Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.455
- Πόντοι
- 12.756
τσαμπα , κατω απο 80 δεν τον εχω βρει , στειλε ενα κοντεινεργαμησε τα 55 ευρω εφτασε το κιλο ο αστακος
τσαμπα , κατω απο 80 δεν τον εχω βρει , στειλε ενα κοντεινεργαμησε τα 55 ευρω εφτασε το κιλο ο αστακος
55 απο την βαρκα αν τον παρεις απο αλλου αστα να πανετσαμπα , κατω απο 80 δεν τον εχω βρει , στειλε ενα κοντεινερ
Χτυπά δύο σουβλάκια κοτόπουλο και λίγες πατάτες και είσαι στο πλήρες.Μόλις γύρισα από σούπερ μάρκετ και είδα τιμή κοτόπουλου. Έτσι το άφησα κάτω ,πλεμπα είμαι δε χρειάζομαι κρέας
Η θεωρία αυτή είναι μια μαλακια και μισή....γιατί αργά η γρήγορα η υπαρξις του χρήματος θα πρέπει να αποδεικνυεται.Και αυτο δεν γίνεται με δανεικά από φίλους και συγγενείς .Πιστευουν πως ειναι καπάτσες και θα τα καταφερουν να τυλιξουν τον γαμπρό. Ετσι δασκαλευτηκαν.
Εδω μπαινει η θεωρία που λεει οτι δεν χρειαζεται να εχεις χρήμα για να γαμάς ,αρκει να δειχνεις πως εχεις.
Για πες τυπε.
Πώς τον κόβεις τον Τροβαδουρο;
Να μαζεύει φράουλες στα χωράφια και στα διαλείμματα να ρουφάει Πακιστανανικες ψωλες για εξτραδακια;
Aν το διαβασεις προσεκτικα,ναιΑυτό σημαίνει πως λειτουργεί το σύστημα...
Πως τα προλαβαίνει όλα δεν καταλαβαίνω...και συμβούλια και περιοδείες και να μαζεύει τις ελιές....Aν το διαβασεις προσεκτικα,ναι
Θα ειναι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης,οχι σαν μερικους που δηλωνουν χιλιαδες στρεμματα για να τσεπωνουν επιδοτησεις.Ευτυχως δεν ειμαστε τιποτα γατακια σαν τους Ευρωπαιους και εδω ολα αυτα επιτρεπονταιΠως τα προλαβαίνει όλα δεν καταλαβαίνω...και συμβούλια και περιοδείες και να μαζεύει τις ελιές....
να παρει και Μπαρο να τις μαζευει να εχει και σωστους ΑλβανουςΘα ειναι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης,οχι σαν μερικους που δηλωνουν χιλιαδες στρεμματα για να τσεπωνουν επιδοτησεις.Ευτυχως δεν ειμαστε τιποτα γατακια σαν τους Ευρωπαιους και εδω ολα αυτα επιτρεπονται
Μην εισαι μουνης,αφου εστησε την επιχειρηση με τις εργολαβιες στην Μυκονο,ποσα κομματια να γινει ?να παρει και Μπαρο να τις μαζευει να εχει και σωστους Αλβανους
Αλβανικη μειονοτητα ΜυκονουΜην εισαι μουνης,αφου εστησε την επιχειρηση με τις εργολαβιες στην Μυκονο,ποσα κομματια να γινει ?
Όταν με μια κατσαρόλα τουρλού θα την βγάζεις για τρεις μέρες θα με θυμηθεις....γιατί,πιο φτηνά βγαινει;
Λεφτερια στην Βόρειο Μύκονο......Αλβανικη μειονοτητα Μυκονου
Και είμαστε από τους πιο υπέρβαρους λαούς της Ευρώπης, καιρός ν' αλλάξει αυτό...Τυποι τα λεγε και η Θεανω αυτα,με μια τυροπιτα τρωει ολη οικογενεια(για κανα μηνα να ουμε)
Βάλε φιάλη πετρογκαζ ρε μαν....και το ρευμα;
Παμε καλα στην υπογεννητικοτητα ομωςΚαι είμαστε από τους πιο υπέρβαρους λαούς της Ευρώπης, καιρός ν' αλλάξει αυτό...
Λάθος κάνεις...όταν είσαι μόνος με μια κατσαρόλα τρως τρεις μέρες.Αν είστε τρία άτομα με μια κατσαρόλα βγαίνει μια μέρα που και αυτό καλο είναι.Που είναι φτηνή, δεν νομίζω. η μία ή άλλη έρχεται πλέον
Παλιά σπάνια πατούσα λιντλ. Τώρα κάνω το μισό σούπερ και κατά πως το κόβω σύντομα όλο.Είσαι ωραίοςςςςς...
Στα Lidl δοκίμασες ή εκεί πήγες ήδη;