Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Οι μονοι που ισως βγουν κερδισμενοι απο αυτην τη λαιλαπα ειναι οσοι εχουν χαμηλοτοκα δανεια, και ειδικα με σταθερο επιτοκιο.
Αμα συνεχιστει η λαιλαπα κανα 2 χρονια ακομη, τα δανεια τους θα πεσουν στο μισο σε πραγματικη αξια
Έχεις δίκιο! Οι προθεσμίακες καταθέσεις πόσο πάνε;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Λάθος κάνεις...όταν είσαι μόνος με μια κατσαρόλα τρως τρεις μέρες.Αν είστε τρία άτομα με μια κατσαρόλα βγαίνει μια μέρα που και αυτό καλο είναι.
Φυσικά όταν μιλάμε για φαγητό δεν μιλάμε για κρουασάν και γιαουρτακια.Και με αυτά επιβιώνεις αλλά φαγητό δεν είναι....
Και μην ξεχνάμε και τα συσσίτια της εκκλησίας...:confused::confused::confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έχεις δίκιο! Οι προθεσμίακες καταθέσεις πόσο πάνε;
Δεν εχω ιδεα. Ριξε μια ματια στα σαιτ τους.
Μπορει να μας απαντησει καποιο απο τα μελη εδω, ως γνωστον τα μελη του μπου ειναι τιγκα στις καταθεσεις και τις προθεσμιακες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Οι μονοι που ισως βγουν κερδισμενοι απο αυτην τη λαιλαπα ειναι οσοι εχουν χαμηλοτοκα δανεια, και ειδικα με σταθερο επιτοκιο.
Αμα συνεχιστει η λαιλαπα κανα 2 χρονια ακομη, τα δανεια τους θα πεσουν στο μισο σε πραγματικη αξια
Αν έχουν κρατήσει τη δουλειά τους

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Και μην ξεχνάμε και τα συσσίτια της εκκλησίας...:confused::confused::confused:
Έχει τουρλού εκεί;Εγώ πάντως βάζω και δυόσμο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Kαι αν βαλεις μεσα νηστειες και λοιπα,λιγο ξερο ψωμι,νερο και πιστη ειναι τα μονα που χρειαζεται ο ανθρωπος:coffee::confused::confused::confused:
Και λίγο στοίχημα ιδίως όταν παίζουν οι Εθνικές....

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Σιγά μη σου πάρουμε τη δουλειά μωρή Τουρκοψωλορουφήχτρα-πουστροκαλαμαρά...:alivedick::alivedick::alivedick:
Μόνο εσύ καμία άλλη...:tooth::tooth::tooth:
Καλά το ότι είσαι τριμαλακας και καθυστερημένος το ξέραμε.
Αλλά να βρίζεις όλους τους Έλληνες, φέρνει τη μαλακια σου σε νέα επίπεδα. :think: :headbang:

Μήπως είσαι αλβανός ή Πακιστανό τελικά;
Ή απλά γουστάρεις ξύλο και πρώτα έμπαινες στο θέμα της Κύπρου και έβριζες τα παιδιά εκεί και τώρα κάνεις το ίδιο εδώ;

Και επειδή δεν παρακολουθώ πού ποστάρεις. Μήπως τη βρίσκεις με βρισίδια και ξύλο γενικά;
Μήπως μπαίνεις και στα θέματα των gay και τους βρίζεις, για να σε εξευτελίζουν και να τρως τσάμπα πούτσο από εκεί;:badair::fuck1:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Έχει τουρλού εκεί;Εγώ πάντως βάζω και δυόσμο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και λίγο στοίχημα ιδίως όταν παίζουν οι Εθνικές....
Το τουρλου με φρέσκο ψωμί χωριάτικο είναι μια χαρά, μόνο που παχαινει η παπαρα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
δικαιολογειται και αλλιως

η χωρα εχει τοσα παρασιτα που δεν εχουν λογο να κανουν πολλα χιλιομετρα που τους μενουν λεφτα για βολτιτσες συν η αυξημενη τουριστικη κινηση η οποια διαστρεβλωνει την πραγματικη κατασταση

σε χωρες παρασιτων που παραγονται ελαχιστα στην πραγματικη οικονομια παρατηρειται αυτο

αντιθετα στις χωρες με ισχυρη βιομηχανια με επαρκες μεγεθος πραγματικης οικονομιας παρατηρουνται φιανομενα σαν αυτα στην γερμανια η τα κιτρινα γιλεκα

συν η τριτοκοσμικη κουλτουρα του ελληναρα που προτιμα να κοβει απο παντου προκειμενου να κανει επιδειξη με το αυτοκινητο

αυτος που πληττειται κυριως ειναι ο αυτοχθονας ανδρας που δουλευει ως δουλος στα κατεργα του ιδιωτικου τομεα και αυτοι ειναι η ελαχιστη μειοψηφια στην ελλαδα
RESPECT ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΦΙΛΕ ΓΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕΣ

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Έχω υπόψη μου μία τύπισσα, με ακολουθεί και τη ακολουθώ στο instagram, τάπα, 1,48, αλλά εμφανίσιμη σχετικά, με αδύνατο σκινυ σώμα, άβυζη απλά όχι αγύμναστη. Εργάζεται κάπου ως τηλεφωνήτρια ή σε κάποιο λογιστήριο. Μένει νομίζω Άγιο Δημήτριο. Ζήτημα αν παίρνει 800 ευρώ, μου το έχει πει (ήμασταν συμφοιτητές στο Πανεπιστημιο πριν 10 χρόνια.) Τώρα αυτή πρέπει να είναι 32 ή 33. Αμάξι δεν έχει. Μένει πάντα στο σπίτι του γκόμενου που βρίσκει... και στα μεσοδιαστήματα μένει στους γονείς της - στο πατρικό.

Ε λοιπόν αυτήν, από τότε που σταμάτησαν οι καραντίνες την βλέπω να κάνει ζωάρα. Συνέχεια, μα συνέχεια τριήμερα, διήμερα, μπουζούκια, διακοπές με την πρώτη ευκαιρία - πάντα με τον εκάστοτε γκόμενο που έχει... Δεν προέρχεται από πλούσια ούτε καν μεσαία οικογένεια.

Καλά κάνει η κοπέλα φυσικά - Εγώ άλλο θέλω να πω. Βλέποντας αυτά καταλαβαίνω πόσο υψηλές απαιτήσεις έχουν οι γυναίκες - Και αυτός είναι ο λόγος που πλέον δεν ασχολούμαι ούτε να φλερτάρω ούτε καν να προσπαθήσω. Είμαι τέρμα παραιτημένος από όλο αυτό.

Οι γκόμενες θέλουν ασφάλεια και άνεση κυρίως οικονομική. Ή αν είσαι 25 τέρμα εμφανίσημος γαμιάς που σε θέλουν μόνο για σεξ.

Το κύμα ανατιμήσεων δεν αφήνει περιθώριο για καλοπεράσεις....

Δώστε έμφαση σε αυτό που γράφω, μην το προσπεράσετε.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Και μάλιστα η συγκεκριμένη που λέω κοιτάζει και να είναι πολύ εμφανίσημος ο άλλος... πέραν των άλλων... Και μαντέψτε! ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Πριν 3 μέρες είχε πάει στη Μήλο και οι φωτό ανεβαίναν κατά ριπάς. Φυσικά μόνο χέρια από τον γκόμενο έδειχνε, καθώς τους αλλάζει συχνά....

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
ΞΑΝΑΛΕΩ, γιατί θα χαθεί πάλι αυτό που γραφω: Τάπα, μέτρια που το παίζει μουνάρα... και άντε εσυ μαλάκα με τα οικονομικά σου, με τις τιμές να ανεβαίνουν κάθε βδομάδα, και ο μισθός στα ίδια, να χτυπήσεις γκόμενα... ιερόδουλη μόνο και αυτή μια στο τόσο.

Και μη μου έρθει καμιά παλιολινάτσα να μου πει οτι κλαίγομαι, απλά την αλήθεια λέω. Και αυτή η αλήθεια δεν είναι μόνο δική μου.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Το τουρλου με φρέσκο ψωμί χωριάτικο είναι μια χαρά, μόνο που παχαινει η παπαρα
Ζουμερο φαγητό χωρίς ψωμί δεν γίνεται...παπάρα θα κάνεις με 2-3 φέτες όχι με μισό ψωμί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
ΞΑΝΑΛΕΩ, γιατί θα χαθεί πάλι αυτό που γραφω: Τάπα, μέτρια που το παίζει μουνάρα... και άντε εσυ μαλάκα με τα οικονομικά σου, με τις τιμές να ανεβαίνουν κάθε βδομάδα, και ο μισθός στα ίδια, να χτυπήσεις γκόμενα... ιερόδουλη μόνο και αυτή μια στο τόσο.

Και μη μου έρθει καμιά παλιολινάτσα να μου πει οτι κλαίγομαι, απλά την αλήθεια λέω. Και αυτή η αλήθεια δεν είναι μόνο δική μου.
Κάνεις ήδη πρόβα για την πράξη συναγωνιστή Μενεδημε με το γαζωμα που ρίχνεις στους καλοθελητες...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706

Κλαίγεσαι. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Διότι το στατιστικό σου δείγμα είναι 1 (ΜΙΑ) γυναίκα. Την άποψή σου λες, τύπε, που προφανώς να έχουν κι άλλοι που βρίσκονται στην ίδια ψυχολογία με σένα. Κι επιμένω στην ψυχολογία, κι όχι στις οικονομικές συνθήκες, γιατί έχω δει ακομα και κουρελήδες (στο εξωτερικό βέβαια που ζω) να έχουν γκόμενες. Και δεν νομίζω ότι και όλοι οι Έλληνες που ζουν στην ίδια κατάσταση με σένα έχουν παραιτηθεί. Σίγουρα θα υπάρχει και κόσμος που το παλεύει.

Αλλά ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Δεν σου απαντώ τόσο για αυτό αφού δεν μένω Ελλάδα, αλλά για τον απαράδεκτο τρόπο που βρήκες να επιβάλεις την άποψή σου ως αλήθεια, τελειώνοντας πολλές φορές τα ποστς σου με τη φράση:
«Και μην έρθει τώρα κανένας μαλάκας και μου πει ότι.» Εδώ το μαλάκας έγινε παλιολινάτσα, αλλά η πρακτική είναι η ίδια.

Όλα τα μέλη είναι εκ προοιμίου ισότιμα και κρίνονται αφού πουν πρώτα τη γνώμη τους ή εν προκειμένω αφού σε σχολιάσουν. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιβάλεις την άποψή σου προσπαθώντας να μπλοκάρεις εκ των προτέρων την κριτική, χαρακτηρίζοντας μαλάκα ή παλιολινάτσα όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom