ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.492
- Πόντοι
- 2.356
Έγραψα αυτό και ήρθε ο ξύπνιος να μας τη πει:
"ΞΑΝΑΛΕΩ, γιατί θα χαθεί πάλι αυτό που γραφω: Τάπα, μέτρια που το παίζει μουνάρα... και άντε εσυ μαλάκα με τα οικονομικά σου, με τις τιμές να ανεβαίνουν κάθε βδομάδα, και ο μισθός στα ίδια, να χτυπήσεις γκόμενα... ιερόδουλη μόνο και αυτή μια στο τόσο.
Και μη μου έρθει καμιά παλιολινάτσα να μου πει οτι κλαίγομαι, απλά την αλήθεια λέω. Και αυτή η αλήθεια δεν είναι μόνο δική μου."
Και ήρθε ο άλλος να με ψυχογραφησει ως "άρρωστο"... Και ότι δεν θα με ανεχτεί άλλο...
Και του λέω, όποτε θες έλα να με βρεις, να μιλήσουμε και να κάνουμε και βόλτα στην Αθήνα να σου αποδείξω με επιχειρήματα το δίκιο μου.
Λες και μόνο εγώ είμαι κομιστής αυτής της αλήθειας. Πλέον οι περισσότεροι άντρες είναι.
Και ναι,δε με χαλάει να πηγαίνω μπουρδέλα γιατί το ελέγχω καλύτερα.
Και με την ακρίβεια η γκόμενα είναι πανάκριβο σπορ...
Αυτό το σημαίνει; Ότι είμαστε αποτυχημένοι που το λέμε;
"ΞΑΝΑΛΕΩ, γιατί θα χαθεί πάλι αυτό που γραφω: Τάπα, μέτρια που το παίζει μουνάρα... και άντε εσυ μαλάκα με τα οικονομικά σου, με τις τιμές να ανεβαίνουν κάθε βδομάδα, και ο μισθός στα ίδια, να χτυπήσεις γκόμενα... ιερόδουλη μόνο και αυτή μια στο τόσο.
Και μη μου έρθει καμιά παλιολινάτσα να μου πει οτι κλαίγομαι, απλά την αλήθεια λέω. Και αυτή η αλήθεια δεν είναι μόνο δική μου."
Και ήρθε ο άλλος να με ψυχογραφησει ως "άρρωστο"... Και ότι δεν θα με ανεχτεί άλλο...
Και του λέω, όποτε θες έλα να με βρεις, να μιλήσουμε και να κάνουμε και βόλτα στην Αθήνα να σου αποδείξω με επιχειρήματα το δίκιο μου.
Λες και μόνο εγώ είμαι κομιστής αυτής της αλήθειας. Πλέον οι περισσότεροι άντρες είναι.
Και ναι,δε με χαλάει να πηγαίνω μπουρδέλα γιατί το ελέγχω καλύτερα.
Και με την ακρίβεια η γκόμενα είναι πανάκριβο σπορ...
Αυτό το σημαίνει; Ότι είμαστε αποτυχημένοι που το λέμε;
Μόλις έρθεις Αθήνα έλα να με βρεις να μιλήσουμε σαν άνθρωποι με επιχειρήματα.Εισαγωγή άμεσα... μόλις ελευθερωθεί κλίνη.
Να βρεις μία ακριβώς σαν και σένα και να φτιάξετε χωριό. Ακόμα και κουτσούς, στραβούς, χαζούς κλπ ξέρω που βρήκαν το ταίρι τους.
Ό,τι θες κάνε στην τελική. Μόνο τη μαλακία που σε δέρνει μην προσπαθείς να μας την περάσεις για τη μοναδική αλήθεια.