Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Έγραψα αυτό και ήρθε ο ξύπνιος να μας τη πει:

"ΞΑΝΑΛΕΩ, γιατί θα χαθεί πάλι αυτό που γραφω: Τάπα, μέτρια που το παίζει μουνάρα... και άντε εσυ μαλάκα με τα οικονομικά σου, με τις τιμές να ανεβαίνουν κάθε βδομάδα, και ο μισθός στα ίδια, να χτυπήσεις γκόμενα... ιερόδουλη μόνο και αυτή μια στο τόσο.

Και μη μου έρθει καμιά παλιολινάτσα να μου πει οτι κλαίγομαι, απλά την αλήθεια λέω. Και αυτή η αλήθεια δεν είναι μόνο δική μου."

Και ήρθε ο άλλος να με ψυχογραφησει ως "άρρωστο"... Και ότι δεν θα με ανεχτεί άλλο...

Και του λέω, όποτε θες έλα να με βρεις, να μιλήσουμε και να κάνουμε και βόλτα στην Αθήνα να σου αποδείξω με επιχειρήματα το δίκιο μου.

Λες και μόνο εγώ είμαι κομιστής αυτής της αλήθειας. Πλέον οι περισσότεροι άντρες είναι.

Και ναι,δε με χαλάει να πηγαίνω μπουρδέλα γιατί το ελέγχω καλύτερα.
Και με την ακρίβεια η γκόμενα είναι πανάκριβο σπορ...
Αυτό το σημαίνει; Ότι είμαστε αποτυχημένοι που το λέμε;
Εισαγωγή άμεσα... μόλις ελευθερωθεί κλίνη.

Να βρεις μία ακριβώς σαν και σένα και να φτιάξετε χωριό. Ακόμα και κουτσούς, στραβούς, χαζούς κλπ ξέρω που βρήκαν το ταίρι τους.

Ό,τι θες κάνε στην τελική. Μόνο τη μαλακία που σε δέρνει μην προσπαθείς να μας την περάσεις για τη μοναδική αλήθεια.
Μόλις έρθεις Αθήνα έλα να με βρεις να μιλήσουμε σαν άνθρωποι με επιχειρήματα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Αλλά τι κάθομαι και σου γράφω. Μια κότα με λυρί είσαι. Σιγά που θα αντιπαρατεθείς μαζί μου.

Άμεσα θα ψυχιατρικοποιήσεις τον άλλον και θα ηρεμήσεις.

Καλή συνέχεια και μη ξαναγράψεις. Μόνο ινμποξ φίλε. Μη ταλαιπωρούμε το κόσμο.

Κάτσε εκεί με τις απόψεις σου.

Έχεις δίκιο σε όλα ναι.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Μάγκες για να χεις γκόμενα/γυναίκα αξιόλογη (και όχι μπάζο) πρέπει να σαι με το χέρι στην τσέπη συνέχεια..κακά τα ψέμματα..άντε εμας βαστάει η πούγκα μας(που λεν και οι κύπριοι) οι άλλοι είναι πολύ δύσκολα, μόνο καμμιά ανθυπομέτρια.κοροιδεύαν τον κμαν που πλήρωνε κασέρι άμεσα και ζούσε στο παραμύθι του με τις σλάβες,αλλά ελληνίδες/κύπριες στα παίρνουν από γύρω γύρω και όμορφα..αποτέλεσμα το ίδιο..

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Συναγωνιστές μην μαλώνετε!
Η αλήθεια ειναι καπου στην μέση. Κακα τα ψεμματα απο τοτε που ηρθα Ελλάδα βλέπω τις γκομενες εδω να εχουν διαφορετικά θελω απο οτι πιστευα οτι εχουν.
Εχω ζησει εξωτερικό για αρκετα χρόνια οπότε.
Οταν ομως ήμουν εξωτερικό πολλές κοπέλες με εβλεπαν διαφορετικά, ίσως με θεωρούσαν και διαβατήριο για το εξωτερικό, ίσως γιατι μερικες απο αυτές τις φιλοξενούσα στις χωρες που ζουσα και της πηδουσα το διαστημα που ημουν εκει, ίσως γιατι θεωρούσαν πως όποιος μενει εξωτερικό ειναι αυτόματα και ζαπλουτος, πολλα τα ίσως.
Οταν ηρθα ομως Ελλάδα αυτό άλλαξε σε μερικές το επαγγελμα μου πλεον δεν τους λεει πολλα ειμαι ΔΥ, πολλές με ρωτάνε γιατι δεν εμεινα εξω εμφανως ξενερωμενες(παραπανω απο οτι ειμαι εγω) κλπ κλπ. Εδω στην Ελλάδα πλέον που ζω την καθημερινοτητα μου εχω στον ανταγωνισμο τους αλλους Ελληνες και ο μισθός μου αντίστοιχα συναγωνίζεται με των αλλων, αφου εχω στον κυκλο μου αρκετους φιλους δικηγορους προγραμματιστές κλπ κλπ τα 1600(καθαρα+μαυρα) τα δικά μου ειναι σχεδόν τα μισά μεροκαματα απο τους γνωστούς μου.
Επίσης αρκετές κοπελες πιο νεαρες πλέον δεν με θεωρουν ελκυστικό γιατι δεν εχουν να παρουν κατι απο εμενα π.χ. κοπελα που την πηδουσα οποτε ερχότανε Ολλανδια με την Rynair τωρα πλεον δεν την τρωω παρόλο που αυτή την τρωνε αλλοι.. Εγω ομως δεν αλλαξα σε κατι αλλα αλλαξε αυτο που εκπέμπβ. Οπότε εδω ενα δίκιο το έχει ο φιλος @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ . Δεν μπορούμε λοιπον με την ευκολια του Ελληνα που ζει στο εξωτερικό να κρίνουμε το τι γίνεται στην Ελλάδα γιατι πολύ απλά η αντιμετόπιση που θα ειχαμε αν ζουσαμε εδω θα ηταν αλλη. Φυσικά φίλε @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ μην το παμε και στο αλλο άκρο! Δεν σημαινει πως αν δεν εχουμε παλατια και λεφτά θα πρέπει η ψυχολογια μας να παει στον πατο! όπως βλέπεις φυσικα και η δικια μου δεν ειναι τελεια..
Τωρα οσο αφορά τον φίλο @Kalogero εχει ενα δίκιο για αυτο που λεει για κατι τιποτενιους που εχουν γκομενες, αυτο φυσικά το έβλεπα πολυ εντονα στην Γαλλία που ζούσα, ειδικά την εποχη με τα κιτρινα γιλέκα θυμάμαι έβλεπες οτι στις συγκεντρώσεις τους μπορούσες να φας πολυ πραγμα ειτε πλουσιος ήσουν ειτε φτωχός.. Οποτε καταλαβαίνω την οπτική του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μάγκες για να χεις γκόμενα/γυναίκα αξιόλογη (και όχι μπάζο) πρέπει να σαι με το χέρι στην τσέπη συνέχεια..
Aν πρεπει να εισαι με το χερι στην τσεπη συνεχεια, τότε δεν ειναι αξιολογη.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Μάγκες για να χεις γκόμενα/γυναίκα αξιόλογη (και όχι μπάζο) πρέπει να σαι με το χέρι στην τσέπη συνέχεια..κακά τα ψέμματα..άντε εμας βαστάει η πούγκα μας(που λεν και οι κύπριοι) οι άλλοι είναι πολύ δύσκολα, μόνο καμμιά ανθυπομέτρια.κοροιδεύαν τον κμαν που πλήρωνε κασέρι άμεσα και ζούσε στο παραμύθι του με τις σλάβες,αλλά ελληνίδες/κύπριες στα παίρνουν από γύρω γύρω και όμορφα..αποτέλεσμα το ίδιο..
Τώρα συγνώμη ρε μάγκα προηγούμενε, αυτός ο @fun_tou_bou κλαίγεται; Προφανώς και όχι. Μια αλήθεια παραθέτει.
Συναγωνιστές μην μαλώνετε!
Η αλήθεια ειναι καπου στην μέση. Κακα τα ψεμματα απο τοτε που ηρθα Ελλάδα βλέπω τις γκομενες εδω να εχουν διαφορετικά θελω απο οτι πιστευα οτι εχουν.
Εχω ζησει εξωτερικό για αρκετα χρόνια οπότε.
Οταν ομως ήμουν εξωτερικό πολλές κοπέλες με εβλεπαν διαφορετικά, ίσως με θεωρούσαν και διαβατήριο για το εξωτερικό, ίσως γιατι μερικες απο αυτές τις φιλοξενούσα στις χωρες που ζουσα και της πηδουσα το διαστημα που ημουν εκει, ίσως γιατι θεωρούσαν πως όποιος μενει εξωτερικό ειναι αυτόματα και ζαπλουτος, πολλα τα ίσως.
Οταν ηρθα ομως Ελλάδα αυτό άλλαξε σε μερικές το επαγγελμα μου πλεον δεν τους λεει πολλα ειμαι ΔΥ, πολλές με ρωτάνε γιατι δεν εμεινα εξω εμφανως ξενερωμενες(παραπανω απο οτι ειμαι εγω) κλπ κλπ. Εδω στην Ελλάδα πλέον που ζω την καθημερινοτητα μου εχω στον ανταγωνισμο τους αλλους Ελληνες και ο μισθός μου αντίστοιχα συναγωνίζεται με των αλλων, αφου εχω στον κυκλο μου αρκετους φιλους δικηγορους προγραμματιστές κλπ κλπ τα 1600(καθαρα+μαυρα) τα δικά μου ειναι σχεδόν τα μισά μεροκαματα απο τους γνωστούς μου.
Επίσης αρκετές κοπελες πιο νεαρες πλέον δεν με θεωρουν ελκυστικό γιατι δεν εχουν να παρουν κατι απο εμενα π.χ. κοπελα που την πηδουσα οποτε ερχότανε Ολλανδια με την Rynair τωρα πλεον δεν την τρωω παρόλο που αυτή την τρωνε αλλοι.. Εγω ομως δεν αλλαξα σε κατι αλλα αλλαξε αυτο που εκπέμπβ. Οπότε εδω ενα δίκιο το έχει ο φιλος @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ . Δεν μπορούμε λοιπον με την ευκολια του Ελληνα που ζει στο εξωτερικό να κρίνουμε το τι γίνεται στην Ελλάδα γιατι πολύ απλά η αντιμετόπιση που θα ειχαμε αν ζουσαμε εδω θα ηταν αλλη. Φυσικά φίλε @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ μην το παμε και στο αλλο άκρο! Δεν σημαινει πως αν δεν εχουμε παλατια και λεφτά θα πρέπει η ψυχολογια μας να παει στον πατο! όπως βλέπεις φυσικα και η δικια μου δεν ειναι τελεια..
Τωρα οσο αφορά τον φίλο @Kalogero εχει ενα δίκιο για αυτο που λεει για κατι τιποτενιους που εχουν γκομενες, αυτο φυσικά το έβλεπα πολυ εντονα στην Γαλλία που ζούσα, ειδικά την εποχη με τα κιτρινα γιλέκα θυμάμαι έβλεπες οτι στις συγκεντρώσεις τους μπορούσες να φας πολυ πραγμα ειτε πλουσιος ήσουν ειτε φτωχός.. Οποτε καταλαβαίνω την οπτική του
Συμφωνώ σε όλα. Ποτέ μου εδώ μέσα δεν πλειοδοτώ σε εντάσεις. Μπορείτε να ανατρέξετε στα μηνύματα που έχω αφήσει.
Ο φίλος Καλόγερο όμως, αμέσως αρπάχτηκε, επειδή υπήρξα "απόλυτος" και λίγο πικάντικος ως προς τις "παλιολινάτσες" (και μάλλον βρήκα στόχο.) που θα αμφισβητήσουν.

Η ψυχολογία μου δεν είναι στο πάτο. Είμαι χαρούμενος. Έχω σπίτι να μείνω και φαγητό. Έχω και χρήματα και αγοράζω αυτά που θέλω. Έχω μάθει να αγαπώ αυτά που μπορώ να έχω. Δεν πετάω στα σύννεφα.
Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με μισθό περίπου 800+ ευρώ.

Ναι στις απόψεις μου είμαι σφόδρα ρεαλιστής και σχεδόν κυνικός μέχρι εμετού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς αυτό. Η όλη ουσία είναι να μην είσαι με μη αξιόλογη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τώρα συγνώμη ρε μάγκα προηγούμενε, αυτός ο @fun_tou_bou κλαίγεται; Προφανώς και όχι. Μια αλήθεια παραθέτει.

Συμφωνώ σε όλα. Ποτέ μου εδώ μέσα δεν πλειοδοτώ σε εντάσεις. Μπορείτε να ανατρέξετε στα μηνύματα που έχω αφήσει.
Ο φίλος Καλόγερο όμως, αμέσως αρπάχτηκε, επειδή υπήρξα "απόλυτος" και λίγο πικάντικος ως προς τις "παλιολινάτσες" (και μάλλον βρήκα στόχο.) που θα αμφισβητήσουν.

Η ψυχολογία μου δεν είναι στο πάτο. Είμαι χαρούμενος. Έχω σπίτι να μείνω και φαγητό. Έχω και χρήματα και αγοράζω αυτά που θέλω. Έχω μάθει να αγαπώ αυτά που μπορώ να έχω. Δεν πετάω στα σύννεφα.

Ακριβώς αυτό. Η όλη ουσία είναι να μην είσαι με μη αξιόλογη.
Φιλε ειναι τραγικο οτι ειμαστε ενηλικοι ανθρωποι, και το "αξιολογη" καποιοι το μετραμε με ωραια βυζια και κωλο. Ειναι απογοητευτικό.

Τύπε Μενεδήμε, βρηκες δουλεια? Πολυ χαιρομαι. Μπραβο φιλε

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Φιλε ειναι τραγικο οτι ειμαστε ενηλικοι ανθρωποι, και το "αξιολογη" καποιοι το μετραμε με ωραια βυζια και κωλο. Ειναι απογοητευτικό.

Τύπε Μενεδήμε, βρηκες δουλεια? Πολυ χαιρομαι. Μπραβο φιλε
Ναι Άλεξ. Σε ευχαριστώ. Εδώ και 9 μήνες εργάζομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

Φίλε μου ολοι αρπαζόμαστε εδω μεσα! Και εγω και ολοι :P Φυσικά ενα φιλαρακι που δουλευει αποθηκη βρήκε μια κοπέλα αρκετα ομορφουλα που δουλευει σε σουπερ αν και εχει τελειωσει μια σχολή διοικησης κλπ. Πολυ προσγειωμενη και ωραια τύπισσα, φυσικά την βρηκε μεσα απο κοινο γνωστο οποτε ηξερε και αυτη και αυτός τι τους γινεται! Απλα μην σε ριχνει κατι τοσο πολυ.. Απο την αλλη φυσικά δεν ξερω αν την εβρισκε την ιδια εξω σε μπαρ αν θα ήταν μαζι τωρα! Νομίζω απλα οτι οι γκομενες οταν βγαινουν εξω σε μπαρ ορθαδικα κλπ κλπ πιστευουν οτι επειδη βαφονται και δινουν ενα αλφα ποσο αυτο θα αυγατιστεί! Επίσης υπάρχουν πολλες που αν και δεν εχουν καλες δουλειες, εχουν γονεις απο διπλα να δίνουν χρήμα οποτε ενω εσυ πιστευεις οτι ο γκομενος τις ταιζει ουσιαστικά αυτες πληρωνουν βενζινες διαμονες κλπ κλπ.
Εγω π.χ. με την κοπελα πριν ενα διαστημα καναμε τρελα ταξιδια κλπ σχεδον σε ολη την Ελλάδα αλλα τα εξοδα μας ηταν 30% εγω 70% αυτη, οποτε αν το εβλεπε καποιος θα ελεγε μα καλα που τα βρήκε ο γκομενος της και γυρνανε ολη την ωρα;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Το καλό μουνι με σχετικά αξιόλογο χαρακτήρα θέλει τα ταξίδια τα δώρα τα κεράσματα.9 στις 10 θα πληρώσεις, καμμιά φορά αυτή για το ξεκαρφωμα.αν δεν ακολουθήσεις στην φάγανε άλλοι..μεγάλη η ουρά.το βλέπω σε μένα το βλέπω και σε άλλους.αν είσαι πολύ μάγκας και τα καταφέρνεις αλλιώς,χαλάλι...:hi:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Καλή συνέχεια και μη ξαναγράψεις. Μόνο ινμποξ φίλε. Μη ταλαιπωρούμε το κόσμο.
Μου είχες στείλει ινμποξ κάποτε στην αρχή και δεν είχες πάρει απάντηση. 38άρης που μένει με τους γονείς του και ψάχνει για δουλειά, σόρυ, πάει στα διαγραμμένα. Τώρα το τι θα πει ο καθένας για να δικαιολογήσει την κατάσταση του είναι δικό του πρόβλημα.

Θα ανοίξω τώρα διάλογο ινμποξ με τύπους που δεν κάναν τα κουμάντα τους όταν έπρεπε και ζορίζονται τώρα να βρουν γκόμενα και θα τους βρω και στη Αθήνα να με πείσουν με τα επιχειρήματά τους. :2funny: Αν συναναστρεφόμουν άτομα σαν κι εσένα, σήμερα θα ήμουν σαν και σένα.

Και να στο πω για άλλη μια φορά, επειδή πουλάς τρελίτσα. Δεν είναι τόσο η μίρλα, όσο το να θες να επιβάλεις την άποψή σου χαρακτηρίζοντας προκαταβολικά όποιον δεν θα συμφωνήσει μαζί σου.

Και θα παίρνεις την ίδια απάντηση: όχι δεν έχεις την μοναδική αλήθεια, ψυχιατρικά συμπτώματα έχεις.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Μου είχες στείλει ινμποξ κάποτε στην αρχή και δεν είχες πάρει απάντηση. 38άρης που μένει με τους γονείς του και ψάχνει για δουλειά, σόρυ, πάει στα διαγραμμένα. Τώρα το τι θα πει ο καθένας για να δικαιολογήσει την κατάσταση του είναι δικό του πρόβλημα.

Θα ανοίξω τώρα διάλογο ινμποξ με τύπους που δεν κάναν τα κουμάντα τους όταν έπρεπε και ζορίζονται τώρα να βρουν γκόμενα και θα τους βρω και στη Αθήνα να με πείσουν με τα επιχειρήματά τους. :2funny: Αν συναναστρεφόμουν άτομα σαν κι εσένα, σήμερα θα ήμουν σαν και σένα.

Και να στο πω για άλλη μια φορά, επειδή πουλάς τρελίτσα. Δεν είναι τόσο η μίρλα, όσο το να θες να επιβάλεις την άποψή σου χαρακτηρίζοντας προκαταβολικά όποιον δεν θα συμφωνήσει μαζί σου.

Και θα παίρνεις την ίδια απάντηση: όχι δεν έχεις την μοναδική αλήθεια, ψυχιατρικά συμπτώματα έχεις.
Εντάξει φιλε μην γινεσαι μαλακας.. Ειπαμε..

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356

Ό,τι πεις. Όλα καλά.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Που την βρήκες ρε τύπε,αν βλέποταν κιόλας και σου κάνε κλικ, τζόκερ πετυχες
Φιλε πολλες υπάρχουν, φυσικα δεν ειναι η τοπ γκομενα εμφανισιακα, αλλα ουτε και εγω ειμαι κανενα τρελο μωρο. Υπάρχουν πολλες εκει εξω απλα το θεμα ειναι οτι ποτε μου δεν τις εχω γνωρισει σε μαγαζια μπουζουκια, μπαρ ορθαδικα κλπ κλπ Πάντα ηταν απο γνωστο οποτε ηξερα και ηξερε τι ηθελε. Επίσης μεσα απο την δουλεια σου, ειμαι σε ηλικια που θελω γαμο και το λεω οποτε σιγουρα καποιος συναδελφος ή καποια μεσα απο την δουλεια που εχει μια φιλη θα βρεθει να σε κανει κονε. Δεν βιαζόμαστε

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
Κλαίγεσαι. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Διότι το στατιστικό σου δείγμα είναι 1 (ΜΙΑ) γυναίκα. Την άποψή σου λες, τύπε, που προφανώς να έχουν κι άλλοι που βρίσκονται στην ίδια ψυχολογία με σένα. Κι επιμένω στην ψυχολογία, κι όχι στις οικονομικές συνθήκες, γιατί έχω δει ακομα και κουρελήδες (στο εξωτερικό βέβαια που ζω) να έχουν γκόμενες. Και δεν νομίζω ότι και όλοι οι Έλληνες που ζουν στην ίδια κατάσταση με σένα έχουν παραιτηθεί. Σίγουρα θα υπάρχει και κόσμος που το παλεύει.

Αλλά ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Δεν σου απαντώ τόσο για αυτό αφού δεν μένω Ελλάδα, αλλά για τον απαράδεκτο τρόπο που βρήκες να επιβάλεις την άποψή σου ως αλήθεια, τελειώνοντας πολλές φορές τα ποστς σου με τη φράση:
«Και μην έρθει τώρα κανένας μαλάκας και μου πει ότι.» Εδώ το μαλάκας έγινε παλιολινάτσα, αλλά η πρακτική είναι η ίδια.

Όλα τα μέλη είναι εκ προοιμίου ισότιμα και κρίνονται αφού πουν πρώτα τη γνώμη τους ή εν προκειμένω αφού σε σχολιάσουν. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιβάλεις την άποψή σου προσπαθώντας να μπλοκάρεις εκ των προτέρων την κριτική, χαρακτηρίζοντας μαλάκα ή παλιολινάτσα όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου.
Είσαι σούπερ κρίπης. Κάθεσαι και ψιρίζεις τι γράφει ο ένας και ο άλλος για να τους την πεις.
Πραγματικά και μόνο η ιδέα πως υπάρχουν τέτοια άτομα σε ένα δημόσιο φόρουμ με ανατριχιάζει. Πόσο δε μάλλον που όλοι μας γράφουμε στο χαλαρό και ότι έχουμε γράψει είναι ανοιχτό να το δει ο καθένας.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.527
Πόντοι
3.656
μία τύπισσα, τάπα, 1,48, αλλά εμφανίσιμη σχετικά, με αδύνατο σκινυ σώμα, άβυζη απλά όχι αγύμναστη. Εργάζεται κάπου ως τηλεφωνήτρια ή σε κάποιο λογιστήριο. Μένει νομίζω Άγιο Δημήτριο. Ζήτημα αν παίρνει 800 ευρώ, μου το έχει πει . Τώρα αυτή πρέπει να είναι 32 ή 33. Αμάξι δεν έχει. Μένει πάντα στο σπίτι του γκόμενου που βρίσκει... και στα μεσοδιαστήματα μένει στους γονείς της - στο πατρικό.

Ε λοιπόν αυτήν, από τότε που σταμάτησαν οι καραντίνες την βλέπω να κάνει ζωάρα. Συνέχεια, μα συνέχεια τριήμερα, διήμερα, μπουζούκια, διακοπές με την πρώτη ευκαιρία - πάντα με τον εκάστοτε γκόμενο που έχει... Δεν προέρχεται από πλούσια ούτε καν μεσαία οικογένεια.
Ρε τύπε, ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ; Η ζωή που κάνει, αυτή που μας λες, είναι άνω των 100€ η έξοδος . Και χαλαρά το μήνα, τρώει πάνω από 3000€.
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ξοδεύει 3 χιλιάρικα το μήνα, για μία των 800€ , χωρίς αμάξι και σπίτι , που είναι 1.48 και 33 ετών ;;;

Φαντάσου δηλαδή μία 25 , που είναι 1.70. Χαλαρά παίζει πάνω από 500€ την έξοδο και πάνω από 10Κ το μήνα κόστος για το σπόνσορα.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ;; ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
Οπότε όλες θέλουν να γίνουν πουτάνες.
Λίγες βλέπεις στα σόσιαλ , άνεργες , από οικογένειες ψωμόλυσσα , που κάνουν 15-20 ταξίδια το χρόνο , που κοστίζει το καθένα 20Κ ;
Ποιοί τα πληρώνουν αυτά ;;;;;;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ειρηνη κυριοι. Το μεγαλο προβλημα ξεκιναει απο το οτι ακομα και αν δουλευει πληρη δουλεια καποιος, ο μισθος δεν επαρκει για να καλυψει τις βασικες του αναγκες, μεσα στις οποιες ειναι να νοικιασει ενα σπιτι μονος του και να παρει και να συντηρησει εστω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο και να κανει και 5 εξοδα το χρονο που θα τον κανουν να αισθανθει οτι ζει σαν ανθρωπος (διακοπες, κινητο, ενα ταξιδι, κλπ)
Και δεν ειναι οτι φταιει καποιος που αφησε τον εαυτο του ανειδικευτο και αμοιβεται με τον βασικο μισθο. Στις ανεπτυγμενες χωρες, με τον βασικο μισθο κανεις παπαδες.
Σας εχω πει πολλακις το παραδειγμα του γιου του φιλου μου Βουλγαρου που ανεβηκε Αγγλια με την κοπελα του χωρις να ξερουν ουτε καλημερα στα αγγλικα και βρισκοντας 2 βασικες δουλειες και οι δυο (εργατης, καμαριερα) σε 7 μηνες νοικιασαν μονοκατοικια με αυλες, παρκινγκ, κλπ αγορασαν αυτοκινητο και η γκομενα γκαστρωθηκε κατ ευθειαν αφου δεν ειχαν και τιποτε αλλον περιμενουν-αγχωθουν πλεον...
Στην Ελλαδα το παραπανω σκηνικο ειναι απολυτως αδυνατο να γινει απο ενα ζευγαρι ανειδικευτων, χωρις εξωτερικη βοηθεια
Και οπως μου λεγε ο πατερας του παιδιου, στη Βουλγαρια καθοτανε και οι 2 ανεργοι για ποσο καιρο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Εντάξει φιλε μην γινεσαι μαλακας.. Ειπαμε..
Δεν είσαι και πολύ ταχτικός. Μην το παρατραβάς, όταν δεν ξέρεις.
Είσαι σούπερ κρίπης. Κάθεσαι και ψιρίζεις τι γράφει ο ένας και ο άλλος για να τους την πεις.
Πραγματικά και μόνο η ιδέα πως υπάρχουν τέτοια άτομα σε ένα δημόσιο φόρουμ με ανατριχιάζει. Πόσο δε μάλλον που όλοι μας γράφουμε στο χαλαρό και ότι έχουμε γράψει είναι ανοιχτό να το δει ο καθένας.
Βρήκες κι εσύ την ευκαιρία λόγω μιας παλιάς κόντρας..λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom