Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.034
Πόντοι
6.056
1,92 σημερα τύπε, τι εγινε, περασαν οι 2.000 ημερες που θα περναγαν για να φτασουμε στο 1,90?
Για πες, ποσες μερες θα περασουν για να παει 1.80? 5.000 μερες?
Και για πες μου, εσυ σε ποια τιμη θα εισαι χαρουμενος?

Ναι, φυσικα ειμαι χαρουμενος ρε ξινέ ανθρωπε, πριν κανα δεκαημερο ειχατε φαγωθει οτι θα πηγαινε 2,50, μετα σταματησε να ανεβαινει και λεγατε οτι θα μεινει στο 2,10, μετα λεγατε οτι θα πεσει σε 2.000 μερες, επιτελους παραδεχθειτε οτι η κομματοσκυλίαση που σας δερνει σας ωθει να λετε τη μια μαλακια μετα την αλλη
Eπεσε πριν 5 μερες στα 97 το βαρελι,αυτο ειδες στην αντλια χθες,τωρα που ειναι στα 116 θα πεσει στο 1,70 λογικα:rockon::confused::confused::confused:
γεμισα χθες και τα 2 μαλακια εκανα δλδ? :confused: :confused: :confused:
Εσυ εχεις μια εφεση ετσι κι αλλιως:hi::confused::confused::confused:
ΣΜΕ Πετρελαίου ΜπρεντΤιμή - Investing.com

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ε αντε, τι περιμενουν, ας αυξησουν παλι τρεις φορες την ημερα καποιοι τις τιμες επειδη σημερα πηγε το βαρελι στα 110. Τους εχουμε μαθει ηδη μερικους.
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την ιστορία. Είναι δεδομένο ότι η τιμή στην αντλία ακολουθεί πιστά μόνον τις αυξήσεις. Στις μειώσεις μεγάλη βραδυπορια. Και το θέμα δεν δημιουργείται στα πρατήρια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την ιστορία. Είναι δεδομένο ότι η τιμή στην αντλία ακολουθεί πιστά μόνον τις αυξήσεις. Στις μειώσεις μεγάλη βραδυπορια. Και το θέμα δεν δημιουργείται στα πρατήρια.
Ειναι δεδομενο αυτο που λες, και σιγουρα υπαρχουν ευθυνες που πρεπει να αναζητηθουν. Ειμαι βεβαιος οτι ακομη και στα 50 δολαρια να παει το βαρελι, οι τιμες θα ειναι ψηλα κανενα διμηνο ακομη, λες και ειναι στα 80-90.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
πτωση στην καταναλωση βενζινης, αλλα δεν φταιει η τιμη, φταιει οτι εχει πεσει η ψυχολογια του καταναλωτη λογω του πολεμου

το ειπε καποιος ηλιθιος?

ακομα χειροτερα, το ειπε ο αδωνις :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πτωση στην καταναλωση βενζινης, αλλα δεν φταιει η τιμη, φταιει οτι εχει πεσει η ψυχολογια του καταναλωτη λογω του πολεμου

το ειπε καποιος ηλιθιος?

ακομα χειροτερα, το ειπε ο αδωνις :confused: :confused: :confused:
Το ακουσα, επροκειτο για μεγαλη μαλακια. Αλλά ετσι ειναι, οταν βγαινεις καθε μερα στα καναλια και μιλας διαρκως, ακομη και στατιστικά να το παρεις, θα πεις και μερικες χοντρες μαλακιες. Καλο θα ηταν να το κοψει λιγο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ειναι δεδομενο αυτο που λες, και σιγουρα υπαρχουν ευθυνες που πρεπει να αναζητηθουν. Ειμαι βεβαιος οτι ακομη και στα 50 δολαρια να παει το βαρελι, οι τιμες θα ειναι ψηλα κανενα διμηνο ακομη, λες και ειναι στα 80-90.
Είχε ένα παραπολιτικό σχόλιο, στο new money νομίζω. Έλεγε ότι έχει θορυβηθεί ο Πρωθυπουργός με το χάλι αυτό και θα ασχοληθεί προσωπικά, καθώς ο αρμόδιος Υπουργός δεν καταφέρνει και πολλά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
Είχε ένα παραπολιτικό σχόλιο, στο new money νομίζω. Έλεγε ότι έχει θορυβηθεί ο Πρωθυπουργός με το χάλι αυτό και θα ασχοληθεί προσωπικά, καθώς ο αρμόδιος Υπουργός δεν καταφέρνει και πολλά.
πως θα το φτιαξει ρε συ Στοκ;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.845
Πόντοι
6.166

Ακρίβεια: 9+2 επιδόματα και εκπτώσεις για την ενίσχυση των νοικοκυριών​

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καποια στιγμη βεβαια, θα πρεπει να λειτουργησουν και οι στοιχειωδεις κανονες της ιδιωτικης οικονομιας. Δεν ειναι δυνατον οι τιμες να ειναι για μεγαλο χρονικο διαστημα στο ταβανι, σε σημειο να μην μπορει να πληρωσει καποιος. Η πρωτη αμυνα του κοσμου στην ακριβεια της βενζινης ηταν η πτωση της καταναλωσης. Και αμεσως αυτο "βγηκε" στις τιμες, που αρχισαν να πεφτουν (εν μεσω πολεμου). Τωρα καποιοι ξεθαρρεψαν και ανεβηκε λιγο η τιμη, θα φανε νεα μειωση και θα βαλουνε μυαλο. Μην τρελαθουμε κιολας, καμια οικονομια δεν λειτουργει με τιμες που δεν μπορει να πληρωσει η πλειοψηφια. Οκ, καποιοι θελουνε αυτο το διμηνο να κερδοσκοπησουν. Κακώς αν τους αφησουν οι αρμοδιοι. Αλλά αυτο δεν μπορει να τραβηξει για πολυ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
τωρα τρεμω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να ασχοληθει. Γίνεται. Ειναι χονδροειδές αυτο που συμβαινει και μακαρι να τους γαμησει τη μανα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.618
Πόντοι
506
Εγω εκανα μαλακια, που γεμισα πριν 5-6 μερες με 2,02 και τωρα βλεπω την βενζινη στο 1,92, ετσι μου ερχεται να βγω στην Εθνικη να καψω τη βενζινη για να ξαναγεμισω με την φθηνοτερη.
Και σε μια εβδομαδα που θα ειναι 1,85 θα κανω παλι το ιδιο
Με 110$ το βαρέλι μάλλον 2.10 το βλεπω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
Καποια στιγμη βεβαια, θα πρεπει να λειτουργησουν και οι στοιχειωδεις κανονες της ιδιωτικης οικονομιας. Δεν ειναι δυνατον οι τιμες να ειναι για μεγαλο χρονικο διαστημα στο ταβανι, σε σημειο να μην μπορει να πληρωσει καποιος. Η πρωτη αμυνα του κοσμου στην ακριβεια της βενζινης ηταν η πτωση της καταναλωσης. Και αμεσως αυτο "βγηκε" στις τιμες, που αρχισαν να πεφτουν (εν μεσω πολεμου). Τωρα καποιοι ξεθαρρεψαν και ανεβηκε λιγο η τιμη, θα φανε νεα μειωση και θα βαλουνε μυαλο. Μην τρελαθουμε κιολας, καμια οικονομια δεν λειτουργει με τιμες που δεν μπορει να πληρωσει η πλειοψηφια. Οκ, καποιοι θελουνε αυτο το διμηνο να κερδοσκοπησουν. Κακώς αν τους αφησουν οι αρμοδιοι. Αλλά αυτο δεν μπορει να τραβηξει για πολυ.
εχουμε λιπος να ξοδεψουμε το ειπε το στουρναρι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πως θα το φτιαξει ρε συ Στοκ;
Υποθέτω ότι θα μπορούσε να τρίξει τα δόντια στα διυλιστήρια. Το κράτος έχει εργαλεία. Το ζητούμενο είναι αν θέλει να τα χρησιμοποιήσει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
1,92 σημερα τύπε, τι εγινε, περασαν οι 2.000 ημερες που θα περναγαν για να φτασουμε στο 1,90?
Για πες, ποσες μερες θα περασουν για να παει 1.80? 5.000 μερες?
Και για πες μου, εσυ σε ποια τιμη θα εισαι χαρουμενος?

Ναι, φυσικα ειμαι χαρουμενος ρε ξινέ ανθρωπε, πριν κανα δεκαημερο ειχατε φαγωθει οτι θα πηγαινε 2,50, μετα σταματησε να ανεβαινει και λεγατε οτι θα μεινει στο 2,10, μετα λεγατε οτι θα πεσει σε 2.000 μερες, επιτελους παραδεχθειτε οτι η κομματοσκυλίαση που σας δερνει σας ωθει να λετε τη μια μαλακια μετα την αλλη
εισαι τερμα χάπατο
και 2,50 να παει και να αρχιζουν να γραφουν εδω μεσα οτι γαμιεται η Κυβερνηση και την επομενη μερα να παει 2,48 εσυ θα γραφεις οτι εισαι χαρουμενος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εχουμε λιπος να ξοδεψουμε το ειπε το στουρναρι.
Οκ, ναι, εχουμε. Μπηκε αρκετο χρημα στις αποταμιευσεις. Αλλά δεν νομιζω οτι καποιος θα "φαει απο τα ετοιμα" για να βαλει βενζινη. Αυτη τη δηλωση δεν την καταλαβα, ομολογω. Τι σημαινει αυτο, οτι μας δωσανε πολλά την τελευταια διετια και πρεπει να παρουν πισω ενα μερος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εισαι τερμα χάπατο
και 2,50 να παει και να αρχιζουν να γραφουν εδω μεσα οτι γαμιεται η Κυβερνηση και την επομενη μερα να παει 2,48 εσυ θα γραφεις οτι εισαι χαρουμενος.
Ασε τι ειμαι εγω. Εσυ γιατι εισαι λυπημενος που δεν πηγε 2.50?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υποθέτω ότι θα μπορούσε να τρίξει τα δόντια στα διυλιστήρια. Το κράτος έχει εργαλεία. Το ζητούμενο είναι αν θέλει να τα χρησιμοποιήσει.
Ετσι, ακριβως. Το παραχέσανε στα διυλιστηρια. Και το ξερουνε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
Οκ, ναι, εχουμε. Μπηκε αρκετο χρημα στις αποταμιευσεις. Αλλά δεν νομιζω οτι καποιος θα "φαει απο τα ετοιμα" για να βαλει βενζινη. Αυτη τη δηλωση δεν την καταλαβα, ομολογω. Τι σημαινει αυτο, οτι μας δωσανε πολλά την τελευταια διετια και πρεπει να παρουν πισω ενα μερος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ασε τι ειμαι εγω. Εσυ γιατι εισαι λυπημενος που δεν πηγε 2.50?
εγω απορρω πως αυτοι οι ανθρωποι ειναι σε μεγαλες θεσεις.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.034
Πόντοι
6.056
Θα βγει το Σπυρετο παλι και θα σκουζεο οτι θα παταξει την αισχροκερδια:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom