Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
πια φασολακια, καφε βαριεται να φτιαξει και τα μηχανακια ντελιβερι καφε πανε κι ερχονται στις λαικες γειτονιες :confused:
Πιστεύω ότι πέραν της αχρηστιας τους, αποσκοπούν στο να σκάσουν με τίποτα προκλητικό στην πόρτα ώστε να σαλιαρισει λίγο ο ντιλιβερας και να επιβεβαιωθούν. Με 2 ευρώ περίπου έρχονται σε επαφή με την πραγματικότητα πριν βουλιάξουν ξανά στον βόθρο των σόσιαλ. Πιθανόν να τρώνε και καμιά ψωλή στα μουλωχτα. Τις έχω ικανές για όλα. :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Κανένας Έλληνας δεν χωνεύει πραγματικά την Ελλάδα. Τον νοιάζει μόνο το σπίτι του. Είναι έτσι δομημένη η ζωή σε αυτό το προτεκτορατο που από την ώρα που θα ξυπνήσεις μέχρι την ώρα που θα κοιμηθείς τυραννιέσαι από οτιδήποτε
σε όλα. Όλοι θέλουν να βολευτούν ασχέτως τις επιπτώσεις, να σχολάσουν πιο νωρίς η να πάρουν αύξηση τρώγοντας ο ένας τον άλλον. Οι μισοί Έλληνες το βράδυ σπίτι συζητούν ποιον γάμησαν σήμερα κι οι άλλοι μισοί σχεδιάζουν αντίποινα. :2funny: Άσβεστο μίσος, ρετσινια, ρουφιανια, προδοσία, δολοπλοκια, ρεμουλα κτλ σε έναν λαό αποτυχημένο.
Η Ελλάδα απελευθερώθηκε για να αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να αυτοδιοικηθεί.

πω πω πω πω τι ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Ρεσιταλ παπιας!
Ετων;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
Τυπε εχει χοντρύνει το παιχνιδι εδω , ειναι για σκληρους χυστες αγοραστες
Παιζουν καινουργιοι οροι και εννοιες , που αμα βγουν τα μελη στην αγορά και αρχισουν να λενε
για κορτεζίνες, μαγουλα που πρασινιζουν, αποψυξη , σιδηροδρομο και τετοια
το βλεπω να γινονται ναπουμε εμπρηστικες επιθεσεις σε χασάπικα ..

Σκεψου τωρα να σκασει Νταιμα στον χασαπη βλαχο και ετσι και να του πει :

-Μπαρμπα πιασε 4 κιλα κορτεζινες μην σου γαμησω τα αρνια που εχεις και κρεμονται πισω σου....

-Σορρυ τυπε δεν σε καταλαβα τι θες;...

-Ρε φιογκο μουνοπανο αριστερε μου μαθατε ολοι με τονε Τσιπρα να τρωτε κονσερβα , βαλε καμιά τομαχωκ να ψησω στην πυλωτη με τους δεξιους γειτονες

Ετσι και ξεκινησει και κελαηδάει ο Πάπιας και μαθουν εδω να ψωνίζουν οι χυστες , κοβω τα αδερφια Σκλαβενιτη
να ειναι οι πρωτοι δικαιουχοι για το market pass και fuel pass , και μετά καπάκι ναπουμε στην σειρα στον ΟΑΕΔ
και επιδοτουμενα σεμινάρια ανεργων ..
Θα γινει μεγάλη ζημιά σου λεω στην αγορά , ξερει ο Παπιας , ειναι ο "απο μεσα τυπος" που τα εχει παρει μαζι τους
και θελει να σπασει το κατεστημένο , τα καρτελ και την ασύδοτη αγορά

:rockon::rockon::rockon:
εχει ακριβυνει και το μουνι η μου φαινετε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Μιλάει πολύ ο πάπιας σε λίγο θα αρχίσει να δίνει ονόματα θα γίνει μεγάλη ζημιά

Πρεπει να μπει στο ειδικο προγραμμα προστασίας μελων απο αναφορές μπαν κτλ :coffee:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ

Πουτανες φιλελεδες , ηρθε η ωρα σας :zfuck::zfuck::zfuck:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τώρα θα δείτε σε λίγο καιρό
τι θα γίνει. Ξεκίνησε η Αμερικανιά παραλλαγής με κεηκ σοκολάτας μέσα σε μιλκ σέικ κι όλο αυτό στο μπλέντερ. :2funny:Μόλις βγει πολτός, καπάκι σιιρόπι σοκολάτας και τρούφα με καρδούλες κι ομπρελακια. Θα τεζαρουν οι πουτάνες. Κατευθείαν τάφο πάει οποια το ρουφήξει με τέντα σάκχαρο. Είμαι περίεργος ποιος Ελληναρας θα πετάξει πρώτος μεσα τα ληγμενα κεηκ τύπου βασιλόπιτας που είχε από την πρωτοχρονιά.

:2funny:

Να τρώτε καριοκες μάγκες και σταφιδόψωμα.
Τα καλύτερα. :2funny:
Ότι έχει μείνει από τσουρέκια, κεηκ, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μέχρι και ξεραμένα ανυγδαλωτα πετούν μέσα στο μίξερ. Βγαίνει μια μάζα τούμπανο πλαστελίνη. Με λίγη σικολατιτσα γάλακτος ιμιτασιον να γυαλίζει καλύπτονται όλα και τσουπ. 20 ευρώ το κιλό!
Και σταφιδόψωμο. Όταν την ξύνεις την πλάση δεν πετάς το καλύτερο. Το ρίχνεις μέσα κι αυτό μαζί με ότι ζυμαρακια έχεις. Ωραίο χρώμα. Σκούρο ελκυστικό και μετα σταφιδα. Λίγες στροφές στον κάδο κι έτοιμο. Αυτό δεν ξέρω αν το φτιάχνουν ακόμα καποιοι μερακλήδες.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.135
Πόντοι
1.106
Τι μας κρύβουν @Νίπλης
Μήπως υπάρχουν και παράνομα φυτοφάρμακα?
Την σπαλομιτα την κρατάει ο κρεοπωλης και μας πουλάει φύκια δηλαδή???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Τι μας κρύβουν @Νίπλης
Μήπως υπάρχουν και παράνομα φυτοφάρμακα?
Την σπαλομιτα την κρατάει ο κρεοπωλης και μας πουλάει φύκια δηλαδή???
Ετοιμάζω βάση οδηγιών του Παπια σαητ με χάρτη από χασάπικα και βαθμολογίες , τύπου τριπ αντβαιζορ ναπούμε

Έχει να πέσει τσεκούρι στις βαθμολογίες ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
εχει ακριβυνει και το μουνι η μου φαινετε?
Να δείτε που σε λίγο τα αγγούρια θα πάνε 50 ευρώ το κομμάτι. Έχουν να μείνουν πολλοί πούστηδοι αγάμητοι. Θα πέσει πολύ κλάμα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Όχι βέβαια. Υπάρχουν και καλοί. Στιγματιζουμε τα κακως κείμενα. :rockon:

Θα πεσει συνθημα και παρασυνθημα τυπε για τους χυστες του φορουμ

Πρωτη ερωτηση θα ειναι
-Τι ψηφισες ;
αν απαντησει Κουλη , προχωράμε στο επόμενο
-Κορτεζίνα έχεις ;
Αν απαντησει τι ειναι αυτο , μεταβολη και μπομπα στο μπουρδελο του , αριστερος θα ειναι που απαντησε ψεματα στην πρωτη ερωτηση και θα μας σερβίρει σάπια κρεατα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα πεσει συνθημα και παρασυνθημα τυπε για τους χυστες του φορουμ

Πρωτη ερωτηση θα ειναι
-Τι ψηφισες ;
αν απαντησει Κουλη , προχωράμε στο επόμενο
-Κορτεζίνα έχεις ;
Αν απαντησει τι ειναι αυτο , μεταβολη και μπομπα στο μπουρδελο του , αριστερος θα ειναι που απαντησε ψεματα στην πρωτη ερωτηση και θα μας σερβίρει σάπια κρεατα
Όλου υποπτοι σε κάθε παράταξη. Και κατόπιν ένοχοι.

maxresdefault.jpg

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.049
Πόντοι
3.556
Τώρα θα δείτε σε λίγο καιρό
τι θα γίνει. Ξεκίνησε η Αμερικανιά παραλλαγής με κεηκ σοκολάτας μέσα σε μιλκ σέικ κι όλο αυτό στο μπλέντερ. :2funny:Μόλις βγει πολτός, καπάκι σιιρόπι σοκολάτας και τρούφα με καρδούλες κι ομπρελακια. Θα τεζαρουν οι πουτάνες. Κατευθείαν τάφο πάει οποια το ρουφήξει με τέντα σάκχαρο. Είμαι περίεργος ποιος Ελληναρας θα πετάξει πρώτος μεσα τα ληγμενα κεηκ τύπου βασιλόπιτας που είχε από την πρωτοχρονιά.

Να τρώτε καριοκες μάγκες και σταφιδόψωμα.
Τα καλύτερα. :2funny:
Ότι έχει μείνει από τσουρέκια, κεηκ, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μέχρι και ξεραμένα ανυγδαλωτα πετούν μέσα στο μίξερ. Βγαίνει μια μάζα τούμπανο πλαστελίνη. Με λίγη σικολατιτσα γάλακτος ιμιτασιον να γυαλίζει καλύπτονται όλα και τσουπ. 20 ευρώ το κιλό!
Και σταφιδόψωμο. Όταν την ξύνεις την πλάση δεν πετάς το καλύτερο. Το ρίχνεις μέσα κι αυτό μαζί με ότι ζυμαρακια έχεις. Ωραίο χρώμα. Σκούρο ελκυστικό και μετα σταφιδα. Λίγες στροφές στον κάδο κι έτοιμο. Αυτό δεν ξέρω αν το φτιάχνουν ακόμα καποιοι μερακλήδες.

Μας γάμησες ρε πάπια τώρα οι καριοκες ήταν από τα αγαπημένα μου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μας γάμησες ρε πάπια τώρα οι καριοκες ήταν από τα αγαπημένα μου
Ε καλά δεν είναι όλοι λωποδύτες. Απλώς στην εστίαση δεν συμφέρει να πετάς πράγματα οπότε αν κάποιος δεν έχει κατανάλωση, σιγά μην πετάει συνέχεια. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom