Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.041
Πόντοι
1.056
Έχω υπόψη μου μία τύπισσα, με ακολουθεί και τη ακολουθώ στο instagram, τάπα, 1,48, αλλά εμφανίσιμη σχετικά, με αδύνατο σκινυ σώμα, άβυζη απλά όχι αγύμναστη. Εργάζεται κάπου ως τηλεφωνήτρια ή σε κάποιο λογιστήριο. Μένει νομίζω Άγιο Δημήτριο. Ζήτημα αν παίρνει 800 ευρώ, μου το έχει πει (ήμασταν συμφοιτητές στο Πανεπιστημιο πριν 10 χρόνια.) Τώρα αυτή πρέπει να είναι 32 ή 33. Αμάξι δεν έχει. Μένει πάντα στο σπίτι του γκόμενου που βρίσκει... και στα μεσοδιαστήματα μένει στους γονείς της - στο πατρικό.

Ε λοιπόν αυτήν, από τότε που σταμάτησαν οι καραντίνες την βλέπω να κάνει ζωάρα. Συνέχεια, μα συνέχεια τριήμερα, διήμερα, μπουζούκια, διακοπές με την πρώτη ευκαιρία - πάντα με τον εκάστοτε γκόμενο που έχει... Δεν προέρχεται από πλούσια ούτε καν μεσαία οικογένεια.

Καλά κάνει η κοπέλα φυσικά - Εγώ άλλο θέλω να πω. Βλέποντας αυτά καταλαβαίνω πόσο υψηλές απαιτήσεις έχουν οι γυναίκες - Και αυτός είναι ο λόγος που πλέον δεν ασχολούμαι ούτε να φλερτάρω ούτε καν να προσπαθήσω. Είμαι τέρμα παραιτημένος από όλο αυτό.

Οι γκόμενες θέλουν ασφάλεια και άνεση κυρίως οικονομική. Ή αν είσαι 25 τέρμα εμφανίσημος γαμιάς που σε θέλουν μόνο για σεξ.

Το κύμα ανατιμήσεων δεν αφήνει περιθώριο για καλοπεράσεις....

Δώστε έμφαση σε αυτό που γράφω, μην το προσπεράσετε.

Δώσε insta να τσεκάρουμε

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.822
Πόντοι
1.446
Έχω υπόψη μου μία τύπισσα, με ακολουθεί και τη ακολουθώ στο instagram, τάπα, 1,48, αλλά εμφανίσιμη σχετικά, με αδύνατο σκινυ σώμα, άβυζη απλά όχι αγύμναστη. Εργάζεται κάπου ως τηλεφωνήτρια ή σε κάποιο λογιστήριο. Μένει νομίζω Άγιο Δημήτριο. Ζήτημα αν παίρνει 800 ευρώ, μου το έχει πει (ήμασταν συμφοιτητές στο Πανεπιστημιο πριν 10 χρόνια.) Τώρα αυτή πρέπει να είναι 32 ή 33. Αμάξι δεν έχει. Μένει πάντα στο σπίτι του γκόμενου που βρίσκει... και στα μεσοδιαστήματα μένει στους γονείς της - στο πατρικό.

Ε λοιπόν αυτήν, από τότε που σταμάτησαν οι καραντίνες την βλέπω να κάνει ζωάρα. Συνέχεια, μα συνέχεια τριήμερα, διήμερα, μπουζούκια, διακοπές με την πρώτη ευκαιρία - πάντα με τον εκάστοτε γκόμενο που έχει... Δεν προέρχεται από πλούσια ούτε καν μεσαία οικογένεια.

Καλά κάνει η κοπέλα φυσικά - Εγώ άλλο θέλω να πω. Βλέποντας αυτά καταλαβαίνω πόσο υψηλές απαιτήσεις έχουν οι γυναίκες - Και αυτός είναι ο λόγος που πλέον δεν ασχολούμαι ούτε να φλερτάρω ούτε καν να προσπαθήσω. Είμαι τέρμα παραιτημένος από όλο αυτό.

Οι γκόμενες θέλουν ασφάλεια και άνεση κυρίως οικονομική. Ή αν είσαι 25 τέρμα εμφανίσημος γαμιάς που σε θέλουν μόνο για σεξ.

Το κύμα ανατιμήσεων δεν αφήνει περιθώριο για καλοπεράσεις....

Δώστε έμφαση σε αυτό που γράφω, μην το προσπεράσετε.
Έτσι με την μεγάλη (έως τεράστια πολλές φορές) γκάμα επιλογών που έχουν, αποκτούν μεγάλη πείρα στις σχέσεις και στην διαχείριση τους, πάνω από τον μέσο (Έλληνα) άντρα και αργότερα όταν γίνουν 40-40plus (θα έχουν κάνει κάποια αρκετά χιλιόμετρα πουτσοσαφάρι) θα διαλέξουν το θύμα που θα κάνουν οικογένεια και παιδάκια βάση των στάνταρς που έχουν διαμορφώσει (οικονομικά, κοινωνικά, χαρακτήρα-συμπεριφοράς, του άντρα θύματος).

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Κλαίγεσαι. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Διότι το στατιστικό σου δείγμα είναι 1 (ΜΙΑ) γυναίκα. Την άποψή σου λες, τύπε, που προφανώς να έχουν κι άλλοι που βρίσκονται στην ίδια ψυχολογία με σένα. Κι επιμένω στην ψυχολογία, κι όχι στις οικονομικές συνθήκες, γιατί έχω δει ακομα και κουρελήδες (στο εξωτερικό βέβαια που ζω) να έχουν γκόμενες. Και δεν νομίζω ότι και όλοι οι Έλληνες που ζουν στην ίδια κατάσταση με σένα έχουν παραιτηθεί. Σίγουρα θα υπάρχει και κόσμος που το παλεύει.

Αλλά ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Δεν σου απαντώ τόσο για αυτό αφού δεν μένω Ελλάδα, αλλά για τον απαράδεκτο τρόπο που βρήκες να επιβάλεις την άποψή σου ως αλήθεια, τελειώνοντας πολλές φορές τα ποστς σου με τη φράση:
«Και μην έρθει τώρα κανένας μαλάκας και μου πει ότι.» Εδώ το μαλάκας έγινε παλιολινάτσα, αλλά η πρακτική είναι η ίδια.

Όλα τα μέλη είναι εκ προοιμίου ισότιμα και κρίνονται αφού πουν πρώτα τη γνώμη τους ή εν προκειμένω αφού σε σχολιάσουν. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιβάλεις την άποψή σου προσπαθώντας να μπλοκάρεις εκ των προτέρων την κριτική, χαρακτηρίζοντας μαλάκα ή παλιολινάτσα όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου.
Μόλις διάβασα "εξωτερικό" σταμάτησα εκεί. Να είσαι γερός. Ναι είμαι απόλυτος. Εδώ είμαι απόλυτος.. καλή συνεχεια

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Όσοι δεν ζείτε Ελλάδα μην έρχεστε ξεδιάντροπα να μας τη λέτε κι από πάνω. Που κουρελης να είσαι έξω χτυπάς γκόμενα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Άσχετο, εν τω μεταξύ ποτέ μου δε κατάλαβα, όσοι ζείτε έξω τι στο διάολο μπαίνετε εδώ και έχετε και αποψάρες βαθυστόχαστες ντεμέκ. Έχετε καταλάβει πως είναι η κατάσταση εδώ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Τι εχουν οι φακές ρε τύποι?
Μια χαρά φαγί ναουμε.

Με λιγο κοφτό μακαρονακι μεσα, ξύδι , φρεσκο ψωμί 2 -3 ελιες καλαμων, ενα ουζακι κ ποιος τις γαμαει τις καργιολες.
Μετα υπνος
Είναι βλασφημία να ανακατεύεις φακή με μακαρόνια.Ως κρύα σαλάτα δεκτόν αλλά η σαλάτα ΔΕΝ είναι φαγητό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Αν το παιδί δεν πάει θάλασσα μια χρονιά θα πάθει ψυχολογικό τραλαλά η θα τρώει φαπες από τους συμμαθητές του που πήγαν στο Μπαλί και στις Μαλδίβες Νήσους;
Άντε ξυπνήστε λίγο...τα έχουν τα παιδιά τόσο κακομαθημένα που κουβαλάνε οι γονείς τις τσάντες τους ...αδιανόητο στην εποχή μας για αυτό δεν βγήκαμε μπουχεσες εμείς.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Όσοι δεν ζείτε Ελλάδα μην έρχεστε ξεδιάντροπα να μας τη λέτε κι από πάνω. Που κουρελης να είσαι έξω χτυπάς γκόμενα.
Άντε ρε μίρλα που μας τα έχεις κάνει ζέπελιν με την μιζέρια σου, που θα μας πεις οτι ερχόμαστε και ξεδιάντροπα, ενώ βγάζεις άποψη από ένα και μόνο περιστατικό και κοιτάς να την επιβάλεις κιόλας αποκαλώντας προκαταβολικά όποιον τολμήσει να έχει αντίθετη άποψη παλιολινάτσα ή μαλάκα (σε άλλα ποστς).

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Έχω γνωστούς και συγγενείς στην Ελλάδα, που είναι σε εργασιακή ανασφάλεια. Κάποιοι έχουν γκόμενα και κάποιοι όχι, αυτή είναι η κατάσταση. Υπάρχουν και σοβαρά κορίτσια σε κακή οικονομική κατάσταση.
Είχαμε τη μίρλα του Μενεδήμου με τη δουλειά, τώρα βρήκε δουλειά άρχισε με τις γυναίκες, αν βρει γυναίκα θα παραπονιέται για κάτι άλλο.
«Ξέρω μία 1,48 μπλα μπλα οπότε όλες οι γυναίκες μπλα μπλα κι από τότε παραιτήθηκα.»

Έχω μία ανηψιά, παιδεύεται στα σούπερ μάρκετ, ψάχνεται στα σοβαρά να βρει ένα σωστό παιδί κι έπεσε σε έναν 37 που ....μένει κι αυτός με τους γονείς του. Ένα σωρό προβλήματα... Να γενικεύσω κι εγώ τώρα για μενέδημους κλπ; Από αλλού ξεκινάνε τα προβλήματά τους σε όσους δεν βρίσκουν.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Έχω γνωστούς και συγγενείς στην Ελλάδα, που είναι σε εργασιακή ανασφάλεια. Κάποιοι έχουν γκόμενα και κάποιοι όχι, αυτή είναι η κατάσταση. Υπάρχουν και σοβαρά κορίτσια σε κακή οικονομική κατάσταση.
Είχαμε τη μίρλα του Μενεδήμου με τη δουλειά, τώρα βρήκε δουλειά άρχισε με τις γυναίκες, αν βρει γυναίκα θα παραπονιέται για κάτι άλλο.
«Ξέρω μία 1,48 μπλα μπλα οπότε όλες οι γυναίκες μπλα μπλα κι από τότε παραιτήθηκα.»

Έχω μία ανηψιά, παιδεύεται στα σούπερ μάρκετ, ψάχνεται στα σοβαρά να βρει ένα σωστό παιδί κι έπεσε σε έναν 37 που ....μένει κι αυτός με τους γονείς του. Ένα σωρό προβλήματα... Να γενικεύσω κι εγώ τώρα για μενέδημους κλπ; Από αλλού ξεκινάνε τα προβλήματά τους σε όσους δεν βρίσκουν.
Όποιος λέει αλήθεια είναι στη μιρλα ε; Περαστικά σου που δεν κατανοείς το παραμικρό. Φυσικά ψεματα λες. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσει καμία σημασία γκόμενα άμα είσαι 35 ή 38 και δεν έχεις μίνιμουμ σαν αυτά που λέω.
Ναι παλιολινάτσες όσοι διαφωνούν. Το ξαναλέω. Ζεις σε άλλο κόσμο. Εγώ στον πραγματικό. Δεν κλαίγομαι. Είμαι ρεαλιστής μόνο.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Η παλιανθρωπιά σου αγαπητέ @Kalogero βγάζει μάτια. Κάτσε εκεί στο εξωτερικό σου και βουλωσέ το που θα μου τη πεις κιόλας.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Αυτά που γράφω είναι η "ποσοστική", να το πω αδοκιμα, πραγματικότητα. Τώρα αν κάποιοι το θεωρούν μίρλα τον κακό τους καιρό. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά ο κανόνας είναι αυτά που γράφω.
Ναι, εδώ μέσα υπάρχουν διαμάντια άνθρωποι που με βοήθησαν και που μιλάμε κοσμια. Υπάρχουν όμως και μαλάκες που απλά λένε για να λένε. Και παριστάνουν τους διδάκτορες ζωής ...

Καλά θα κάνουν οι Καλόγεροι και οι Σκατόγεροι πριν μιλήσουν να φοράνε τα παπούτσια του άλλου.

Και ειδικά όταν μένεις στο εξωτερικό μην μιλάς για το το γίνεται στην Ελλάδα και μάλιστα με βεβαιότητες και έπαρση του φτασμένου

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Αυτά που γράφω είναι η "ποσοστική", να το πω αδοκιμα, πραγματικότητα. Τώρα αν κάποιοι το θεωρούν μίρλα τον κακό τους καιρό. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά ο κανόνας είναι αυτά που γράφω.
Ναι, εδώ μέσα υπάρχουν διαμάντια άνθρωποι που με βοήθησαν και που μιλάμε κοσμια. Υπάρχουν όμως και μαλάκες που απλά λένε για να λένε. Και παριστάνουν τους διδάκτορες ζωής ...

Καλά θα κάνουν οι Καλόγεροι και οι Σκατόγεροι πριν μιλήσουν να φοράνε τα παπούτσια του άλλου.

Και ειδικά όταν μένεις στο εξωτερικό μην μιλάς για το το γίνεται στην Ελλάδα και μάλιστα με βεβαιότητες και έπαρση του φτασμένου
Εντάξει μην το τραβάμε τώρα.
Δηλαδή όποιος μένει στο εξωτερικό δεν έχει άποψη;
Ίσα ίσα που κάποιος μπορεί να συγκρίνει και να εκφέρει άποψη από μεγαλύτερο εύρος.

Συμφωνώ βέβαια για ότι δε χρειάζονται ειρωνείες κλπ

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Εντάξει μην το τραβάμε τώρα.
Δηλαδή όποιος μένει στο εξωτερικό δεν έχει άποψη;
Ίσα ίσα που κάποιος μπορεί να συγκρίνει και να εκφέρει άποψη από μεγαλύτερο εύρος.

Συμφωνώ βέβαια για ότι δε χρειάζονται ειρωνείες κλπ
Φυσικά να έχει άποψη αλλά εδώ ο φίλος μιλάει σαν ειδήμονας από το εξωτερικό. Να έχει άποψη αλλά να σέβεται και όχι να ειρωνεύεται και να μας την λέει.

Εδώ προσερχομαι με σκοπό να συμβάλω και όχι να τη πω σε κάποιον.
Ναι θεωρώ προκλητικό κάποιον που θα αμφισβητήσει την μια και μοναδική αλήθεια:
Αν δεν έχεις σοβαρή εργασία, δικό σου χώρο, αμάξι και αλλά δεν κάνεις παιχνίδι με γκόμενες εκτός αν είσαι 25...
Και ήρθε ο άλλος εδώ να με πει μιρλα ...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
@ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Δες αυτό που σου έγραψα στο αρχικό πόστ και το οποίο προσπαθείς να περάσεις στο ντούκου.
Παρόλο που έχω μία καλή εικόνα για το τι παίζει στην Ελλάδα, αρχικά είχα προτιμήσει να δείξω επιφύλαξη, γιατί το ενοχλητικό της υπόθεσης είναι η συμπεριφορά σου. Προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου με απαράδεκτο τρόπο. Και στη συνέχεια το επανέλαβες ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι παλιολινάτσα. Όχι τύπε μου, εσύ είσαι για το Δαφνί.

Έχω αρκετή πείρα ζωής κι έχω αντιμετωπίσει παρόμοιες συμπεριφορές. Όποιος αποτυγχάνει σε βαθμό απόγνωσης, φτιάχνει ένα αφήγημα επιβίωσης, κι αλίμονο αν προσπαθήσεις να του το γκρεμίσεις, γιατί είναι το μόνο που τον κρατάει ζωντανό.
Αλλά άτομο να σε εκβιάζει προκαταβολικά να μην διαφωνήσεις μαζί του πρώτη φορά βλέπω. Είσαι σε προχωρημένο στάδιο και χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη.

Στην τελική δεν μπορείς να εκβιάσεις κανέναν. Το πολύ πολύ, αν ξαναεκβιάσεις, να φας χοντρότερο χέσιμο. Δεν είμαι η μαμά σου ή ο μπαμπάς σου για να σε νταντεύω και δεν πρόκειται να ανεχθώ την άρρωστη συμπεριφορά σου.

Άμα έχεις ψυχολογικά ξεκίνα θεραπεία. Μας βάζεις και τις παπαριές σου με bold κι επισημαίνεις κι όλας να μην περάσουν απαρατήρητες, λες και θα χάσουμε την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.

Ξαναδιάβασε τι είχα γράψει:

Αλλά ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Δεν σου απαντώ τόσο για αυτό αφού δεν μένω Ελλάδα, αλλά για τον απαράδεκτο τρόπο που βρήκες να επιβάλεις την άποψή σου ως αλήθεια, τελειώνοντας πολλές φορές τα ποστς σου με τη φράση:
«Και μην έρθει τώρα κανένας μαλάκας και μου πει ότι.» Εδώ το μαλάκας έγινε παλιολινάτσα, αλλά η πρακτική είναι η ίδια.

Όλα τα μέλη είναι εκ προοιμίου ισότιμα και κρίνονται αφού πουν πρώτα τη γνώμη τους ή εν προκειμένω αφού σε σχολιάσουν. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιβάλεις την άποψή σου προσπαθώντας να μπλοκάρεις εκ των προτέρων την κριτική, χαρακτηρίζοντας μαλάκα ή παλιολινάτσα όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Ψυχολογικά μάλλον έχεις εσύ αγαπητέ.
Εγώ αλήθειες λέω που τις τονίζω ..
Δεν έχω αποτύχει αγαπητέ.

Παραθέτω αλήθειες.

Να φάω χέσιμο από ποιον. Από σένα;

Άρρωστη συμπεριφορά έχεις μάλλον εσύ.

Δεν επιβάλλω καμία απόψη.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Και όταν γυρίσεις στην Ελλάδα στείλε ινμποξ να πάμε για φαγητό να μιλήσουμε να σου παραθέσω επιχειρήματα να δούμε ποιος είναι άρρωστος ψυχικά.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ λέει ο παπάρας "δεν πρόκειται να ανεχτώ την άρρωστη συμπεριφορά σου.." χαχα. Λες και γράφω στο τοίχο του ή γράφω επώνυμα. Και οι δύο ανώνυμα γράφουμε ρε άνθρωπε, ρε ζόμπι...

Απλά σε χαλάει η αλήθεια.

Ξαναλέω. Στείλε μήνυμα μόλις έρθεις Ελλάδα. Θα βγούμε να τα πούμε σε καμία πιτσαρία ή όπου θες να αντιπαρατεθουμε σαν κύριοι με επιχειρήματα. Θα κεράσω ρε. Θα έχω κάνει τα κουμάντα μου και θα χω λεφτά

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Ναι θεωρώ προκλητικό κάποιον που θα αμφισβητήσει την μια και μοναδική αλήθεια:
Εισαγωγή άμεσα... μόλις ελευθερωθεί κλίνη.

Αν δεν έχεις σοβαρή εργασία, δικό σου χώρο, αμάξι και αλλά δεν κάνεις παιχνίδι με γκόμενες εκτός αν είσαι 25...
Να βρεις μία ακριβώς σαν και σένα και να φτιάξετε χωριό. Ακόμα και κουτσούς, στραβούς, χαζούς κλπ ξέρω που βρήκαν το ταίρι τους.

Ό,τι θες κάνε στην τελική. Μόνο τη μαλακία που σε δέρνει μην προσπαθείς να μας την περάσεις για τη μοναδική αλήθεια. Και κυρίως με εκβιαστικό τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom