Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.590
Πόντοι
2.846
  • Like
Αντιδράσεις: RETRO

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπιε σημερα λογω της ημερας παρηγγειλα μια σπαλομπριζολα (μοσχαρισια) απο efood. Ποσο αξιοπιστη ειναι η ποιοτητα της εν λογω μεριδας; Βαζουν καλο κρεας η παιζει να ειναι γκοτζιλας;
Καταρχήν πλήρωσες κάτι παραπάνω που δεν φαίνεται επειδή αντίστοιχα το μαγαζί πληρώνει στο efood. Επίσης δεν πηρες σπαλομπριζιλα διότι αυτή θα είχε κόκκαλο άρα θα ήταν τουλάχιστον 800 γραμμάρια. Συνεπώς πήρες απλη μπριζόλα με μικρό κοκκαλακι η καθόλου. Ήρθε σπίτι σου, δεν έκατσες και άρα δεν υπήρχε κουβερ. Θα έδωσες και κάνα δίευρο πουρμπουάρ μιας που σε έχω για σοβαρό. Σε γενικές γραμμές ένα μέτριο αποτέλεσμα που πληρώνεις χάι κλας παραγγελία. Μοσχάρι δηλαδή που ανήκει στα πρώτα πιατα. Στην εψησαν σε γκάζι κι όχι σε κάρβουνα. Πιστεύω ένα 6/10 σχέση απόδοσης/τιμής μιας που γλυτώνεις την βαβούρα. Το κρέας συνήθως είναι απλά οκ. Εξαρτάται βέβαια την τύχη σου κι από ποιον πήρες. Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις. Όταν το κρέας ψηθει πολύ δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Καταρχήν πλήρωσες κάτι παραπάνω που δεν φαίνεται επειδή αντίστοιχα το μαγαζί πληρώνει στο efood. Επίσης δεν πηρες σπαλομπριζιλα διότι αυτή θα είχε κόκκαλο άρα θα ήταν τουλάχιστον 800 γραμμάρια. Συνεπώς πήρες απλη μπριζόλα με μικρό κοκκαλακι η καθόλου. Ήρθε σπίτι σου, δεν έκατσες και άρα δεν υπήρχε κουβερ. Θα έδωσες και κάνα δίευρο πουρμπουάρ μιας που σε έχω για σοβαρό. Σε γενικές γραμμές ένα μέτριο αποτέλεσμα που πληρώνεις χάι κλας παραγγελία. Μοσχάρι δηλαδή που ανήκει στα πρώτα πιατα. Στην εψησαν σε γκάζι κι όχι σε κάρβουνα. Πιστεύω ένα 6/10 σχέση απόδοσης/τιμής μιας που γλυτώνεις την βαβούρα. Το κρέας συνήθως είναι απλά οκ. Εξαρτάται βέβαια την τύχη σου κι από ποιον πήρες. Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις. Όταν το κρέας ψηθει πολύ δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα.

καλα 2ευρω μην τρελενεσαι ... κανα ευρω αν εδωσε

Παντως αυτο του εφτασε σπιτι

42-2.jpg

για πες ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Οχι ητανε μεγαλη, καμια 700-800 γραμμαρια. Η αληθεια ειναι πως μου βγηκε λιγο ακριβη η παραγγελια, αλλα ενεκα της ημερας δε με νοιαζει. Απλα θελω σε τετοιες ακριβες παραγγελιες να ειμαι καπως πιο σιγουρος οτι δεν κανουν πουστιες, γι αυτο ρωτησα.
Οκ σε φθηνες παραγγελιες και σε κρεατα ανακατεμενα (μπιφτεκια, γυρος, κλπ) ειμαστε ετοιμοι για ολα :tooth:, αλλα τουλαχιστον στη μπριζολα καποια πραγματα φαινεται να ειναι διασφαλισμενα καπως.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
καλα 2ευρω μην τρελενεσαι ... κανα ευρω αν εδωσε

Παντως αυτο του εφτασε σπιτι

42-2.jpg

για πες ;
1 ευρω δινω παντα. Σημερα σκεφτηκα για 2 ευρω λογω 15Αυγουστου να πω την αληθεια αλλα εμεινα στο 1 ευρω.
Τελικα ητανε ενας πακης, που του ειπα και χρονια πολλα :tooth: μου δωσε την τσαντα αδιαφορος κοιτωντας το κινητο του και νομιζω δεν ειπε ουτε ευχαριστω για το μπουρμπουαρ :tooth:
Παλι καλα που δεν εδωσα 2 ευρω...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για κρέατα υπάρχει μαγαζί σοβαρό στα Πετράλωνα με ροή πελατιών 1 κάθε 3λεπτο. Τους έχει αφανίσει όλους από τον χάρτη. Έχει γονατίσει και τα σούπερ μάρκετ εκεί. Νορμάλ τιμές ούτε πάνω ούτε κάτω. 6-7 άτομα προσωπικό. Ξεκοκκαλιζει. Δίνει και σε μαγαζιά. Έχω ψωνίσει 200 φορές. Δεν μου μύρισε ποτέ τίποτα. Και πως να μυρίσει αφού δεν μένει τίποτα; Ποιότητα καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Όποιος θέλει του τον λέω σε π.μ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Για κρέατα υπάρχει μαγαζί σοβαρό στα Πετράλωνα με ροή πελατιών 1 κάθε 3λεπτο. Τους έχει αφανίσει όλους από τον χάρτη. Έχει γονατίσει και τα σούπερ μάρκετ εκεί. Νορμάλ τιμές ούτε πάνω ούτε κάτω. 6-7 άτομα προσωπικό. Ξεκοκκαλιζει. Δίνει και σε μαγαζιά. Έχω ψωνίσει 200 φορές. Δεν μου μύρισε ποτέ τίποτα. Και πως να μυρίσει αφού δεν μένει τίποτα; Ποιότητα καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Όποιος θέλει του τον λέω σε π.μ.

Ριχτο εδω να παει ο κοσμακης , εχουμε καποιους που μενουν σε ημιυπογεια στα Πετραλωνα και για να φανε κρεας χτυπανε με αεροβόλο τους αρουραίους

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Για βορεια ξερεις κανα καλο χασαπικο;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οχι ητανε μεγαλη, καμια 700-800 γραμμαρια. Η αληθεια ειναι πως μου βγηκε λιγο ακριβη η παραγγελια, αλλα ενεκα της ημερας δε με νοιαζει. Απλα θελω σε τετοιες ακριβες παραγγελιες να ειμαι καπως πιο σιγουρος οτι δεν κανουν πουστιες, γι αυτο ρωτησα.
Οκ σε φθηνες παραγγελιες και σε κρεατα ανακατεμενα (μπιφτεκια, γυρος, κλπ) ειμαστε ετοιμοι για ολα :tooth:, αλλα τουλαχιστον στη μπριζολα καποια πραγματα φαινεται να ειναι διασφαλισμενα καπως.
Μέσες άκρες νορμάλ όλα λοιπόν. Οριακά σπαλομπριζιλα το μέγεθος. Καλό που σου είπαν αλήθεια γιατί συνήθως φέρνουν μικρή. Γενικώς ψήνουν (δεν λέω για αυτόν που πήρες) και παγωμενα τα κρέατα. Ας πούμε το χοιρινό καλαμάκι ψήνεται ψιλοκατεψυγμενο ακόμα ώστε να τραβήξει μέσα υγρά. Βγαίνει λίγο πριν ετοιμαστει και παίρνει το λουτρό του για ώρες σε λεκάνη με νερό και λεμόνι. Με το που μπεις και παραγγείλεις ανεβαίνει πάνω κατευθείαν για να τελειώσει. Θέμα χρόνου. Δεν γίνεται να το καταλάβεις με τίποτα.
Οκ μέθοδος. Δεν παθαίνεις τίποτα. Τώρα βέβαια αν πάρεις μπιφτέκια είναι δική σου επιλογή και ρίσκο. Εκεί πλέον κανείς δεν σου διασφαλίζει τίποτα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056
Λείπουμε όλοι τώρα. Μια εδώ και μια εκεί. Από εβδομάδα θα επιστρέψουν και ευελπιστώ να τρωγομαστε σαν ναυάγια δια ζώσης. :confused:
Για πες ποιους θεωρεις κορυφαιους,να κανουμε και λιγο κους κους:coffee::confused::confused::confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ριχτο εδω να παει ο κοσμακης , εχουμε καποιους που μενουν σε ημιυπογεια στα Πετραλωνα και για να φανε κρεας χτυπανε με αεροβόλο τους αρουραίους
Άντε να σας το πω.

Αφοί Αλαφούζου. Κειριαδών 36. Πετράλωνα. Μόνο που δεν ξέρω αν λείπει διακοπές τώρα. Οκ τύπος. Σοβαρός. Θέλει να ευχαριστεί τον πελάτη. Μην περιμένετε Κόμπε μπιφ και γουαγκου
η μπλακ ανγκους που γαμάνε αλλά σας κόβουν την τσέπη φέτες. Όλα τα κρέατα καλά
κι απλά σε λογικές τιμές.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Άντε να σας το πω.

Αφοί Αλαφούζου. Κειριαδών 36. Πετράλωνα. Μόνο που δεν ξέρω αν λείπει διακοπές τώρα. Οκ τύπος. Σοβαρός. Θέλει να ευχαριστεί τον πελάτη. Μην περιμένετε Κόμπε μπιφ και γουαγκου
η μπλακ ανγκους που γαμάνε αλλά σας κόβουν την τσέπη φέτες. Όλα τα κρέατα καλά
κι απλά σε λογικές τιμές.
Ποιο θεωρεις αφαν γκατε του κρεατος; Αν σου ελεγε ο παραπανω χασαπης διαλεξε ο,τι θελεις τζαμπα, τι θα διαλεγες; Ή το ιδιο σε ταβερνα-ψησταρια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.417
Πόντοι
9.297
Τίποτα πιο υγιεινό από το κρέας κυνηγιου...:new_shocked:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για βορεια ξερεις κανα καλο χασαπικο;
Drakoulis Dry & Raw Kifisia για φαί μιας που ρωτάς (όχι κρεοπωλείο) αλλά δεν έχω άντερα (τσέπη) να μπω εκεί. Χασάπικο δεν ξέρω καν. Γενικώς ο Δρακούλης είναι ο κορυφαίος σε ποιότητα με ότι φέρνει. Έχει κρεοπωλείο στην Βούλα αλλά για να στο κάνω σε αντιστοιχία είναι σαν να παίρνεις city tour. Φοβερά ακριβός και πολύ ειδικά πράγματα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποιο θεωρεις αφαν γκατε του κρεατος; Αν σου ελεγε ο παραπανω χασαπης διαλεξε ο,τι θελεις τζαμπα, τι θα διαλεγες; Ή το ιδιο σε ταβερνα-ψησταρια
Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες σιτεμενες από μοσχάρι άνω των 12 μηνών με κάποιο σχετικό λιπακι, ένα ωραίο καρέ ζουμερού αρνιού (αυτό σαβούρωσα σήμερα), λεπτά σνίτσελ από μαλακή λιπαρή ελιά με ενδομυικό λιπος πάλι από μοσχάρι άνω των 12 μηνών και το δυσκολότερο ολων...προβατίσια παιδάκια από θηλυκο που έχει γεννήσει κάποιες φορές και είναι πάνω από 20 κιλά. Χρυσή τετράδα!!! :rockon: Μετά πάμε σε αλλα πιο χρονοβόρα με άλλες παρασκευές.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.588
Πόντοι
5.946

Termin

Σπουδαίος