Έχω υπόψη μου μία τύπισσα, με ακολουθεί και τη ακολουθώ στο instagram, τάπα, 1,48, αλλά εμφανίσιμη σχετικά, με αδύνατο σκινυ σώμα, άβυζη απλά όχι αγύμναστη. Εργάζεται κάπου ως τηλεφωνήτρια ή σε κάποιο λογιστήριο. Μένει νομίζω Άγιο Δημήτριο. Ζήτημα αν παίρνει 800 ευρώ, μου το έχει πει (ήμασταν συμφοιτητές στο Πανεπιστημιο πριν 10 χρόνια.) Τώρα αυτή πρέπει να είναι 32 ή 33. Αμάξι δεν έχει. Μένει πάντα στο σπίτι του γκόμενου που βρίσκει... και στα μεσοδιαστήματα μένει στους γονείς της - στο πατρικό.
Ε λοιπόν αυτήν, από τότε που σταμάτησαν οι καραντίνες την βλέπω να κάνει ζωάρα. Συνέχεια, μα συνέχεια τριήμερα, διήμερα, μπουζούκια, διακοπές με την πρώτη ευκαιρία - πάντα με τον εκάστοτε γκόμενο που έχει... Δεν προέρχεται από πλούσια ούτε καν μεσαία οικογένεια.
Καλά κάνει η κοπέλα φυσικά - Εγώ άλλο θέλω να πω. Βλέποντας αυτά καταλαβαίνω πόσο υψηλές απαιτήσεις έχουν οι γυναίκες - Και αυτός είναι ο λόγος που πλέον δεν ασχολούμαι ούτε να φλερτάρω ούτε καν να προσπαθήσω. Είμαι τέρμα παραιτημένος από όλο αυτό.
Οι γκόμενες θέλουν ασφάλεια και άνεση κυρίως οικονομική. Ή αν είσαι 25 τέρμα εμφανίσημος γαμιάς που σε θέλουν μόνο για σεξ.
Το κύμα ανατιμήσεων δεν αφήνει περιθώριο για καλοπεράσεις....
Δώστε έμφαση σε αυτό που γράφω, μην το προσπεράσετε.