Έχω υπόψη μου μία τύπισσα, με ακολουθεί και τη ακολουθώ στο instagram, τάπα, 1,48, αλλά εμφανίσιμη σχετικά, με αδύνατο σκινυ σώμα, άβυζη απλά όχι αγύμναστη. Εργάζεται κάπου ως τηλεφωνήτρια ή σε κάποιο λογιστήριο. Μένει νομίζω Άγιο Δημήτριο. Ζήτημα αν παίρνει 800 ευρώ, μου το έχει πει (ήμασταν συμφοιτητές στο Πανεπιστημιο πριν 10 χρόνια.) Τώρα αυτή πρέπει να είναι 32 ή 33. Αμάξι δεν έχει. Μένει πάντα στο σπίτι του γκόμενου που βρίσκει... και στα μεσοδιαστήματα μένει στους γονείς της - στο πατρικό.
Ε λοιπόν αυτήν, από τότε που σταμάτησαν οι καραντίνες την βλέπω να κάνει ζωάρα. Συνέχεια, μα συνέχεια τριήμερα, διήμερα, μπουζούκια, διακοπές με την πρώτη ευκαιρία - πάντα με τον εκάστοτε γκόμενο που έχει... Δεν προέρχεται από πλούσια ούτε καν μεσαία οικογένεια.
Καλά κάνει η κοπέλα φυσικά - Εγώ άλλο θέλω να πω. Βλέποντας αυτά καταλαβαίνω πόσο υψηλές απαιτήσεις έχουν οι γυναίκες - Και αυτός είναι ο λόγος που πλέον δεν ασχολούμαι ούτε να φλερτάρω ούτε καν να προσπαθήσω. Είμαι τέρμα παραιτημένος από όλο αυτό.
Οι γκόμενες θέλουν ασφάλεια και άνεση κυρίως οικονομική. Ή αν είσαι 25 τέρμα εμφανίσημος γαμιάς που σε θέλουν μόνο για σεξ.
Το κύμα ανατιμήσεων δεν αφήνει περιθώριο για καλοπεράσεις....
Δώστε έμφαση σε αυτό που γράφω, μην το προσπεράσετε.
Δώσε insta να τσεκάρουμε