Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και στο Αγρίνιο που υπήρχαν καπνά τα παράτησαν. Θα κάτσουν να τυλίγουν μαλακίες να τους φύγει η κωλοτρυπίδα στην περιποίηση για να έρθει ο καπνοπουστας να τα πάρει τσαμπέ; Όλοι αυτοί είναι ριγμένοι. Για μένα ψωνίστε μόνο από παραγωγούς. Αν δεν σας αρέσει καθηστε να βρίζετε τον μαλάκα Κούλη και τον γκιώνη Αλεξέεφ αλλά αυτοί σας γράφουν στην ψωλή τους, δεν σας υπολογίζουν καν ως υπάρξεις και τίποτα δεν θα βγει. Θα σας τα πάνε όλα 50% πάνω και εδώ θα τσακώνεστε. :2funny:
Ο Κούλης το πολυ πολυ να κάνει καμία προσάρτηση νησιών ως ευρωπαϊστής που είναι :confused: και να διεκδικούν οι Μάο Μάο τα νησιά μας. Είδαμε και τον καταληψία Αλεξακο τι σπουδαια δουλειά έκανε. Καθένας πλέον όπως την βγάλει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο παραγωγός πουλάει γάλα 1,60-1,80 για να βγαίνει κι εσένα θα σου φτιάξει φέτα με 6-7 κιλά γάλα και θα στην πουλήσει 8 ευρώ.
Εμ, το τραβάει ο εαυτός σας το δούλεμα.
Τώρα κόλλησες στο 8αρι; Εσύ πιστεύεις ότι το νόημα είναι αυτό; Το νόημα είναι οι ίδιοι
οι παραγωγοί και σε πληροφορω ότι πολλές φορές οι ίδιοι οι παραγωγοί δίνουν αβέρτα ότι θέλουν κι όσο θέλουν. Όπως έχω ξαναγράψει σημασία έχει το πάρε δώσε με ότι αυτό συνεπάγεται. Εγώ θα τρωω φέτα όπως πρέπει ακόμα κι αν δύσει ο ήλιος από την ανατολή. Για μένα βάζουν σκόνη μέσα ότι κι αν λες. Εγώ σκόνη δεν θα τρώω. Αφού γνωρίζεις κάποια πραγματα γιατί δεν λες στον κόσμο ότι αν πάει εταιρεία σε παραγωγό και του πει γεια σου φίλε θέλω ανθότυρο αλλά θέλω να το πουλήσω 4 ευρώ οπότε βάλε μέσα και τις κάλτσες σου αυτός θα το κάνει. :2funny: Τώρα που θα χειμωνιασει πήγαινε να πάρεις ανθότυρο Μακρή και θα ήθελα να μου πεις πόσο ανώτεροι είναι από τα άλλα. 3 η 4 φορές ίσως Δεν μπόρεσα ποτέ να βρω ανθότυρο καλύτερο από ξερό παραγωγό. Εκεί έχει νόημα να το αγοράσεις από σούπερ αν το θες αν και καλύτερα να πας σε μπακάλη για να πονέσει το σούπερ (όσο πονέσει).

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ώριμο μεγάλο αβοκάντο από Περού στον Σκλαβενίτη σε τιμή 3,20 κιλό με έκπτωση 90 λεπτών. Δηλαδή είχε πριν 4,10. Όπου άλλο πάτε, θα είναι σαν μικρες πρασινες πέτρες με 5,5 ευρώ. :2funny:
Ώρες ώρες σκέφτομαι που πάνε κάτι ποντικοτρυπες μπαζαρ, μάρκετ ιν, μασουτηδες και Κρητικοί να τα βάλουν με μεγαθήρια. Όχι ότι στηρίζω σούπερ αλλά ποιος να του βγει στα ίσα;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.600
Πόντοι
2.356
Τώρα κόλλησες στο 8αρι; Εσύ πιστεύεις ότι το νόημα είναι αυτό; Το νόημα είναι οι ίδιοι
οι παραγωγοί και σε πληροφορω ότι πολλές φορές οι ίδιοι οι παραγωγοί δίνουν αβέρτα ότι θέλουν κι όσο θέλουν. Όπως έχω ξαναγράψει σημασία έχει το πάρε δώσε με ότι αυτό συνεπάγεται. Εγώ θα τρωω φέτα όπως πρέπει ακόμα κι αν δύσει ο ήλιος από την ανατολή. Για μένα βάζουν σκόνη μέσα ότι κι αν λες. Εγώ σκόνη δεν θα τρώω. Αφού γνωρίζεις κάποια πραγματα γιατί δεν λες στον κόσμο ότι αν πάει εταιρεία σε παραγωγό και του πει γεια σου φίλε θέλω ανθότυρο αλλά θέλω να το πουλήσω 4 ευρώ οπότε βάλε μέσα και τις κάλτσες σου αυτός θα το κάνει. :2funny: Τώρα που θα χειμωνιασει πήγαινε να πάρεις ανθότυρο Μακρή και θα ήθελα να μου πεις πόσο ανώτεροι είναι από τα άλλα. 3 η 4 φορές ίσως Δεν μπόρεσα ποτέ να βρω ανθότυρο καλύτερο από ξερό παραγωγό. Εκεί έχει νόημα να το αγοράσεις από σούπερ αν το θες αν και καλύτερα να πας σε μπακάλη για να πονέσει το σούπερ (όσο πονέσει).
Το ανθότυρο που είναι προϊόν του τυρογάλακτος που περισσεύει από την παρασκευή άλλων τυριών, που γίνεται από ότι να'ναι γάλα και έχει 70% υγρασία. Και θεωρείται β' είδος τυριού.
Και θα ασχοληθώ και που θα βρω καλύτερο και απο που έχει νόημα να το αγοράσω.....
Μάλιστα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το ανθότυρο που είναι προϊόν του τυρογάλακτος που περισσεύει από την παρασκευή άλλων τυριών, που γίνεται από ότι να'ναι γάλα και έχει 70% υγρασία. Και θεωρείται β' είδος τυριού.
Και θα ασχοληθώ και που θα βρω καλύτερο και απο που έχει νόημα να το αγοράσω.....
Μάλιστα.
Διάφορα προϊόντα συζητάμε. Γιατί το απαξιώνεις; Όπως υπάρχει καλή φετα που την κυνηγάμε, έτσι υπάρχει καλό ανθότυρο ή μανούρι κτλ. Εγώ έφαγα Κωστόπουλου, Σταματάκη, μιτατο, ορεινό, Κρήτης, Κάραλη και καμιά δεκαριά ακόμα κι αυτό παίζει να είναι 1 φορα καλύτερο από του Κωστόπουλου που δεν βρίσκεις πουθενά πια και το οποίο Κωστόπουλου είναι 2 φορές καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Το ότι είναι β προϊόν δεν σημαίνει ότι χάνει την αξία του. Τέλοσπάντων συζήτηση κάνουμε. Δεν έχει νόημα η κόντρα. Με επιχειρήματα σου μιλάω.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.600
Πόντοι
2.356
Διάφορα προϊόντα συζητάμε. Γιατί το απαξιώνεις; Όπως υπάρχει καλή φετα που την κυνηγάμε, έτσι υπάρχει καλό ανθότυρο ή μανούρι κτλ. Εγώ έφαγα Κωστόπουλου, Σταματάκη, μιτατο, ορεινό, Κρήτης, Κάραλη και καμιά δεκαριά ακόμα κι αυτό παίζει να είναι 1 φορα καλύτερο από του Κωστόπουλου που δεν βρίσκεις πουθενά πια και το οποίο Κωστόπουλου είναι 2 φορές καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Το ότι είναι β προϊόν δεν σημαίνει ότι χάνει την αξία του. Τέλοσπάντων συζήτηση κάνουμε. Δεν έχει νόημα η κόντρα. Με επιχειρήματα σου μιλάω.
Όχι φίλε μου. Εγώ σου μιλάω με επιχειρήματα κι εσύ μου μιλάς με ότι πιστεύεις ότι συμβαίνει. Που είναι κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι συζήτηση κάνουμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όχι φίλε μου. Εγώ σου μιλάω με επιχειρήματα κι εσύ μου μιλάς με ότι πιστεύεις ότι συμβαίνει. Που είναι κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι συζήτηση κάνουμε.
Το αντίστροφο εγινε. Έκανες τις γαργαρες σου σε κάποια θέματα που άφησες να αιωρούνται και τώρα θα μας βγάλεις και οφ τοπικ. Τέλοσπάντων εγώ ξηγηθηκα στο νόημα. Αν δεν βολεύει όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει τίποτα οπότε θα πάμε θέλοντας και μη στους παραγωγούς. :2funny:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.600
Πόντοι
2.356
Το αντίστροφο εγινε. Έκανες τις γαργαρες σου σε κάποια θέματα που άφησες να αιωρούνται και τώρα θα μας βγάλεις και οφ τοπικ. Τέλοσπάντων εγώ ξηγηθηκα στο νόημα. Αν δεν βολεύει όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει τίποτα οπότε θα πάμε θέλοντας και μη στους παραγωγούς. :2funny:
Ωπα! Καμία γαργαρα δεν έκανα. Σου έγραψα ακριβώς τι συμβαίνει στην παραγωγή φέτας, γιατί έγραφες παλαβομάρες. Από τον κτηνοτρόφο πήγαινες κατευθείαν στο s/m κι ονειρευόσουν μεσάζοντες και τύπους που βγάζουν χρήμα καθιστοί. Για έναν άγνωστο λόγο τους τυροκομους τους έβγαζες από την εξίσωση. Η φέτα από το μαντρί καρφωτη στον ΑΒ. Μην πω για τιμές και αναλογίες παραγωγης σε βιομηχανική κλίμακα που έγραψες και ήταν εκτός πραγματικότητας.
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έναν παραγωγό που μπορει να πουλήσει το γάλα στα 9 ευρώ μινιμουμ, τον βάζει να φτιάχνει φέτα και να του την πουλάει 8 ευρώ. Γιατί αυτά μας έγραψες.
Οπότε, οπως λες κι εσύ, ολα καλά.
Πάμε παρακάτω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ωπα! Καμία γαργαρα δεν έκανα. Σου έγραψα ακριβώς τι συμβαίνει στην παραγωγή φέτας, γιατί έγραφες παλαβομάρες. Από τον κτηνοτρόφο πήγαινες κατευθείαν στο s/m κι ονειρευόσουν μεσάζοντες και τύπους που βγάζουν χρήμα καθιστοί. Για έναν άγνωστο λόγο τους τυροκομους τους έβγαζες από την εξίσωση. Η φέτα από το μαντρί καρφωτη στον ΑΒ. Μην πω για τιμές και αναλογίες παραγωγης σε βιομηχανική κλίμακα που έγραψες και ήταν εκτός πραγματικότητας.
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έναν παραγωγό που μπορει να πουλήσει το γάλα στα 9 ευρώ μινιμουμ, τον βάζει να φτιάχνει φέτα και να του την πουλάει 8 ευρώ. Γιατί αυτά μας έγραψες.
Οπότε, οπως λες κι εσύ, ολα καλά.
Πάμε παρακάτω.
Φίλε μου εγώ δεν πουλάω γάλα, δεν βάζω κανέναν να φτιάχνει φέτα και όλα αυτά τα λες εσύ. Εγώ σου είπα ξερά νετα σκέτα πως γίνεται η δουλειά, μιλήσαμε για αναλογίες, ειπα για πάρε δώσε με παραγωγούς, τις τιμές εσύ τις επέμεινες όπως ήθελες, σε ενόχλησε που δεν σου είπα ότι ήθελες, κόλλησες στο οκταρι αντί στο νόημα, είπα ότι το λευκό τυρί είναι αίσχος και το έχουν κάνει μόδα επειδή είναι φθηνο, ότι σκόνες δεν τρώω το οποίο ακόμα και τώρα αποφεύγεις να σχολιάσεις ότι γίνεται, διέγραψα τα σούπερ μάρκετ που κάθεται ξάπλα και την βιομηχανία , τόνισα ότι στα παπάρια μου όλοι αυτοι, ότι πάω μόνο στον παραγωγό και μετά είπα για ανθότυρα. Οπότε να είσαι καλά.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.600
Πόντοι
2.356
Φίλε μου εγώ δεν πουλάω γάλα, δεν βάζω κανέναν να φτιάχνει φέτα και όλα αυτά τα λες εσύ. Εγώ σου είπα ξερά νετα σκέτα πως γίνεται η δουλειά, μιλήσαμε για αναλογίες, ειπα για πάρε δώσε με παραγωγούς, τις τιμές εσύ τις επέμεινες όπως ήθελες, σε ενόχλησε που δεν σου είπα ότι ήθελες, κόλλησες στο οκταρι αντί στο νόημα, είπα ότι το λευκό τυρί είναι αίσχος και το έχουν κάνει μόδα επειδή είναι φθηνο, ότι σκόνες δεν τρώω το οποίο ακόμα και τώρα αποφεύγεις να σχολιάσεις ότι γίνεται, διέγραψα τα σούπερ μάρκετ που κάθεται ξάπλα και την βιομηχανία , τόνισα ότι στα παπάρια μου όλοι αυτοι, ότι πάω μόνο στον παραγωγό και μετά είπα για ανθότυρα. Οπότε να είσαι καλά.
Τι έγραψε ο καθένας μας είναι εδώ, όποιος θέλει το διαβάζει και βγάζει συμπέρασμα.
Σου έγραψα τους δυο πιο συνηθισμένους τρόπους νοθείας, αλλά τι σημασία έχει; Αφού εσύ θεωρείς ότι νοθεία ισον σκονη.
Οι τιμές που σου έγραψα είναι οι τιμές παραγωγού. Οι αναλογίες αυτές της παραγωγής . Τι σημασία έχει κι αυτο;
Συμβαίνει οτι πιστεύεις πως συμβαίνει.
Δε θα τα χαλάσουμε.
Όπως είπα εδώ γραμμένα είναι όλα. Όποιος θέλει διαβάζει και ταυτίζεται με μία από τις δύο απόψεις.
Οπότε όλα οκ. Και πάμε παρακάτω.
Από μένα τέλος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι έγραψε ο καθένας μας είναι εδώ, όποιος θέλει το διαβάζει και βγάζει συμπέρασμα.
Σου έγραψα τους δυο πιο συνηθισμένους τρόπους νοθείας, αλλά τι σημασία έχει; Αφού εσύ θεωρείς ότι νοθεία ισον σκονη.
Οι τιμές που σου έγραψα είναι οι τιμές παραγωγού. Οι αναλογίες αυτές της παραγωγής . Τι σημασία έχει κι αυτο;
Συμβαίνει οτι πιστεύεις πως συμβαίνει.
Δε θα τα χαλάσουμε.
Όπως είπα εδώ γραμμένα είναι όλα. Όποιος θέλει διαβάζει και ταυτίζεται με μία από τις δύο απόψεις.
Οπότε όλα οκ. Και πάμε παρακάτω.
Από μένα τέλος.
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Κι από μένα τέλος γιατί κι εγώ ξέρω καλά τι έγραψα. Άντε να πάμε και στα γιαούρτια με κάναν άλλο φίλο μιας που δεν υπάρχει πλέον στραγγιστό αλλά το λένε έτσι ενώ το κάνουν με συμπυκνωμα. Παιχνίδι λέξεων. :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Ξεροχυνω με τυπους duck και νιπλη που θεωρουν ότι το μέσο μέλος του bou μπορει να δειπνησει στο drakoulis κηφισια

μην ξηγιεσαι σκουλικιαρικα ρε μουνι , αφου ειπα και πιο πριν , οτι το 90% των μελω΄ν απο χασάπικο μπορει να αγοράσει μόνο τα κόκκαλα

:rockon::rockon::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ο ντόναλντ ντακ. η’ εστω να μπει καποιο μπανερακι στο προφιλ του πχ φουντ ρεπορτερ. ξεκαθαρα ανεβασε το επιπεδο σε τούτο το σιχαμερό χαμερπές νήμα :coffee:

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ !!!!! :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Τύποι, μην το κουράζετε και το ψάχνετε τόσο πολύ, την καλύτερη διατροφή και άθληση να κάνετε, δεν είναι σίγουρο ότι θα μακρο ημερευσετε.
Αφήστε τις υπερβολές με τα ποιοτικότερα και δήθεν υγιεινά. Όλα έχουν συν και πλην.

Αγοραστε σε λογικες τιμές και όσο το δυνατόν καλύτερα ποιοτικά για τα χρήματα που ξοδεύετε. Γυμναστείτε.Κανεις δεν ξέρει πότε θα σβήσει το καντήλι του.

Βάλτε και χρήματα στην άκρη για τα μηνιαία έξοδα μπουρδελικης, και όλα θα πάνε κατ ευχήν.
εγώ βάζω στο σεικερ θερμο το πρωι μια παγωμενη μπυρούλα και με βγάζει μέχρι τις δέκα δεκα και μιση , να μολις τελειωσε τωρα. Απο τώρα και μετα έχω ενα μπουκαλάκι Jack Daniel's στο ντουλαπάκι, η ζωη είναι ωραία μην ακούτε μαλακιες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ντοναλντ, πόσα σουβλάκια καλαμακια μπορεί να βγάλει μια μέση γάτα; (ριου αντιριου)
Δεν το ξέρω αυτό :2funny:αλλα δεν θα το έβλεπα καν αν δεν ερχόμουν τώρα να σας γράψω για τις ελιές. Θα πάνε λέει όλες 2 ευρώ πάνω το κιλό. Χτυπιέται κι ο ντάκος έμμεσα. :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056
Δεν το ξέρω αυτό :2funny:αλλα δεν θα το έβλεπα καν αν δεν ερχόμουν τώρα να σας γράψω για τις ελιές. Θα πάνε λέει όλες 2 ευρώ πάνω το κιλό. Χτυπιέται κι ο ντάκος έμμεσα. :confused:
Aσε τις ελιες,το λαδακι θα παει 10-15 το λιτρο.Ετοιμαστειτε για νηστεια:coffee::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom