Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Μηνύματα
- 5.805
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Επειδή εγώ δεν καλύφθηκα όμως δεν απάντησες στο.αρθρο.που ανέβασε περί σκόνης και συμπυκνώματος γάλατος στα γιαούρτια τι έχεις να πεις;δεν ισχύουν;επιπλέον δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει θέμα που πάει και τους πρήζει στα τυριά να του ανοίξουν νέο κομμάτι για να του κόψουν φέτες.Αν δεν επιτρεπόταν αυτό να του έλεγε ο υπάλληλος όχι και να φωναζε τη διεύθυνση να το διευθετήσει αν δεν το κάνει σημαίνει ότι για κάποιο λόγο έχει το δικαίωμα ο πελάτης να το κάνει.Γιατι στη τελική ας μου αποδείξουν επί τόπου ότι τα συντηρούν τα ανοιχτά σύμφωνα με τις προδιαγραφές γιατί με ένα νάυλον που απλά το σκεπάζουν δεν θεωρώ ότι διατηρείται για μέρες.Εχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι τιμές στα σούπερ μάρκετ από εποχή κορωνιού έχουν τρέλα κέρδη συνέχεια κτίζουν καινούργια και θα τους λυπηθώ;και θα λυπηθώ το προσωπικό τους που πρώτα απολους αυτοί που το γαμανε είναι οι ίδιες οι επιχειρήσεις;Ο μόνος που ενοχλείται και τσουρουφλιζεται και ασχολείται είσαι εσύ.
Γι'αυτό με αναφέρεις σε καθε σου ποστ.
Καμία απάντηση δε σε καλύπτει, αν δε συμφωνεί με την κουταμαρα που έρχεσαι θριαμβευτικά να μας ανακοινώσεις. Παρεκτος που δεν έχεις και το τεχνικό υπόβαθρο να ανταποκριθείς σε μια ειδική συζήτηση. Αλλά οκ. Χαρακτηριστικό του ξερολα Έλληνα είναι αυτό.
Ο μόνος που ασχολείται καθε φορά είσαι εσύ. Λογικό.
Το ξεβρακωμα δεν καταπίνεται.
Συνέχισε τώρα το ποίημα.
Τα εχω πει πιο παλιά. Τότε που το έπαιζε και πονηρός ότι και καλά περνάνε τόνοι σκόνης γάλακτος "λαθραία" από το τελωνείο. Δε είχε ιδέα ότι εδώ και είκοσι χρόνια, μην πω και παραπάνω, η ΕΕ επιτρέπει τη χρήση σκόνης στα επιδόρπια γιαουρτιού. Και καλά ήρθε ο πονηρός, τη νόμιμη εισαγωγή να την κάνει παράνομη, που τη μυριστηκε αυτός.Επειδή εγώ δεν καλύφθηκα όμως δεν απάντησες στο.αρθρο.που ανέβασε περί σκόνης και συμπυκνώματος γάλατος στα γιαούρτια τι έχεις να πεις;δεν ισχύουν;επιπλέον δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει θέμα που πάει και τους πρήζει στα τυριά να του ανοίξουν νέο κομμάτι για να του κόψουν φέτες.Αν δεν επιτρεπόταν αυτό να του έλεγε ο υπάλληλος όχι και να φωναζε τη διεύθυνση να το διευθετήσει αν δεν το κάνει σημαίνει ότι για κάποιο λόγο έχει το δικαίωμα ο πελάτης να το κάνει.Γιατι στη τελική ας μου αποδείξουν επί τόπου ότι τα συντηρούν τα ανοιχτά σύμφωνα με τις προδιαγραφές γιατί με ένα νάυλον που απλά το σκεπάζουν δεν θεωρώ ότι διατηρείται για μέρες.Εχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι τιμές στα σούπερ μάρκετ από εποχή κορωνιού έχουν τρέλα κέρδη συνέχεια κτίζουν καινούργια και θα τους λυπηθώ;και θα λυπηθώ το προσωπικό τους που πρώτα απολους αυτοί που το γαμανε είναι οι ίδιες οι επιχειρήσεις;
Το άρθρο που συζητάμε και αυτό που ήθελε να δείξει ναι είναι το Ρουμανικό γάλα που ορθώς θα πρέπει να το αναφέρει.Αλλα δεν λέει μόνο αυτό λέει και για το συμπύκνωμα που έμμεσα το δέχεται ο ΕΦΕΤ.Και να θα συμφωνήσω ότι στο τέλος δεν γκρινιάζουν για την ουσία αλλά για το πόσο θα πληρώσουν γκριζιανουν και βρίσκουν τρόπους να πρήζουν τα @@.Τα εχω πει πιο παλιά. Τότε που το έπαιζε και πονηρός ότι και καλά περνάνε τόνοι σκόνης γάλακτος "λαθραία" από το τελωνείο. Δε είχε ιδέα ότι εδώ και είκοσι χρόνια, μην πω και παραπάνω, η ΕΕ επιτρέπει τη χρήση σκόνης στα επιδόρπια γιαουρτιού. Και καλά ήρθε ο πονηρός, τη νόμιμη εισαγωγή να την κάνει παράνομη, που τη μυριστηκε αυτός.
Ο ασχετος μυρωδιας.
Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, το σημείο κλειδί στο άρθρο είναι η εισαγωγή νωπού γάλακτος από τη Ρουμανία.
Στα υπόλοιπα, που είναι σάλτσα για να τσιμπάνε οι αδαείς, το λέει ξεκάθαρα. Στην παραγωγή παραδοσιακού γιαουρτιου επιτρέπεται μόνον η χρήση νωπου ή παστεριωμενου γαλακτος. Τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστος.
Α! Και το άρθρο είναι του 2016. Κλασσική τακτική των μυρωδιαδων. Βρίσκουν οτιδήποτε πιστεύουν ότι υιοθετεί την κουταμαρα που έχουν σφηνωμένη στο μυαλο και το αναπαράγουν. Κι ας μην είναι σε θέση να το επεξεργαστουν. Κι ας είναι χρόνων πριν, σε μια βιομηχανία που αλλάζει ραγδαία. Το κάνει το συγκεκριμένο είδος εδώ μέσα.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν έκανα κανένα σχόλιο. Ας πρήξει όποιον υπάλληλο θέλει. Το μόνο σχόλιο που έκανα, ότι αν γκαριζεις μέσα στο κατάστημα ότι τα τυριά είναι μουχλιασμενα και τα ξύνουν για να τα πουλήσουν στον κόσμο, θα πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις. Αλλιώς σε πάνε τραίνο για δυσφήμιση.
Αλλά που πουλάνε μυαλό για να αγοράσει αυτός;
Υ.γ. Αν είδες εσύ καμία ονομαστική καταγγελία από αυτούς που γκρινιάζουν για το ρουμάνικο γάλα στην ουσία, να την πεις να τη μάθουμε κι εμείς.
Και ένα ακόμη άρθρο για τον Alex που βλέπει παντού ανάπτυξη μειωμένη ανεργία και πτώση πληθωρισμού.
Σε αδιέξοδο όσοι θέλουν να αποκτήσουν δική τους στέγη
Ακριβά δάνεια, χαμηλοί μισθοί και εκτίναξη τιμών ακινήτων.www.kathimerini.gr
Φίλε μου ο τύπος έχει πάθει παλι υστερία οπότε άκου εδώ να σου λυθούν οι απορίες. Το άρθρο είναι παλιό, το έβγαλα και μάλιστα ρώτησα αν ισχύει. Δηλαδή δεν το έπαιξα πονηρός. Ήταν μια ερώτηση μαχαίρι. Πεταχτηκε ως συνήθως χωρίς ποτέ να έχει απαντήσει τίποτα συγκεκριμένο. Τώρα επειδή έχει γίνει ρόμπα όπως κάνει, σου είπε για την σκόνη με προφαση ότι όλα οκ αλλά η ουσία είναι ότι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό. Του το έχω ξαναπεί. Επίσης δεν απαντά όπως και κανείς για το συμπύκνωμα στα γιαούρτια διότι πάλι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό κι είναι και αβαβά. Δεν το βλέπεις ότι ζοριζεται;Το άρθρο που συζητάμε και αυτό που ήθελε να δείξει ναι είναι το Ρουμανικό γάλα που ορθώς θα πρέπει να το αναφέρει.Αλλα δεν λέει μόνο αυτό λέει και για το συμπύκνωμα που έμμεσα το δέχεται ο ΕΦΕΤ.Και να θα συμφωνήσω ότι στο τέλος δεν γκρινιάζουν για την ουσία αλλά για το πόσο θα πληρώσουν γκριζιανουν και βρίσκουν τρόπους να πρήζουν τα @@.
Σε κάποιες διαδικασίες τυροκομησης και οξυγαλακτικης ζύμωσης και μονον αν το γάλα εχει μειωμένα κάποια συστατικά, που είναι απολύτως φυσιολογικό εποχικό φαινόμενο, με συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κυριως ορια χρήσης, οπως η κρέμα γάλακτος για τη ρύθμιση της λιποπεριεκτικοτητας και η προσθήκη πρωτεϊνών για τη ρύθμιση του στερεού υπολειμματος ανευ λιπους. Στο παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα επιτρέπεται μόνον η κρέμα γάλακτος για τη ρύθμιση των λιπαρών, γιατί αν δεν είναι στο σωστό επίπεδο δε γίνεται να παραχθεί. Που κι αυτή με την πρόοδο της τεχνολογίας στην παραγωγή, αν και όταν. Αφυδατωμένο γάλα ή ότι ανάλογο απαγορεύεται δια ροπάλου.Το άρθρο που συζητάμε και αυτό που ήθελε να δείξει ναι είναι το Ρουμανικό γάλα που ορθώς θα πρέπει να το αναφέρει.Αλλα δεν λέει μόνο αυτό λέει και για το συμπύκνωμα που έμμεσα το δέχεται ο ΕΦΕΤ.Και να θα συμφωνήσω ότι στο τέλος δεν γκρινιάζουν για την ουσία αλλά για το πόσο θα πληρώσουν γκριζιανουν και βρίσκουν τρόπους να πρήζουν τα @@.
Φίλε μου ο τύπος έχει πάθει παλι υστερία οπότε άκου εδώ να σου λυθούν οι απορίες. Το άρθρο είναι παλιό, το έβγαλα και μάλιστα ρώτησα αν ισχύει. Δηλαδή δεν το έπαιξα πονηρός. Ήταν μια ερώτηση μαχαίρι. Πεταχτηκε ως συνήθως χωρίς ποτέ να έχει απαντήσει τίποτα συγκεκριμένο. Τώρα επειδή έχει γίνει ρόμπα όπως κάνει, σου είπε για την σκόνη με προφαση ότι όλα οκ αλλά η ουσία είναι ότι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό. Του το έχω ξαναπεί. Επίσης δεν απαντά όπως και κανείς για το συμπύκνωμα στα γιαούρτια διότι πάλι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό κι είναι και αβαβά. Δεν το βλέπεις ότι ζοριζεται;
το διάβασες το άρθρο και έβγαλες συμπέρασμα. Δηλαδή εδώ δεν ψάχνουμε να βρούμε κατσαρίδες μέσα στο τυρί
ή στο γιαούρτι αλλά να παίρνουμε αποτέλεσμα χωρίς ωραιοποίηση. Αν είσαι φίλος του (απλό σενάριο) πρέπει να σου ανάψει λαμπαδα που τον ρώτησες γιατί θα τρελλαινοταν αν δεν απαντούσε. Ακολουθεί αλλο ποστ όπου θα σου γράψω κι άλλα να καταλάβεις.
τυπε εχεις σκεφτει να κανεις και τακτικες εφοδους σε τυροκομεια για να καταπολεμησεις το προβλημα στη ριζα του?....και μια και σε βλεπω αετο δε σε γελανε τα λαμογια με τιποτα...πιστευεις οτι μπορει να μας κανουν τριπλα και αντι να βαλουν το τσιπακι στις νεες ταυτοτητες ,να το χωσουν τα λαμογια σε μπαστουνια τυριου και στα επιδορπια γιαουρτιου....εχεις αποψη επι του θεματος?Φίλε μου ο τύπος έχει πάθει παλι υστερία οπότε άκου εδώ να σου λυθούν οι απορίες. Το άρθρο είναι παλιό, το έβγαλα και μάλιστα ρώτησα αν ισχύει. Δηλαδή δεν το έπαιξα πονηρός. Ήταν μια ερώτηση μαχαίρι. Πεταχτηκε ως συνήθως χωρίς ποτέ να έχει απαντήσει τίποτα συγκεκριμένο. Τώρα επειδή έχει γίνει ρόμπα όπως κάνει, σου είπε για την σκόνη με προφαση ότι όλα οκ αλλά η ουσία είναι ότι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό. Του το έχω ξαναπεί. Επίσης δεν απαντά όπως και κανείς για το συμπύκνωμα στα γιαούρτια διότι πάλι δεν θέλουν να μαθαίνεται αυτό κι είναι και αβαβά. Δεν το βλέπεις ότι ζοριζεται;
το διάβασες το άρθρο και έβγαλες συμπέρασμα. Δηλαδή εδώ δεν ψάχνουμε να βρούμε κατσαρίδες μέσα στο τυρί
ή στο γιαούρτι αλλά να παίρνουμε αποτέλεσμα χωρίς ωραιοποίηση. Αν είσαι φίλος του (απλό σενάριο) πρέπει να σου ανάψει λαμπαδα που τον ρώτησες γιατί θα τρελλαινοταν αν δεν απαντούσε. Ακολουθεί αλλο ποστ όπου θα σου γράψω κι άλλα να καταλάβεις.
Ντάιμα στο τετράγωνο ο τύπος.τυπε εχεις σκεφτει να κανεις και τακτικες εφοδους σε τυροκομεια για να καταπολεμησεις το προβλημα στη ριζα του?....και μια και σε βλεπω αετο δε σε γελανε τα λαμογια με τιποτα...πιστευεις οτι μπορει να μας κανουν τριπλα και αντι να βαλουν το τσιπακι στις νεες ταυτοτητες ,να το χωσουν τα λαμογια σε μπαστουνια τυριου και στα επιδορπια γιαουρτιου....εχεις αποψη επι του θεματος?
Για την ταμπακερα τιποτα?Μια χαρά τα πάμε εσύ πουλάς εφέ και θεωρία και τώρα το παίζεις και θυμα.Σου απάντησα αν άνοιγαν πολλά μαγαζιά πανελληνίως με άρθρο και εσύ μου απαντάς ότι είναι ακριβά τα ενοίκια (δεν έκατσες να διαβάσεις το άρθρο που μιλάει και για άλλα σημεία).και σου απάντησα ότι αποτελεί κόστος της επιχείρησης και μου λες αλλά ντι άλλον.Σου έχω ξαναπεί μην παίζεις με τα νούμερα αυτά είναι για τον απλό πολίτη και για τις αίθουσες δικαστηρίων που πάτε να πουλήσετε εντυπώσεις.Σε προηγούμενο ποστ ανέφερες πτώση ανεργίας από 20% σε 10 μέσα σε αυτούς να ξέρεις είναι και οι πάνω από 400.000 που έχουν φύγει από Ελλάδα και έχουν πάει εξωτερικό για δουλεια.Οποτε καταλαβαίνεις τα πάντα είναι σχετικά.Και δεν σου λέω τίποτα για ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ όλοι παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τους βολεύουν.Αλλα.εδω μέσα δεν είναι όλοι άσχετοι και αμόρφωτοι για να ρητορευεις απλά για να μας πείσεις φέρε τα στοιχεία να τα βάλουμε κάτω και να βγει το όρθο συμπέρασμα.Κατεθεσε τις προτάσεις σου να καταθέσω τις δικές μου με αποδείξεις και στοιχεία και να δούμε τι και ποιος έχει δίκιο.Και άσε τους δικαστικούς θεατρινισμούς.
Δικομανής τύπε?Όλη η ιστορία είναι να καταλάβετε ότι ο εταιρίες θέλουν να πασάρουν ωραιότητα στα προϊόντα τους. Δηλαδή είτε θα σας κρύβουν αλήθειες για μην χαλιεστε όπως ορο γαλακτος, σκόνες γάλακτος, συμπυκνώματα κτλ είτε θα βασίζονται στα αβαβά. Κι αυτό συμβαίνει σε όλη την γκάμα προϊόντων. Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει τι γίνεται με την αδιαφορια και την αισχροκέρδεια. Όσοι μπορούν να βρουν οκ προϊόντα κι όχι απομιμήσεις η δευτερατζες, έχει καλώς. Οι υπόλοιποι οφείλουν να απαιτούν τα πάντα οκ. Θα τους πάρουμε παραμαζωμα. Μάλλον δεν έχετε δει χοντρό τσακωμό πελάτη και διευθυντή σε σούπερ μάρκετ και το πώς θα κατεβάσει τ αυτιά του ο δεύτερος. Η δεν έχετε πέσει σε πελάτη που να μην έχει επιχειρήματα όπως εγώ αλλά να κάνει τον υπάλληλο σκουπίδι. Δεν θέλει κοπο αλλά τρόπο. Τώρα τι λέει ο ένας
κι ο άλλος...
πρεπει να ειναι το ιδιο αλανι με αυτο που του γαμησε το ταμτιριρι η 45ρα......εκατοτακατοΝτάιμα στο τετράγωνο ο τύπος.
Μα πως ρε φίλε αυτό σου λέω στο άρθρο λέει ότι αφήνει ο νόμος παραθυράκι να επιτρέπεται.Σε κάποιες διαδικασίες τυροκομησης και οξυγαλακτικης ζύμωσης και μονον αν το γάλα εχει μειωμένα κάποια συστατικά, που είναι απολύτως φυσιολογικό εποχικό φαινόμενο, με συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κυριως ορια χρήσης, οπως η κρέμα γάλακτος για τη ρύθμιση της λιποπεριεκτικοτητας και η προσθήκη πρωτεϊνών για τη ρύθμιση του στερεού υπολειμματος ανευ λιπους. Στο παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα επιτρέπεται μόνον η κρέμα γάλακτος για τη ρύθμιση των λιπαρών, γιατί αν δεν είναι στο σωστό επίπεδο δε γίνεται να παραχθεί. Που κι αυτή με την πρόοδο της τεχνολογίας στην παραγωγή, αν και όταν. Αφυδατωμένο γάλα ή ότι ανάλογο απαγορεύεται δια ροπάλου.