Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.276
- Πόντοι
- 11.146
...εκει δεν ειχε κ μια καντινα με βρωμικο που ο τυπος ειχε αγορασει τριοροφο?Ρε τον άνθρωπο...τσάμπα το δίνει...τσάμπα!!!
...εκει δεν ειχε κ μια καντινα με βρωμικο που ο τυπος ειχε αγορασει τριοροφο?Ρε τον άνθρωπο...τσάμπα το δίνει...τσάμπα!!!
Είναι το πιάτσα τυλιχτό βέβαια μπορώ να πω σίγουρα στο top 10 των καλύτερων μέσα στην ΑθήναΡε τον άνθρωπο...τσάμπα το δίνει...τσάμπα!!!
Τώρα λες ό,τι να ναι!Είναι το πιάτσα τυλιχτό βέβαια μπορώ να πω σίγουρα στο top 10 των καλύτερων μέσα στην Αθήνα
Τι εννοείςΤώρα λες ό,τι να ναι!
Πλάκα πλάκα, έχω χάσει πολλά κιλά έτσι.να μαγειρεύετε σπίτι σας
υπαρχουν αρκετοί που δεν βρίσκουν κάν πρώτες ύλες , σε οποια τιμή και να είναι, οπότε βάλε και αυτους στο παιχνίδιΦρεσκα κουλουρια.
Πρωτη υλη που επι 15 χρονια επαιζε απο 4.5 εως 5€ ,ηρθε σημερα ο προμηθευτης και μου ειπε 7.5€ "και βλεπουμε".
Αλλη πρωτη υλη απο 2.5€ ειχε παει στα 3 πριν απο 1 μηνα και τωρα 3.5€.
Απο τις 4 βασικες πρωτης υλες που χρησιμοποιω μονο 1 εχει παρει αυξηση μικρη (10%) ενω για την 4η δεν εχω εικονα γιατι εχω μεγαλο αποθεμα.
Αυτα περα απο την αυξηση του ρευματος που παιζει καπου στο 30%.
Εβαλα 10% αυξηση σημερα στο προιον και λογικα θα παει και για αλλη αυξηση σε 1 μηνα.
Τα πραγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ.
οχι πιο οικονομικο δεν ειναι σιγουρα αλλα ειναι πιο υγιεινοΠλάκα πλάκα, έχω χάσει πολλά κιλά έτσι.
Πιο οικονομικό όμως δεν είναι ακριβώς.
Πόσο πήγε;Μόλις γύρισα από σούπερ μάρκετ και είδα τιμή κοτόπουλου. Έτσι το άφησα κάτω ,πλεμπα είμαι δε χρειάζομαι κρέας
Το θέμα είναι να είναι διαθέσιμη ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ....και παντρεμένη να είναι αν κάτσει σε εσένα και δεν κάθεται σε άλλους (έστω πλην του συζύγου )είναι μια κάποια νίκη .Το έχω ξανακούσει αυτό... Είναι μια άποψη και αυτή...
Είσαι ωραίοςςςςς...Μόλις γύρισα από σούπερ μάρκετ και είδα τιμή κοτόπουλου. Έτσι το άφησα κάτω ,πλεμπα είμαι δε χρειάζομαι κρέας
Πιστευουν πως ειναι καπάτσες και θα τα καταφερουν να τυλιξουν τον γαμπρό. Ετσι δασκαλευτηκαν.Εν τω μεταξυ δεν αντιλαμβανονται οτι ο οικονομικα ανετος θα τις εχει μονο για πουτσο και οτι για κατι πιο σοβαρο θα ψαξει μια εξισου οικονομικα ανετη
Τι εχουν οι φακές ρε τύποι?Στο ελλαντα παίζει , ότι έχουμε αναφέρει ήδη , συν το πορτοφόλι τρίτων . Πχ η σύνταξη της γιαγιάς και του παππού και πάει λέγοντας Ακόμη και γάμοι συντηρούνται με λεφτά τρίτων ,[ και μετά παραπονιούνται , για το ότι , ανακατεύονται τα πεθερικά η όποιος άλλος στην ζωή τους και στο “σπίτι τους “ που εν το μεταξύ το πληρώνουν και την πληρώνουν άλλοι . ]
Τουτέστιν αν π.χ δεν έχεις αμάξι , και δεν τρως κάθε μέρα φάκες για να το έχεις κτλ έχεις πολύ πιο καλή ποιότητα ζωής σε σχέση με αυτούς που κάνουν το πρώτο .κτλ Και βασικά έχεις και κάτι άλλο που δεν πληρώνεται με τίποτα , και αυτό ονομάζεται αξιοπρέπεια .
Πες αλεύρι... Η Μαρέβα σε γυρεύει (που λέει ο λόγος, για την ομοιοκαταληξία).Κουληηηηηη...
Μη λέμε ότι θέμε ... Σε καπάτσα θα κάνεις ότι έχεις χρήμα ενώ είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά ? Στο 1ο μη κέρασμα θα χει εξαφανιστεί πριν προλάβεις να βγάλεις τσιγάρο από το πακέτο ... ο Λούκι Λουκ θα είναι αργός μπροστά τηςΠιστευουν πως ειναι καπάτσες και θα τα καταφερουν να τυλιξουν τον γαμπρό. Ετσι δασκαλευτηκαν.
Εδω μπαινει η θεωρία που λεει οτι δεν χρειαζεται να εχεις χρήμα για να γαμάς ,αρκει να δειχνεις πως εχεις.
Σε εστειλε ταμειο η εν λογω τακτικη τυπε;Εχει καταφερτζηδες που το κανουν.
Σιγουρα δεν ειναι για ολους
Παραδειγμα:
Πριν 2 μηνες εμενα σε χοστελ με ανεξαρτητο δωματιο εδω στις λατινικες αμερικες που βρισκομαι.
Τις γκομενες δεν τις ελεγα πως ειμαι τσιγκουνης φτωχομπινες αλλα πως ηρθα σαν ενοικος κρυφά για να παρακολουθησω την επιχειρηση χοστελ γιατι εμαθα πως πουλιέται και θελω να κανω μια επενδυση στον σχετικο χώρο .
Τις παρακαλουσα να μην το πουνε στην ρεσεψιον δηθεν
Το πιστευανε, φαινοταν αληθοφανές.
Αμαξι ελεγα δεν εχω γιατι αργει η ανανεωση του διπλώματος οδηγησης μου.
Μπουάχαχα.