Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.468
Πόντοι
786
Ο ψυχακιας αρνειται να μειωσει τον φπα σε βασικα τροφιμα διαβιωσης

Αλλα μην ειστε αχαριστοι μειωσε τον φορο στα μερισματα απο 15% σε 5%

Οποτε αν εχετε μετοχες ομολογα κλπ ο κουλης ειναι μαζι σας
Αν ειστε τιποτα μεροκαματιαρηδες που τα βγαζεται δυσκολα να πατε να γαμηθειτε πλεμπες ο φορος μειωνεται μονο για οσους εχουν λεφτα
το ενδιάμεσο είναι πολύ
και πολλοί νομίζουν ότι εκεί ανήκουν ή εκεί προσδοκούν να φτάσουν

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.983
Πόντοι
6.056
Ε τι θελεις, να κυκλοφορουν με σαξο?
Με τιποτα δεν εισαι ευχαριστημενος
Το μόνο που με χαλάει , είναι ότι αυτοί με τα σαξό , στηρίζουν τους ίδιους με τους ολιγάρχες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μπορω να φανταστω τους υπαλληλους του σουπερ μαρκετ που πηγαινει ο τυπος Ντοναλντ

Οταν σκαει μυτη, ολοι οι υπαλληλοι ζητανε διαλειμμα απο τον προισταμενο για τουαλετα και κοιτανε πισω απο την πορτα πότε θα φυγει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
εβαιως τύπε, να θεσμοθετηθει οτι οταν φτανει το προιον στο 10% και μενει μονο η γωνια, να πεταγεται.
Ασφαλως δεν θα σε πειραξει που αμεσως η απωλεια θα μετακυλισθεί στους καταναλωτες με αυξηση 10%
Άχρηστο επιχείρημα. Είμαι γνώστης στα τρόφιμα και πάντα έχω λύση.
Υπάρχει κωδικός αλλαντικων η τυριών, αντίστοιχα ολόκληρων ή τριμμενων για πίτσα. Κόβεις τα μπουρδέλα σου και τα περνάς εκεί. Αν τώρα το σούπερ είναι λιγδας και θέλει να κόψει το τελευταίο κομματακι αφού γίνει ασβεστόλιθος :2funny:δεν φταίω εγώ. Ας είχε καλές τιμές να κυλούσαν όλα ομαλά. Άπαξ κι ανοίξει κάτι, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Μετά το μέσο της συσκευασίας έχει χαθεί εντελώς η εμπιστοσύνη. Άσε που δεν ξέρουμε από ποτέ το έχει. Η ημερομηνία δεν είναι απόλυτη. Η εμφάνιση κι η γεύση είναι :rockon: Τα λέμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Το μόνο που με χαλάει , είναι ότι αυτοί με τα σαξό , στηρίζουν τους ίδιους με τους ολιγάρχες.
Να παμε στη βορεια κορεα τύπε, εκει δεν υπαρχουν ολιγαρχες

Μπορουμε επισης να γινουμε ολοι ΚΚΕ, να παραμυθιαζουμε τον εαυτο μας οτι στηριζουμε την εργατικη ταξη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Υπάρχει κωδικός αλλαντικων η τυριών, αντίστοιχα ολόκληρων ή τριμμενων για πίτσα. Κόβεις τα μπουρδέλα σου και τα περνάς εκεί. Αν τώρα το σούπερ είναι λιγδας και θέλει να κόψει το τελευταίο κομματακι αφού γίνει ασβεστόλιθος :2funny:δεν φταίω εγώ. Ας είχε καλές τιμές να κυλούσαν όλα ομαλά. Άπαξ κι ανοίξει κάτι, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Μετά το μέσο της συσκευασίας έχει χαθεί εντελώς η εμπιστοσύνη. :rockon: Τα λέμε.
Μια απορια εχω ρε τύπε
Αφου το μπαστουνι ή το κομματι έχει την συσκευασια γυρω γυρω και δεν παιρνει αερα, γιατι να γινει ασβεστολιθος το τελευταιο τμημα? Επιπλεον η ακρη καλυπτεται με σελοφαν. Πώς δηλαδη επηρεαζεται?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.983
Πόντοι
6.056
Να παμε στη βορεια κορεα τύπε, εκει δεν υπαρχουν ολιγαρχες
Πλην των ακραίων χωρών Β.ΚΟΡΕΑ, ΚΟΥΒΑ, ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ , ΙΡΑΝ

σε όλες τις άλλες τύπε
ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ
οι δικηγόροι και λοιποί επιστήμονες είναι 100 φορές πιο εύποροι από σένα.

ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ.

Παντού.

Με τεράστια διαφορά.
Στην Ασία πχ , έχουν εσωτερικές υπηρέτριες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πλην των ακραίων χωρών Β.ΚΟΡΕΑ, ΚΟΥΒΑ, ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ , ΙΡΑΝ

σε όλες τις άλλες τύπε
ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ
οι δικηγόροι και λοιποί επιστήμονες είναι 100 φορές πιο εύποροι από σένα.

ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ.

Παντού.

Με τεράστια διαφορά.
Στην Ασία πχ , έχουν εσωτερικές υπηρέτριες.
Για ολιγαρχες δεν μιλουσαμε?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.029
Πόντοι
2.356
Γιαυτό τυπε τρώμε σουσι μόνο
Σούσι; :embarrased:
Είσαι σοβαρός; Το σούσι είναι γεμάτο υδράργυρο. Μην ακούς τι λένε οι πονηροί των εταιρειών. Κίνδυνος-θανατος είναι το σούσι.
Ξύπνααααα!!!!!!
Αν συνεχίσεις να το τρως θερμόμετρο θα καταντήσεις. :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
Σούσι; :embarrased:
Είσαι σοβαρός; Το σούσι είναι γεμάτο υδράργυρο. Μην ακούς τι λένε οι πονηροί των εταιρειών. Κίνδυνος-θανατος είναι το σούσι.
Ξύπνααααα!!!!!!
Αν συνεχίσεις να το τρως θερμόμετρο θα καταντήσεις. :confused:
τυπε κανω αρση βαρων σηκωνω βαρεα μεταλλα:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
Υπάρχει κωδικός αλλαντικων η τυριών, αντίστοιχα ολόκληρων ή τριμμενων για πίτσα. Κόβεις τα μπουρδέλα σου και τα περνάς εκεί. Αν τώρα το σούπερ είναι λιγδας και θέλει να κόψει το τελευταίο κομματακι αφού γίνει ασβεστόλιθος :2funny:δεν φταίω εγώ. Ας είχε καλές τιμές να κυλούσαν όλα ομαλά. Άπαξ κι ανοίξει κάτι, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Μετά το μέσο της συσκευασίας έχει χαθεί εντελώς η εμπιστοσύνη. Άσε που δεν ξέρουμε από ποτέ το έχει. Η ημερομηνία δεν είναι απόλυτη. Η εμφάνιση κι η γεύση είναι :rockon: Τα λέμε.
τύπε ποια πάριζα του μασούτη ή του lidl προτείνεις για μέγιστη ποιότητα και θρεπτική αξία? :confused::confused::confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μια απορια εχω ρε τύπε
Αφου το μπαστουνι ή το κομματι έχει την συσκευασια γυρω γυρω και δεν παιρνει αερα, γιατι να γινει ασβεστολιθος το τελευταιο τμημα? Επιπλεον η ακρη καλυπτεται με σελοφαν. Πώς δηλαδη επηρεαζεται?
Προσποιείσαι ότι έχεις απορία. Απλά δεν το δέχεσαι ότι συμβαίνει από πολλούς ανθρώπους. Που να δεις άλλοι τι απαιτήσεις έχουν. :2funny:Βλέπω ότι έκανες γάργαρα το ότι υπάρχει κωδικός για υπολείμματα τυριων και αλλαντικων πίτσας. Αλλά θα σου απαντήσω και σε αυτό. Οτιδήποτε ανοίξει η συσκευασία του, ξεκινάει διαδικασία φθοράς ότι και να κάνεις. Αν είναι όπως τα λες γιατί τα τυριά "πιάνουν" και τα ξύνουν αφού τα τυλίγουν; :2funny: μπορώ να σου απαριθμήσω πολλα τυριά που μόλις φύγει
η προσφορά από πάνω τους τελείωσε κι η τύχη τους.
Θα πεθάνουν στην βιτρίνα
ή θα φύγουν σε κάνα εξάμηνο με διάφορους τρόπους.
Ο κόσμος δεν τρωει μόνο γκούντα με 6 κι 7 ευρω που κυλάει ως κοπή. Σιγά το τυρί κιόλας. Θέλει και τρώει διάφορα Δεν φταιει ο κόσμος αν έχουν πιάσει τιμη ουρανο και δεν φεύγουν. Συνεπώς ποιος θα πάρει αρσενικο Νάξου για παράδειγμα όταν έχει 30 ευρώ το κιλό και δει ένα κομμάτι τυλιγμένο σαν μουμια; θα σου πει φέρε το καινούργιο. Πολλοί άνθρωποι οταν βλέπουν κάτι στο τελείωμα ΔΕΝ το παίρνουν ότι κι αν τους πεις και όλοι το ξέρουμε αυτό.
Και για να το εμπεδωσεις καλύτερα, η μόνη λύση είναι να φτιάξουν έναν νόμο να μας πωλούν ότι θέλουν η τους περισσεύει η ότι τους βολεύει. Πεις το παρόν ισχύει ότι θα παίρνουμε ότι θέλουμε. Πληρώνουμε. Ας ρίξουν τις τιμές να φεύγουν τα μπουρδέλα τους αντί να τα έχουν ως ντεκόρ.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
τύπε ποια πάριζα του μασούτη ή του lidl προτείνεις για μέγιστη ποιότητα και θρεπτική αξία? :confused::confused::confused:
Ειδικά η παριζα και το σαλαμι αέρος τύπε μου από όπου και να τα πάρεις είναι επένδυση ζωής. :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
Ειδικά η παριζα και το σαλαμι αέρος τύπε μου από όπου και να τα πάρεις είναι επένδυση ζωής. :2funny:
Δε σε καταλαβαίνω εγώ παίρνω την πάριζα προσφοράς και μια χαρά είναι

οι ακρίδες που πολτοποίησαν ήταν μεγαλωμένες σε λιβάδι στην Ιαπωνία

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το ίδιο συμβαίνει και με τα κρέατα. Ότι ανοίξει και βγει από βάκουμ καλα σφραγισμένο (διότι αν έχει αέρα καληνυχτα) θα αντέξει το πολύ 3 μέρες με καθημερινή περιποίηση (ξύσιμο όπου μαυρίζει). Οι ίδιοι οι κρεοπώλες τα λένε αν τους γνωρίζετε καλά.
Ήδη την τρίτη μέρα έχει τελειώσει η ιστορία. Πρέπει να γίνει κιμάς γιατί αρχίζει και μυρίζει. Είναι συνήθως δεύτερης επιλογής αυτά τα κρέατα. Μην ανησυχείτε. Δεν πεθαίνετε από ότι αγοράζετε. Απλά δεν αγοράζεται λόγω εμφάνισης. Η γεύση έτσι κι αλλιώς είναι μετριοτατη. Ειδικά στα κρέατα ισχύει κάργα αυτο. Δεν δικαιολογούνται οι τιμές. :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.873
Πόντοι
5.006
το καλυτερο ειναι αυτο που εκανε ο ζουγανελης...δοκιμαζε απο το ενα, δοκιμαζε απο το αλλο, εκοβε την πεινα του και εφευγε κυριος και κυριως στο τζάμπα....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
το καλυτερο ειναι αυτο που εκανε ο ζουγανελης...δοκιμαζε απο το ενα, δοκιμαζε απο το αλλο, εκοβε την πεινα του και εφευγε κυριος και κυριως στο τζάμπα....
εγώ αυτο το κάνω με συγκεκριμένη αλυσίδα καφεδομηχανών τυπε

πάω για καινούριες κάψουλες με κερνάνε καφέ και λέω τελικά δε θέλω θα ξανάρθω :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom