Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.881
Πόντοι
456
Φρεσκα κουλουρια.
Πρωτη υλη που επι 15 χρονια επαιζε απο 4.5 εως 5€ ,ηρθε σημερα ο προμηθευτης και μου ειπε 7.5€ "και βλεπουμε".
Αλλη πρωτη υλη απο 2.5€ ειχε παει στα 3 πριν απο 1 μηνα και τωρα 3.5€.
Απο τις 4 βασικες πρωτης υλες που χρησιμοποιω μονο 1 εχει παρει αυξηση μικρη (10%) ενω για την 4η δεν εχω εικονα γιατι εχω μεγαλο αποθεμα.
Αυτα περα απο την αυξηση του ρευματος που παιζει καπου στο 30%.
Εβαλα 10% αυξηση σημερα στο προιον και λογικα θα παει και για αλλη αυξηση σε 1 μηνα.
Τα πραγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Φρεσκα κουλουρια.
Πρωτη υλη που επι 15 χρονια επαιζε απο 4.5 εως 5€ ,ηρθε σημερα ο προμηθευτης και μου ειπε 7.5€ "και βλεπουμε".
Αλλη πρωτη υλη απο 2.5€ ειχε παει στα 3 πριν απο 1 μηνα και τωρα 3.5€.
Απο τις 4 βασικες πρωτης υλες που χρησιμοποιω μονο 1 εχει παρει αυξηση μικρη (10%) ενω για την 4η δεν εχω εικονα γιατι εχω μεγαλο αποθεμα.
Αυτα περα απο την αυξηση του ρευματος που παιζει καπου στο 30%.
Εβαλα 10% αυξηση σημερα στο προιον και λογικα θα παει και για αλλη αυξηση σε 1 μηνα.
Τα πραγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ.
υπαρχουν αρκετοί που δεν βρίσκουν κάν πρώτες ύλες , σε οποια τιμή και να είναι, οπότε βάλε και αυτους στο παιχνίδι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Μόλις γύρισα από σούπερ μάρκετ και είδα τιμή κοτόπουλου. Έτσι το άφησα κάτω ,πλεμπα είμαι δε χρειάζομαι κρέας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Το έχω ξανακούσει αυτό... Είναι μια άποψη και αυτή...
Το θέμα είναι να είναι διαθέσιμη ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ....και παντρεμένη να είναι αν κάτσει σε εσένα και δεν κάθεται σε άλλους (έστω πλην του συζύγου )είναι μια κάποια νίκη .

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Μόλις γύρισα από σούπερ μάρκετ και είδα τιμή κοτόπουλου. Έτσι το άφησα κάτω ,πλεμπα είμαι δε χρειάζομαι κρέας
Είσαι ωραίοςςςςς... :smiling-face-with-heart-eyes::rockon::thumbsup:
Στα Lidl δοκίμασες ή εκεί πήγες ήδη;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Κουληηηηηη...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξυ δεν αντιλαμβανονται οτι ο οικονομικα ανετος θα τις εχει μονο για πουτσο και οτι για κατι πιο σοβαρο θα ψαξει μια εξισου οικονομικα ανετη
Πιστευουν πως ειναι καπάτσες και θα τα καταφερουν να τυλιξουν τον γαμπρό. Ετσι δασκαλευτηκαν.
Εδω μπαινει η θεωρία που λεει οτι δεν χρειαζεται να εχεις χρήμα για να γαμάς ,αρκει να δειχνεις πως εχεις.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Στο ελλαντα παίζει , ότι έχουμε αναφέρει ήδη , συν το πορτοφόλι τρίτων . Πχ η σύνταξη της γιαγιάς και του παππού και πάει λέγοντας Ακόμη και γάμοι συντηρούνται με λεφτά τρίτων ,[ και μετά παραπονιούνται , για το ότι , ανακατεύονται τα πεθερικά η όποιος άλλος στην ζωή τους και στο “σπίτι τους “ που εν το μεταξύ το πληρώνουν και την πληρώνουν άλλοι . ]

Τουτέστιν αν π.χ δεν έχεις αμάξι , και δεν τρως κάθε μέρα φάκες για να το έχεις κτλ έχεις πολύ πιο καλή ποιότητα ζωής σε σχέση με αυτούς που κάνουν το πρώτο .κτλ Και βασικά έχεις και κάτι άλλο που δεν πληρώνεται με τίποτα , και αυτό ονομάζεται αξιοπρέπεια .
Τι εχουν οι φακές ρε τύποι?
Μια χαρά φαγί ναουμε.

Με λιγο κοφτό μακαρονακι μεσα, ξύδι , φρεσκο ψωμί 2 -3 ελιες καλαμων, ενα ουζακι κ ποιος τις γαμαει τις καργιολες.
Μετα υπνος

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Πιστευουν πως ειναι καπάτσες και θα τα καταφερουν να τυλιξουν τον γαμπρό. Ετσι δασκαλευτηκαν.
Εδω μπαινει η θεωρία που λεει οτι δεν χρειαζεται να εχεις χρήμα για να γαμάς ,αρκει να δειχνεις πως εχεις.
Μη λέμε ότι θέμε ... Σε καπάτσα θα κάνεις ότι έχεις χρήμα ενώ είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά ? Στο 1ο μη κέρασμα θα χει εξαφανιστεί πριν προλάβεις να βγάλεις τσιγάρο από το πακέτο ... ο Λούκι Λουκ θα είναι αργός μπροστά της :confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Εχει καταφερτζηδες που το κανουν.
Σιγουρα δεν ειναι για ολους

Παραδειγμα:
Πριν 2 μηνες εμενα σε χοστελ με ανεξαρτητο δωματιο εδω στις λατινικες αμερικες που βρισκομαι.
Τις γκομενες δεν τις ελεγα πως ειμαι τσιγκουνης φτωχομπινες αλλα πως ηρθα σαν ενοικος κρυφά για να παρακολουθησω την επιχειρηση χοστελ γιατι εμαθα πως πουλιέται και θελω να κανω μια επενδυση στον σχετικο χώρο .
Τις παρακαλουσα να μην το πουνε στην ρεσεψιον δηθεν
Το πιστευανε, φαινοταν αληθοφανές.

Αμαξι ελεγα δεν εχω γιατι αργει η ανανεωση του διπλώματος οδηγησης μου.

Μπουάχαχα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εχει καταφερτζηδες που το κανουν.
Σιγουρα δεν ειναι για ολους

Παραδειγμα:
Πριν 2 μηνες εμενα σε χοστελ με ανεξαρτητο δωματιο εδω στις λατινικες αμερικες που βρισκομαι.
Τις γκομενες δεν τις ελεγα πως ειμαι τσιγκουνης φτωχομπινες αλλα πως ηρθα σαν ενοικος κρυφά για να παρακολουθησω την επιχειρηση χοστελ γιατι εμαθα πως πουλιέται και θελω να κανω μια επενδυση στον σχετικο χώρο .
Τις παρακαλουσα να μην το πουνε στην ρεσεψιον δηθεν
Το πιστευανε, φαινοταν αληθοφανές.

Αμαξι ελεγα δεν εχω γιατι αργει η ανανεωση του διπλώματος οδηγησης μου.

Μπουάχαχα.
Σε εστειλε ταμειο :zfuck: η εν λογω τακτικη τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom