troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Μηνύματα
- 68.195
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
φορτηγο?Διακοπές μουνόπανο.
Και δεν είμαι πωλητής...
φορτηγο?Διακοπές μουνόπανο.
Και δεν είμαι πωλητής...
λαστιχα πηγαινει στην επαρχία , βουλκανιζατεραδες κανονιζειφορτηγο?
ακου επαρχια....και μονο που ακουω την λεξη αναγουλιαζωλαστιχα πηγαινει στην επαρχία , βουλκανιζατεραδες κανονιζει
Το προβλημα ειναι οτι πληρωνουμε κατι που δεν υπαρχει και ναι σωστα μαντεψες αυτο που δεν υπαρχει ειναι το κρατος αρα γιατι να το πληρωσω . Οτι μαυρο βγαλω θα το φαω με τα κοριτσια ολα τα παντα δραχμη τσακιστη πουθενα επενδυση στην μουνα πανκφτώχεια, φτώχεια αλλά αν μπει η Εφορία εδώ μέσα και δει νήματα για ρολόγια, από που παίρνουμε το καλο το κρέας, και πόσα σκάτε για γαμήσια και χάπια θα σας πάρει μέχρι και τα σφραγίσματα από τα δόντια.
Με 3,5-4 κιλά γάλα για ένα κιλό φέτα και 1,60-1,80 τιμή κιλού, πόσο να πουληθεί η φέτα;Η φέτα έχει ξεπεράσει ακόμα και το μοσχάρι σε τιμή. Έχει βασική τιμή 12-14 ευρώ. Δεν υπάρχει φέτα της προκοπής κάτω από αυτά τα λεφτά. Όσες μπαίνουν προσφορά είναι σαν ασβέστης. Έχει δει ποτέ κανείς φέτα Καλαβρύτων ή Δωδώνη κτλ σε προσφορά; το μοσχάρι έχει φοβερά έξοδα και θέλει πολύ χρόνο για να μεγαλώσει οπότε έχει έστω μια κάποια δικαιολογία. Τραβηγμενη από τα μαλλιά αλλά έχει. Η φέτα τι δικαιολογία έχει; ότι ακρίβυνε η σκόνη γάλακτος; δεν είναι θέμα του καθυστερημένου Κούλη. Κι ο Αλεξέεφ Τεμπέλοφ να κυβερνούσε, τα ίδια θα γίνονταν.
Να καταργηθούν οι μεσάζοντες. Τόμπολα. Κάνουν μόνο ζημιά.Με 3,5-4 κιλά γάλα για ένα κιλό φέτα και 1,60-1,80 τιμή κιλού, πόσο να πουληθεί η φέτα;
Εγώ σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απαντάς κάτι άσχετο.Να καταργηθούν οι μεσάζοντες. Τόμπολα. Κάνουν μόνο ζημιά.
Σου απάντησα πολύ σωστά. Δεν μπορώ εγώ να ορίσω τιμές διότι ότι κι αν σου πω θα απαντήσεις κάτι άλλο και πάει λέγοντας. Την κολοκύθια θα παίξουμε; Είναι πολύ ακριβά τα πράγματα. Συνεπώς το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κατάργηση μεσαζόντων η έστω μείωση κερδών στον συντελεστή τους.Εγώ σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απαντάς κάτι άσχετο.
Να το ξαναγράψω.
Με 3,5-4 κιλά γάλα για ένα κιλό φέτα και 1,60-1,80 τιμή κιλού, πόσο να πουληθεί η φέτα;
Σου απάντησα πολύ σωστά. Δεν μπορώ εγώ να ορίσω τιμές διότι ότι κι αν σου πω θα απαντήσεις κάτι άλλο και πάει λέγοντας. Την κολοκύθια θα παίξουμε; Είναι πολύ ακριβά τα πράγματα. Συνεπώς το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κατάργηση μεσαζόντων η έστω μείωση κερδών στον συντελεστή τους.
Η φορολογία δεν μπορεί να πάψει έτσι κι αλλιώς. Επιπροσθέτως λίγο γάλα βάζεις για ένα κιλό φέτα. Και βέβαια αν ο παραγωγός θέλει κάνα 7αρι ευτωπουλα το κιλό πως στον πούτσο φτάνει με 14 στο σούπερ; Άρα μεσάζοντες γιοκ ή μείωση κερδών.
Στάσου να σου ανοίξω την καρδιά μου.ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ο ντόναλντ ντακ. η’ εστω να μπει καποιο μπανερακι στο προφιλ του πχ φουντ ρεπορτερ. ξεκαθαρα ανεβασε το επιπεδο σε τούτο το σιχαμερό χαμερπές νήμα
Δεν βγαίνει άκρη έτσι σου εξηγω φίλε μου. Θες 10 λίτρα τουλάχιστον γάλα αγελάδαςΑν ο παραγωγός θέλει 7 ευρώ, ο τυροκομος πόσο να πουλησει; 10 ευρώ ας πούμε; Κι ο λιανοπωλητης που αγοράζει από τον τυροκομο πόσο να πουλησει; 12-13 ευρώ ας πούμε;
Συγγνώμη αλλά λες πομπώδεις αερολογιες και παριστάνεις το γνώστη, ενώ δεν έχεις ιδέα.Δεν βγαίνει άκρη έτσι σου εξηγω φίλε μου. Θες 10 λίτρα τουλάχιστον γάλα αγελάδας
ή 6 πρόβειο για ένα κιλό φέτα
Αν χρησιμοποιήσεις 10 αγελάδας για ένα κιλό φέτα, φάτο μόνος σου που λέει ο λόγος. Δεν αξίζει ο κόπος. Πουλιέται λευκό τυρι μόνο και μόνο επειδή είναι μπατιρης
ο κόσμος.
Είναι ανάξιο λόγου. Το έκαναν και μόδα. Οπότε πάμε στα 6-7 πρόβειο για να φτιάξεις φέτα πραγματική. Αν πανε λοιπόν τον παραγωγό τα 7-8 ευρώ τότε μοιραία
θα θέλει ο σουπερας 12-14. Εκεί ανάμεσα κάτι συμβαίνει. Κάποιος βγάζει καθιστος λεφτά.
Φίλε μου εγώ δεν φτιάχνω φέτα. Μήπως νομίζεις ότι έχω και βιομηχανία; Μόνος σου λες περί νόθευσης οπότε τι μου λες μετά; Εγώ λέω τι συμβαίνει και το σωστό. Εσύ φτιάξε φέτα με μισό κιλό και βάλε και σκόνη όπως βάζουν αλλά δεν το έγραψες αυτό. Δεν σε κρίνω Εγώ ας πούμε το λευκό τυρί δεν το εγκρίνω. Δεν σου λέω ότι το εγκρινεις εσύ αλλά σου υπογράφω ότι το έφτιαξαν ως μόδα πια κάργα επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να σκάει 14αρια; Γιατί πρέπει να αποδεχθώ την βιομηχανία τυροκομίας; Για να σου βγουν τα νούμερα; Θα πάω να πάρω φέτα από τον παραγωγό με 8 ευρώ και θα πετάει. Να πάει να γαμηθεί κι η βιομηχανία και το σούπερ. Οι καθιστοί όλοι αυτοί είναι. Μόνο ο παραγωγός δουλεύει. Αυτός θα πάρει λεφτά από μένα. Απλό.Συγγνώμη αλλά λες πομπώδεις αερολογιες και παριστάνεις το γνώστη, ενώ δεν έχεις ιδέα.
Τα 6-7 κιλά πρόβειο δεν υπάρχουν στη βιομηχανία φέτας. 3,5-4 κιλά αρκούν και αν χρησιμοποιηθεί υπερδιηθηση ή creamo prot αρκούν 2,3-2,5. Μόνον που οι δύο τελευταίες μέθοδοι θεωρούνται νόθευση.
Οπότε μένουμε στα 4 κιλά και στα 7 ευρώ τιμη παραγωγού.
Εκεί ανάμεσα στον παραγωγό και στο σουπερα, το μόνο που συμβαίνει είναι ότι υπάρχει και μια βιομηχανία τυροκομίας. Που ένα λογικό κέρδος να βάλει υποχρεωτικά θα πουλήσει 10 ευρώ. Γιατί ένα κιλό φέτα δε φτιάχνεται μόνο με μερικά κιλα γάλα. Οπότε κανείς δε βγάζει λεφτά καθιστός. Όλοι τα δουλεύουν
Ο παραγωγός πουλάει γάλα 1,60-1,80 για να βγαίνει κι εσένα θα σου φτιάξει φέτα με 6-7 κιλά γάλα και θα στην πουλήσει 8 ευρώ.Φίλε μου εγώ δεν φτιάχνω φέτα. Μήπως νομίζεις ότι έχω και βιομηχανία; Μόνος σου λες περί νόθευσης οπότε τι μου λες μετά; Εγώ λέω τι συμβαίνει και το σωστό. Εσύ φτιάξε φέτα με μισό κιλό και βάλε και σκόνη όπως βάζουν αλλά δεν το έγραψες αυτό. Δεν σε κρίνω Εγώ ας πούμε το λευκό τυρί δεν το εγκρίνω. Δεν σου λέω ότι το εγκρινεις εσύ αλλά σου υπογράφω ότι το έφτιαξαν ως μόδα πια κάργα επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να σκάει 14αρια; Γιατί πρέπει να αποδεχθώ την βιομηχανία τυροκομίας; Για να σου βγουν τα νούμερα; Θα πάω να πάρω φέτα από τον παραγωγό με 8 ευρώ και θα πετάει. Να πάει να γαμηθεί κι η βιομηχανία και το σούπερ. Οι καθιστοί όλοι αυτοί είναι. Μόνο ο παραγωγός δουλεύει. Αυτός θα πάρει λεφτά από μένα. Απλό.