Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Δεν είσαι και πολύ ταχτικός. Μην το παρατραβάς, όταν δεν ξέρεις.
Οχι δεν ξερω ειναι η αληθεια, αλλα ρε φιλε αν ο αλλος εχει προβλημα θα τον δωσουμε μια να πεσει; Αυτο που ειπες θα μπορουσες να το πεις με πιο ομορφο τροπο.. Γενικά σε παρακολουθω και μεχρι τωρα τοσο αγενης δεν ησουν ποτε και πολλες φορές απαντας σοβαρα..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Εννοείται. Δεν βλέπω να τελειώνεις με τη φράση «και μην έρθει τώρα κανένας μαλάκας και μου πει ότι» :grin:

Στην Ελλαδα το παραπανω σκηνικο ειναι απολυτως αδυνατο να γινει απο ενα ζευγαρι ανειδικευτων, χωρις εξωτερικη βοηθεια
Και γιατί να μην ειδικευτούν;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
Ειρηνη κυριοι. Το μεγαλο προβλημα ξεκιναει απο το οτι ακομα και αν δουλευει πληρη δουλεια καποιος, ο μισθος δεν επαρκει για να καλυψει τις βασικες του αναγκες, μεσα στις οποιες ειναι να νοικιασει ενα σπιτι μονος του και να παρει και να συντηρησει εστω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο και να κανει και 5 εξοδα το χρονο που θα τον κανουν να αισθανθει οτι ζει σαν ανθρωπος (διακοπες, κινητο, ενα ταξιδι, κλπ)
Και δεν ειναι οτι φταιει καποιος που αφησε τον εαυτο του ανειδικευτο και αμοιβεται με τον βασικο μισθο. Στις ανεπτυγμενες χωρες, με τον βασικο μισθο κανεις παπαδες.
Σας εχω πει πολλακις το παραδειγμα του γιου του φιλου μου Βουλγαρου που ανεβηκε Αγγλια με την κοπελα του χωρις να ξερουν ουτε καλημερα στα αγγλικα και βρισκοντας 2 βασικες δουλειες και οι δυο (εργατης, καμαριερα) σε 7 μηνες νοικιασαν μονοκατοικια με αυλες, παρκινγκ, κλπ αγορασαν αυτοκινητο και η γκομενα γκαστρωθηκε κατ ευθειαν αφου δεν ειχαν και τιποτε αλλον περιμενουν-αγχωθουν πλεον...
Στην Ελλαδα το παραπανω σκηνικο ειναι απολυτως αδυνατο να γινει απο ενα ζευγαρι ανειδικευτων, χωρις εξωτερικη βοηθεια
Και οπως μου λεγε ο πατερας του παιδιου, στη Βουλγαρια καθοτανε και οι 2 ανεργοι για ποσο καιρο
Μα αυτο λεμε τυποι.

Το εξωτερικο σου δινει την αξιοπρεπεια και την αξιοκρατία που η πατριδα μας σου στερει.

Παρολο που εχεις υπηρετήσει το στρατευμα, παρολο που εχεις πληρωσει χιλιαδες ευρω σε φόρους, δεν σου δινει ευκαιρειες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Φίλε μου ολοι αρπαζόμαστε εδω μεσα! Και εγω και ολοι :P Φυσικά ενα φιλαρακι που δουλευει αποθηκη βρήκε μια κοπέλα αρκετα ομορφουλα που δουλευει σε σουπερ αν και εχει τελειωσει μια σχολή διοικησης κλπ. Πολυ προσγειωμενη και ωραια τύπισσα, φυσικά την βρηκε μεσα απο κοινο γνωστο οποτε ηξερε και αυτη και αυτός τι τους γινεται! Απλα μην σε ριχνει κατι τοσο πολυ.. Απο την αλλη φυσικά δεν ξερω αν την εβρισκε την ιδια εξω σε μπαρ αν θα ήταν μαζι τωρα! Νομίζω απλα οτι οι γκομενες οταν βγαινουν εξω σε μπαρ ορθαδικα κλπ κλπ πιστευουν οτι επειδη βαφονται και δινουν ενα αλφα ποσο αυτο θα αυγατιστεί! Επίσης υπάρχουν πολλες που αν και δεν εχουν καλες δουλειες, εχουν γονεις απο διπλα να δίνουν χρήμα οποτε ενω εσυ πιστευεις οτι ο γκομενος τις ταιζει ουσιαστικά αυτες πληρωνουν βενζινες διαμονες κλπ κλπ.
Εγω π.χ. με την κοπελα πριν ενα διαστημα καναμε τρελα ταξιδια κλπ σχεδον σε ολη την Ελλάδα αλλα τα εξοδα μας ηταν 30% εγω 70% αυτη, οποτε αν το εβλεπε καποιος θα ελεγε μα καλα που τα βρήκε ο γκομενος της και γυρνανε ολη την ωρα;

Χωρις 'κοινωνικο κυκλο' καποιος στην Ελλαδα, δεν μπορει να αναμενει οτι θα βρει αξιολογη κοπελα...

Επιβεβαιωνεται για μια ακομη φορα.

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
36
Like
3.309
Πόντοι
2.606
Με την τιμή της βενζίνης τι θα γίνει;Θα ανέβει και άλλο;
Εχουμε ελπίδα για πιο φθηνά;

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Χωρις 'κοινωνικο κυκλο' καποιος στην Ελλαδα, δεν μπορει να αναμενει οτι θα βρει αξιολογη κοπελα...

Επιβεβαιωνεται για μια ακομη φορα.
Συμφωνώ οχι μονο στην Ελλάδα παντού πιστεύω! Αν μπεις τυχαία σε ενα κυκλο μετα γνωρίζεις και αλλους εκει μεσα που πολυ δυσκολα να τους γνωρίσεις αλλιως..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Και χεζεις αλλες τοσες :sunglasses:
Ισχύει...αλλά τα σκατα σου είναι τόσο τρυφερά ώστε να κόβονται με την καρδιά ενός μαρουλιού.Ειναι αυτό που λένε "λιγδωσε το αντερο του".
Ενώ ο άλλος που τρώει πιτογυρα και πίνει αναψυκτικά βγάζει τσιμεντογωνιες και του ανοίγει κυριολεκτικά ο κωλος.Φυσικα πιο υγιές σκηνικό είναι μακράν το πρώτο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ οχι μονο στην Ελλάδα παντού πιστεύω! Αν μπεις τυχαία σε ενα κυκλο μετα γνωρίζεις και αλλους εκει μεσα που πολυ δυσκολα να τους γνωρίσεις αλλιως..
Όσοι είναι εκτός κύκλου αναζητούν διαδικτυακούς κύκλους όπου εκεί απογοητεύονται περισσότερο εκτός αν είναι βρουν τίποτα ελαφρομυαλες περιπτώσεις για καμμία ξεπετα....

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Όσοι είναι εκτός κύκλου αναζητούν διαδικτυακούς κύκλους όπου εκεί απογοητεύονται περισσότερο εκτός αν είναι βρουν τίποτα ελαφρομυαλες περιπτώσεις για καμμία ξεπετα....
Καλα ολοι εχουμε ενα κρυφο τιντερ :P

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Οι φακές έχουν 1.7 τα 500 γραμμάρια και τρως τρεις μέρες.
Με ρύζι,κάπαρη και λιαστή ντομάτα.
:wanker:
Καλά όχι 3 μέρες....

Υπάρχουν και οι φακές Μπελούγκα...
Λίγο παραπάνω από 1 λίτρο αμόλυβδη κοστίζουν,αλλά είναι πολύ θρεπτικές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Καλα ολοι εχουμε ενα κρυφο τιντερ :P
Όλοι ΕΧΕΤΕ....εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά τα πουστριλικια.Εγω είμαι κυνηγός ,greek lover που ζει κόντρα στην αλλοτριωμενη εποχή του σήμερα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ισχύει...αλλά τα σκατα σου είναι τόσο τρυφερά ώστε να κόβονται με την καρδιά ενός μαρουλιού.Ειναι αυτό που λένε "λιγδωσε το αντερο του".
Ενώ ο άλλος που τρώει πιτογυρα και πίνει αναψυκτικά βγάζει τσιμεντογωνιες και του ανοίγει κυριολεκτικά ο κωλος.Φυσικα πιο υγιές σκηνικό είναι μακράν το πρώτο.
Εξαρταται απο που θα φαει γτ δεν θελει και πολυ να βγουν τρυφερα :grin:
Η συνεχεια στο ημερησια ενημερωση για χεσιμο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Καλά όχι 3 μέρες....

Επίσης υπάρχουν και οι κόκκινες...μάλλον αιγυπτιακές είναι,πολύ θρεπτικές αλλά ακριβές.
Υπάρχουν και μακαρόνια από αυτές τις κόκκινες φακές.Οχι τόσο γευστικά αλλά ως γευστική εμπειρία είναι καλή φάση.Τιγκα στις φυτικές ίνες για εκκενώσεις επιπέδου....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καλά όχι 3 μέρες....

Προτιμω την βοτκα

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Όλοι ΕΧΕΤΕ....εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά τα πουστριλικια.Εγω είμαι κυνηγός ,greek lover που ζει κόντρα στην αλλοτριωμενη εποχή του σήμερα.
καλα κανεις! δεν αδικο κανενα απλα εκει μεσα θα βρεις και ατομα που δεν θα βρεις εξω να κυνηγησεις.. π.χ. μια κοπελα που δεν θα βγει ποτε σε μπαρ ορθαδικα ή που δουλευει πολλες ωρες κλπ κλπ νομιζω η κριση θα αυξήσει αρκετα και οσους πανε σε dating app ειτε μας αρεσει ειτε οχι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Το πάνε για τριευρω έτσι;
Ας παει 6 να τελειωνουμε , μας εχουν ζαλισει τ αρχιδια καθε μερα αλλη τιμη , βαλτο 6 να παει να γαμηθει να ψοφησουν αυτοι που πρεπει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom