Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
Ο μόνος που ενοχλείται και τσουρουφλιζεται και ασχολείται είσαι εσύ.
Γι'αυτό με αναφέρεις σε καθε σου ποστ.
Καμία απάντηση δε σε καλύπτει, αν δε συμφωνεί με την κουταμαρα που έρχεσαι θριαμβευτικά να μας ανακοινώσεις. Παρεκτος που δεν έχεις και το τεχνικό υπόβαθρο να ανταποκριθείς σε μια ειδική συζήτηση. Αλλά οκ. Χαρακτηριστικό του ξερολα Έλληνα είναι αυτό.
Ο μόνος που ασχολείται καθε φορά είσαι εσύ. Λογικό.
Το ξεβρακωμα δεν καταπίνεται.
Συνέχισε τώρα το ποίημα.
Επειδή εγώ δεν καλύφθηκα όμως δεν απάντησες στο.αρθρο.που ανέβασε περί σκόνης και συμπυκνώματος γάλατος στα γιαούρτια τι έχεις να πεις;δεν ισχύουν;επιπλέον δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει θέμα που πάει και τους πρήζει στα τυριά να του ανοίξουν νέο κομμάτι για να του κόψουν φέτες.Αν δεν επιτρεπόταν αυτό να του έλεγε ο υπάλληλος όχι και να φωναζε τη διεύθυνση να το διευθετήσει αν δεν το κάνει σημαίνει ότι για κάποιο λόγο έχει το δικαίωμα ο πελάτης να το κάνει.Γιατι στη τελική ας μου αποδείξουν επί τόπου ότι τα συντηρούν τα ανοιχτά σύμφωνα με τις προδιαγραφές γιατί με ένα νάυλον που απλά το σκεπάζουν δεν θεωρώ ότι διατηρείται για μέρες.Εχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι τιμές στα σούπερ μάρκετ από εποχή κορωνιού έχουν τρέλα κέρδη συνέχεια κτίζουν καινούργια και θα τους λυπηθώ;και θα λυπηθώ το προσωπικό τους που πρώτα απολους αυτοί που το γαμανε είναι οι ίδιες οι επιχειρήσεις;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Επειδή εγώ δεν καλύφθηκα όμως δεν απάντησες στο.αρθρο.που ανέβασε περί σκόνης και συμπυκνώματος γάλατος στα γιαούρτια τι έχεις να πεις;δεν ισχύουν;επιπλέον δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει θέμα που πάει και τους πρήζει στα τυριά να του ανοίξουν νέο κομμάτι για να του κόψουν φέτες.Αν δεν επιτρεπόταν αυτό να του έλεγε ο υπάλληλος όχι και να φωναζε τη διεύθυνση να το διευθετήσει αν δεν το κάνει σημαίνει ότι για κάποιο λόγο έχει το δικαίωμα ο πελάτης να το κάνει.Γιατι στη τελική ας μου αποδείξουν επί τόπου ότι τα συντηρούν τα ανοιχτά σύμφωνα με τις προδιαγραφές γιατί με ένα νάυλον που απλά το σκεπάζουν δεν θεωρώ ότι διατηρείται για μέρες.Εχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι τιμές στα σούπερ μάρκετ από εποχή κορωνιού έχουν τρέλα κέρδη συνέχεια κτίζουν καινούργια και θα τους λυπηθώ;και θα λυπηθώ το προσωπικό τους που πρώτα απολους αυτοί που το γαμανε είναι οι ίδιες οι επιχειρήσεις;
Τα εχω πει πιο παλιά. Τότε που το έπαιζε και πονηρός ότι και καλά περνάνε τόνοι σκόνης γάλακτος "λαθραία" από το τελωνείο. Δε είχε ιδέα ότι εδώ και είκοσι χρόνια, μην πω και παραπάνω, η ΕΕ επιτρέπει τη χρήση σκόνης στα επιδόρπια γιαουρτιού. Και καλά ήρθε ο πονηρός, τη νόμιμη εισαγωγή να την κάνει παράνομη, που τη μυριστηκε αυτός.
Ο ασχετος μυρωδιας.
Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, το σημείο κλειδί στο άρθρο είναι η εισαγωγή νωπού γάλακτος από τη Ρουμανία.
Στα υπόλοιπα, που είναι σάλτσα για να τσιμπάνε οι αδαείς, το λέει ξεκάθαρα. Στην παραγωγή παραδοσιακού γιαουρτιου επιτρέπεται μόνον η χρήση νωπου ή παστεριωμενου γαλακτος. Τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστος.
Α! Και το άρθρο είναι του 2016. Κλασσική τακτική των μυρωδιαδων. Βρίσκουν οτιδήποτε πιστεύουν ότι υιοθετεί την κουταμαρα που έχουν σφηνωμένη στο μυαλο και το αναπαράγουν. Κι ας μην είναι σε θέση να το επεξεργαστουν. Κι ας είναι χρόνων πριν, σε μια βιομηχανία που αλλάζει ραγδαία. Το κάνει το συγκεκριμένο είδος εδώ μέσα.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν έκανα κανένα σχόλιο. Ας πρήξει όποιον υπάλληλο θέλει. Το μόνο σχόλιο που έκανα, ότι αν γκαριζεις μέσα στο κατάστημα ότι τα τυριά είναι μουχλιασμενα και τα ξύνουν για να τα πουλήσουν στον κόσμο, θα πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις. Αλλιώς σε πάνε τραίνο για δυσφήμιση.
Αλλά που πουλάνε μυαλό για να αγοράσει αυτός;

Υ.γ. Αν είδες εσύ καμία ονομαστική καταγγελία από αυτούς που γκρινιάζουν για το ρουμάνικο γάλα στην ουσία, να την πεις να τη μάθουμε κι εμείς.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
Τα εχω πει πιο παλιά. Τότε που το έπαιζε και πονηρός ότι και καλά περνάνε τόνοι σκόνης γάλακτος "λαθραία" από το τελωνείο. Δε είχε ιδέα ότι εδώ και είκοσι χρόνια, μην πω και παραπάνω, η ΕΕ επιτρέπει τη χρήση σκόνης στα επιδόρπια γιαουρτιού. Και καλά ήρθε ο πονηρός, τη νόμιμη εισαγωγή να την κάνει παράνομη, που τη μυριστηκε αυτός.
Ο ασχετος μυρωδιας.
Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, το σημείο κλειδί στο άρθρο είναι η εισαγωγή νωπού γάλακτος από τη Ρουμανία.
Στα υπόλοιπα, που είναι σάλτσα για να τσιμπάνε οι αδαείς, το λέει ξεκάθαρα. Στην παραγωγή παραδοσιακού γιαουρτιου επιτρέπεται μόνον η χρήση νωπου ή παστεριωμενου γαλακτος. Τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστος.
Α! Και το άρθρο είναι του 2016. Κλασσική τακτική των μυρωδιαδων. Βρίσκουν οτιδήποτε πιστεύουν ότι υιοθετεί την κουταμαρα που έχουν σφηνωμένη στο μυαλο και το αναπαράγουν. Κι ας μην είναι σε θέση να το επεξεργαστουν. Κι ας είναι χρόνων πριν, σε μια βιομηχανία που αλλάζει ραγδαία. Το κάνει το συγκεκριμένο είδος εδώ μέσα.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν έκανα κανένα σχόλιο. Ας πρήξει όποιον υπάλληλο θέλει. Το μόνο σχόλιο που έκανα, ότι αν γκαριζεις μέσα στο κατάστημα ότι τα τυριά είναι μουχλιασμενα και τα ξύνουν για να τα πουλήσουν στον κόσμο, θα πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις. Αλλιώς σε πάνε τραίνο για δυσφήμιση.
Αλλά που πουλάνε μυαλό για να αγοράσει αυτός;

Υ.γ. Αν είδες εσύ καμία ονομαστική καταγγελία από αυτούς που γκρινιάζουν για το ρουμάνικο γάλα στην ουσία, να την πεις να τη μάθουμε κι εμείς.
Το άρθρο που συζητάμε και αυτό που ήθελε να δείξει ναι είναι το Ρουμανικό γάλα που ορθώς θα πρέπει να το αναφέρει.Αλλα δεν λέει μόνο αυτό λέει και για το συμπύκνωμα που έμμεσα το δέχεται ο ΕΦΕΤ.Και να θα συμφωνήσω ότι στο τέλος δεν γκρινιάζουν για την ουσία αλλά για το πόσο θα πληρώσουν γκριζιανουν και βρίσκουν τρόπους να πρήζουν τα @@.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.542
Πόντοι
12.756
Και ένα ακόμη άρθρο για τον Alex που βλέπει παντού ανάπτυξη μειωμένη ανεργία και πτώση πληθωρισμού.

Σωθηκες τωρα .. Πιθανες απαντησεις :
-Σε ολη τον Κοσμο ετσι ειναι , δεν ειναι ελληνικο φαινομενο τα επιτόκια
-Εγω βλεπω μια χαρα τους νεους να αγοράζουν σπίτι με το νέο πρόγραμμα του Κουλη
-Παμε παρακατω
-Συνελθετε
-Αν δεν σας αρεσει να πατε να αγορασετε σπιτι στο εξωτερικο
-Δεν σας υποχρεωνει κανεις να αγοράσετε σπιτι , μεινετε στο ενοικιο , τοσος κοσμος στο ενοικιο τι επαθε τοσα χρόνια ;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το άρθρο που συζητάμε και αυτό που ήθελε να δείξει ναι είναι το Ρουμανικό γάλα που ορθώς θα πρέπει να το αναφέρει.Αλλα δεν λέει μόνο αυτό λέει και για το συμπύκνωμα που έμμεσα το δέχεται ο ΕΦΕΤ.Και να θα συμφωνήσω ότι στο τέλος δεν γκρινιάζουν για την ουσία αλλά για το πόσο θα πληρώσουν γκριζιανουν και βρίσκουν τρόπους να πρήζουν τα @@.
Φίλε μου ο τύπος έχει πάθει παλι υστερία :2funny:οπότε άκου εδώ να σου λυθούν οι απορίες. Το άρθρο είναι παλιό, το έβγαλα και μάλιστα ρώτησα αν ισχύει. Δηλαδή δεν το έπαιξα πονηρός. Ήταν μια ερώτηση μαχαίρι. Πεταχτηκε ως συνήθως χωρίς ποτέ να έχει απαντήσει τίποτα συγκεκριμένο. Τώρα επειδή έχει γίνει ρόμπα όπως κάνει, σου είπε για την σκόνη με προφαση ότι όλα οκ αλλά η ουσία είναι ότι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό. Του το έχω ξαναπεί. Επίσης δεν απαντά όπως και κανείς για το συμπύκνωμα στα γιαούρτια διότι πάλι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό κι είναι και αβαβά. Δεν το βλέπεις ότι ζοριζεται; :2funny:
το διάβασες το άρθρο και έβγαλες συμπέρασμα. Δηλαδή εδώ δεν ψάχνουμε να βρούμε κατσαρίδες μέσα στο τυρί
ή στο γιαούρτι αλλά να παίρνουμε αποτέλεσμα χωρίς ωραιοποίηση. Αν είσαι φίλος του (απλό σενάριο) πρέπει να σου ανάψει λαμπαδα που τον ρώτησες γιατί θα τρελλαινοταν αν δεν απαντούσε. Ακολουθεί αλλο ποστ όπου θα σου γράψω κι άλλα να καταλάβεις.

:rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Σε κάποιες διαδικασίες τυροκομησης και οξυγαλακτικης ζύμωσης και μονον αν το γάλα εχει μειωμένα κάποια συστατικά, που είναι απολύτως φυσιολογικό εποχικό φαινόμενο, με συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κυριως ορια χρήσης, οπως η κρέμα γάλακτος για τη ρύθμιση της λιποπεριεκτικοτητας και η προσθήκη πρωτεϊνών για τη ρύθμιση του στερεού υπολειμματος ανευ λιπους. Στο παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα επιτρέπεται μόνον η κρέμα γάλακτος για τη ρύθμιση των λιπαρών, γιατί αν δεν είναι στο σωστό επίπεδο δε γίνεται να παραχθεί. Που κι αυτή με την πρόοδο της τεχνολογίας στην παραγωγή, αν και όταν. Αφυδατωμένο γάλα ή ότι ανάλογο απαγορεύεται δια ροπάλου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ωχ ..τη γαμησαμε ...τωρα θα μπει ο σαουλ και θα γραφει σεντονια ασχετοσυνης για την ελλεψη στεγης και την ορθη εφαρμολγη πολιτικων για την καταπολεμηση της.....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Φίλε μου ο τύπος έχει πάθει παλι υστερία :2funny:οπότε άκου εδώ να σου λυθούν οι απορίες. Το άρθρο είναι παλιό, το έβγαλα και μάλιστα ρώτησα αν ισχύει. Δηλαδή δεν το έπαιξα πονηρός. Ήταν μια ερώτηση μαχαίρι. Πεταχτηκε ως συνήθως χωρίς ποτέ να έχει απαντήσει τίποτα συγκεκριμένο. Τώρα επειδή έχει γίνει ρόμπα όπως κάνει, σου είπε για την σκόνη με προφαση ότι όλα οκ αλλά η ουσία είναι ότι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό. Του το έχω ξαναπεί. Επίσης δεν απαντά όπως και κανείς για το συμπύκνωμα στα γιαούρτια διότι πάλι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό κι είναι και αβαβά. Δεν το βλέπεις ότι ζοριζεται; :2funny:
το διάβασες το άρθρο και έβγαλες συμπέρασμα. Δηλαδή εδώ δεν ψάχνουμε να βρούμε κατσαρίδες μέσα στο τυρί
ή στο γιαούρτι αλλά να παίρνουμε αποτέλεσμα χωρίς ωραιοποίηση. Αν είσαι φίλος του (απλό σενάριο) πρέπει να σου ανάψει λαμπαδα που τον ρώτησες γιατί θα τρελλαινοταν αν δεν απαντούσε. Ακολουθεί αλλο ποστ όπου θα σου γράψω κι άλλα να καταλάβεις.

:2funny::2funny::2funny::2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

τυπε εχεις σκεφτει να κανεις και τακτικες εφοδους σε τυροκομεια για να καταπολεμησεις το προβλημα στη ριζα του?....και μια και σε βλεπω αετο δε σε γελανε τα λαμογια με τιποτα...πιστευεις οτι μπορει να μας κανουν τριπλα και αντι να βαλουν το τσιπακι στις νεες ταυτοτητες ,να το χωσουν τα λαμογια σε μπαστουνια τυριου και στα επιδορπια γιαουρτιου....εχεις αποψη επι του θεματος?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσέξτε. Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι πάω και ζητώ να μου κόψουν φέτες από άλλο μπαστούνι τυριού εκτός αυτού που έχει ροη. Ήμουν σαφής. Τα βγάζουν από το μυαλό τους οι τυχάρπαστοι. :2funny: Παω και τους πρηζω όταν θέλω τυρί όπως το θέλω εγώ και δεν μου το δίνουν. Δηλαδή η γραβιέρα που έχει 18 ευρώ και βάλε δεν θα δεχθώ να μου δώσουν το τελευταίο κομματακι που τους έχει μείνει μαζί με αλλο. Ας το βάλουν στον πάτο τους. :2funny:Θα ανοίξουν καινούργιο κεφαλι. Αν δεν ανοίξουν θα πιέσω καταστάσεις μέχρι να μου ανοίξουν. Ξέρετε πόσοι κάνουν έτσι; :rockon:αν ήμουν λάθος όπως κι άλλοι γιατί μας ανοίγουν; και δεν θα σταματήσω εκεί. Θα ενημερώσω τον κόσμο δηλαδή -θα ρουφιανεψω- ότι τρίβουν τυρί στα έτοιμα σακουλάκια το οποίο όποιος θέλει παίρνει κι όποιος θέλει όχι. Δεν είμαι υποχρεωμένος να πάρω έτοιμο τριμμένο χύμα. Αυτό το κάνουν για να διώχνουν ότι κοντολήγει ή έχει κλαταρει ώστε να μην το φάνε στο κεφάλι. Επίσης όντως ξύνουν τυριά να φεύγει η σαβούρα όταν "πιάνουν".
Το έχουν ήδη παραδεχθεί. Είναι γνωστό. Αλλα εδώ μέσα τα μεγαλοποιούν δήθεν ότι θα πάμε με καραμουζες να λέμε ότι έβγαλε πρασινάδα το τυρί. Και βέβαια θα ζητάω να βλέπω ημερομηνίες. Όχι ότι δεν παίζουν δανεικες από αλλα μαγαζιά αλλα θα τους έχω σούζα. Εδώ δεν ψάχνουμε να βρούμε αν θα πεθάνουμε από το τυρί η το ζαμπόν η το κρέας αλλά κατά πόσο λένε αλήθειες σε οσα πρέπει να ισχύουν. Δηλαδή θα τους γαμήσουμε το σπίτι στην ανάγκη ώστε να πάρουμε σωστό αποτέλεσμα. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα πάντα σωστά οπως κι εμείς να πληρώνουμε ότι ακριβώς μας ζητούν στην τιμή. Έτσι πάει. Λύπηση δεν υπάρχει. Και βέβαια οπότε θέλουμε θα πηγαίνουμε 9 παρά 1 και θα ζητάμε τριμμένο τυρι. Πρέπει να το τρίβουν κι ας λένε ότι καθάρισαν την μηχανή. Απλά αυτό δεν έχει λογική ενάντια στο σούπερ μάρκετ διότι γαμάς τον υπάλληλο. Είναι απλή πληροφορία. Σε τυχόν άρνηση με ένα τηλέφωνο στα κεντρικα ή καλύτερα με μια εγγραφή δήλωση έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα. :rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
τυπε εχεις σκεφτει να κανεις και τακτικες εφοδους σε τυροκομεια για να καταπολεμησεις το προβλημα στη ριζα του?....και μια και σε βλεπω αετο δε σε γελανε τα λαμογια με τιποτα...πιστευεις οτι μπορει να μας κανουν τριπλα και αντι να βαλουν το τσιπακι στις νεες ταυτοτητες ,να το χωσουν τα λαμογια σε μπαστουνια τυριου και στα επιδορπια γιαουρτιου....εχεις αποψη επι του θεματος?
Ντάιμα στο τετράγωνο ο τύπος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάτι επίσης σπουδαίο.
Αν τυχόν βρείτε ξένο σώμα σε κλειστό τρόφιμο μην δώσετε ποτέ το πρωτότυπο στο σούπερ. Είναι τα αποδεικτικά στοιχεία σας. Μην ανοίξετε καν την συσκευασία. Βάλτε το κατάψυξη αν χρειαστεί και δωστε μια φωτογραφία στο κατάστημα. Αν σας πουλήσουν μούρη, απευθυνθείτε στο υγειονομικό και βλέπουμε. Κάτι που πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς.
Δεν υπάρχει έκαναν λάθος.
Να μην έκαναν. Μόνο έτσι στρώνει η μουργα λέμε.
Θα τους πιούμε το αίμα.
Θα μπαίνουμε να ψωνίζουμε και θα κάνουν το σταυρό τους. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλη η ιστορία είναι να καταλάβετε ότι ο εταιρίες θέλουν να πασάρουν ωραιότητα στα προϊόντα τους. Δηλαδή είτε θα σας κρύβουν αλήθειες για μην χαλιεστε όπως ορο γαλακτος, σκόνες γάλακτος, συμπυκνώματα κτλ είτε θα βασίζονται στα αβαβά. Κι αυτό συμβαίνει σε όλη την γκάμα προϊόντων. Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει τι γίνεται με την αδιαφορια και την αισχροκέρδεια. Όσοι μπορούν να βρουν οκ προϊόντα κι όχι απομιμήσεις η δευτερατζες, έχει καλώς. Οι υπόλοιποι οφείλουν να απαιτούν τα πάντα οκ. Θα τους πάρουμε παραμαζωμα. Μάλλον δεν έχετε δει χοντρό τσακωμό πελάτη και διευθυντή σε σούπερ μάρκετ και το πώς θα κατεβάσει τ αυτιά του ο δεύτερος. Η δεν έχετε πέσει σε πελάτη που να μην έχει επιχειρήματα όπως εγώ αλλά να κάνει τον υπάλληλο σκουπίδι. Δεν θέλει κοπο αλλά τρόπο. Τώρα τι λέει ο ένας
κι ο άλλος... :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μια χαρά τα πάμε εσύ πουλάς εφέ και θεωρία και τώρα το παίζεις και θυμα.Σου απάντησα αν άνοιγαν πολλά μαγαζιά πανελληνίως με άρθρο και εσύ μου απαντάς ότι είναι ακριβά τα ενοίκια (δεν έκατσες να διαβάσεις το άρθρο που μιλάει και για άλλα σημεία).και σου απάντησα ότι αποτελεί κόστος της επιχείρησης και μου λες αλλά ντι άλλον.Σου έχω ξαναπεί μην παίζεις με τα νούμερα αυτά είναι για τον απλό πολίτη και για τις αίθουσες δικαστηρίων που πάτε να πουλήσετε εντυπώσεις.Σε προηγούμενο ποστ ανέφερες πτώση ανεργίας από 20% σε 10 μέσα σε αυτούς να ξέρεις είναι και οι πάνω από 400.000 που έχουν φύγει από Ελλάδα και έχουν πάει εξωτερικό για δουλεια.Οποτε καταλαβαίνεις τα πάντα είναι σχετικά.Και δεν σου λέω τίποτα για ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ όλοι παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τους βολεύουν.Αλλα.εδω μέσα δεν είναι όλοι άσχετοι και αμόρφωτοι για να ρητορευεις απλά για να μας πείσεις φέρε τα στοιχεία να τα βάλουμε κάτω και να βγει το όρθο συμπέρασμα.Κατεθεσε τις προτάσεις σου να καταθέσω τις δικές μου με αποδείξεις και στοιχεία και να δούμε τι και ποιος έχει δίκιο.Και άσε τους δικαστικούς θεατρινισμούς.
Για την ταμπακερα τιποτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλη η ιστορία είναι να καταλάβετε ότι ο εταιρίες θέλουν να πασάρουν ωραιότητα στα προϊόντα τους. Δηλαδή είτε θα σας κρύβουν αλήθειες για μην χαλιεστε όπως ορο γαλακτος, σκόνες γάλακτος, συμπυκνώματα κτλ είτε θα βασίζονται στα αβαβά. Κι αυτό συμβαίνει σε όλη την γκάμα προϊόντων. Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει τι γίνεται με την αδιαφορια και την αισχροκέρδεια. Όσοι μπορούν να βρουν οκ προϊόντα κι όχι απομιμήσεις η δευτερατζες, έχει καλώς. Οι υπόλοιποι οφείλουν να απαιτούν τα πάντα οκ. Θα τους πάρουμε παραμαζωμα. Μάλλον δεν έχετε δει χοντρό τσακωμό πελάτη και διευθυντή σε σούπερ μάρκετ και το πώς θα κατεβάσει τ αυτιά του ο δεύτερος. Η δεν έχετε πέσει σε πελάτη που να μην έχει επιχειρήματα όπως εγώ αλλά να κάνει τον υπάλληλο σκουπίδι. Δεν θέλει κοπο αλλά τρόπο. Τώρα τι λέει ο ένας
κι ο άλλος... :rockon:
Δικομανής τύπε?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
Σε κάποιες διαδικασίες τυροκομησης και οξυγαλακτικης ζύμωσης και μονον αν το γάλα εχει μειωμένα κάποια συστατικά, που είναι απολύτως φυσιολογικό εποχικό φαινόμενο, με συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κυριως ορια χρήσης, οπως η κρέμα γάλακτος για τη ρύθμιση της λιποπεριεκτικοτητας και η προσθήκη πρωτεϊνών για τη ρύθμιση του στερεού υπολειμματος ανευ λιπους. Στο παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα επιτρέπεται μόνον η κρέμα γάλακτος για τη ρύθμιση των λιπαρών, γιατί αν δεν είναι στο σωστό επίπεδο δε γίνεται να παραχθεί. Που κι αυτή με την πρόοδο της τεχνολογίας στην παραγωγή, αν και όταν. Αφυδατωμένο γάλα ή ότι ανάλογο απαγορεύεται δια ροπάλου.
Μα πως ρε φίλε αυτό σου λέω στο άρθρο λέει ότι αφήνει ο νόμος παραθυράκι να επιτρέπεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το μπου ειναι μαγικο

Stories