Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Προσποιείσαι ότι έχεις απορία. Απλά δεν το δέχεσαι ότι συμβαίνει από πολλούς ανθρώπους. Που να δεις άλλοι τι απαιτήσεις έχουν. :2funny:Βλέπω ότι έκανες γάργαρα το ότι υπάρχει κωδικός για υπολείμματα τυριων και αλλαντικων πίτσας. Αλλά θα σου απαντήσω και σε αυτό. Οτιδήποτε ανοίξει η συσκευασία του, ξεκινάει διαδικασία φθοράς ότι και να κάνεις. Αν είναι όπως τα λες γιατί τα τυριά "πιάνουν" και τα ξύνουν αφού τα τυλίγουν; :2funny: μπορώ να σου απαριθμήσω πολλα τυριά που μόλις φύγει
η προσφορά από πάνω τους τελείωσε κι η τύχη τους.
Θα πεθάνουν στην βιτρίνα
ή θα φύγουν σε κάνα εξάμηνο με διάφορους τρόπους.
Ο κόσμος δεν τρωει μόνο γκούντα με 6 κι 7 ευρω που κυλάει ως κοπή. Σιγά το τυρί κιόλας. Θέλει και τρώει διάφορα Δεν φταιει ο κόσμος αν έχουν πιάσει τιμη ουρανο και δεν φεύγουν. Συνεπώς ποιος θα πάρει αρσενικο Νάξου για παράδειγμα όταν έχει 30 ευρώ το κιλό και δει ένα κομμάτι τυλιγμένο σαν μουμια; θα σου πει φέρε το καινούργιο. Πολλοί άνθρωποι οταν βλέπουν κάτι στο τελείωμα ΔΕΝ το παίρνουν ότι κι αν τους πεις και όλοι το ξέρουμε αυτό.
Και για να το εμπεδωσεις καλύτερα, η μόνη λύση είναι να φτιάξουν έναν νόμο να μας πωλούν ότι θέλουν η τους περισσεύει η ότι τους βολεύει. Πεις το παρόν ισχύει ότι θα παίρνουμε ότι θέλουμε. Πληρώνουμε. Ας ρίξουν τις τιμές να φεύγουν τα μπουρδέλα τους αντί να τα έχουν ως ντεκόρ.

:rockon:
Απαντηση δεν μου εδωσες ομως. Πώς να το εκλαβω αυτο? Ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο. Να μου εξηγησεις πώς ενα τυρι σε μπαστουνι ή ενα αλλαντικο, μπορει να χαλασει, αφου εξακολουθει να εχει την συσκευασια γυρω του και ειναι κομμενη μονο η άκρη, η οποια μαλιστα τυλιγεται και με σελοφαν. Ζηταω πολλα? Το να λες αξιωματικα "απαξ και ανοιξει, χαλαει" δεν με καλυπτει.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εμένα ας πούμε μου αρέσει πολυ το πρόβειο γιαούρτι. Έχω φάει πολλά από παντού. Θέλω να είναι βαρύ παχύ γιαούρτι με ωραία λιπαρή πέτσα και έντονη γεύση. Δύσκολο. Παλιά υπήρχε τέτοιο γιαούρτι.
Στα σούπερ μάρκετ τα πρόβεια είναι το πολύ μέτρια σε ποιότητα κι ανάλαφρα σε γεύση. Δηλαδή της σειράς. :2funny:
Οι εταιρειες έχουν ωραίες διαφημίσεις, ωραίες υποδομές και ωραία τεχνολογία. Το μυαλό τους συγχρονίζεται μόνο στο είναι ότι είμαστε οι καλύτεροι κι έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε σοβαρό γιαούρτι διότι θέλουμε να φτιάχνουμε 1000 τόνους που θα το πουλάμε τόσα λεφτά. Δεν μας συμφέρει να φτιάξουμε 1 τόνο που να γαμάει. Θέλουμε να πάρετε αυτό που φτιάχνουμε.
Έτσι σκέφτονται.
Αρκετός κόσμος δεν γουστάρει έτσι. Έχουμε λοιπόν αντικρουόμενα συμφέροντα εταιρείες και καταναλωτές.
Το ίδιο συμβαίνει με πολλά προϊόντα. Τα φτιάχνουν όπως θέλουν αλλά αυτό δεν φτάνει. Μοιάζουν όλα με αυτό που πρέπει αλλά δεν είναι αυτό που πρέπει. Και βέβαια δεν θέλουν ποτέ να ακούγονται λέξεις των συστατικών που μοιάζουν αρνητικές στον καταναλωτή. Σου λένε μόνο ότι έχουμε βάλει τα καλύτερα υλικά, αγάπη και μεράκι με την συνταγή της γιαγιάς και του παππού.

:2funny:
 

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
17.127
Like
16.327
Πόντοι
3.656
Εμένα ας πούμε μου αρέσει πολυ το πρόβειο γιαούρτι. Έχω φάει πολλά από παντού. Θέλω να είναι βαρύ παχύ γιαούρτι με ωραία λιπαρή πέτσα και έντονη γεύση. Δύσκολο. Παλιά υπήρχε τέτοιο γιαούρτι.
Στα σούπερ μάρκετ τα πρόβεια είναι το πολύ μέτρια σε ποιότητα κι ανάλαφρα σε γεύση. Δηλαδή της σειράς. :2funny:
Οι εταιρειες έχουν ωραίες διαφημίσεις, ωραίες υποδομές και ωραία τεχνολογία. Το μυαλό τους συγχρονίζεται μόνο στο είναι ότι είμαστε οι καλύτεροι κι έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε σοβαρό γιαούρτι διότι θέλουμε να φτιάχνουμε 1000 τόνους που θα το πουλάμε τόσα λεφτά. Δεν μας συμφέρει να φτιάξουμε 1 τόνο που να γαμάει. Θέλουμε να πάρετε αυτό που φτιάχνουμε.
Έτσι σκέφτονται.
Αρκετός κόσμος δεν γουστάρει έτσι. Έχουμε λοιπόν αντικρουόμενα συμφέροντα εταιρείες και καταναλωτές.
Το ίδιο συμβαίνει με πολλά προϊόντα. Τα φτιάχνουν όπως θέλουν αλλά αυτό δεν φτάνει. Μοιάζουν όλα με αυτό που πρέπει αλλά δεν είναι αυτό που πρέπει. Και βέβαια δεν θέλουν ποτέ να ακούγονται λέξεις των συστατικών που μοιάζουν αρνητικές στον καταναλωτή. Σου λένε μόνο ότι έχουμε βάλει τα καλύτερα υλικά, αγάπη και μεράκι με την συνταγή της γιαγιάς και του παππού.

:2funny:
Κάπως έτσι λειτουργούν και οι εκλογές τύπε


ψηφίζεις γιαούρτι και σου βγαίνει ξυνόγαλο :confused:
 

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.911
Κριτικές
2
Like
4.590
Πόντοι
456
Απαντηση δεν μου εδωσες ομως. Πώς να το εκλαβω αυτο? Ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο. Να μου εξηγησεις πώς ενα τυρι σε μπαστουνι ή ενα αλλαντικο, μπορει να χαλασει, αφου εξακολουθει να εχει την συσκευασια γυρω του και ειναι κομμενη μονο η άκρη, η οποια μαλιστα τυλιγεται και με σελοφαν. Ζηταω πολλα? Το να λες αξιωματικα "απαξ και ανοιξει, χαλαει" δεν με καλυπτει.
Σε καλύπτει άπαξ και ανοίξει η συσκευασία από τη στιγμή που δεν κλείνεται αεροστεγώς ότι και να κάνεις όσο και ελάχιστα εκτίθεται στον αέρα άρα αρχίζει και ωριμάζει ότι και να κάνεις.γιατί το σελοφάν θες να μας πεις ότι τι πως το βάζουν στο μπαστόυνι αεροστεγώς;
 

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.911
Κριτικές
2
Like
4.590
Πόντοι
456
Προσποιείσαι ότι έχεις απορία. Απλά δεν το δέχεσαι ότι συμβαίνει από πολλούς ανθρώπους. Που να δεις άλλοι τι απαιτήσεις έχουν. :2funny:Βλέπω ότι έκανες γάργαρα το ότι υπάρχει κωδικός για υπολείμματα τυριων και αλλαντικων πίτσας. Αλλά θα σου απαντήσω και σε αυτό. Οτιδήποτε ανοίξει η συσκευασία του, ξεκινάει διαδικασία φθοράς ότι και να κάνεις. Αν είναι όπως τα λες γιατί τα τυριά "πιάνουν" και τα ξύνουν αφού τα τυλίγουν; :2funny: μπορώ να σου απαριθμήσω πολλα τυριά που μόλις φύγει
η προσφορά από πάνω τους τελείωσε κι η τύχη τους.
Θα πεθάνουν στην βιτρίνα
ή θα φύγουν σε κάνα εξάμηνο με διάφορους τρόπους.
Ο κόσμος δεν τρωει μόνο γκούντα με 6 κι 7 ευρω που κυλάει ως κοπή. Σιγά το τυρί κιόλας. Θέλει και τρώει διάφορα Δεν φταιει ο κόσμος αν έχουν πιάσει τιμη ουρανο και δεν φεύγουν. Συνεπώς ποιος θα πάρει αρσενικο Νάξου για παράδειγμα όταν έχει 30 ευρώ το κιλό και δει ένα κομμάτι τυλιγμένο σαν μουμια; θα σου πει φέρε το καινούργιο. Πολλοί άνθρωποι οταν βλέπουν κάτι στο τελείωμα ΔΕΝ το παίρνουν ότι κι αν τους πεις και όλοι το ξέρουμε αυτό.
Και για να το εμπεδωσεις καλύτερα, η μόνη λύση είναι να φτιάξουν έναν νόμο να μας πωλούν ότι θέλουν η τους περισσεύει η ότι τους βολεύει. Πεις το παρόν ισχύει ότι θα παίρνουμε ότι θέλουμε. Πληρώνουμε. Ας ρίξουν τις τιμές να φεύγουν τα μπουρδέλα τους αντί να τα έχουν ως ντεκόρ.

:rockon:
Σήμερα που πήγα Σκλαβενίτη πάνως και μία κυρία μπροστά μου ρώτησε για τυριά μιξ για πίτσα της είπε ότι τα καταργήσανε και τώρα πια θα έχουν έτοιμα τριμένα το κάθε τυρί ξεχωριστά με τον κωδικό του.Στην αρχή ο αφελής είπα α το κάνανε γιατί θα τους κράξανε που θα βάζουν ότι τους μένει και θα τα ανακατώνουν αλλά μετά σκέφτηκα μπααα απλά επειδή πια οι τιμές σε κάθε τύπου τυριού εχουν διαφοριά θα έπαιξε χοντρό κράξιμο στην χρέωση.Απότε είπαν να το έχουν ξεχωριστά.Πιο εύκολα θα φάνε κανένα πρόστιμο για αισχροκέρδια πάρα για χάλια ποιότητα.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Απαντηση δεν μου εδωσες ομως. Πώς να το εκλαβω αυτο? Ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο. Να μου εξηγησεις πώς ενα τυρι σε μπαστουνι ή ενα αλλαντικο, μπορει να χαλασει, αφου εξακολουθει να εχει την συσκευασια γυρω του και ειναι κομμενη μονο η άκρη, η οποια μαλιστα τυλιγεται και με σελοφαν. Ζηταω πολλα? Το να λες αξιωματικα "απαξ και ανοιξει, χαλαει" δεν με καλυπτει.
Σου απάντησα μια χαρά. Ότι ανοίξει, χαλάει. Αν μπορούσαν να το προστατεψουν για ποιον λόγο "πιάνει"και το ξύνουν ενώ σφραγισμένο αργεί πολύ; μάλιστα όσο πιο πολυ "πιάνει" τοσο καλύτερο είναι. Αλλά "πιάνει" ομως. Έτσι λενε οι ίδιοι. Άρα προχωράει το προβλημα. Και βέβαια κανείς δεν παίρνει κάτι που είναι απομειναρι. Όντως λοιπόν σου απάντησα συν τα υπόλοιπα. Αν θες την χημική διεργασία βήμα βήμα δεν την ξέρω αλλά κάπου θα την βρεις. Εγώ ανήκω σε αυτούς που όταν ψωνίζουν κάτι κοιτούν το συμφέρον τους. Δηλαδή ότι κάνει και το σούπερ μάρκετ. Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για αυτό. Κρίνουμε από εμφάνιση και γεύση. Την ημερομηνία την κοιτάμε εθιμοτυπικά. Δεν μας πείθει. Αν δηλαδή την έχουν πάνω γιατί κάποιες φορές δεν έχουν ούτε ημερομηνία. :2funny:
 

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Μηνύματα
2.294
Κριτικές
1
Like
3.462
Πόντοι
456
Απαντηση δεν μου εδωσες ομως. Πώς να το εκλαβω αυτο? Ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο. Να μου εξηγησεις πώς ενα τυρι σε μπαστουνι ή ενα αλλαντικο, μπορει να χαλασει, αφου εξακολουθει να εχει την συσκευασια γυρω του και ειναι κομμενη μονο η άκρη, η οποια μαλιστα τυλιγεται και με σελοφαν. Ζηταω πολλα? Το να λες αξιωματικα "απαξ και ανοιξει, χαλαει" δεν με καλυπτει.

@Donald-Duck μην τον απαντας τιποτα αστον να μεινει με την απορια να αναρωτιεται :badair::rockon:

εμεις ειμαστε ολοι οπαδοι σου σε στηριζουμε τυφλα κι ιδεοληπτικα γιατι μας χαριζεις απλοχερα χαρα και γνωση :smiling-face-with-heart-eyes:

συνεχισε να μας διαφωτιζεις δασκαλε μας ! :headbaning1:
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σε καλύπτει άπαξ και ανοίξει η συσκευασία από τη στιγμή που δεν κλείνεται αεροστεγώς ότι και να κάνεις όσο και ελάχιστα εκτίθεται στον αέρα άρα αρχίζει και ωριμάζει ότι και να κάνεις.γιατί το σελοφάν θες να μας πεις ότι τι πως το βάζουν στο μπαστόυνι αεροστεγώς;
Αυτά τα έχουμε πει. Είναι γνωστά. Τα ξέρουν όλοι. Προφανώς θέλει την ακριβεστατη χημική διεργασία. Τελικά αυτοί οι δικηγόροι θέλουν να πείθουν αλλά να μην πείθονται. Τέλοσπάντων σε φόρουμ είμαστε οπότε οκ. :2funny:
 

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Μηνύματα
22.079
Κριτικές
7
Like
40.372
Πόντοι
10.411
Το κέφιρ γαμαει είναι σαν να πίνεις πρωτεΐνη..το πίνουν πολύ στα Βαλκάνια αλλά όχι εδώ. Ειδικά για προπόνηση ότι πρέπει.
Πολλά προβιοτικά,περισσότερα από το γιαούρτι
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επίσης στα μπαστούνια το προβλημα δεν είναι το ίδιο.
Η πρώτη φέτα κανονικά πρέπει να πάρει δρόμο αν περάσει π.χ μια μέρα και μετά ακολουθεί η κοπή. Τα μπαστούνια αλλαντικών π.χ είναι τίγκα στα χημικά. Εγώ δεν μίλησα για μπαστούνια. Αυτά φεύγουν. Είναι φθηνά κι εχουν ροή. Για μένα είναι απλές αχρηστες θερμίδες. Το προβλημα είναι στα κεφάλια σοβαρών τυριών. Εκεί είναι οι μεγάλες τιμές και τα μεγάλα προβλήματα. Εκεί που μενουν απουλητα μόλις σταματήσει η τυχόν προσφορά στην τιμή. Εκεί που τα συστατικά είναι πολύ πιο ευπαθή. Εκείνα όμως είναι τα καλά τυριά. Έστω μαζικής παραγωγής οπότε υποδεέστερα του χωριού η του μικρού παραγωγού αλλά σίγουρα καλύτερα από το γκουντα κτλ.

:rockon:
 

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Μηνύματα
480
Like
1.036
Πόντοι
201
Αυτά τα έχουμε πει. Είναι γνωστά. Τα ξέρουν όλοι. Προφανώς θέλει την ακριβεστατη χημική διεργασία. Τελικά αυτοί οι δικηγόροι θέλουν να πείθουν αλλά να μην πείθονται. Τέλοσπάντων σε φόρουμ είμαστε οπότε οκ. :2funny:
Τυπε τι γνωμη εχεις για αυτα τα φτηνιαρικα, δεν θυμαμαι πως τα λενε, νομιζω ετικετας ή κατι τετοιο. Στη Γερμανια ολα τα SM εχουν μια - δυο φτηνες μαρκες με διαφορα προιοντα. Απο φαγωσιμα ως ξυραφακια, ή λαδια κτλ. Αξιζουν ή σε στελνουν μερικα χρονια νωριτερα ?
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σήμερα που πήγα Σκλαβενίτη πάνως και μία κυρία μπροστά μου ρώτησε για τυριά μιξ για πίτσα της είπε ότι τα καταργήσανε και τώρα πια θα έχουν έτοιμα τριμένα το κάθε τυρί ξεχωριστά με τον κωδικό του.Στην αρχή ο αφελής είπα α το κάνανε γιατί θα τους κράξανε που θα βάζουν ότι τους μένει και θα τα ανακατώνουν αλλά μετά σκέφτηκα μπααα απλά επειδή πια οι τιμές σε κάθε τύπου τυριού εχουν διαφοριά θα έπαιξε χοντρό κράξιμο στην χρέωση.Απότε είπαν να το έχουν ξεχωριστά.Πιο εύκολα θα φάνε κανένα πρόστιμο για αισχροκέρδια πάρα για χάλια ποιότητα.
Έτυχε. Στα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ κανονικά υπάρχει τριμμενο χύμα έτοιμο σε σακουλάκια. Αυτό όμως
ποτέ δεν το προτιμούσε ο κόσμος. Πάντα το έβλεπε ως απομεινάρι η καβατζα για να μην τρίψουν στην μηχανή όταν πάει 9 παρά πέντε η διώξιμο όσων δεν πωλούνται. Μπορεί να είναι διαφοροι λόγοι όπως αυτους που ανέφερες. :rockon:
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τυπε τι γνωμη εχεις για αυτα τα φτηνιαρικα, δεν θυμαμαι πως τα λενε, νομιζω ετικετας ή κατι τετοιο. Στη Γερμανια ολα τα SM εχουν μια - δυο φτηνες μαρκες με διαφορα προιοντα. Απο φαγωσιμα ως ξυραφακια, ή λαδια κτλ. Αξιζουν ή σε στελνουν μερικα χρονια νωριτερα ?
Για μένα σχεδόν ποτέ δεν κινδυνεύεις. Απλά η ποιότητα είναι μέτρια η μπουρδέλο. Εγώ με κάτι τέτοια
φορτώνω κρανίο. Με την χαμηλή ποιότητα πολλών προϊόντων σε ακριβή τιμή που όλο και καλπαζει. Όσον αφορά αυτό που λες
για να μάθεις αν κινδυνευεις
είτε θα την πατήσεις πρώτος :2funny:
είτε θα το μάθεις από τους ελέγχους που κάνουν οι αρμόδιοι και βγάζουν σε ανακοινώσεις προϊόντα ως επικίνδυνα. Κάποιες φορές μπορεί να πέσεις σε αποψυγμενο πρώην κατεψυγμένο και μάλιστα επώνυμο που έχει υποστεί αλλοίωση η ληγμενο που έχει χαλάσει αλλά αυτό δεν είναι συχνό φαινόμενο.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επίσης πολύ σημαντικό είναι τα ψυγεία στα σουπερ μάρκετ. Μπορεί να περνάει στο ντουκου στον απλό πολίτη που δεν ξέρει τις σωστές θερμοκρασίες αλλά αν κουβαληθει κλιμάκιο και διαπιστώσει πρόβλημα θα τους γρασαρει τον πάτο. Γι αυτό πολλές φορές υπάρχει αναστάτωση στα σούπερ μάρκετ να φτιάξουν το πρόβλημα η να βάλουν φρέον η γενικώς να προλάβουν το κακό. Γενικώς υπάρχει μια τεράστια σειρά εργασιών που αν πέσουν σε αδιάφθορο κλιμάκιο δεν την γλυτώνουν με τίποτα και μετά φιλούν κατουρημενες ποδιές για να βγει η ρετσινιά. :rockon:

Συμπέρασμα: δικό μας είναι το μαγαζί; στα αρχίδια μας. Δώστε μας καλά προϊόντα αφού τα πληρώνουμε όσο τα έχετε τιμολογήσει και κάντε μόκο κύριοι των σούπερ μάρκετ η σφαχτείτε με τα κλιμακια . :rockon:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Επίσης πολύ σημαντικό είναι τα ψυγεία στα σουπερ μάρκετ. Μπορεί να περνάει στο ντουκου στον απλό πολίτη που δεν ξέρει τις σωστές θερμοκρασίες αλλά αν κουβαληθει κλιμάκιο και διαπιστώσει πρόβλημα θα τους γρασαρει τον πάτο.
Πηγαινεις και τσεκαρεις και την θερμοκρασια στα ψυγεια τύπε?
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η σωστή συστημική δράση των σούπερ μάρκετ είναι ευγένεια και τακτική υποχώρηση στον πελάτη σε λογικές ή δύσκολες απαιτήσεις μετά χαμόγελου και εξυπηρέτησης. Οτιδήποτε άλλο αποτυγχάνει οικτρά. Φυσικά αρκετοί υπάλληλοι δεν έχουν τέτοιο επίπεδο εκπαίδευσης και επικρατεί μπαχαλο. Γενικώς δεν θέλουν να κσκοχαρσκτηριστουν τα s/m. Τα στελέχη τρεμουν κυριολεκτικά την κεντρική διοίκηση και τους περιφερειακούς διευθυντές οι οποίοι αν τους κάνουν αρνητική αξιολόγηση είναι σαν να τους ξυλωσαν την κωλοτρυπίδα. Και πιστέψτε αυτό. Όλοι περιμένουν ευκαιρία να κατασπαράξουν
ο ένας τον άλλον. :2funny:
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πηγαινεις και τσεκαρεις και την θερμοκρασια στα ψυγεια τύπε?
Όχι ρε μαν. :2funny:Αυτά τα κάνουν οι γέροι κι οι γριές. Μου έχει τύχει να το δω και λύθηκα. Εγώ θέλω απλά να εξυπηρετηθω κι επιμενω. Πιστευω είμαι σε κλίμακα αυστηρότητας 7 στα 10. Υπάρχουν άλλοι πολύ πιο επώδυνοι. Απλώς εγώ ξέρω τι να πω και πως θα το πω.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η πιο αστεία κατηγορία πελατών είναι οι φουριοζοι. Αυτοί είναι οι πιο μαλάκες όλων αλλά ακίνδυνοι διότι ελέγχονται άμεσα. Με το που σκάνε σουπερ θέλουν επιτόπου εξυπηρέτηση ότι κι αν ζητήσουν. Αν τους αγνοήσεις σε γαμήσαν. Αν όμως τους δώσεις σκατά χαίρονται αρκεί να τους τα δώσεις γρηγορα μην περιμένουν ούτε δευτερόλεπτο. :2funny:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τύπε αν υπηρχε βραβειο "μελος του μήνα" θα το ειχες παρει ασυζητητι
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom