Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.475
Πόντοι
6.056
κυβέρνηση μειοψηφίας από 2,200,000 ανεγκέφαλους χρήσιμους ηλίθιους.
Περισσότερο φταίνε οι 4.600.000 που δεν πήγαν να ψηφίσουν .

Αφού είσαι στην Πελοπόννησο, γιατί δεν παίρνεις κανένα τενεκέ από ντόπιο;

Οι χωριάτες από αύγουστο πουλούσαν 10€ το λίτρο ή δεν πουλούσαν καθόλου.
Και Λακωνία/Μεσσηνία που ξέρω και Χανιά/Ρέθυμνο .

Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Σύντομα θα είσαι πολύ άνετα τύπε.
Θα κυκλοφορήσει συσκευασία σαν αυτή που έχει το υγρό οδοντιατρικών υλικών .

Μπουκάλι των 10 ml
VO-1732.jpg

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
953
Πόντοι
86
Λυπαμαι που σε πετσοκοψε ο ολετήρας, αλλά τι να κανουμε...
Οπως τότε ησουν βεβαιος οτι η ΝΔ θα καταρρευσει, ετσι τα ιδια λες και τωρα.

Τωρα το γυρισες στο αν οι ψηφοφοροι ψηφισαν σωστα ή αν η ΝΔ ειναι η καταλληλη κυβερνηση.
Ελα, σοβαρεψου.
Σοβαρεψου εσύ καλύτερα.
Και επί χούντας "δημοκρατικά" ψήφιζαν...
Το γεγονός ότι το κράτος στηρίζεται σε φοβισμένα ανθρωπακια συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους δεν σημαίνει ότι πάει την χώρα μπροστά.
Το ίδιο πιστεύω και για σένα.Πολιτικο ανθρωπαριο μικροαστικής λογικής σκεπτόμενο κοντόφθαλμα.
Προς το παρόν αλλά και στο μέλλον η παρακμή στην οποία βυθίζετε τη χώρα ενώ η ακρίβεια σαρώνει και σέρνεται η Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Τα μέτρα που παίρνετε για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι ανύπαρκτα.

Βέβαια συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι λουμιαζουν φοβούμενοι μην χάσουν και αυτά τα λιγοστά που παίρνουν.Με βάση αυτή την λογική ψηφίζουν τα ανθρωπακια αυτά .Με άρρωστη λογική δηλαδή.
Για αυτό πιστεύω ότι η νίκη σας είναι πλασματική.
Οκ ο κόσμος θέλει να ζει ως ταλαίπωρος και να σέρνεται.Αφου αυτό γουστάρει ας λάβετε και 90%.
Όμως ποτέ δεν θα με πείσεις ότι αυτό είναι και το σωστό.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Ναι
Και αν ερθει κανενα μνημονιο (κούφια η ωρα) θα αναπολουμε τις ωραιες ημερες του 2023, οπως εγινε με το 2008
Θα γυρνάω στα στενά στα λιοσα με σμαρτ τίγκα στο ηχείο και θα παίζει νοσταλγοσ του Ροκ εντ ρολ .μου θυμίζει τισ εποχες που έβλεπε ο κόσμος Μικρούτσικο που έφερνε κατι τελειωμένους και τους έβλεπε ο κόσμος και έλεγε για δες ρε παιδί μου μια χαρά είμαι τελικά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτο ειναι σπρέι για να ψεκαζουν το τηγανι. Μοντερνιές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σοβαρεψου εσύ καλύτερα.
Και επί χούντας "δημοκρατικά" ψήφιζαν...
Το γεγονός ότι το κράτος στηρίζεται σε φοβισμένα ανθρωπακια συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους δεν σημαίνει ότι πάει την χώρα μπροστά.
Το ίδιο πιστεύω και για σένα.Πολιτικο ανθρωπαριο μικροαστικής λογικής σκεπτόμενο κοντόφθαλμα.
Προς το παρόν αλλά και στο μέλλον η παρακμή στην οποία βυθίζετε τη χώρα ενώ η ακρίβεια σαρώνει και σέρνεται η Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Τα μέτρα που παίρνετε για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι ανύπαρκτα.

Βέβαια συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι λουμιαζουν φοβούμενοι μην χάσουν και αυτά τα λιγοστά που παίρνουν.Με βάση αυτή την λογική ψηφίζουν τα ανθρωπακια αυτά .Με άρρωστη λογική δηλαδή.
Για αυτό πιστεύω ότι η νίκη σας είναι πλασματική.
Οκ ο κόσμος θέλει να ζει ως ταλαίπωρος και να σέρνεται.Αφου αυτό γουστάρει ας λάβετε και 90%.
Όμως ποτέ δεν θα με πείσεις ότι αυτό είναι και το σωστό.
Ε τελικα αποφασισε ομως, η ΝΔ θα καταρρευσει σε μια διετια, ή ο κοσμος ειναι χαζος και θα την ψηφιζει για παντα?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Περισσότερο φταίνε οι 4.600.000 που δεν πήγαν να ψηφίσουν .
Γαμώ το σπίτι τους.

Οι χωριάτες από αύγουστο πουλούσαν 10€ το λίτρο ή δεν πουλούσαν καθόλου.
Και Λακωνία/Μεσσηνία που ξέρω και Χανιά/Ρέθυμνο .
Παραγωγος ελαιολαδου απο Πελοποννησο ελεγε σε καναλι οτι πουλησαν στην Ιταλια μεγαλες ποσοτητες προς 8 ευρω το λιτρο, οποτε η τιμη που λες ειναι κοντα στην πραγματικοτητα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.475
Πόντοι
6.056
Θα γυρνάω στα στενά στα λιοσα με σμαρτ τίγκα στο ηχείο και θα παίζει νοσταλγοσ του Ροκ εντ ρολ .μου θυμίζει τισ εποχες που έβλεπε ο κόσμος Μικρούτσικο που έφερνε κατι τελειωμένους και τους έβλεπε ο κόσμος και έλεγε για δες ρε παιδί μου μια χαρά είμαι τελικά

Εποχές του καταλληλότερου τύπε. Λάσπη. Σκατά.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
Ο εγώ ο μονάδας ο τιποτας δεν είμαι αντιπροσωπευτικο δείγμα λέμε τι συμβαίνει έξω δεν ζω σε γυάλα
Τύπε τελευταία δεν είσαι ο εαυτός σου...έχεις πολλά νεύρα σας να σου συμβαίνει κάτι σοβαρό στην προσωπική σου ζωή...για προσπάθησε λίγο να αποβάλλεις την αρνητικοτητα από μέσα σου γιατί η κατάθλιψη καραδοκεί...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τύπε τελευταία δεν είσαι ο εαυτός σου...έχεις πολλά νεύρα σας να σου συμβαίνει κάτι σοβαρό στην προσωπική σου ζωή...για προσπάθησε λίγο να αποβάλλεις την αρνητικοτητα από μέσα σου γιατί η κατάθλιψη καραδοκεί...
Νιωθεις καλυτερα σημερα?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
953
Πόντοι
86
Αυτο ειναι σπρέι για να ψεκαζουν το τηγανι. Μοντερνιές.

Ε τελικα αποφασισε ομως, η ΝΔ θα καταρρευσει σε μια διετια, ή ο κοσμος ειναι χαζος και θα την ψηφιζει για παντα?
Παίζει να καταρρεύσει γιατί την επόμενη τετραετία το 20% των υπερηλίκων ηλικίας 78-90 δεν θα ζει.
Θα σωθούμε από τα ραμολι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μια χαρα τα λες τύπε.
Θα παμε να ψωνισουμε δεκα φετες τυρι και θα κάνουμε ολοκληρο σόου.
Αλλη ορεξη δεν ειχαμε
Αυτό γίνεται χρόνια στα σούπερ και το γνωρίζουν πολλοί. Βασίζεται στο ότι υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Δηλαδή εγώ π.χ θέλω να πάρω ανθότυρο σε εξαιρετική κατάσταση και η υπάλληλος έχει εντολή να διώξει την μαλακία που στέγνωσε. Άρα θα γίνει το δικό μου διότι δεν λογαριάζω το ταμείο του σούπερ όπως ούτε αυτό την τσέπη μου. Σημερα συμβαίνει πιο έντονα από αντίδραση στις τιμές που έχουν εκτοξευτεί. Δηλαδή όταν ο άλλος πάει να πάρει γραβιερα και έχει φτάσει 18 ευρώ το κιλό κι ο υπάλληλος έχει τυλίξει ένα μικρό υπόλοιπο με σελοφαν έχοντας την ως κόρη οφθαλμού, πολλοί πελάτες πατουν πόδι. Σου λέει κάτσε να σε βγάλω σέντρα. Έμμεσα χτυπάει το σούπερ. Δηλαδή αν θέλει, θα σου ανοίξει το σφραγισμένο κεφάλι γραβιέρας. Δεν είναι θέμα οι 10 φέτες. Οι υπάλληλοι το ξέρουν ήδη αυτό. Γνωρίζουν μέχρι ότι θα έρθει ο άλλος 9 παρά ένα και βάση κανονισμού πρέπει να του τριψεις τυρί ασχέτως αν λες ότι έχεις απολυμανει την μηχανή. Αυτό όμως είναι προσωπικό κατά του υπαλλήλου και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Το προηγούμενο ξέρουν ότι γίνεται για να πονέσει το σούπερ. Σκέφτονται ότι αφού πουλάς όσο θες θα σου επιταχύνουν την λήξη με άνοιγμα καινούργιου προϊόντος ενώ παράλληλα σίγουρα θα πάρουν οκ προϊόν διότι ξέρουν ότι πρωωθουν τα πάντα τα σούπερ για να μην τα φάνε στο κεφάλι. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Άπειρες διενέξεις.

:rockon:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.590
Πόντοι
456
Η ανεργια ηταν 27% το 2010 και ειναι 10% σημερα.
Καλα το πας τύπε.
Οι μισθοι ειναι σημαντικα μεγαλυτεροι, τα μαγαζια εχουν ανοιξει πολλά παλι και εχουμε βγει απο τα μνημονια. Ησουν σε κωμα μεχρι σημερα το πρωι και δεν γνωριζεις τιποτα απο τα συμβαινοντα στη χωρα μας?
Επιπλεον η μεταναστευση των Ελληνων εχει φρεναρει με βαση τα επισημα στοιχεια.
Κι εγω απορω πώς μπορεις να λες τοσες ανακριβειες με τοση βεβαιοτητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παίζει να καταρρεύσει γιατί την επόμενη τετραετία το 20% των υπερηλίκων ηλικίας 78-90 δεν θα ζει.
Θα σωθούμε από τα ραμολι.
Γιατι, στις ηλικιες 17-25 ποιος ειναι πρωτο κομμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Φυσικα, γιατι στο συγκεκριμενο σημειο ζητανε για ενοικιο τη μανα τους και τον πατερα τους. Τιποτα δεν αποδεικνυει αυτο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Κάτσε να δω τι κάνει το Αιγάλεω γιατί ο ολυμπιακοσ γαμει όλα πάνε πρίμα και προσεχώς καλύτερα
:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτό γίνεται χρόνια στα σούπερ και το γνωρίζουν πολλοί. Βασίζεται στο ότι υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Δηλαδή εγώ π.χ θέλω να πάρω ανθότυρο σε εξαιρετική κατάσταση και η υπάλληλος έχει εντολή να διώξει την μαλακία που στέγνωσε. Άρα θα γίνει το δικό μου διότι δεν λογαριάζω το ταμείο του σούπερ όπως ούτε αυτό την τσέπη μου. Σημερα συμβαίνει πιο έντονα από αντίδραση στις τιμές που έχουν εκτοξευτεί. Δηλαδή όταν ο άλλος πάει να πάρει γραβιερα και έχει φτάσει 18 ευρώ το κιλό κι ο υπάλληλος έχει τυλίξει ένα μικρό υπόλοιπο με σελοφαν έχοντας την ως κόρη οφθαλμού, πολλοί πελάτες πατουν πόδι. Σου λέει κάτσε να σε βγάλω σέντρα. Έμμεσα χτυπάει το σούπερ. Δηλαδή αν θέλει, θα σου ανοίξει το σφραγισμένο κεφάλι γραβιέρας. Δεν είναι θέμα οι 10 φέτες. Οι υπάλληλοι το ξέρουν ήδη αυτό. Γνωρίζουν μέχρι ότι θα έρθει ο άλλος 9 παρά ένα και βάση κανονισμού πρέπει να του τριψεις τυρί ασχέτως αν λες ότι έχεις απολυμανει την μηχανή. Αυτό όμως είναι προσωπικό κατά του υπαλλήλου και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Το προηγούμενο ξέρουν ότι γίνεται για να πονέσει το σούπερ. Σκέφτονται ότι αφού πουλάς όσο θες θα σου επιταχύνουν την λήξη με άνοιγμα καινούργιου προϊόντος ενώ παράλληλα σίγουρα θα πάρουν οκ προϊόν διότι ξέρουν ότι πρωωθουν τα πάντα τα σούπερ για να μην τα φάνε στο κεφάλι. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Άπειρες διενέξεις.

:rockon:
Χριστος και Παναγια...
Ρε φιλε, ζωη δεν εχεις? Με τα τυρια του σουπερ μαρκετ ασχολεισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom