celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.807
- Πόντοι
- 6.056
Περιμενω να τσιμπησει λιγο η τιμη,να βγαλουν και ενα μεροκαματο οι ανθρωποιTa κατάφερες?
Φούλαρες και με πόσο??
Περιμενω να τσιμπησει λιγο η τιμη,να βγαλουν και ενα μεροκαματο οι ανθρωποιTa κατάφερες?
Φούλαρες και με πόσο??
Δεν με λες,αφου το καταλαβες για ριξε μια ξηγα τι ειναι το ομλαθριστης γιατι δεν ρισκαρω να κρασαρει ο γουγληςναι , του αρεσει το ξεφτίλισμα
Δεν με λες,αφου το καταλαβες για ριξε μια ξηγα τι ειναι το ομλαθριστης γιατι δεν ρισκαρω να κρασαρει ο γουγλης
Περιμενω να τσιμπησει λιγο η τιμη,να βγαλουν και ενα μεροκαματο οι ανθρωποι
Οκ τύπε ,έτσι θα κάνω.Minsk ασυζητητί
Λευκή σάρκα σλαβα κλειδωμένη τώρα τρία χρόνια καραντίνα κ πόλεμος μαζι έχει γίνει το μουνι τους πυρηνικός αντιδραστήρας φουκοσιμα
Συνεχισε οσο θελεις μονο μη σε διαβαζει κανενας τουρκος νου σου.Toυρκια ομλαθσριστης σήμερα παίρνει 12-13000 λίρες δλδ κατώτατος μισθός κ ένα γεύμα με κεμπάπ σαλάτα αιργιανη σαλάτα κ νερό κ εκμέκ έχει 17-200 λίρες όταν στην Ελλάδα θέλεις 15 ευρώ
Σπίτι βρίσκεις με 200 ευρώ δυάρι ενώ στην Αθήνα ούτε σε υπόνομο
Το αμάξι κάνει 15000 όταν πχ ένα hundai bayon κάνει 19000
Ελιές 60 λίρες το κιλό έως 80 λίρες ενώ Ελλάδα 6 ευρώ
Γάλα 25 λίρες όταν εδώ έχει 1,20-1,70
Θέλεις να συνεχίσω ;;;;;;;;;
Μηπως αυτοι οι πολλοι ψαγμενοι τυχαινουν να εχουν καταστηματα με ανταλακτικα τρομπες βενζινης ;Όσο πιο χαμηλά είναι η στάθμη της βενζίνης πριν το γέμισμα τόσο καλύτερο. Μπαίνει καύσιμο που δεν έχει έρθει σε επαφή με τον αέρα.
Οι πολύ ψαγμένοι το αφήνουν μέχρι να αρχίσει να κάνει διακοπές καύσης στις επιταχύνσεις-επιβραδύνσεις.
Μου χει πει το μυστικό ένας γνωστός μου, ο οποίος ενώ προσέχει πολύ το θέμα της βενζίνης, του τυχαίνουν συχνά κινητήρες με κατασκευαστικές αστοχίες απο στους κινητήρες. Πάλι καλά τα περισσότερα του τυχαίνουν μέσα στην εγγύηση.
στο MnitsMinsk ασυζητητί
Λευκή σάρκα σλαβα κλειδωμένη τώρα τρία χρόνια καραντίνα κ πόλεμος μαζι έχει γίνει το μουνι τους πυρηνικός αντιδραστήρας φουκοσιμα
Μα γράφω κ στη γενι σαμπαχ.....Συνεχισε οσο θελεις μονο μη σε διαβαζει κανενας τουρκος νου σου.
αυτος που καθαριζει τους δρόμους στα Τουρκικα
Μαθε και καμιά ξένη γλωσσα μωρε μαλακα
Σε λιγο θα φτασει ο Ερντογαν στην Νεα Μακρη
Πολλοι το εφαρμοζουν αυτο που αναφερεις,αλλα για αλλο λογοΌσο πιο χαμηλά είναι η στάθμη της βενζίνης πριν το γέμισμα τόσο καλύτερο. Μπαίνει καύσιμο που δεν έχει έρθει σε επαφή με τον αέρα.
Οι πολύ ψαγμένοι το αφήνουν μέχρι να αρχίσει να κάνει διακοπές καύσης στις επιταχύνσεις-επιβραδύνσεις.
Μου χει πει το μυστικό ένας γνωστός μου, ο οποίος ενώ προσέχει πολύ το θέμα της βενζίνης, του τυχαίνουν συχνά κινητήρες με κατασκευαστικές αστοχίες απο στους κινητήρες. Πάλι καλά τα περισσότερα του τυχαίνουν μέσα στην εγγύηση.
Πολλοι το εφαρμοζουν αυτο που αναφερεις,αλλα για αλλο λογο
Μαλακωσες πολυ τελευταια,περιμενα να γραψεις σαξοΓια τον λογο οτι κανουν κοντρες στην βουτα με τα Σειτσεντο 30ετιας ...
Θα αρχισουν τωρα και εδω μεσα που το εμαθαν να το κανουν και θα γαμηθουμε παλι στην κινηση απο μαλακες του μπου που θα σπρωχνουν τα αυτοκινητα τους στους δρομους επειδη θα εχουν μεινει απο βενζινη
Τον παρακάλεσα εγώ να μην ξαναγράψει για σαξο διότι παίρνει η μπάλα κ εμέναΜαλακωσες πολυ τελευταια,περιμενα να γραψεις σαξο
ειναι λιγο πιο ακριβο απο το σάξοΜαλακωσες πολυ τελευταια,περιμενα να γραψεις σαξο
Tωρα μαλισταειναι λιγο πιο ακριβο απο το σάξο
Από που κι ως που ξέρουν ότι κατανάλωσες μπισκότα, ρε τύπε;
Έχεις ακούσει για το GDPR?
Σου είπαν μια μαλακία και το πίστεψες;
οταν μπηκαμε στο ευρω ο βασικος μισθος ηταν 750 καθαρα ,εχω τη μηνιαια ,να τη δειτε . τωρα ειναι καθαρα 666, ευρω, η βενζινη ηταν 60 σεντς, τωρα 1,91, ο φραπες ,αυτον ξερω σιγουρα ,450 δρχ δηλαδη 1,32, τωρα 3 ευρω, η φετα α καλα εκαι εχει το γελιο 3 ευρω μιλαμε για γνωστες μαρκες τωρα 13 ευρω ,ντοματες 0,30-0,40 σεντς, τωρα 1,5-2 ευρω .κοινως η αξκια του τοτε μισθου ειναι σαν να παιρναμε τωρα βασικο 1800-1900 ευρω , αυτο μας εκαναν με το ευρω ,αντε και σε καλυτερα ...Μουνόπανα....
Στηρίζω @alex71
Πάτε διακοπές με αμάξι σε νησί και δεν φουλάρετε από Αθήνα?
Πόσα χλμ θα κάνετε στις διακοπές ρε μουνόπανα?
300-400?
Μουνήδες μπαχαλάκηδες.....
Mην εισαι αχαριστος ομως,απο τα 586 πηγε στα 700+ αρα ειμαστε μια χαραοταν μπηκαμε στο ευρω ο βασικος μισθος ηταν 750 καθαρα ,εχω τη μηνιαια ,να τη δειτε . τωρα ειναι καθαρα 666, ευρω, η βενζινη ηταν 60 σεντς, τωρα 1,91, ο φραπες ,αυτον ξερω σιγουρα ,450 δρχ δηλαδη 1,32, τωρα 3 ευρω, η φετα α καλα εκαι εχει το γελιο 3 ευρω μιλαμε για γνωστες μαρκες τωρα 13 ευρω ,ντοματες 0,30-0,40 σεντς, τωρα 1,5-2 ευρω .κοινως η αξκια του τοτε μισθου ειναι σαν να παιρναμε τωρα βασικο 1800-1900 ευρω , αυτο μας εκαναν με το ευρω ,αντε και σε καλυτερα ...