Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Εγω? Για ποιον λογο?
Γιατί είσαι παράδειγμα ευεξίας, άνευ άγχους,με τις μαύρες σακούλες σου ,τα λαδοντενεκεδια στην υπογα σου ,χαλαρός,καψουρης,με τη γλώσσα στον κωλο του Κούλη...είσαι σε μια δυνατή φάση ζεν... ειδικά εσύ και δύο τρείς τρελακηδες ακόμα που τα βλέπετε όλα τέλεια και αναρωτιέσται τι στον πουτσο πάει λάθος με όλους τους υπόλοιπους που παραμιλανε....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Μην πουλάς τρέλα.Το κόστος ενοικίου δεν συμμετέχει στο άνοιγμα και στα έξοδα ενός μαγαζιού;Καλό είναι να αποδέχεσαι που και που ότι κάνεις λάθος.Δικηγορος είσαι μην το παίζεις και ειδικός στα οικονομικά- επιχειρηματικά-τραπεζικα.
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ;;; ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ;;;; :tooth::tooth::tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μην πουλάς τρέλα.Το κόστος ενοικίου δεν συμμετέχει στο άνοιγμα και στα έξοδα ενός μαγαζιού;Καλό είναι να αποδέχεσαι που και που ότι κάνεις λάθος.Δικηγορος είσαι μην το παίζεις και ειδικός στα οικονομικά- επιχειρηματικά-τραπεζικα.
Σε τι εκανα λαθος? Εγω ειπα οτι ανοιγουν πολλα μαγαζια πανελληνιως. Λαθος ή οχι? Κι εσυ μου πετας περι κοστους ενοικιου και άλλα άσχετα. Πατε καλα ρε?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.357
Πόντοι
3.656
Θα ανοιγουν 100 μπαστουνια την ημερα, θα κοβουν δεκα φετες και το υπολοιπο θα το πετανε. Μεγαλειωδες
Γιατί ρε τύπε ;

Ένα μπαστούνι ουγγαρέζικο .... που ανέβηκε ελάχιστα ....

από 15€ το κιλό , πήγε 31€ .... δεν το πουλάνε σε μια μέρα ;

Τέτοια φτώχια έφερε το κόμμα σου ;

Παίρνουν .... σαλάμι ετικέτας οι βιταρο-σαξόβιοι που σνομπάρουν τα ακριβα αμάξια ;

Αμάξια σνομπάρουν .... διακοπές δεν πάνε .... λεφτά για λ.αμερική δεν έχουν ..... δεν γαμάνε ...........

ΟΥΤΕ ΣΑΛΑΜΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ;;;;;;;;;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eχω στην αποθηκη τεσσερις τενεκεδες δεκακιλους απο πεσκεσια φιλε μου
τι βάζεις ρε καραγκιόζη αβάντι πόπολο...
το πόπολο ποτέ δε σηκώθηκε ούτε θα σηκωθεί με τα τσαλίμια σας, είτε αυτά είναι δεξά ή ζερβά. Καραγκιόζη κοροϊδεμένε.

τον Πολύφημο ο Κανένας τον έφαγε, ε, τώρα που ξανάρχεται με ταχύτητα ο μονόφθαλμος στη γωνία τον περιμένει αυτός που ξέρει να του βγάζει το μάτι.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Αν θελεις να μου μιλησεις με νουμερα, να βρεις και να μου πεις νουμερα. Πανελλαδικά . Οχι που απομονωσες μια ειδικη πανακριβη περιοχη και εβγαλες συμπερασμα.
Ενώ εσύ είσαι καλύτερος όταν έλεγες για την βενζίνη που έβαλες με 1.90 ενώ 9 στα 10 πρατήρια την είχαν δύο ευρώ.χαχα
Ρε ποιος νομίζεις ότι είσαι; Για μαλακές μας περνάς;
Πας να μας μπερδέψεις να μας παραπλανήσεις και επιμένεις να το κάνεις νομίζοντας ότι πετυχαίνεις κάτι.Κοιτατε ρε εδώ έναν Γκαίμπελς.Ουστ!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ενώ εσύ είσαι καλύτερος όταν έλεγες για την βενζίνη που έβαλες με 1.90 ενώ 9 στα 10 πρατήρια την είχαν δύο ευρώ.χαχα
Ρε ποιος νομίζεις ότι είσαι; Για μαλακές μας περνάς;
Πας να μας μπερδέψεις να μας παραπλανήσεις και επιμένεις να το κάνεις νομίζοντας ότι πετυχαίνεις κάτι.Κοιτατε ρε εδώ έναν Γκαίμπελς.Ουστ!!
E αφου με 1,90 εβαλα, τι ηθελες να πω? Ρε πατε καλα?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
Σφραγισμενα τυποποιημενα παιρνω παντα εγω. Φετα, γαλοπουλα, τυρι για τοστ.
Καταλαβα τι κανεις, τι μου το επαναλαμβανεις; Ζητας απο τον υπαλληλο να σου ανοιξει καινουριο μπαστουνι απ οτι θες να αγορασεις, και κανεις και φασαρια γι αυτο. Απειλεις θα φωναξεις διευθυντες και παραπανω. Αντι να παρεις με τη σειρα στο ανοιγμενο μπαστουνι, οπως κανουν ολοι.
Και ξαναρωταω, αν κανουν ολοι οτι κι εσυ, τι θα γινει;
Άμα αρχίσεις να φωνάζεις ότι ξερεις πως τρίβουν τα μουχλιασμένα για να τα πουλήσουν στον κόσμο, παίζει να φας και μια μήνυση για δυσφήμιση και να στανιάρεις.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
E αφου με 1,90 εβαλα, τι ηθελες να πω? Ρε πατε καλα?
Οπότε σε συμφέρει παριστάνεις τον χαζό και οπότε δεν σε συμφέρει παριστάνεις τον έξυπνο.
Ρε κακομοίρη εμάς βρήκες να κοροϊδέψεις;
Και επειδή έβαλες εσύ στο μοναδικό πρατήριο που είχε 1.90 πάει να πει ότι σε όλα τόσο είχε;
Συνέχισε να κοροϊδεύεις...δεν μασάμε ταραμά.
Αυτή είναι άλλωστε η πολιτική της ΝΔ. Να χρυσωνει το χαπι.
Πάρτε market pass ένα πενηνταρικο και αγοραστε λάδι σε τιμή χρυσού και σας σώσαμε.

Ρε ουστ πολιτικά πτώματα!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βρήκα αυτό. Άραγε ισχύει ακόμα ότι πέφτει συμπύκνωμα στο γιαούρτι που μόνο γάλα δεν ειναι; ισχύουν όλα όπως τα λέει; εγώ δεν ξέρω από αυτά.
Ή ξέρω; ποιος ξέρει;
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πληρώνουμε άρα μας νοιάζει η πάρτη μας Υπάρχει κανείς ειδικός να μας το εξηγήσει ή πάλι θα σκάσουν μύτη οι γαργαρούληδες; Παρουσιάστε τα πάλι όπως όπως θέλετε κάποιοι αυτά που γράφω. Έτσι κι αλλιώς φόρουμ είναι εδώ. Το γέλιο πέφτει έξω. :2funny:

ΤσαγκαροΔευτέρα σήμερα. Πω ρε γαμωτο. Μέχρι τις 10 έναν καφέ θα τον πιω κι όλο και κάτι θα βρω να βγάλω πρόβλημα. Καλό μήνα είπαμε. Μην το λέμε και συνέχεια.

:rockon:

Πάω σε αποστολή.

cl.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο ελληνικός καφές απλά γαμάει. Τώρα που το σκέφτομαι με ενοχλεί μέχρι και που δεν βρίσκω σε χόβολη. Όλα με ενοχλούν. Ακόμα κι οι μύγες που πετάνε. :2funny: Σηκωθείτε από κρεβάτια, ντιβανια, καναπέδες και τσεκαρετε την μουργα των σούπερ μάρκετ οπως και του συνολικου προσωπικού τους στο πόσο αμπαλοι μαλάκες είναι. :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ο ελληνικός καφές απλά γαμάει. Τώρα που το σκέφτομαι με ενοχλεί μέχρι και που δεν βρίσκω σε χόβολη. Όλα με ενοχλούν. Ακόμα κι οι μύγες που πετάνε. :2funny: Σηκωθείτε από κρεβάτια, ντιβανια, καναπέδες και τσεκαρετε την μουργα των σούπερ μάρκετ οπως και του συνολικου προσωπικού τους στο πόσο αμπαλοι μαλάκες είναι. :rockon:
Τυπε την έχεις ακούσει και κανεις γυμνάσια στο προσωπικό των σούπερ μάρκετ να μην βαριουνται?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
Βρήκα αυτό. Άραγε ισχύει ακόμα ότι πέφτει συμπύκνωμα στο γιαούρτι που μόνο γάλα δεν ειναι; ισχύουν όλα όπως τα λέει; εγώ δεν ξέρω από αυτά.
Ή ξέρω; ποιος ξέρει;
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πληρώνουμε άρα μας νοιάζει η πάρτη μας Υπάρχει κανείς ειδικός να μας το εξηγήσει ή πάλι θα σκάσουν μύτη οι γαργαρούληδες; Παρουσιάστε τα πάλι όπως όπως θέλετε κάποιοι αυτά που γράφω. Έτσι κι αλλιώς φόρουμ είναι εδώ. Το γέλιο πέφτει έξω. :2funny:

ΤσαγκαροΔευτέρα σήμερα. Πω ρε γαμωτο. Μέχρι τις 10 έναν καφέ θα τον πιω κι όλο και κάτι θα βρω να βγάλω πρόβλημα. Καλό μήνα είπαμε. Μην το λέμε και συνέχεια.

Πάω σε αποστολή.

cl.jpg
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Δεν έχεις ιδέα του τι γίνεται στη βιομηχανία τροφιμων.
Διαβάζεις κανένα άρθρο και με ότι νομίζεις ότι κατάλαβες από αυτό, έρχεσαι εδώ να το παίξεις γνώστης. Κι άμα μπει η συζήτηση στην ουσία, αρχίζεις την αερολογια για να καλύψεις την άγνοιά σου.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Σε τι εκανα λαθος? Εγω ειπα οτι ανοιγουν πολλα μαγαζια πανελληνιως. Λαθος ή οχι? Κι εσυ μου πετας περι κοστους ενοικιου και άλλα άσχετα. Πατε καλα ρε?
Μια χαρά τα πάμε εσύ πουλάς εφέ και θεωρία και τώρα το παίζεις και θυμα.Σου απάντησα αν άνοιγαν πολλά μαγαζιά πανελληνίως με άρθρο και εσύ μου απαντάς ότι είναι ακριβά τα ενοίκια (δεν έκατσες να διαβάσεις το άρθρο που μιλάει και για άλλα σημεία).και σου απάντησα ότι αποτελεί κόστος της επιχείρησης και μου λες αλλά ντι άλλον.Σου έχω ξαναπεί μην παίζεις με τα νούμερα αυτά είναι για τον απλό πολίτη και για τις αίθουσες δικαστηρίων που πάτε να πουλήσετε εντυπώσεις.Σε προηγούμενο ποστ ανέφερες πτώση ανεργίας από 20% σε 10 μέσα σε αυτούς να ξέρεις είναι και οι πάνω από 400.000 που έχουν φύγει από Ελλάδα και έχουν πάει εξωτερικό για δουλεια.Οποτε καταλαβαίνεις τα πάντα είναι σχετικά.Και δεν σου λέω τίποτα για ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ όλοι παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τους βολεύουν.Αλλα.εδω μέσα δεν είναι όλοι άσχετοι και αμόρφωτοι για να ρητορευεις απλά για να μας πείσεις φέρε τα στοιχεία να τα βάλουμε κάτω και να βγει το όρθο συμπέρασμα.Κατεθεσε τις προτάσεις σου να καταθέσω τις δικές μου με αποδείξεις και στοιχεία και να δούμε τι και ποιος έχει δίκιο.Και άσε τους δικαστικούς θεατρινισμούς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Δεν έχεις ιδέα του τι γίνεται στη βιομηχανία τροφιμων.
Διαβάζεις κανένα άρθρο και με ότι νομίζεις ότι κατάλαβες από αυτό, έρχεσαι εδώ να το παίξεις γνώστης. Κι άμα μπει η συζήτηση στην ουσία, αρχίζεις την αερολογια για να καλύψεις την άγνοιά σου.
Πάλι μπροστά μου εσύ; την άλλη φορά έκανες σαν υστερικός :2funny:ενώ ουδέποτε απάντησες σε τίποτα που ρώτησα συγκεκριμενα. Απλά λες δεν είναι έτσι. Έχασες λοιπόν την σειρά σου.
Αποδείχθηκες λίγος. Τώρα πλέον δεν σε παίρνω στα σοβαρά. Γιατί όμως ξανάρχεσαι αφού είμαι εγώ λάθος όπως λες; θα έχεις τους λόγους σου. Μην απαντήσεις. Μαλακία θα πεις.
Εγώ λοιπόν έχω τους δικούς μου. Κάτσε και κάνε παραθέσεις στον αέρα.
Η ουσία είναι έξω. Όχι στο φόρουμ. Αυτά για να βάλω και μπενταντίν στο πληκτρολόγιο μιας που σου απάντησα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
Πάλι μπροστά μου εσύ; την άλλη φορά έκανες σαν υστερικός :2funny:ενώ ουδέποτε απάντησες σε τίποτα που ρώτησα συγκεκριμενα. Απλά λες δεν είναι έτσι. Έχασες λοιπόν την σειρά σου.
Αποδείχθηκες λίγος. Τώρα πλέον δεν σε παίρνω στα σοβαρά. Γιατί όμως ξανάρχεσαι αφού είμαι εγώ λάθος όπως λες; θα έχεις τους λόγους σου. Μην απαντήσεις. Μαλακία θα πεις.
Εγώ λοιπόν έχω τους δικούς μου. Κάτσε και κάνε παραθέσεις στον αέρα.
Η ουσία είναι έξω. Όχι στο φόρουμ. Αυτά για να βάλω και μπενταντίν στο πληκτρολόγιο μιας που σου απάντησα.

Μια χαρά σου απάντησα. Και πολύ συγκεκριμένα. Και με κανονισμους και με τεχνική ανάλυση, ως το σημείο που ειχα την αυταπάτη ότι μπορείς να κατανοήσεις. Ως αυθεντικός κουτός ομως, δε μπορείς να διαχειριστείς καμία πληροφορία που ξεπερνά το κλισέ που έχεις σφηνωμένο στο μυαλό σου.
Σε συνδυασμό με την πλήρη άγνοιά σου δίνεις κωμικές παραστάσεις.
Βάλε εσύ όσο μπενταντιν θέλεις. Σε τσούζει τόσο το ξεβρακωμα που έφαγες, που σε καθε ποστ που κάνεις, συνέχεια σε μένα αναφερεσαι.
Συνέχισε τωρα το ποίημα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μια χαρά σου απάντησα. Και πολύ συγκεκριμένα. Και με κανονισμους και με τεχνική ανάλυση, ως το σημείο που ειχα την αυταπάτη ότι μπορείς να κατανοήσεις. Ως αυθεντικός κουτός ομως, δε μπορείς να διαχειριστείς καμία πληροφορία που ξεπερνά το κλισέ που έχεις σφηνωμένο στο μυαλό σου.
Σε συνδυασμό με την πλήρη άγνοια σου δίνεις κωμικές παραστάσεις.
Βάλε εσύ όσο μπενταντιν θέλεις. Σε τσούζει τόσο το ξεβρακωμα που έφαγες, που σε καθε ποστ που κάνεις, συνέχεια σε μένα αναφερεσαι.
Συνέχισε τωρα το ποίημα.
Μεγάλη ενόχληση διακρίνω. Όταν σε ρώτησα για σκόνη γάλα, συμπύκνωμα στο γιαούρτι κτλ, έκανες κι εσύ γαργάρα! Άρα απέτυχες. Δεξου ότι δεν σε παίρνω στα σοβαρά.
Ποτέ δεν απάντησες σε τίποτα που ρώτησα συγκεκριμένα. Απλά εμφανίζεσαι όταν παθαίνεις υστερία να λες τα δικά σου όπως σε βολεύει. Δεν είσαι ο μόνος. :2funny: Έχετε κάποιοι μια τάση να παρουσιάζετε τα πάντα όπως θέλετε. Εσύ μου κάνεις παραθέσεις κι όχι εγώ. Εσύ ασχολείσαι. Τελικά απάντησες και μαλακία είπες όπως βλέπεις. Σε αφήνω στις σκέψεις σου. :rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
Μεγάλη ενόχληση διακρίνω. Όταν σε ρώτησα για σκόνη γάλα, συμπύκνωμα στο γιαούρτι κτλ, έκανες κι εσύ γαργάρα! Άρα απέτυχες. Δεξου ότι δεν σε παίρνω στα σοβαρά.
Ποτέ δεν απάντησες σε τίποτα που ρώτησα συγκεκριμένα. Απλά εμφανίζεσαι όταν παθαίνεις υστερία να λες τα δικά σου όπως σε βολεύει. Δεν είσαι ο μόνος. :2funny: Έχετε κάποιοι μια τάση να παρουσιάζετε τα πάντα όπως θέλετε. Εσύ μου κάνεις παραθέσεις κι όχι εγώ. Εσύ ασχολείσαι. Τελικά απάντησες και μαλακία είπες όπως βλέπεις. Σε αφήνω στις σκέψεις σου. :rockon:
Ο μόνος που ενοχλείται και τσουρουφλιζεται και ασχολείται είσαι εσύ.
Γι'αυτό με αναφέρεις σε καθε σου ποστ.
Καμία απάντηση δε σε καλύπτει, αν δε συμφωνεί με την κουταμαρα που έρχεσαι θριαμβευτικά να μας ανακοινώσεις. Παρεκτος που δεν έχεις και το τεχνικό υπόβαθρο να ανταποκριθείς σε μια ειδική συζήτηση. Αλλά οκ. Χαρακτηριστικό του ξερολα Έλληνα είναι αυτό.
Ο μόνος που ασχολείται καθε φορά είσαι εσύ. Λογικό.
Το ξεβρακωμα δεν καταπίνεται.
Συνέχισε τώρα το ποίημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom