Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δηλαδη εσυ καθε φορα που θα πας να αγορασεις χυμα τυρι, αλλαντικα, θα λες στον υπαλληλο να σου ανοιξει καινουριο; Και θα κανεις και φασαρια; Γιατι να απειλεις θα φωναξεις διευθυντες και περιφερειαρχες του σουπερ μαρκετ, μονο; και δεν φωναζεις και τα καναλια και τον υπουργο;
Αμα κανει ετσι ο καθε πελατης, τι θα γινει;

Και γιατι δεν τα παιρνεις τυποποιημενα αυτα, να γλιτωσεις και την ουρα;
Το κάθε φορά και το εγώ που μου ρίχνεις είναι δική σου πατέντα. Σας λέω τι συμβαίνει ήδη και τι μπορείτε να κάνετε ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν παίρνετε σαβούρα. Σφραγισμένα δεν παίρνει σχεδόν κανείς λόγω αυξημένης τιμής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Χριστος και Παναγια...
Ρε φιλε, ζωη δεν εχεις? Με τα τυρια του σουπερ μαρκετ ασχολεισαι?
Άχρηστο επιχείρημα με τάση φουσκώματος ντε και καλά ότι κάνω μόνο αυτο. Πάω να γελάσω στο νήμα Ελληνίδων.
Ότι ήταν να γράψω το έγραψα.

:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Φυσικα, γιατι στο συγκεκριμενο σημειο ζητανε για ενοικιο τη μανα τους και τον πατερα τους. Τιποτα δεν αποδεικνυει αυτο
Άσε τις παπάτζες μιλάς με νούμερα σου απαντάω με νούμερα.Αλλά και πάλι θα σου απαντήσω και σε αυτό που λες.Για να ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους σημαίνει ότι η αγορά "σηκώνει" τις τιμές σύμφωνα με τη λογική σου αφού έχουμε μπει σε "φάση ανάπτυξης"

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άσε τις παπάτζες μιλάς με νούμερα σου απαντάω με νούμερα.Αλλά και πάλι θα σου απαντήσω και σε αυτό που λες.Για να ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους σημαίνει ότι η αγορά "σηκώνει" τις τιμές σύμφωνα με τη λογική σου αφού έχουμε μπει σε "φάση ανάπτυξης"
Αν θελεις να μου μιλησεις με νουμερα, να βρεις και να μου πεις νουμερα. Πανελλαδικά . Οχι που απομονωσες μια ειδικη πανακριβη περιοχη και εβγαλες συμπερασμα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το κάθε φορά και το εγώ που μου ρίχνεις είναι δική σου πατέντα. Σας λέω τι συμβαίνει ήδη και τι μπορείτε να κάνετε ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν παίρνετε σαβούρα. Σφραγισμένα δεν παίρνει σχεδόν κανείς λόγω αυξημένης τιμής.
Σφραγισμενα τυποποιημενα παιρνω παντα εγω. Φετα, γαλοπουλα, τυρι για τοστ.
Καταλαβα τι κανεις, τι μου το επαναλαμβανεις; Ζητας απο τον υπαλληλο να σου ανοιξει καινουριο μπαστουνι απ οτι θες να αγορασεις, και κανεις και φασαρια γι αυτο. Απειλεις θα φωναξεις διευθυντες και παραπανω. Αντι να παρεις με τη σειρα στο ανοιγμενο μπαστουνι, οπως κανουν ολοι.
Και ξαναρωταω, αν κανουν ολοι οτι κι εσυ, τι θα γινει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καταλαβα τι κανεις, τι μου το επαναλαμβανεις; Ζητας απο τον υπαλληλο να σου ανοιξει καινουριο μπαστουνι απ οτι θες να αγορασεις, και κανεις και φασαρια γι αυτο. Απειλεις θα φωναξεις διευθυντες και παραπανω. Αντι να παρεις με τη σειρα στο ανοιγμενο μπαστουνι, οπως κανουν ολοι.
Θα ανοιγουν 100 μπαστουνια την ημερα, θα κοβουν δεκα φετες και το υπολοιπο θα το πετανε. Μεγαλειωδες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φαντασου τι πρεπει να αντιμετωπισουν οι καημενοι οι υπαλληλοι του σουπερ μαρκετ, για 700 ευρω το μηνα. Να πρεπει να τους μαυριζει την ψυχη ο καθε "υποψιασμενος" επι των τυριων και των αλλαντικων. Κανονικα επρεπε σε ολους αυτους τα σουπερ μαρκετ να τους απαγορευουν την εισοδο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Θα ανοιγουν 100 μπαστουνια την ημερα, θα κοβουν δεκα φετες και το υπολοιπο θα το πετανε. Μεγαλειωδες
Να λένε μόνο που θα το πετάνε μην ψάχνει ο δαλαι703...να πηγαίνει απευθείας ο άνθρωπος στον σωστό κάδο....

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Αν θελεις να μου μιλησεις με νουμερα, να βρεις και να μου πεις νουμερα. Πανελλαδικά . Οχι που απομονωσες μια ειδικη πανακριβη περιοχη και εβγαλες συμπερασμα.
Πάρε και τις αυξήσεις 30% στα ενοίκια και πάνω από 500€/μ2 στις αγοραπωλησίες ακινητων Πανελλαδικά

• Like

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.043
Πόντοι
2.606
Φαντασου τι πρεπει να αντιμετωπισουν οι καημενοι οι υπαλληλοι του σουπερ μαρκετ, για 700 ευρω το μηνα. Να πρεπει να τους μαυριζει την ψυχη ο καθε "υποψιασμενος" επι των τυριων και των αλλαντικων. Κανονικα επρεπε σε ολους αυτους τα σουπερ μαρκετ να τους απαγορευουν την εισοδο.
Σιγα Θα μας πάρουν τα κλάματα άμα είχες εισπρακτική εταιρεία θα βαζες να τους παίρνουν όλους αυτούς 40 φορές την ημέρα οι τηλεφωνητριες μας προέκυψες και ψυχοπονιαρης
:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάρε και τις αυξήσεις 30% στα ενοίκια και πάνω από 500€/μ2 στις αγοραπωλησίες ακινητων
Εγω αναφερθηκα σε αυξηση του ανοιγματος καταστηματων. Εντελως ασχετο εκ νεου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγα Θα μας πάρουν τα κλάματα άμα είχες εισπρακτική εταιρεία θα βαζες να τους παίρνουν όλους αυτούς 40 φορές την ημέρα οι τηλεφωνητριες μας προέκυψε και ψυχοπονιαρης
:grin:
Διολου ψυχοπονιαρης ειμαι. Απλως σιχαινομαι τους τοξικους ανθρωπους

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αμ δεν κατάλαβες. Ποτέ δεν έγραψα ότι κάνω εγώ πάντα έτσι. Εσύ το έγραψες αυτό. Το μόνο που είπα είναι τι συμβαίνει και τι μας συμφέρει. Αν κρίνω ότι με ριχνουν θα κάνω αυτό που θέλω. Άλλοι κάνουν χειρότερα όπως πιστεύω ξέρεις. Το μπαστούνι επίσης είναι δική σου εφεύρεση. Δεν ανέφερα εγώ μπαστούνι που φεύγει κι έχει ροή. Εκεί παίζει ρόλο πιο πολύ η ημερομήνια που στην χειρότερη είναι δανεική ή κοντολήξιμη η δεν υπάρχει. Εκεί ο υπάλληλος χεζεται μην έρθει τσεκ και δεν την έχει στο κσρτελακι. Αλλο καπέλο. Και βέβαια στο τέλος κάνεις το λάθος να λες ότι τι θα γίνει αν αν κάνουν όλοι έτσι. Αυτή είναι συστημική απάντηση υπαλλήλου (δεν αναφέρομαι σε εσένα) ώστε να ρίξει τον πελάτη στο φιλότιμο. Ποτέ δεν θα υπάρξει φαινόμενο να κάνουν όλοι το ίδιο. Απλό είναι. Απορώ πόσο πίσω έχουν μείνει στα σεμινάρια οι βλάχοι στα κεντρικά των σούπερ. Να είσαι καλά. :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Διολου ψυχοπονιαρης ειμαι. Απλως σιχαινομαι τους τοξικους ανθρωπους
Για ξεκινά να μοιράζεις παίχτη συμβουλές ψυχικής υγείας ασαπ γιατί όπως βλέπω έχουν μπει όλοι ξαφνικά γεμάτοι αρνητισμο...για βοήθησε τα παιδιά να ξεπεράσουν την στενωπό....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για ξεκινά να μοιράζεις παίχτη συμβουλές ψυχικής υγείας ασαπ γιατί όπως βλέπω έχουν μπει όλοι ξαφνικά γεμάτοι αρνητισμο...για βοήθησε τα παιδιά να ξεπεράσουν την στενωπό....
Εγω? Για ποιον λογο?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Μην πουλάς τρέλα.Το κόστος ενοικίου δεν συμμετέχει στο άνοιγμα και στα έξοδα ενός μαγαζιού;Καλό είναι να αποδέχεσαι που και που ότι κάνεις λάθος.Δικηγορος είσαι μην το παίζεις και ειδικός στα οικονομικά- επιχειρηματικά-τραπεζικα.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom