Στο αρθρο λέει αυτό. Αν κάποιος θέλει να διαβαζει και να καταλαβαίνει τι διαβαζει. Αν θέλει να αναπαράγει κουταμαρες το μόνο εύκολο.Μα πως ρε φίλε αυτό σου λέω στο άρθρο λέει ότι αφήνει ο νόμος παραθυράκι να επιτρέπεται.
Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση του Υπουργείου ανέφερε τα εξής:
Με την προωθούμενη τροποποίηση του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών θα απαγορεύεται η χρήση σκόνης γάλακτος για την παραγωγή γιαουρτιού και θα επιτρέπεται, για τεχνικούς και μόνο λόγους, που συνδέονται με την εποχικότητα του γάλακτος, μία προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος με τη βασική διαφορά ότι πλέον αυτή η πληροφορία (για το είδος του γάλακτος) θα αναγράφεται με ευκρινή και ευανάγνωστο τρόπο στη συσκευασία ώστε να την πληροφορείται ο καταναλωτής και να κάνει συνειδητά τις επιλογές του.
Το παραδοσιακό γιαούρτι με την πέτσα θα συνεχίσει να παράγεται αποκλειστικά από νωπό ή παστεριωμένο γάλα που δεν έχει υποστεί τροποποίηση της φυσικής του σύνθεσης.