Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.879
Πόντοι
456
Πιστεύω ακράδαντα είναι θέμα χρόνου να σκάσει το κανόνι και να καταρρεύσει η ΝΔ με εντυπωσιακό τρόπο το πολύ εντός διετίας.
Εδώ θα είμαστε και κρατά το αυτό το σχόλιο μου.Εγω θα το κρατήσω να στο θυμίσω όταν έρθει η στιγμή.

Ακριβως αυτη η επαρση,η αλαζονεια και η σιγουρια θα σας φαει! Μα δεν βλεπεις πουθενα ολογυρα την λαικη οργη; Τυφλος εισαι ρε ανθρωπε ή κουφος;

Δεν βγαινετε για την επομενη 4 ετια!! Παρτο χαμπαρι!!

Ελπιζω να μην εξαφανιστεις απο το φορουμ την επομενη των εκλογων.Εγω αν πεσω εξω εδω θα ειμαι.
Θα ηθελα να δω τι θα πεις που χασατε.Αν και ξερω τι θα πεις.Κατι αναλογο με αυτες τις μπουρδες που μας αραδιαζεις τοσο καιρο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81
Με αυτή την ακρίβεια που συνεχώς γίνετε χειρότερη μόνο με ένα τρόπο βλέπω να σταματάει!
Θα ξαναπάμε πίσω στο 2010 μου φαίνεται
Απο το 2010 δεν αλλαξε τιποτα. Η μαλλον οτι αλλαξε, αλλαξε προς το χειροτερο. Γιατι ουτε ο Τσιπρας σε εβγαλε απο τα μνημονια, ουτε ο Κουλης μειωνει το χρεος. Το αντιθετο, το χρεος της Ελλαδας αυξανεται.
Οι μισθοι και οι ανεργια ειναι περιπου στα ιδια. Τα κλειστα μαγαζια ειναι τα ιδια ή και περισοτερα και κοσμος την κανει συνεχεια για Ευρωπη- Αμερικη. Τωρα εχεις ομως και την ακριβεια στα παντα, τοτε πεφταν οι τιμες.
Πραγματικα απορω πως επιβιωνει ενας των 700-800 ευρω το μηνα αν εχει και ενοικιο και αυτες τις τιμες στα βασικα αγαθα. Ουτε βουδιστης μοναχος δεν την βγαζει στην Ελλαδα με αυτους τους μισθους.

Antikomformistis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2020
Like
1.805
Πόντοι
201
Εγω σκεφτομαι να κοψω το ελαιολαδο.... 52€ το φθηνοτερο 5λιτρο χθες στο σουπερ. Δηλαδη οι βορειες χωρες που τρωνε ολο βουτυρα και ηλιελαια παθανε κατι ? Γαμω τους ελαιωνες σας μαλακες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Εγω σκεφτομαι να κοψω το ελαιολαδο.... 52€ το φθηνοτερο 5λιτρο χθες στο σουπερ. Δηλαδη οι βορειες χωρες που τρωνε ολο βουτυρα και ηλιελαια παθανε κατι ? Γαμω τους ελαιωνες σας μαλακες
Θα ανεβάσει και το βούτυρο ο κυριάκος γιατι έβρεξε πολυ φετος στη Γουατεμάλα.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81
10,4 το λιτρο οταν καποτε το παιρναμε 3 αλλα απο παραγωγο πρωτο χερι. Στη Γερμανια το ελληνικο λαδι παιζει απο 14 ευρω το λιτρο στα ελληνικα SM και απο 17 ως 22 στα γερμανικα. Υπαρχει ομως και το τουρκικο που ειναι ακομα στα 9 με 10 το λιτρο. Πανε να μας κανουν το το ριξουμε στα μηχανολαδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Απο το 2010 δεν αλλαξε τιποτα. Η μαλλον οτι αλλαξε, αλλαξε προς το χειροτερο. Γιατι ουτε ο Τσιπρας σε εβγαλε απο τα μνημονια, ουτε ο Κουλης μειωνει το χρεος. Το αντιθετο, το χρεος της Ελλαδας αυξανεται.
Οι μισθοι και οι ανεργια ειναι περιπου στα ιδια. Τα κλειστα μαγαζια ειναι τα ιδια ή και περισοτερα και κοσμος την κανει συνεχεια για Ευρωπη- Αμερικη. Τωρα εχεις ομως και την ακριβεια στα παντα, τοτε πεφταν οι τιμες.
Πραγματικα απορω πως επιβιωνει ενας των 700-800 ευρω το μηνα αν εχει και ενοικιο και αυτες τις τιμες στα βασικα αγαθα. Ουτε βουδιστης μοναχος δεν την βγαζει στην Ελλαδα με αυτους τους μισθους.
Ο Αργυροτοξος αντέχει...γατακιααααα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Γίνεται για εργένη...δεν χρειάζεται να παίρνω δύο κιλά τυρί .Παίρνω μικρές ποσότητες και όταν τελειώσουν παίρνω πάλι μικρές ποσότητες .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Γίνεται για εργένη...δεν χρειάζεται να παίρνω δύο κιλά τυρί .Παίρνω μικρές ποσότητες και όταν τελειώσουν παίρνω πάλι μικρές ποσότητες .
Και ποια είναι η διαφορά; Το τυρί σε αλμη διατηρειται. Είτε πάρεις 4 μισοκιλα είτε 2 κιλά πάλι τα ίδια λεφτά θα δώσεις.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Screenshot_20231001_075158_Facebook.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Και ποια είναι η διαφορά; Το τυρί σε αλμη διατηρειται. Είτε πάρεις 4 μισοκιλα είτε 2 κιλά πάλι τα ίδια λεφτά θα δώσεις.
Ναι αλλά μπορώ να έχω δίπλα λίγο ανθότυρο και να μειώνω έτσι το κόστος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για να μην λένε μερικοί ότι ο σύγχρονος άνδρας δεν έχει σχέδιο για το μέλλον...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ακριβως αυτη η επαρση,η αλαζονεια και η σιγουρια θα σας φαει! Μα δεν βλεπεις πουθενα ολογυρα την λαικη οργη; Τυφλος εισαι ρε ανθρωπε ή κουφος;

Δεν βγαινετε για την επομενη 4 ετια!! Παρτο χαμπαρι!!

Ελπιζω να μην εξαφανιστεις απο το φορουμ την επομενη των εκλογων.Εγω αν πεσω εξω εδω θα ειμαι.
Θα ηθελα να δω τι θα πεις που χασατε.Αν και ξερω τι θα πεις.Κατι αναλογο με αυτες τις μπουρδες που μας αραδιαζεις τοσο καιρο.
Ευχαριστω τον Ολετήρα. Πού το θυμοσουν???
Oκτωβριος 2022.
Scripta manent....
Και το κάνει ΠΑΛΙ με μενα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
41% με νοθεία.
Αυτή είναι η απάντηση μου.
Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμη αλλά δεν μπορώ...
Γιατι ο Συριζα δεν καταγγελλει τη νοθεια?
Αν δεν γινομαι αδιακριτος, ποσων ετων εισαι?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οπότε γράψε ....

Από βιτάρα-σαξό .... θα πας στο χωρίς ΙΧ.
Με τη σύνταξη των 630€ .
Με τα ακινητα που εχει ο Αλεξ και τα εισοδηματα που εισπραττει απο αυτα, ανετα κανει ενα αουντι δωρακι σε καθε μελος του μπου :cool2:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Γιατι ο Συριζα δεν καταγγελλει τη νοθεια?
Αν δεν γινομαι αδιακριτος, ποσων ετων εισαι?

Στην ελλάδα δεν γίνονται νοθείες.
Το ξέραν από παλιά αυτό .

Από το 1961 ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τα ακινητα που εχει ο Αλεξ και τα εισοδηματα που εισπραττει απο αυτα, ανετα κανει ενα αουντι δωρακι σε καθε μελος του μπου :cool2:

Γιατί δεν έχει μαντήλι να κλάωει τότε και πήγε διακοπές από 30/8 μέχρι 2/9 ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η ανεργια ηταν 27% το 2010 και ειναι 10% σημερα.
Καλα το πας τύπε.
Οι μισθοι ειναι σημαντικα μεγαλυτεροι, τα μαγαζια εχουν ανοιξει πολλά παλι και εχουμε βγει απο τα μνημονια. Ησουν σε κωμα μεχρι σημερα το πρωι και δεν γνωριζεις τιποτα απο τα συμβαινοντα στη χωρα μας?
Επιπλεον η μεταναστευση των Ελληνων εχει φρεναρει με βαση τα επισημα στοιχεια.
Κι εγω απορω πώς μπορεις να λες τοσες ανακριβειες με τοση βεβαιοτητα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλό μήνα. Πάμε να δούμε το συμφέρον μας.
Μην τρώτε γαμοτύρια
και ψεύτικα γιαούρτια από σούπερ μάρκετ. Τα έχουμε πει. Είναι πανάκριβα και δεν αξίζουν τα λεφτά τους σε γεύση. Μην ακούτε υποτακτικούς και προδότες. :jerking: Βρείτε άκρες και ψωνίστε από εκεί. Δεν περπατούν με τίποτα και πολλά τα ξύνουν
να φύγει η μούχλα όταν ξεμένουν. Στην ανάγκη όμως όταν παίρνετε κίτρινο η λευκό τυρί κοπής, θα ζητάτε πάντα να σας ανοίξουν καινούργιο διότι έτσι είχε κάνει ο άλλος υπαλληλος. Αυτό θα λέτε!!! Αν σας πουν όχι η δεν γίνεται, θα καλείτε τον διευθυντή/τρια και θα λέτε ότι θα πάρετε τον περιφερειακό να κάνετε παράπονα. Θα επιμένετε αυξάνοντας την ενταση της φωνής σας ότι τα ξύνουν να φύγει η μούχλα ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ώστε να σας ακούει ο κόσμος και να κάνει το ίδιο.
Εκεί λυγίζουν όλοι και όλες.
Ας τα φάνε στο κεφάλι. :2funny:
Στ αρχίδια μας!
Το σύστημα λειτουργεί.
Με τα λεφτά μας θα τους γαμήσουμε. Στα ίσα και στο μπαμ. Πάρτε και μια προτεινόμενη μαγιονέζα τώρα λόγω Κυριακής.

IMG_20231001_163122.jpg

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom