του κοσμου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Μας βαλανε να παιξουμε σκουιντ γκειμ Νιπλαρε και παραπονιομαστε οι λεχριτες?:happy::confused::confused::confused:
τα επομενα μετρα για την ΔΕΗ ξερεις ποια θα είναι ?
για να μας γλυτωσει απο τους μεγαλους λογαριασμους θα μας δινει ρευμα μονο συγκεκριμένες ωρες την ημερα , οπως Βορεια Κορεα.
Θα μας πει για σας το κάνω πολίτες μου !!! οσο και να θελετε δεν μπορειτε να καψετε πανω απο 100 ευρω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
εγω τοσα χρονια το εχω απορία δεν γινεται μια φορα ενας πρωθυπουργος να πει ετσι για τα ματια του κοσμου που βλεπει τους μισθους να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο να πει μεων 1000 ευρω στη βουλευτικη αμοιβη. οχι οτι θα τους αγγιξει αλλα ετσι για τα ματια του κοσμου
δεν θα εκανε κάτι αυτο , ψιχουλα ειναι , ασε που μετα θα εκλεβαν και περισσοτερο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
μα το ξερω οτι δεν θα τους ακουμπαγε αλλα ετσι για τα ματια του κοσμου
Θα πουν δεν κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού., Αυτά είναι λαϊκισμός ... Άλλη λέξη που έμαθαν για να μην ασχολούνται με την μπλεμπα .. ότι και να πει κάποιος του λένε λαϊκιζεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Θα το κρατήσω για να πατάω τα ζόμπι στο δρόμο που θα γυρνάνε σε λίγο καιρό από την πείνα
ειπαμε ε εγω οδηγος και προσωπικη ασφαλεια μην ξεχνιομαστε. βαλε και ενα κρεβατι να κοιμαμαι σαν την πινεζα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.408
Πόντοι
6.056

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Δεν βγαινω μανα μου.Ασε που με μισο λιτρο ουτε ρεψιμο δεν ριχνει το θηριο του Νιπλη:(:confused::confused::confused:
με μισο λιτρο χαμηλωνει τις πνευματικες αναρτησεις και δεν μιζαρει καν το θηριο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μπούρδες, σε τιποτα δεν ψαχτηκα, η ιδια η ΔΕΗ με πηρε τηλεφωνο και απλως συμφωνησα. Οσα κι αν λετε παντως, εγω δεν αντιλαμβανομαι πώς γινεται να σου ερθει 700 ευρω ΔΕΗ με κοινωνικο (υποθετω) τιμολογιο. Ενω ξερεις οτι παιρνεις 500 ευρω το μηνα. Ολα καλα γινανε δηλαδη?
Πιθανώς αυτός να μην έκανε κάτι σωστά. Και το ρεύμα ηρθε αυξημένο. Ας δούμε κάτι άλλο. Με την ίδια κατανάλωση στο αέριο, πέρυσι την ίδια περίοδο, πλήρωνες 180 ευρώ. Φέτος πληρώνεις 800. Με 500 ευρώ μισθό κάπως τα κατάφερνες πέρυσι. Φέτος βαριά μπάνιο μπορείς να κάνεις. Θέρμανση δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.755
Πόντοι
2.306
Ο Κουλης τα πηγε εως τωρα πολυ καλα σχεδον σε ολους τους τομεις. Και για να ειμαι ειλικρινης, ακομα αποτελει την καλυτερη επιλογη για πρωθυπουργος. Ωστοσο, η ΔΕΗ και η βενζινη πιθανοτατα θα τον ριξουν. Μιλαμε για δραματα. Κλαιει κοσμος γιατι ενα ωραιο πρωι εκει που περιμενε την κλασικη ΔΕΗ στα 120-160 ευρω και ειχε κανει τα κουμαντα του, ειδε ποσα της ταξης των 600 και 900 ευρω. Για καποιους 2 μισθοι.
Δηλαδη να πηγαινεις εναν μηνα δουλεια και να λες θα γαμηθω εναν μηνα για την κωλοΔΕΗ!!!. Καταθλιψη σκετη.
Και το μεγαλο προβλημα θα φανει με τη ΔΕΗ των επιχειρησεων που χρησιμοποιουν πολυ ρευμα. Εκει θα γινει μακελειο.
Φιλε οχι μονο αυτό.
Έβαλε τον μικρομαγαζάτορα να είναι αστυνόμος να ελέγχει τους πελάτες του με το κινητό αν είναι εμβολιασμένοι, ενώ στα σουπερμαρκετ έμπαιναν όλοι αναιξερέτως, γάμησε ασάλιωτα τα μαγαζάκια γενικώς σε όλους τους τομείς.

Έβαλε ανόητα γαυγίζοντα ζώα σε θέσεις κλειδιά, Άδωνις, Πλεύρης κλπ ο Έλληνας ντρέπεται να έχει χαμένα για αρχηγούς , ο Τσίπρας πλήρωσε όργια Πολάκηδες και τέτοια χάπατα.

Είναι αρκετά άλλα σοβαρά πράγματα που έχει κάνει και θα του κοστίσουν ακριβά.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.408
Πόντοι
6.056
Πιθανώς αυτός να μην έκανε κάτι σωστά. Και το ρεύμα ηρθε αυξημένο. Ας δούμε κάτι άλλο. Με την ίδια κατανάλωση στο αέριο, πέρυσι την ίδια περίοδο, πλήρωνες 180 ευρώ. Φέτος πληρώνεις 800. Με 500 ευρώ μισθό κάπως τα κατάφερνες πέρυσι. Φέτος βαριά μπάνιο μπορείς να κάνεις. Θέρμανση δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε.
Και σε ειχανε για σοβαρο:(:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Ε αυτό λέει ο Άλεξ , να μην κάνει μπάνιο , να πλένεται στα συντριβάνια , και θέρμανση να βάλει ένα βαρέλι στο σαλόνι να χώσει και ξύλα μέσα και να φωνάξει φίλους του να λένε ρίμες ραπ τύπου Μπρονξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom