The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Μηνύματα
- 56.857
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.083
- Πόντοι
- 25.467
Με το μπινέ τον Πάπιο που μπλέξαμε σε λίγο δεν θα αγοράζουμε ούτε μπανάνα για να βάλουμε στον κώλο του Σέσκουλα.
...κι αν είναι τουρκικά;Ο Παπιας θα μας κανει να τρωμε μονο στραγαλια απο δω και περα
Κι εγώ τρώω σταφιδοψωνο και μου αρέσει αλλά όχι από όπου να ναι. Παιζει πολύ σαβούρα ή μπαγιάτικο Από το να ρισκάρω λοιπόν αν είμαι σε άγνωστη γειτονιά, καλύτερα τυποποιημένο.Είναι και νηστίσιμο το σταφιδοψωμο τυπε
Ελαιόλαδο, σταφιδες, καρυδια, Κανέλλα, νερο, αλευρι, ζαχαρη
Ε όχι κι αλληλεγγυος. Ακούγεται σαν Ζαιος. Φτου γρουσουζια. Καλύτερα ακαπέλωτος.ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Εμείς δηλαδή που τρώμε gelato ναπούμε από Λε Γκρεκε και από το άλλο στο Κουκακι είμαστε ασφαλεις
Πουτανα Νταιμα με το παγωτό από τα λιντλ , την κασέλα την 3κιλη που κάνει ξέρω γω 4,99 ήρθε η ώρα σου γαμημενε φιλελε για θάνατο , ούτε το μάρκετ πας δεν σε σώνει
Δεν πεθαίνεις, καθαρός είναι οκ αλλά...Ε ρε πάπια πάλι μας γάμησες ξέρεις πόσα μιλφειγ έχω φάει από Κωνσταντινίδη
Στο σωστό τσουρέκι να βάζεις Zyclon B. το κάνει μαστιχωτό και αφράτο.Στο σωστό τσουρέκι μπαίνει το χημικό S-500. Δεν είναι μόνο η συνταγή . Το μόνο χημικό που το κρατάει τούμπανο ώστε να κρατήσει κομπλέ, όμορφο και να πουληθεί. Ορισμένοι είναι τόσο μαλάκες που κάνουν οικονομία σε λάθος πράγματα. Επίσης είναι τόσο μαλάκες που φτιάχνουν εκμέκ με βάση από καταιφι ενώ αν έφτιαχναν με βάση από σιροπιασμενο τσουρέκι και κερδισμένοι θα ήταν και πολύ περισσότερο θα κονομαγαν. Συγκρίνεται τώρα η μία βάση με την άλλη; Πως να το κάνουμε;
Ε όχι κι αλληλεγγυος. Ακούγεται σαν Ζαιος. Φτου γρουσουζια. Καλύτερα ακαπέλωτος.
Στο Λε Γκρέκ είναι τσιμπημενη η τιμή σαν τουριστικό στεκι, οκ δεν είναι άσχημο αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Τον άλλο στο Κουκάκι στάνταρ θα εννοείς τον Django. Αυτός είναι ειδική περίπτωση. Δεν κατηγοριοποιειται. Σαν τζελατο με χαμηλά λιπαρά, μηδέν χημικά σχεδόν, χωρίς σκόνες και κρέμες γαλακτος φτιάχνει ένα πράγμα που μοιάζει με παγωτό. Δεν είναι καν μαστιχωτο και πλούσιο. Καλό ειναι αλλά θα σου αρέσει η όχι. Δεν έχει μέση όσο. Και βέβαια λέει (ελέγχεται) ότι χρησιμοποιεί γαλα από κτημα Λιβαδερού. Έτσι λέει που όπως έχουμε πει έχει φοβερή φέτα.
Τύπε αυτό το είχαν στα Ες Ες.Στο σωστό τσουρέκι να βάζεις Zyclon B. το κάνει μαστιχωτό και αφράτο.
Στο σωστό τσουρέκι μπαίνει το χημικό S-500. Δεν είναι μόνο η συνταγή . Το μόνο χημικό που το κρατάει τούμπανο ώστε να κρατήσει κομπλέ, όμορφο και να πουληθεί. Ορισμένοι είναι τόσο μαλάκες που κάνουν οικονομία σε λάθος πράγματα. Επίσης είναι τόσο μαλάκες που φτιάχνουν εκμέκ με βάση από καταιφι ενώ αν έφτιαχναν με βάση από σιροπιασμενο τσουρέκι και κερδισμένοι θα ήταν και πολύ περισσότερο θα κονομαγαν. Συγκρίνεται τώρα η μία βάση με την άλλη; Πως να το κάνουμε;
Στο σωστό τσουρέκι να βάζεις Zyclon B. το κάνει μαστιχωτό και αφράτο.
Ύψιστο συστατικό. 1% μέσα και το έκανες πύραυλο. Δεν πετάς τίποτα. Ιδού...Τι ειναι αυτο το S-500 μαν ;;
Εμεις τους S-400 ξέραμε μεχρι τωρα τους πυραύλους ;;
ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΠΙΕ , ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ
ΤΡΩΜΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τύπε τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο για μένα λεφτά υπάρχουν, για την Μέλισσα στο Περιστέρι έχω ακούσει καλά λόγια αλλά είναι εκτός περιοχής μου, άσε που δεν θα παταγα σε λαϊκές συνοικίες για κανένα λόγο, εναλλακτικά για μιλφειγ υπάρχει και η Δέσποινα στη Γλυφάδα πού έχω πάρει αρκετές φορές,για Δέσποινα τι γνώμη έχεις?Δεν πεθαίνεις, καθαρός είναι οκ αλλά...
είναι πολύ ακριβός, κάθε μισή ώρα μπαίνει μέσα άνθρωπος, κάτι που μας οδηγεί στο άνετο συμπέρασμα ότι τα γλυκά μένουν. Παίζει δηλαδή μπαγιάτικο η κατάψυξη. Το τσουρέκι είναι σαν ψωμί με σανό. Σφιχτό χωρίς ωραία κυψελωση και καθόλου μαστιχωτο. Το μιλφειγ είναι της σειράς. Οι τούρτες είναι κατάψυξης και οι πωλητριες λένε αφήστε την εξω να αναδείξει τα αρώματα της. Άσε ρε! Εννοεί αφήστε την έξω να ξεπαγωσει. Καλύτερα πήγαινε Μέλισσα Περιστέρι που είναι επίσης ακριβό αλλα ψαχνεις να βρεις λάθος με τον φακό.
Τύπε τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο για μένα λεφτά υπάρχουν, για την Μέλισσα στο Περιστέρι έχω ακούσει καλά λόγια αλλά είναι εκτός περιοχής μου, άσε που δεν θα παταγα σε λαϊκές συνοικίες για κανένα λόγο, εναλλακτικά για μιλφειγ υπάρχει και η Δέσποινα στη Γλυφάδα πού έχω πάρει αρκετές φορές,για Δέσποινα τι γνώμη έχεις?
Ειναι καλο ρε μαν το Λε Γκρεκε , το μονο που μοιαζει με gelato να πουμε , υπηρχε και ενα στον Πειραια αλλη εταιρεια που ηταν γαματος αλλα εκλεισε , γιατι ο Ελληνας για παγωτο εχει το Νιρβανα ναπουμε που ειναι για το πουτσο
τύπε μιας και απο οτι καταλαβα κοζαρεις απο φαγητα συστατικά κλπ, απο κονσέρβα κρέας ποιο θεωρειται καλυτερο σβαν, τουλιπ, η’ ντακορ;Και κάθεστε και μου λέτε για καύσιμα και μαλακίες. Το φαι είναι το βασικότερο κι οι λογαριασμοί. Όλα στον διάολο έχουν φτάσει. Να πάνε να γαμηθούν τα αμάξια όπως γίναμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε αυτό το είχαν στα Ες Ες.
Καταψυξη είναι το μιλφειγ της Δέσποινας τυπεΤύπε τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο για μένα λεφτά υπάρχουν, για την Μέλισσα στο Περιστέρι έχω ακούσει καλά λόγια αλλά είναι εκτός περιοχής μου, άσε που δεν θα παταγα σε λαϊκές συνοικίες για κανένα λόγο, εναλλακτικά για μιλφειγ υπάρχει και η Δέσποινα στη Γλυφάδα πού έχω πάρει αρκετές φορές,για Δέσποινα τι γνώμη έχεις?
Μπορώ να σε ψηφίσω δύο φορές? Δεν είναι εδώ και ο @ΑΝΤΖΕΛΟ που είναι γνώστηςΤουριστας εισαι ρε μαλακα και παιρνεις απο την Δεσποινα ναπουμε ;;;
Δεν βαζετε μυαλο με τιποτα ...
Σιγα την μαλακια την Δεσποινα , απορω ποιος μαλάκας βγαζει αυτες τις φημες γι αυτα τα κουρελια μαγαζια
Ειδικα στα μιλφειγ που ο Ελληνας δεν ξερει καν πως ειναι το κανονικό μου βγαζει και γνωμες για την Δεσποινα
Σαν να σου λεει ο Γαλλος ο Θανασης ειναι καλο σουβλατζιδικο
Λαντσιον μιτ τύπε μου,εγγύηση.τύπε μιας και απο οτι καταλαβα κοζαρεις απο φαγητα συστατικά κλπ, απο κονσέρβα κρέας ποιο θεωρειται καλυτερο σβαν, τουλιπ, η’ ντακορ;