Μαργαρίνη σκέτη και για να παχύνει κάποιος ότι πρέπει είναι το Βιτάμεπισης πολυ καλο βουτυρο ειναι και αυτο. ποιοτικό με γεμάτη γευση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 217K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.049
- Πόντοι
- 3.556
Δωστης και ένα πεντάλεπτο σε αλουμινόχαρτο για το γούριΘα φτιάξει η πινέζα άμα της πω
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Καταρχήν πλήρωσες κάτι παραπάνω που δεν φαίνεται επειδή αντίστοιχα το μαγαζί πληρώνει στο efood. Επίσης δεν πηρες σπαλομπριζιλα διότι αυτή θα είχε κόκκαλο άρα θα ήταν τουλάχιστον 800 γραμμάρια. Συνεπώς πήρες απλη μπριζόλα με μικρό κοκκαλακι η καθόλου. Ήρθε σπίτι σου, δεν έκατσες και άρα δεν υπήρχε κουβερ. Θα έδωσες και κάνα δίευρο πουρμπουάρ μιας που σε έχω για σοβαρό. Σε γενικές γραμμές ένα μέτριο αποτέλεσμα που πληρώνεις χάι κλας παραγγελία. Μοσχάρι δηλαδή που ανήκει στα πρώτα πιατα. Στην εψησαν σε γκάζι κι όχι σε κάρβουνα. Πιστεύω ένα 6/10 σχέση απόδοσης/τιμής μιας που γλυτώνεις την βαβούρα. Το κρέας συνήθως είναι απλά οκ. Εξαρτάται βέβαια την τύχη σου κι από ποιον πήρες. Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις. Όταν το κρέας ψηθει πολύ δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα.Παπιε σημερα λογω της ημερας παρηγγειλα μια σπαλομπριζολα (μοσχαρισια) απο efood. Ποσο αξιοπιστη ειναι η ποιοτητα της εν λογω μεριδας; Βαζουν καλο κρεας η παιζει να ειναι γκοτζιλας;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.816
- Πόντοι
- 12.756
Θα ξεχαστεί και θα το φάειΔωστης και ένα πεντάλεπτο σε αλουμινόχαρτο για το γούρι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.816
- Πόντοι
- 12.756
Καταρχήν πλήρωσες κάτι παραπάνω που δεν φαίνεται επειδή αντίστοιχα το μαγαζί πληρώνει στο efood. Επίσης δεν πηρες σπαλομπριζιλα διότι αυτή θα είχε κόκκαλο άρα θα ήταν τουλάχιστον 800 γραμμάρια. Συνεπώς πήρες απλη μπριζόλα με μικρό κοκκαλακι η καθόλου. Ήρθε σπίτι σου, δεν έκατσες και άρα δεν υπήρχε κουβερ. Θα έδωσες και κάνα δίευρο πουρμπουάρ μιας που σε έχω για σοβαρό. Σε γενικές γραμμές ένα μέτριο αποτέλεσμα που πληρώνεις χάι κλας παραγγελία. Μοσχάρι δηλαδή που ανήκει στα πρώτα πιατα. Στην εψησαν σε γκάζι κι όχι σε κάρβουνα. Πιστεύω ένα 6/10 σχέση απόδοσης/τιμής μιας που γλυτώνεις την βαβούρα. Το κρέας συνήθως είναι απλά οκ. Εξαρτάται βέβαια την τύχη σου κι από ποιον πήρες. Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις. Όταν το κρέας ψηθει πολύ δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα.
καλα 2ευρω μην τρελενεσαι ... κανα ευρω αν εδωσε
Παντως αυτο του εφτασε σπιτι
για πες ;
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Οχι ητανε μεγαλη, καμια 700-800 γραμμαρια. Η αληθεια ειναι πως μου βγηκε λιγο ακριβη η παραγγελια, αλλα ενεκα της ημερας δε με νοιαζει. Απλα θελω σε τετοιες ακριβες παραγγελιες να ειμαι καπως πιο σιγουρος οτι δεν κανουν πουστιες, γι αυτο ρωτησα.Καταρχήν πλήρωσες κάτι παραπάνω που δεν φαίνεται επειδή αντίστοιχα το μαγαζί πληρώνει στο efood. Επίσης δεν πηρες σπαλομπριζιλα διότι αυτή θα είχε κόκκαλο άρα θα ήταν τουλάχιστον 800 γραμμάρια. Συνεπώς πήρες απλη μπριζόλα με μικρό κοκκαλακι η καθόλου. Ήρθε σπίτι σου, δεν έκατσες και άρα δεν υπήρχε κουβερ. Θα έδωσες και κάνα δίευρο πουρμπουάρ μιας που σε έχω για σοβαρό. Σε γενικές γραμμές ένα μέτριο αποτέλεσμα που πληρώνεις χάι κλας παραγγελία. Μοσχάρι δηλαδή που ανήκει στα πρώτα πιατα. Στην εψησαν σε γκάζι κι όχι σε κάρβουνα. Πιστεύω ένα 6/10 σχέση απόδοσης/τιμής μιας που γλυτώνεις την βαβούρα. Το κρέας συνήθως είναι απλά οκ. Εξαρτάται βέβαια την τύχη σου κι από ποιον πήρες. Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις. Όταν το κρέας ψηθει πολύ δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα.
Οκ σε φθηνες παραγγελιες και σε κρεατα ανακατεμενα (μπιφτεκια, γυρος, κλπ) ειμαστε ετοιμοι για ολα , αλλα τουλαχιστον στη μπριζολα καποια πραγματα φαινεται να ειναι διασφαλισμενα καπως.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
1 ευρω δινω παντα. Σημερα σκεφτηκα για 2 ευρω λογω 15Αυγουστου να πω την αληθεια αλλα εμεινα στο 1 ευρω.καλα 2ευρω μην τρελενεσαι ... κανα ευρω αν εδωσε
Παντως αυτο του εφτασε σπιτι
για πες ;
Τελικα ητανε ενας πακης, που του ειπα και χρονια πολλα μου δωσε την τσαντα αδιαφορος κοιτωντας το κινητο του και νομιζω δεν ειπε ουτε ευχαριστω για το μπουρμπουαρ
Παλι καλα που δεν εδωσα 2 ευρω...
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Για κρέατα υπάρχει μαγαζί σοβαρό στα Πετράλωνα με ροή πελατιών 1 κάθε 3λεπτο. Τους έχει αφανίσει όλους από τον χάρτη. Έχει γονατίσει και τα σούπερ μάρκετ εκεί. Νορμάλ τιμές ούτε πάνω ούτε κάτω. 6-7 άτομα προσωπικό. Ξεκοκκαλιζει. Δίνει και σε μαγαζιά. Έχω ψωνίσει 200 φορές. Δεν μου μύρισε ποτέ τίποτα. Και πως να μυρίσει αφού δεν μένει τίποτα; Ποιότητα καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Όποιος θέλει του τον λέω σε π.μ.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.816
- Πόντοι
- 12.756
Για κρέατα υπάρχει μαγαζί σοβαρό στα Πετράλωνα με ροή πελατιών 1 κάθε 3λεπτο. Τους έχει αφανίσει όλους από τον χάρτη. Έχει γονατίσει και τα σούπερ μάρκετ εκεί. Νορμάλ τιμές ούτε πάνω ούτε κάτω. 6-7 άτομα προσωπικό. Ξεκοκκαλιζει. Δίνει και σε μαγαζιά. Έχω ψωνίσει 200 φορές. Δεν μου μύρισε ποτέ τίποτα. Και πως να μυρίσει αφού δεν μένει τίποτα; Ποιότητα καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Όποιος θέλει του τον λέω σε π.μ.
Ριχτο εδω να παει ο κοσμακης , εχουμε καποιους που μενουν σε ημιυπογεια στα Πετραλωνα και για να φανε κρεας χτυπανε με αεροβόλο τους αρουραίους
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Για βορεια ξερεις κανα καλο χασαπικο;Για κρέατα υπάρχει μαγαζί σοβαρό στα Πετράλωνα με ροή πελατιών 1 κάθε 3λεπτο. Τους έχει αφανίσει όλους από τον χάρτη. Έχει γονατίσει και τα σούπερ μάρκετ εκεί. Νορμάλ τιμές ούτε πάνω ούτε κάτω. 6-7 άτομα προσωπικό. Ξεκοκκαλιζει. Δίνει και σε μαγαζιά. Έχω ψωνίσει 200 φορές. Δεν μου μύρισε ποτέ τίποτα. Και πως να μυρίσει αφού δεν μένει τίποτα; Ποιότητα καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Όποιος θέλει του τον λέω σε π.μ.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μέσες άκρες νορμάλ όλα λοιπόν. Οριακά σπαλομπριζιλα το μέγεθος. Καλό που σου είπαν αλήθεια γιατί συνήθως φέρνουν μικρή. Γενικώς ψήνουν (δεν λέω για αυτόν που πήρες) και παγωμενα τα κρέατα. Ας πούμε το χοιρινό καλαμάκι ψήνεται ψιλοκατεψυγμενο ακόμα ώστε να τραβήξει μέσα υγρά. Βγαίνει λίγο πριν ετοιμαστει και παίρνει το λουτρό του για ώρες σε λεκάνη με νερό και λεμόνι. Με το που μπεις και παραγγείλεις ανεβαίνει πάνω κατευθείαν για να τελειώσει. Θέμα χρόνου. Δεν γίνεται να το καταλάβεις με τίποτα.Οχι ητανε μεγαλη, καμια 700-800 γραμμαρια. Η αληθεια ειναι πως μου βγηκε λιγο ακριβη η παραγγελια, αλλα ενεκα της ημερας δε με νοιαζει. Απλα θελω σε τετοιες ακριβες παραγγελιες να ειμαι καπως πιο σιγουρος οτι δεν κανουν πουστιες, γι αυτο ρωτησα.
Οκ σε φθηνες παραγγελιες και σε κρεατα ανακατεμενα (μπιφτεκια, γυρος, κλπ) ειμαστε ετοιμοι για ολα , αλλα τουλαχιστον στη μπριζολα καποια πραγματα φαινεται να ειναι διασφαλισμενα καπως.
Οκ μέθοδος. Δεν παθαίνεις τίποτα. Τώρα βέβαια αν πάρεις μπιφτέκια είναι δική σου επιλογή και ρίσκο. Εκεί πλέον κανείς δεν σου διασφαλίζει τίποτα.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.806
- Πόντοι
- 6.056
Για πες ποιους θεωρεις κορυφαιους,να κανουμε και λιγο κους κουςΛείπουμε όλοι τώρα. Μια εδώ και μια εκεί. Από εβδομάδα θα επιστρέψουν και ευελπιστώ να τρωγομαστε σαν ναυάγια δια ζώσης.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Άντε να σας το πω.Ριχτο εδω να παει ο κοσμακης , εχουμε καποιους που μενουν σε ημιυπογεια στα Πετραλωνα και για να φανε κρεας χτυπανε με αεροβόλο τους αρουραίους
Αφοί Αλαφούζου. Κειριαδών 36. Πετράλωνα. Μόνο που δεν ξέρω αν λείπει διακοπές τώρα. Οκ τύπος. Σοβαρός. Θέλει να ευχαριστεί τον πελάτη. Μην περιμένετε Κόμπε μπιφ και γουαγκου
η μπλακ ανγκους που γαμάνε αλλά σας κόβουν την τσέπη φέτες. Όλα τα κρέατα καλά
κι απλά σε λογικές τιμές.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Όχι από δω μαν. Από τους γνωστούς εκτός λέω που συναντώ.Για πες ποιους θεωρεις κορυφαιους,να κανουμε και λιγο κους κους
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Ποιο θεωρεις αφαν γκατε του κρεατος; Αν σου ελεγε ο παραπανω χασαπης διαλεξε ο,τι θελεις τζαμπα, τι θα διαλεγες; Ή το ιδιο σε ταβερνα-ψησταριαΆντε να σας το πω.
Αφοί Αλαφούζου. Κειριαδών 36. Πετράλωνα. Μόνο που δεν ξέρω αν λείπει διακοπές τώρα. Οκ τύπος. Σοβαρός. Θέλει να ευχαριστεί τον πελάτη. Μην περιμένετε Κόμπε μπιφ και γουαγκου
η μπλακ ανγκους που γαμάνε αλλά σας κόβουν την τσέπη φέτες. Όλα τα κρέατα καλά
κι απλά σε λογικές τιμές.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.417
- Πόντοι
- 9.297
Τίποτα πιο υγιεινό από το κρέας κυνηγιου...Ριχτο εδω να παει ο κοσμακης , εχουμε καποιους που μενουν σε ημιυπογεια στα Πετραλωνα και για να φανε κρεας χτυπανε με αεροβόλο τους αρουραίους
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Drakoulis Dry & Raw Kifisia για φαί μιας που ρωτάς (όχι κρεοπωλείο) αλλά δεν έχω άντερα (τσέπη) να μπω εκεί. Χασάπικο δεν ξέρω καν. Γενικώς ο Δρακούλης είναι ο κορυφαίος σε ποιότητα με ότι φέρνει. Έχει κρεοπωλείο στην Βούλα αλλά για να στο κάνω σε αντιστοιχία είναι σαν να παίρνεις city tour. Φοβερά ακριβός και πολύ ειδικά πράγματα.Για βορεια ξερεις κανα καλο χασαπικο;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες σιτεμενες από μοσχάρι άνω των 12 μηνών με κάποιο σχετικό λιπακι, ένα ωραίο καρέ ζουμερού αρνιού (αυτό σαβούρωσα σήμερα), λεπτά σνίτσελ από μαλακή λιπαρή ελιά με ενδομυικό λιπος πάλι από μοσχάρι άνω των 12 μηνών και το δυσκολότερο ολων...προβατίσια παιδάκια από θηλυκο που έχει γεννήσει κάποιες φορές και είναι πάνω από 20 κιλά. Χρυσή τετράδα!!! Μετά πάμε σε αλλα πιο χρονοβόρα με άλλες παρασκευές.Ποιο θεωρεις αφαν γκατε του κρεατος; Αν σου ελεγε ο παραπανω χασαπης διαλεξε ο,τι θελεις τζαμπα, τι θα διαλεγες; Ή το ιδιο σε ταβερνα-ψησταρια
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.588
- Πόντοι
- 5.946
Έρχονται αυξήσεις-σοκ τον χειμώνα στο ηλεκτρικό ρεύμα έως και 40% που θα «τσουρουφλίσουν» τους Έλληνες καταναλωτές
Μαζί με τα άλλα σοκ σε τρόφιμα, καύσιμα και σε ότι κινείται και αναπνέει
www.pronews.gr
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά