Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.049
Πόντοι
3.556
Από το Κοσμικον ρε νιαμου να περνούμε γαλακτομπούρεκο η θα το απαξιωσεται και αυτό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.180
Πόντοι
3.656
Τουριστας εισαι ρε μαλακα και παιρνεις απο την Δεσποινα ναπουμε ;;;

Δεν βαζετε μυαλο με τιποτα ...

Σιγα την μαλακια την Δεσποινα , απορω ποιος μαλάκας βγαζει αυτες τις φημες γι αυτα τα κουρελια μαγαζια

Ειδικα στα μιλφειγ που ο Ελληνας δεν ξερει καν πως ειναι το κανονικό μου βγαζει και γνωμες για την Δεσποινα

Σαν να σου λεει ο Γαλλος ο Θανασης ειναι καλο σουβλατζιδικο

Και το Solo Gelato. Θα το ήθελα όμως δύο κλικ πιο άγλυκο.

Τσιμπησες αναφορουλα :coffee:

Απλα στο λεω επειδη εισαι φίλος και για να μην ψαχνεσαι ποιος στην εκανε :coffee:
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ!!!!!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Τύπε τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο για μένα λεφτά υπάρχουν, για την Μέλισσα στο Περιστέρι έχω ακούσει καλά λόγια αλλά είναι εκτός περιοχής μου, άσε που δεν θα παταγα σε λαϊκές συνοικίες για κανένα λόγο, εναλλακτικά για μιλφειγ υπάρχει και η Δέσποινα στη Γλυφάδα πού έχω πάρει αρκετές φορές,για Δέσποινα τι γνώμη έχεις?
Eγώ είδα μια Δέσποινα χτες στο youtube στο firstdates, κάνω τεστ στον Projector πόσο μπορεί να αντέξει η λάμπα σε trash περιεχόμενο. μπραβο μαμά! ψάχνεις πούτσο στην τηλεόραση! μπράβο μπαμπά σε είδαμε στην τηλεόραση! θα γαμήσεις και εσύ μη σκας ξεφτυλισε μας όσο μπορείς πες πως γαργαλας με την γλώσσα την κλειτορίδα στις γιαγιάδες......

σαν γαμώ το σοι της ήταν ελλεηνίδα από κοζάνη τιναξε η μούνα της 3 παιδια έγινε 60 ετών και έψαχνε γκουρμέ πούτσα στην τηλεόραση:

Τελευταία τροποποίηση:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.049
Πόντοι
3.556
Eγώ είδα μια Δέσποινα χτες στο youtube στ firstdates
σαν γαμώ το σοι της ήταν ελλεηνίδα από κοζάνη τιναξε 3 παιδια έγινε 60 ετών και έψαχνε γκουρμέ πούτσα στην τηλεόραση:
Τα έχουμε δεί αυτά τύπε περιμένουμε από Σεπτέμβριο τα καινούργια επεισόδια για να σκουπιδιασουμε

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Αν το λάδι δεν είναι νηστίσιμο οι ελιές που βγαίνει το λάδι γιατί είναι νηστίσιμες?
Δες την ταινια " οι γενναιοι της σαμοθρακης " την απαντηση που δινει ο καλογερος στο επιμαχο ερωτημα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τύπε μιας και απο οτι καταλαβα κοζαρεις απο φαγητα συστατικά κλπ, απο κονσέρβα κρέας ποιο θεωρειται καλυτερο σβαν, τουλιπ, η’ ντακορ;
Όλα είναι άχρηστα. Σαν πολτός καλύτερο το ντακορ με περισσότερη αλεσμένη μπόχα κρέατος επί τοις εκατό. :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από το Κοσμικον ρε νιαμου να περνούμε γαλακτομπούρεκο η θα το απαξιωσεται και αυτό
Έλα ρε τύπε. Ο μάγκας είναι οκ αλλά όχι όπως παλιά. Πρώτον το βούτυρο δεν είναι το ίδιο που έβαζε, δεύτερον το γαλακτομπούρεκο άλλαξε, τρίτον το κομμάτι μίκρυνε υπερβολικά για να μπορεί νο έχει κάτω από 2 ευρώ η κάπου τόσο και το σημαντικότερο. Πώς πιάστηκε; Ναι ήταν καλός και είναι καλός αλλά απλώς είχε τα γαλακτομπουρεκα μονίμως σε μπεν μαρί με νερό ζεστό από κάτω και ήταν ζεστά οπότε πάντα φαίνονταν ότι μόλις βγήκαν. Η πιο σωστή του κίνηση. Εκεί πήγαινε ελεύθερα. Στο επιτρέπω. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο για μένα λεφτά υπάρχουν, για την Μέλισσα στο Περιστέρι έχω ακούσει καλά λόγια αλλά είναι εκτός περιοχής μου, άσε που δεν θα παταγα σε λαϊκές συνοικίες για κανένα λόγο, εναλλακτικά για μιλφειγ υπάρχει και η Δέσποινα στη Γλυφάδα πού έχω πάρει αρκετές φορές,για Δέσποινα τι γνώμη έχεις?
Σου απάντησε κι άλλος φίλος. Εγώ την βρίσκω μέτρια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Έλα ρε τύπε. Ο μάγκας είναι οκ αλλά όχι όπως παλιά. Πρώτον το βούτυρο δεν είναι το ίδιο που έβαζε, δεύτερον το γαλακτομπούρεκο άλλαξε, τρίτον το κομμάτι μίκρυνε υπερβολικά για να μπορεί νο έχει κάτω από 2 ευρώ η κάπου τόσο και το σημαντικότερο. Πώς πιάστηκε; Ναι ήταν καλός και είναι καλός αλλά απλώς είχε τα γαλακτομπουρεκα μονίμως σε μπεν μαρί με νερό ζεστό από κάτω και .όμως ήταν ζεστά οπότε πάντα φαίνονταν ότι μόλις βγήκαν. Η πιο σωστή του κίνηση. Εκεί πήγαινε ελεύθερα. Στο επιτρέπω. :2funny:

οτι εχει αλλαξει εχει αλλαξει το γαμημένο , χρόνια το λέω

Εχει γαμηθει στο χρημα ο πουστης , 2μυρια βαζει νέτα τσεπη το χρόνο, και 0 μηδεν δανεια

Πιο πολλα βγαζει το γαμημενο το γαλακτοπουρεκο απο άλλες που νομιζεις οτι ειναι εταιρειαρες

Χρυσορυχείο ειναι , οχι ζαχαροπλαστείο

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Έλα ρε τύπε. Ο μάγκας είναι οκ αλλά όχι όπως παλιά. Πρώτον το βούτυρο δεν είναι το ίδιο που έβαζε, δεύτερον το γαλακτομπούρεκο άλλαξε, τρίτον το κομμάτι μίκρυνε υπερβολικά για να μπορεί νο έχει κάτω από 2 ευρώ η κάπου τόσο και το σημαντικότερο. Πώς πιάστηκε; Ναι ήταν καλός και είναι καλός αλλά απλώς είχε τα γαλακτομπουρεκα μονίμως σε μπεν μαρί με νερό ζεστό από κάτω και ήταν ζεστά οπότε πάντα φαίνονταν ότι μόλις βγήκαν. Η πιο σωστή του κίνηση. Εκεί πήγαινε ελεύθερα. Στο επιτρέπω. :2funny:
το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το βούτυρο, ασυγχώρητο, μπορεί και να φτάσω στα όρια μου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με το μπινέ τον Πάπιο που μπλέξαμε σε λίγο δεν θα αγοράζουμε ούτε μπανάνα για να βάλουμε στον κώλο του Σέσκουλα. :confused:
Οι μόνες καλές μπανάνες αυτή την στιγμή σε όλο το εμπόριο είναι στον Σκλαβενίτη και παίζει ανάλογα η παρτίδα. Θα έχει και σε μανάβικα αλλά σιγά μην ψάχνουμε. Αυτές εδώ. Μόνο αν μυρίζουν τέλεια. Ούτε Ντολ ούτε Τσικιτα ούτε τίποτα. Αυτές εδώ!!! Σαν παλιές κλασσικές μπανάνες. Μόλις έφαγα μια.

IMG_20230815_203424.jpg
:rockon:
Εκουαδόρ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό είναι σοβαρό βούτυρο. Οκ έχει κι άλλα αυτό εδώ είναι γαμάτο. Με την σκούπα όπως παλιά. Αγνό βούτυρο πρόβειο.

:rockon:
bio-bouturo-elleniko-probeio_2048x@2x.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εχει γινει "γενοκτονια" του κτηνοτροφικου επαγγελματος στην υπαιθρο τα τελευταια χρονια και κανενας δεν ασχοληθηκε/ασχολειται.

Αυτο που βλεπουμε ειναι απλως οι συνεπειες.

Εν τω μεταξυ στη Βουλγαρια...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κι αυτό απο Γαλλία.
Γεύση κι όχι μαλακίες σαν το βιταμ. Θα έχει φτάσει κάνα δεκάρικο το τέταρτο (250gr) βέβαια πια όπως πάμε.

bouturo-analato-kalath_400x.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξυ στη Βουλγαρια...

Βοσκός. Το έχω σημειώσει κι εγώ. Από τις δυσκολότερες δουλειές. Για να γίνεις βοσκός πρέπει να ξέρεις 7-8 επαγγέλματα. Το σημαντικότερο όλων; Δεν υπάρχει ρεπό ποτέ. Θα λιώσουν μέχρι να γίνουν βοσκοί. Φαντάσου να σου πεθάνει μοσχάρι (λογικά δεν θα έχουν όταν μαθαίνουν) που εχεις σε βοσκοτόπι και που συχνά αρρωσταίνουν ή πεθαίνουν από διάρροιες και μαλακίες. Έχεις μπει μέσα με το κεφάλι. Ξοφλησες.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.032
Πόντοι
3.556
επισης πολυ καλο βουτυρο ειναι και αυτο. ποιοτικό με γεμάτη γευση

Συνημμένα

• IMG_6996.jpeg
    IMG_6996.jpeg
    116,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
επισης πολυ καλο βουτυρο ειναι και αυτο. ποιοτικό με γεμάτη γευση
Λεφτά για όλα ποιοτικά δεν υπάρχουν άλλα στο βούτυρο μην κάνετε εκπτώσεις. Όλοι με αυτό μεγαλώσαμε αλλα οκ, δεν πάει άλλο. Δεν έχει πλέον καμία γεύση.

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Την μεγαλύτερη μαγκιά την έχει κάνει ο τύπος που φτιάχνει φύλλο στην
αγ. Μελετίου απέναντι από το Έβερεστ λίγο πιο κάτω στο άλλο πεζοδρόμιο. Εντάξει. Κορυφή. Όσοι έχουν πάρει έχουν μείνει άναυδοι. Τέλειο. Για τίποτα άλλο εκεί. Μόνο φύλλο. Απλά κορυφαίος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom