Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
να μην του μιλάς καθόλου , πες του να παραιτηθει και οτι δεν θελεις να τον βλεπεις μπροστα σου

Θα του απαντήσει ότι είναι πολιτικά αναλφάβητος και ότι πρέπει να αποχωρήσει διότι πλησιάζει η ώρα του διαδυκτιακού ραντεβού μέσω Skype με μια Κολομπιάνα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Περσι με πηραν τηλεφωνο στο κινητο απ μεγαλη εταιρεια μπισκοτων, που το ονομα θυμιζει καποιο συνταγματαρχη της χουντας.

Μου λενε.." κυρις ταδε, κερδισατε ενα smart watch στον διαγωνισμο που οργανωσαμε με μεγαλη αλυσιδα super market.
Τους λεω οτι κανουν λαθος, διοτι ποτε δεν πηρα μερος σε καποιο διαγωνσιμο..

Μου απαντησαν οτι συμμετειχα αυτοματα λογω μεγαλη καταναλωσης μπισκοτων του συγκεκριμενου εργοστασιου, και οτι τα στοχεια τα πηραν απ την καρτα μου... ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ !
Μα πόσα μπισκότα έφαγες;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Έχω κάνει εκπαίδευση για GDPR σε προηγούμενη Ελληνική εταιρία στην οποία εργαζόμουν. Οπότε το : "Διάβασε για τον GDPR", είναι λίγο άστοχο να το λες σε μένα.

Αντιθέτως πες το καλύτερα στα παιδιά που προσλαμβάνουν στα τηλεφωνικά κέντρα, με μισθούς πείνας, και δεν έχουν ιδέα όταν τους ρωτάω ενώ σου ζητάνε τα στοιχεία σου ώστε να καταγράφουν "για τη διασφάλιση της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας".

Το ότι ένα δικαστήριο μπορεί να βγάλει απόφαση πως το ποσό που ορίζει ο νόμος είναι αντισυνταγματικό και δεν είναι αναλογικό, έκανες ότι δεν το είδες και ούτε καν το σχολίασες.
το GDPR είναι GTP.
Εδώ οι Γερμανοί ξέρουν πόσες φορές γαμάς, (1 πακέτο προφυλακτικών στα 8 χρόνια αντιστοιχεί σε κάθε Έλληνα) και ότι οι Έλληνες έχουν σε ποσοστό επι του γενικού πληθυσμού 86% αιμοροιδες για αυτό αγοράζουν μωρομάντηλα και όχι χαρτί υγείας......
ας είναι καλά το lidl και η εφαρμογή του...... κατα GDPR πιστοποιημένο......

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
το GDPR είναι GTP.
Εδώ οι Γερμανοί ξέρουν πόσες φορές γαμάς, (1 πακέτο προφυλακτικών στα 8 χρόνια αντιστοιχεί σε κάθε Έλληνα)
Αρα δεν ξερουν ποσες φορες γαμαω, ξερουν ποσες φορες γαμαω με καποτα μονο... :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Αρα δεν ξερουν ποσες φορες γαμαω, ξερουν ποσες φορες γαμαω με καποτα μονο... :coffee:
τα μέλη του bou δεν πατάνε το ποδι τους στο lidl, γιατί έχουν χοντρές και άσχημες εργαζόμενες.
Mονο Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο, που έχει ωραίες παντρεμένες σε διάσταση Ελεηνίδες που έχουν στο μουνί τους όλη την χλωρίδα και την πανίδα των Σεξουαλικώς Μεταδιδομενων Νοσημάτων.
Έχω τύχει σε Σκλαβενίτη όλο το προσωπικό ταυτόχρονα να έχει μικρό τσιρότο στο στόμα, προφανώς έρπης.....

-Άντε πλύσου μετά το σεξ μωρή!
-Μου έχει πει ο γυναικολόγος να μην πλένομαι γιατί χαλάει η χλωρίδα του μυρωδάτου και ευέλικτου κόλπου μου.....!

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
τα μέλη του bou δεν πατάνε το ποδι τους στο lidl, γιατί έχουν χοντρές και άσχημες εργαζόμενες.
Mονο Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο, που έχει ωραίες παντρεμένες σε διάσταση Ελεηνίδες που έχουν στο μουνί τους όλη την χλωρίδα και την πανίδα των Σεξουαλικώς Μεταδιδομενων Νοσημάτων.
βασιλοπουλο κατι γινεται. Σκλαβενιτης μεγαλη μπαζοδουλεια, λες και τις διαλεγουν να ειναι 45+ χοντρες :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
ααααα λες γι αυτό όταν πήγα να αγοράσω μαγιό και είπα medium, μου είπε η πωλήτρια, όχι κύριε medium, large!
και που το ξέρεις εσύ μωρή;
ξέρω εγώ κύριε ξέρω.....
την άτιμη είχε πρόσβαση στα δεδομένα τoυ lidl που αγοράζω large....
Δεν είχε πρόσβαση εκεί τύπε, είχε πρόσβαση στα σοσιαλ σου που παραμυθιάζεις τις γκόμενες πως τον έχεις 24 εκατοστά. :confused::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
Ενώ όταν θα γίνει η εκκαθάριση τότε εμείς θα είμαστε πιο πλούσιοι :confused:
Που με ένα μισθό των 750 ευρώ δεν πας ούτε μέχρι τη Μύκονο ..ενώ ο Χασάν με τα 500 ευρώ πάει κ βρέχει τα πόδια του στο Μπόντρουμ
Ειδικά στο Μποντρούμ ο Χάσαν των 300 Ε ούτε απ έξω δεν περνάει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.932
Πόντοι
22.266
Ειδικά στο Μποντρούμ ο Χάσαν των 300 Ε ούτε απ έξω δεν περνάει.
Ποιον εμπιστεύεσαι στα λεγόμενα περί Μπόντρουμ
Το μπατζανακη μου κρυφοαριστερο ή εμένα τον ορίτζιναλ δεξιό παλιάς κοπής;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.749
Πόντοι
216
. Διότι ούτε η Τράπεζα ούτε το ΣΜ μπορούν να διακινούν στοιχεία για σένα. Χωρίς την έγκρισή σου κιόλας.
Μιλάς για διαφημιστική όχληση που είναι κάτι άλλο.
Εδώ μιλάμε για παράνομη διακίνηση και χρήση προσωπικών σου στοιχείων. Που είναι κατι τελείως διαφορετικό.
Με μία απλή αγωγή και ενα 20% προμήθεια στο δικηγόρο που θα το χειριστεί βγάζεις ακοπο χρήμα.
Γιατί και μου κάνει εντύπωση πως παριστάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Και τιμωρείται.

Είναι παράνομο, το "τιμωρείται", καλό είναι να το βάζουμε σε παρένθεση. Αν εννοείς "τιμωρείται" ότι μπορεί να πληρώσει αποζημίωση όποιος παραβιάζει τον gdpr, ισχύει, αλλά οι προϋποθέσεις είναι πολλές και όχι κάτι τόσο απλό όσο σου παρουσιάστηκε. Αν εννοείς "τιμωρείται" με την έννοια της ποινικής καταδίκης, η απάντηση είναι από δύσκολα έως καθόλου.
Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε σε περιπτώσεις σαν αυτές, είναι ότι η εταιρεία που θέλει να κάνει κάποια παράνομη πράξη, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει εξ αρχής να έχει μια "νομιμοφάνεια". Αυτό γίνεται συνήθως με έμεμσο τρόπο. Αυτός που θα επεξεργαστεί τα δεδομένα σου δεν θα είναι ο Βασιλόπουλος πχ, αλλά η Διαφημιστική ΙΚΕ, η οποία δεν τα απέκτησε από την Wind, αλλά από την Τηλεπικοινωνίες ΙΚΕ. Σε ένα χρόνο, δεν θα υπάρχει καμία από τις δύο εταιρείες ή και να υπάρχουν, θα έχουν προς κατάσχεση ένα δίευρο, μια σπασμένη καρέκλα και μια μπαλαντέζα.

Επίσης, η διαφημιστική όχληση δεν είναι κάτι διαφορετικό. Προφανώς στα τυχαία τυλεφωνήματα με τη σειρά του τηλεφωνικού καταλόγου δεν μπορούν να θεωρηθούν καν ότι εμπίπτουν σε "προσωπικά δεδομένα", αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

Πήγαινε εσύ σε δικηγόρο και πες του να σε αναλάβει δωρεάν και να πληρωθεί με ποσοστό από την αποζημίωση. Περιμένω την απάντηση που θα σου δώσει.

Εμένα μου απάντησε : έξοδα για το δικαστήριο 1000€. Εκδίκαση σε κανέναν χρόνο και βάλε. "Συνήθως" επιδικάζουν 3000€.

Δεν είναι ασυνήθιστο αυτό που λες, δηλαδή η αμοιβή να λαμβάνεται αφού επιδικαστεί η αποζημίωση. Βασικά το ορίζει και ο Κώδικας ΔΙκηγόρων αυτό.
Τα τελευταία χρόνια έχει κάπως ψιλομειωθεί αυτή η πρακτική, γιατί έχουν πέσει πολλά πιστόλια.
Αν η υπόθεση είναι "ψιλοσίγουρη", πχ κάτι σκαστά τροχαία και ο πελάτης αξιόπιστος και γνωστός, φυσικά και το κάνουμε.

Επειδή δεν διάβασες για GDPR, ο τηλεφωνικός σου αριθμός θεωρείται προσωπικό δεδομένο σύμφωνα με τη νομοθεσία:

Στο άρθρο με τις 70.000 πρόστιμο, γράφει ότι τους το έριξαν λόγω αυτοματοποιημένων κλησεων και μη έλεγχο μητρωου opt-out και χρήση παλαιών καταλόγων του ΟΤΕ και οχι επικαιροποιημενων ως οφειλαν.

Δεν διαφωνείτε κάπου παιδιά, ο τηλεφωνικός αριθμός από μόνος του δεν είναι τίποτα. Κάθε πληροφορία, όπως ο αριθμός τηλεφώνου, η προτίμηση στην πίτσα με μπέικον κτλ, θεωρείται ως προσωπικό δεδομένο μόνο αν ως πληροφρία μπορεί να συσχετισθεί με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Το να γνωρίζω ή να διαδώσω ότι υπάρχει ο αριθμός 69696969696969 δεν έχει σημασία μέχρι να το συσχετίσω με τον τάδε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.661
Πόντοι
19.795
Θα τον σφαξει η Κωλομπιανα αν καταλαβει οτι ειναι με τον κυριο Κυριακο = δευτερη φορα αριστερα.:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
Την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ άποψη. :hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να πεις ρε φίλε ; Εγώ εδώ γκαρσόνια συνάδελφους έχω που έριξαν το κουλό.

Άντε καλά άμα είσαι αφεντικό το καταλαβαίνω. Φτωχός να ρίχνεις Κούλη όμως ;
Φτωχός που πρέπει να ρίχνεις τύπε; Για ένα φίλο μου ρωτάω. :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.600
Πόντοι
2.356
Αν εννοείς "τιμωρείται" ότι μπορεί να πληρώσει αποζημίωση όποιος παραβιάζει τον gdpr, ισχύει, αλλά οι προϋποθέσεις είναι πολλές και όχι κάτι τόσο απλό όσο σου παρουσιάστηκε.
Αυτό εννοώ. Και όχι δε μου παρουσιάστηκε ως κάτι απλό. Μέχρι και για νομολογία των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων μου είπαν, που έθετε προϋποθέσεις ως προς τη βλάβη, την έκτασή της και το βάρος της απόδειξής της ως απαραίτητη συνθήκη για την καταβολή αποζημιωσης. Για ποινικό όχι, δεν έχω τέτοιες αυταπάτες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.932
Πόντοι
22.266
Την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ άποψη. :hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φτωχός που πρέπει να ρίχνεις τύπε; Για ένα φίλο μου ρωτάω. :confused:
Τότε δλδ ταιριάζουν οι απόψεις μας ότι η πραγματική αγοραστική δύναμη Έλληνα με τούρκου να είναι το πολύ δέκα τοις εκατό πιο πάνω του Έλληνα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
Τότε δλδ ταιριάζουν οι απόψεις μας ότι η πραγματική αγοραστική δύναμη Έλληνα με τούρκου να είναι το πολύ δέκα τοις εκατό πιο πάνω του Έλληνα
Κοιτά, καθαρά και μόνο τα καύσιμα να λάβουμε υπ όψιν μας, που τα δικά μας είναι στο Θεό, ο Έλληνας του βασικού είναι περίπου στα 400 λίτρα το μήνα ενώ ο αντίστοιχος Τούρκος φτάνει δε φτάνει τα 300. Άρα εκεί είμαστε ήδη στο 30% παν κατ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.723
Πόντοι
3.506
Τύπε μιας και σε έψαχνα , Φιλιππινες ,Μινσκ,Ταυλανδη η Κολομβια θα ρίξω καλύτερους μπικους; Λαμβάνοντας υπόψην την χαμηλή αγωνιστική δύναμη του πορτοφολιού μου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.932
Πόντοι
22.266
Τύπε μιας και σε έψαχνα , Φιλιππινες ,Μινσκ,Ταυλανδη η Κολομβια θα ρίξω καλύτερους μπικους; Λαμβάνοντας υπόψην την χαμηλή αγωνιστική δύναμη του πορτοφολιού μου
Minsk ασυζητητί
Λευκή σάρκα σλαβα κλειδωμένη τώρα τρία χρόνια καραντίνα κ πόλεμος μαζι έχει γίνει το μουνι τους πυρηνικός αντιδραστήρας φουκοσιμα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.932
Πόντοι
22.266
Κοιτά, καθαρά και μόνο τα καύσιμα να λάβουμε υπ όψιν μας, που τα δικά μας είναι στο Θεό, ο Έλληνας του βασικού είναι περίπου στα 400 λίτρα το μήνα ενώ ο αντίστοιχος Τούρκος φτάνει δε φτάνει τα 300. Άρα εκεί είμαστε ήδη στο 30% παν κατ.
Toυρκια ομλαθσριστης σήμερα παίρνει 12-13000 λίρες δλδ κατώτατος μισθός κ ένα γεύμα με κεμπάπ σαλάτα αιργιανη σαλάτα κ νερό κ εκμέκ έχει 17-200 λίρες όταν στην Ελλάδα θέλεις 15 ευρώ
Σπίτι βρίσκεις με 200 ευρώ δυάρι ενώ στην Αθήνα ούτε σε υπόνομο
Το αμάξι κάνει 15000 όταν πχ ένα hundai bayon κάνει 19000

Ελιές 60 λίρες το κιλό έως 80 λίρες ενώ Ελλάδα 6 ευρώ
Γάλα 25 λίρες όταν εδώ έχει 1,20-1,70
Θέλεις να συνεχίσω ;;;;;;;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Toυρκια ομλαθσριστης σήμερα παίρνει 12-13000 λίρες δλδ κατώτατος μισθός κ ένα γεύμα με κεμπάπ σαλάτα αιργιανη σαλάτα κ νερό κ εκμέκ έχει 17-200 λίρες όταν στην Ελλάδα θέλεις 15 ευρώ
Σπίτι βρίσκεις με 200 ευρώ δυάρι ενώ στην Αθήνα ούτε σε υπόνομο
Το αμάξι κάνει 15000 όταν πχ ένα hundai bayon κάνει 19000

Ελιές 60 λίρες το κιλό έως 80 λίρες ενώ Ελλάδα 6 ευρώ
Γάλα 25 λίρες όταν εδώ έχει 1,20-1,70
Θέλεις να συνεχίσω ;;;;;;;;;

ναι , του αρεσει το ξεφτίλισμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom