argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.882
- Πόντοι
- 9.297
Πάντα ταιριάζει..Τώρα το χειμώνα ταιριάζει η σοκολάτα…
Πάντα ταιριάζει..Τώρα το χειμώνα ταιριάζει η σοκολάτα…
Είτε ρε ρευστή μορφή είτε σε στερεή πάντα ταιριάζει...όμως το να ξεπατωνεις τις σοκολάτες δείχνει μάλλον έλλειψη αυτοσυγκράτησης όπως και έλλειψη μαγνησίου.Φυδικα σημαίνει ότι είσαι αρκετά άνετος οικονομικά αλλά πιο καλά να βγάζεις γούστα αλλιώς..Τώρα το χειμώνα ταιριάζει η σοκολάτα…
Πας καλά?Μας εχει γαμησει με τις σοκολατες σου, ανοιξε αλλο θρεντ να μας πεις τις εμπειριες σου απο τον μαγικο κοσμο των φτηνοσοκολατων
Eπίσης και λιπος στο συκώτιΟι άλλες σοκολάτες που μου αρέσουνε είναι οι γάλακτος με το φουντούκι και η γάλακτος η απλή που κοστίζει γύρω στα εξήντα(!!!) λεπτά.
Τα σαπούνια (μπάρες) που έχει το Λίντλ είναι καταπληκτικά!Μπόλικα και φθηνά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άρχοντα,οι υπόλοιποι εδώ μέσα έχουνε θέμα με το σεξ και το μουνί,εγώ με την ζάχαρη!!!χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μες στην βδομαδα φτιαχνει ο καιρος...τι θα το κανεις το πετρελαιο???να αναψεις το καντηλι???ανεβαινει παλι το πετρελαιο σερι..και σημερα πανω ειναι..σε 2-3 μερες παλι θα πουλανε την βενζινη οπως πριν
τυπε καλυτερα να μην το εγραφες αυτο το μηνυμα , θα μπει μετα ο Αλεξ και θα σε απαξιωσει κανονικά..Ισπανία: Αγανάκτηση για τις τιμές της ενέργειας
«Αυτό είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει τώρα όλη την κοινωνία και σχεδόν όλους τους τομείς, αλλά για εμάς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους είναι κάτι από το οποίο υποφέρουμε εδώ και μήνες. Έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ορισμένοι αγρότες δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν, ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι. Οι τιμές των ζωοτροφών έχουν εκτοξευθεί, η τιμή της ενέργειας που χρειάζονται για την επιχείρησή τους έχει εκτιναχθεί στα ύψη, οι τιμές των καυσίμων έχουν επίσης ανέβει… Ό,τι χρειάζονται για να παράγουν έχει γίνει πιο ακριβό», λέει στο euronews.
Βέβαια δεν περιμένει κανείς να δει τι γίνεται στην Ισπανία από τον ΣΚΑΙ ή τα γνωστά ΜΜΕ. Όπως το ίδιο έγινε και με τις διαδηλώσεις στον Καναδά και στη Γαλλία. Σιγή εδώ.
Πάντα και παντού.Πάντα ταιριάζει..
1,92 σημερα τύπε, τι εγινε, περασαν οι 2.000 ημερες που θα περναγαν για να φτασουμε στο 1,90?τι χαπατο που εισα ρε τυπε , σε εκαναν να πιστεψεις οτι το 1,94 ειναι πεσμενη τιμη και να νιωθεις χαρουμενος , πηγε μια 2,1 και τωρα 1.94 και πανηγυριζεις ..
Με λιγα λογια αν πηγαινε 5 ευρω και μετα 4,5 θα λεγες ουφ σωθηκαμε
γεμισα χθες και τα 2 μαλακια εκανα δλδ?1,92 σημερα τύπε, τι εγινε, περασαν οι 2.000 ημερες που θα περναγαν για να φτασουμε στο 1,90?
Για πες, ποσες μερες θα περασουν για να παει 1.80? 5.000 μερες?
Και για πες μου, εσυ σε ποια τιμη θα εισαι χαρουμενος?
Ναι, φυσικα ειμαι χαρουμενος ρε ξινέ ανθρωπε, πριν κανα δεκαημερο ειχατε φαγωθει οτι θα πηγαινε 2,50, μετα σταματησε να ανεβαινει και λεγατε οτι θα μεινει στο 2,10, μετα λεγατε οτι θα πεσει σε 2.000 μερες, επιτελους παραδεχθειτε οτι η κομματοσκυλίαση που σας δερνει σας ωθει να λετε τη μια μαλακια μετα την αλλη
Εγω εκανα μαλακια, που γεμισα πριν 5-6 μερες με 2,02 και τωρα βλεπω την βενζινη στο 1,92, ετσι μου ερχεται να βγω στην Εθνικη να καψω τη βενζινη για να ξαναγεμισω με την φθηνοτερη.γεμισα χθες και τα 2 μαλακια εκανα δλδ?
Σε καναλι ελεγαν οτι καλυτερα για τον Μητσοτακη τον συμφερει να κανει αμεσα εκλογες. Μετα μπορει να ειναι χειροτερα τα πραγματα. Θεωρεις οτι θα γινουν φετος οι εκλογες η κανονικα;1,92 σημερα τύπε, τι εγινε, περασαν οι 2.000 ημερες που θα περναγαν για να φτασουμε στο 1,90?
Για πες, ποσες μερες θα περασουν για να παει 1.80? 5.000 μερες?
Και για πες μου, εσυ σε ποια τιμη θα εισαι χαρουμενος?
Ναι, φυσικα ειμαι χαρουμενος ρε ξινέ ανθρωπε, πριν κανα δεκαημερο ειχατε φαγωθει οτι θα πηγαινε 2,50, μετα σταματησε να ανεβαινει και λεγατε οτι θα μεινει στο 2,10, μετα λεγατε οτι θα πεσει σε 2.000 μερες, επιτελους παραδεχθειτε οτι η κομματοσκυλίαση που σας δερνει σας ωθει να λετε τη μια μαλακια μετα την αλλη
Κανονικα θα γινουν οι εκλογες, αυτη τη στιγμη ειναι η χειροτερη στιγμη για εκλογες. Σε ενα χρονο θα ειναι ολα καλυτερα και απο αποψη τιμων και ενεργειας, θα εχει κάνει και τις καταλληλες κινησεις (καταργηση εισφορας αλληλεγγυης στους ΔΥ κλπ) και θα παει τότε. Εδω δεν τις εκανε περσι, που ηταν η καλυτερη φαση και θα τις κανει τωρα στην χειροτερη? Με ποια λογικη? Ασε που οσο περναει ο καιρος τοσο θα ανεβαινει το ΚΙΝΑΛ και θα πεφτει ο Συριζα. Δεν βιαζομαστεΣε καναλι ελεγαν οτι καλυτερα για τον Μητσοτακη τον συμφερει να κανει αμεσα εκλογες. Μετα μπορει να ειναι χειροτερα τα πραγματα. Θεωρεις οτι θα γινουν φετος οι εκλογες η κανονικα;
Το ειπε ο Μακης Προβατας στο action 24. ΣΥΡΙΖΑιος δεν ειναι αυτος;Κανονικα θα γινουν οι εκλογες, αυτη τη στιγμη ειναι η χειροτερη στιγμη για εκλογες. Σε ενα χρονο θα ειναι ολα καλυτερα και απο αποψη τιμων και ενεργειας, θα εχει κάνει και τις καταλληλες κινησεις (καταργηση εισφορας αλληλεγγυης στους ΔΥ κλπ) και θα παει τότε. Εδω δεν τις εκανε περσι, που ηταν η καλυτερη φαση και θα τις κανει τωρα στην χειροτερη? Με ποια λογικη? Ασε που οσο περναει ο καιρος τοσο θα ανεβαινει το ΚΙΝΑΛ και θα πεφτει ο Συριζα. Δεν βιαζομαστε
Οποιος και να το ειπε, μαλακία ειπε.Το ειπε ο Μακης Προβατας στο action 24. ΣΥΡΙΖΑιος δεν ειναι αυτος;
Ε αντε, τι περιμενουν, ας αυξησουν παλι τρεις φορες την ημερα καποιοι τις τιμες επειδη σημερα πηγε το βαρελι στα 110. Τους εχουμε μαθει ηδη μερικους.Είχε σήμερα δύο εκπροσώπους πρατηριουχων. Έλεγαν ότι αναμένεται νέα αύξηση τιμών γιατί το βαρέλι τσίμπησε και από τα 95-97 πηγε στα 115 δολάρια. Θα πάει μακριά η βαλίτσα με τις τιμές. Και είπαν ακόμα ότι πλέον τα διυλιστήρια παραδίδουν όχι απλά αυθημερόν, αλλά μόλις κλείσει το τηλέφωνο παραγγελίας, ελλείψει κατανάλωσης.
Άρα θα πέσουν ;Ε αντε, τι περιμενουν, ας αυξησουν παλι τρεις φορες την ημερα καποιοι τις τιμες επειδη σημερα πηγε το βαρελι στα 110. Τους εχουμε μαθει ηδη μερικους.