Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.135
Πόντοι
1.106
Ετοιμάζω βάση οδηγιών του Παπια σαητ με χάρτη από χασάπικα και βαθμολογίες , τύπου τριπ αντβαιζορ ναπούμε

Έχει να πέσει τσεκούρι στις βαθμολογίες ..
Τυπε θα βγάλεις και για τα βενζινάδικα?Παίζει να βάζουν βενζίνη από αποφάγια της Μυκόνου και τώρα που έκλεισε το Πρινσιποτε γι αυτο ακριβύνε να ούμε?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Ο Παπιας θα μας κανει να τρωμε μονο στραγαλια απο δω και περα :(
Δυστυχώς εδώ ηττήθηκα κατά κράτος. Η μόνη ένσταση που έχω είναι για τα ζαχαρωμένα που χρωματίζονται κι είναι απλώς παχυντικα. Κάτι θα βρω όμως. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Δυστυχώς εδώ ηττήθηκα κατά κράτος. Η μόνη ένσταση που έχω είναι για τα ζαχαρωμένα που χρωματίζονται κι είναι απλώς παχυντικα. Κάτι θα βρω όμως. :2funny:
Αμα βγαλεις και τα αθωα στραγαλακια ακαταλληλα τυπε, ξεκιναω απεργια πεινας εξω απ τον Σκλαβενιτη αυριο :tooth:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αμα βγαλεις και τα αθωα στραγαλακια ακαταλληλα τυπε, ξεκιναω απεργια πεινας εξω απ τον Σκλαβενιτη αυριο :tooth:
Ακατάλληλα όχι αλλά πιστεύω ότι το 50% των τροφίμων είναι άχρηστα λόγω επεξεργασίας και τίγκα σε μαλακισμενες προσθήκες. Το ότι δεν πεθαίνουμε δεν σημαίνει ότι είναι οκ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόνο Mc Donald's τυπε που είναι υγειινα
Μόνο μηλόπιτα από εκεί. Έχουν καταπληκτική συνταγή σε γεύση για μαζική παραγωγή. Φυσικά παίζει λίγο χημεία αλλά νόμιμη. Βασικά τα Μακ μπέργκερ είναι ανώτερα σε γεύση από γκουντις. Τώρα που θυμήθηκα μηλοπιτα κάνεις δεν φτιάχνει με ξινομηλα όπως πρέπει. Όλοι βάζουν πολτό ζελέ. Την κατάρα μου να έχουν. :2funny:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.049
Πόντοι
3.556
Μόνο μηλόπιτα από εκεί. Έχουν καταπληκτική συνταγή σε γεύση για μαζική παραγωγή. Φυσικά παίζει λίγο χημεία αλλά νόμιμη. Βασικά τα Μακ μπέργκερ είναι ανώτερα σε γεύση από γκουντις. Τώρα που θυμήθηκα μηλοπιτα κάνεις δεν φτιάχνει με ξινομηλα όπως πρέπει. Όλοι βάζουν πολτό ζελέ. Την κατάρα μου να έχουν. :2funny:
Τύπε πάπια εγώ που πάω KFC και παίρνω τον κουβά με της 25 φτερουγιτσες τη βγάζω η είμαι για φούντο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Τύπε πάπια εγώ που πάω KFC και παίρνω τον κουβά με της 25 φτερουγιτσες τη βγάζω η είμαι για φούντο?

εισαι για τα θυμαράκια τυπε , θεμα χρόνου ειναι , ελάχιστου , δωσε χαιρετισματα στον Παντελο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν έχω κάνει ανάλυση εκει γιατί εκτός ότι είναι γύφτοι και χρεώνουν το σωσάκι, δεν μου αρέσει καθόλου η γεύση.
Είναι επίσης σαν ζεστή πετσέτα η επικάλυψη και μόλις σκεπαστεί πανιάζει πολύ γρήγορα. Δεν βλέπω κάτι ωφέλιμο η συμφέρον ως συνάρτηση τιμής/ποιότητας. Κοτόπουλο της σειράς με καλή διαφήμιση. Αρχίδια μπαχαρικά. Σιγά την συνταγή. Ας πάνε να κάνουν μαγκιές στους σαμουράι που ποτέ κανείς Ευρωπαίος δενμπορεσε να φτιάξει γλυκόξινο όπως αυτοί. :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.917
Πόντοι
22.266
O πάπιας ο μπαμπάς τους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
ΜΕ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ KFC :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟΥ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΙΜΑ ΣΩΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΑΣ

ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ :rockon::rockon::rockon:

ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΑΚΙ , ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΕΡΟ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επειδή θα φάω παγωτό τώρα και θα ξαπλώσω, θα δηλώσω ως καλυτερο είδος παγωτού το παρφέ. Συμφέρουσα πρόταση για οκ παγωτό
σε τιμή/απόδοση το perffeto στο Αιγάλεω. Ίσως κορυφαίος σε συντελεστή απόδοσης. :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Επειδή θα φάω παγωτό τώρα και θα ξαπλώσω, θα δηλώσω ως καλυτερο είδος παγωτού το παρφέ. Συμφέρουσα πρόταση για οκ παγωτό
σε τιμή/απόδοση το perffeto στο Αιγάλεω. Ίσως κορυφαίος σε συντελεστή απόδοσης.
Δηλαδή αυτός δεν βάζει μέσα σάπια αμύγδαλα φουντούκια τι σκατα έχει μέσα το παρφε ;

:coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δηλαδή αυτός δεν βάζει μέσα σάπια αμύγδαλα φουντούκια τι σκατα έχει μέσα το παρφε ;

:coffee:
Κανονικά για παρφε θέλει αυγά, ξηρούς καρπούς κτλ. Αυτός γεγονός είναι οτι φτιάχνει σωστά παγωτά. Παρφε δεν έχω φάει, δεν είχα προλάβει γιατί είναι και μακριά να πάω μόνο για αυτό. Πάντως είναι οκ και σεβαστός. Το θέμα είναι τι αερωση γίνεται και τι υλικά βάζουν οι αεριτζηδες. Αν ξεπαγωσει το παγωτό και μείνει ένα κουταλάκι σημαίνει ότι το έχουν τενταρει στο φούσκωμα :2funny: ώστε να δείχνει πολύ. Επίσης χρειάζονται πολλές ζάχαρες κι όχι μόνο μια ώστε να σταθεροποιηθεί σωστά. Αλλιώς τι θα φτιάξουμε; Ρυζόγαλο; Αυτός που δεν γουστάρω καθόλου είναι
ο Κωνσταντινιδης. Δεν νομίζω να γουστάρουν καν οι πιο πολλοί. Μας έχει ζαλίσει τον πούτσο με το μιλφειγ. Αρχίδια. Πάω τώρα σαν πολεμιστής να αράξω. Τα λέμε μετά για φαι. :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Κανονικά για παρφε θέλει αυγά, ξηρούς καρπούς κτλ. Αυτός γεγονός είναι οτι φτιάχνει σωστά παγωτά. Παρφε δεν έχω φάει, δεν είχα προλάβει γιατί είναι και μακριά να πάω μόνο για αυτό. Πάντως είναι οκ και σεβαστός. Το θέμα είναι τι αερωση γίνεται και τι υλικά βάζουν οι αεριτζηδες. Αν ξεπαγωσει το παγωτό και μείνει ένα κουταλάκι σημαίνει ότι το έχουν τενταρει στο φούσκωμα :2funny: ώστε να δείχνει πολύ. Επίσης χρειάζονται πολλές ζάχαρες κι όχι μόνο μια ώστε να σταθεροποιηθεί σωστά. Αλλιώς τι θα φτιάξουμε; Ρυζόγαλο; Αυτός που δεν γουστάρω καθόλου είναι
ο Κωνσταντινιδης. Δεν νομίζω να γουστάρουν καν οι πιο πολλοί. Μας έχει ζαλίσει τον πούτσο με το μιλφειγ. Αρχίδια. Πάω τώρα σαν πολεμιστής να αράξω. Τα λέμε μετά για φαι. :rockon:
ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εμείς δηλαδή που τρώμε gelato ναπούμε από Λε Γκρεκε και από το άλλο στο Κουκακι είμαστε ασφαλεις :rockon::rockon:

Πουτανα Νταιμα με το παγωτό από τα λιντλ , την κασέλα την 3κιλη που κάνει ξέρω γω 4,99 ήρθε η ώρα σου γαμημενε φιλελε για θάνατο , ούτε το μάρκετ πας δεν σε σώνει

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.049
Πόντοι
3.556
Ε ρε πάπια πάλι μας γάμησες ξέρεις πόσα μιλφειγ έχω φάει από Κωνσταντινίδη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.925
Πόντοι
6.515
Τώρα θα δείτε σε λίγο καιρό
τι θα γίνει. Ξεκίνησε η Αμερικανιά παραλλαγής με κεηκ σοκολάτας μέσα σε μιλκ σέικ κι όλο αυτό στο μπλέντερ. :2funny:Μόλις βγει πολτός, καπάκι σιιρόπι σοκολάτας και τρούφα με καρδούλες κι ομπρελακια. Θα τεζαρουν οι πουτάνες. Κατευθείαν τάφο πάει οποια το ρουφήξει με τέντα σάκχαρο. Είμαι περίεργος ποιος Ελληναρας θα πετάξει πρώτος μεσα τα ληγμενα κεηκ τύπου βασιλόπιτας που είχε από την πρωτοχρονιά.

:2funny:

Να τρώτε καριοκες μάγκες και σταφιδόψωμα.
Τα καλύτερα. :2funny:
Ότι έχει μείνει από τσουρέκια, κεηκ, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μέχρι και ξεραμένα ανυγδαλωτα πετούν μέσα στο μίξερ. Βγαίνει μια μάζα τούμπανο πλαστελίνη. Με λίγη σικολατιτσα γάλακτος ιμιτασιον να γυαλίζει καλύπτονται όλα και τσουπ. 20 ευρώ το κιλό!
Και σταφιδόψωμο. Όταν την ξύνεις την πλάση δεν πετάς το καλύτερο. Το ρίχνεις μέσα κι αυτό μαζί με ότι ζυμαρακια έχεις. Ωραίο χρώμα. Σκούρο ελκυστικό και μετα σταφιδα. Λίγες στροφές στον κάδο κι έτοιμο. Αυτό δεν ξέρω αν το φτιάχνουν ακόμα καποιοι μερακλήδες.

:2funny:
Είναι και νηστίσιμο το σταφιδοψωμο τυπε
Ελαιόλαδο, σταφιδες, καρυδια, Κανέλλα, νερο, αλευρι, ζαχαρη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.925
Πόντοι
6.515
Παιρνεις κανα χάπι για τη χοληστερίνη τυπε η είσαι πιτσιρικας?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056
Είναι και νηστίσιμο το σταφιδοψωμο τυπε
Ελαιόλαδο, σταφιδες, καρυδια, Κανέλλα, νερο, αλευρι, ζαχαρη
Προσοχη μαν,το λαδι δεν ειναι νηστισιμο,μην την πατησουμε κιολας και χαλασει η νηστεια:coffee::confused::confused::confused:

• Λύπη
Αντιδράσεις: geoMan

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom