Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
μια παρατήρηση περί βενζίνης και τιμών (που όντως είναι στα ύψη).
όσο κρατάει αυτό το γαμημένο ράλι ανόδου, θα περίμενα μια μείωση της κίνησης στους δρόμους της αθήνας (για την οποία μπορώ να έχω άποψη).
αντιθέτως εδώ και δύο μήνες, κυριολεκτικά η χρήση αυτοκινήτων αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
της πουτάνας γίνεται στους δρόμους χωρίς υπερβολές, σαν κάποιος να τους χαρίζει γεμίσματα. όλοι διαμαρτύρονται και όλοι χρησιμοποιούν ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητά τους.
κερασάκι στην τούρτα το γεγονός πως δεν βλέπω ένα, μα ένα ρε πούστη μου, αυτοκίνητο τα πρωινά (στο δρόμο για τη δουλειά) με δυο τρία άτομα μέσα ώστε να μοιραστούν τα έξοδα. ούτε αυτό ρε μαλάκες...

συμπέρασμα: να πάνε να γαμηθούνε. στα 3 ευρω η βενζίνη και λίγο είναι...
Οταν ο Στουρναρας ελεγε οτι οι αυξησεις θα καλυφθουν ανετα απο τις αποταμιευσεις των τελευταιων δυο ετων (που εφτασαν τα 30 δις), καποιοι χλευαζαν. 2,60 η βενζινη σε λιγο, και οι δρομοι τιγκα στο μποτιλιαρισμα. 5 ευρω να παει. Εχουν λεφτα αρκετοι για χαλασμα. Μην λυπαστε κανεναν που το παιζει φουκαρας.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
όσο κρατάει αυτό το γαμημένο ράλι ανόδου, θα περίμενα μια μείωση της κίνησης στους δρόμους της αθήνας (για την οποία μπορώ να έχω άποψη).
αντιθέτως εδώ και δύο μήνες, κυριολεκτικά η χρήση αυτοκινήτων αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
της πουτάνας γίνεται στους δρόμους χωρίς υπερβολές, σαν κάποιος να τους χαρίζει γεμίσματα. όλοι διαμαρτύρονται και όλοι χρησιμοποιούν ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητά τους.
κερασάκι στην τούρτα το γεγονός πως δεν βλέπω ένα, μα ένα ρε πούστη μου, αυτοκίνητο τα πρωινά (στο δρόμο για τη δουλειά) με δυο τρία άτομα μέσα ώστε να μοιραστούν τα έξοδα. ούτε αυτό ρε μαλάκες...

Πολύ σωστός!
Όντως το έχω προσέξει και εγώ. Όλοι στα αμάξια μόνοι τους!
Πουθενά δεύτερο άτομο

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456

Συμφωνω.

Αλλα το επιχειρημα πρεπει να στεκεται απο μονο του αλλιως ειναι λεκτικη οκνηρια.

Το οτι καποιος συνεχιζει να παιρνει αυτοκινητο δε σημαινει οτι εχει περισσεια χρηματων.
Το 80% δεν εχει επιγνωση.
Αυτο εχει αυτο κανει, μεχρι να μην εχει ψιχουλο.

Το οτι καποιος καπνιζει 1 πακετο τσιγαρα, παιζει στοιχημα ολη μερα δε σημαινει οτι τα εχει για σπαταλη.
Σημαινει οτι μπορει να ζει με κρακερακια ολη μερα και να ειναι σε ρυθμισεις της ΔΕΗ.

Στο λεω γιατι εχω ατομα σε αυτη ακριβως τη κατασταση.

Ειμαστε βιολογικα πιθηκακια πολυ μακρια απο λογικη και rationality.

Μεχρι να ερθει το σοβαρο τσουξιμο, υπαρχει παντα ενα delay στον ανθρωπο.
Αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα.

Παντως συμφωνω οτι του αξιζει για οτι θα επακολουθησει και θα πληρωσει για τις επιλογες του.

Ωστοσο δε συμμεριζομαι την εξισωση "αφου το κανει = εχει λεφτα".

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Τραγικό αν σκεφτείς οτι οι μισθοί υποτίθεται είναι χαμηλοί. Αλλά ξέχασα, είαμστε χώρα με πολλούς κλαίοντες - γιατί αυτοί που πραγματικά έχουμε πρόβλημα δεν φωνάζουμε - Απλά πλεόν ΔΕΝ έχουμε αμάξι...
δικαιολογειται και αλλιως

η χωρα εχει τοσα παρασιτα που δεν εχουν λογο να κανουν πολλα χιλιομετρα που τους μενουν λεφτα για βολτιτσες συν η αυξημενη τουριστικη κινηση η οποια διαστρεβλωνει την πραγματικη κατασταση

σε χωρες παρασιτων που παραγονται ελαχιστα στην πραγματικη οικονομια παρατηρειται αυτο

αντιθετα στις χωρες με ισχυρη βιομηχανια με επαρκες μεγεθος πραγματικης οικονομιας παρατηρουνται φιανομενα σαν αυτα στην γερμανια η τα κιτρινα γιλεκα

συν η τριτοκοσμικη κουλτουρα του ελληναρα που προτιμα να κοβει απο παντου προκειμενου να κανει επιδειξη με το αυτοκινητο

αυτος που πληττειται κυριως ειναι ο αυτοχθονας ανδρας που δουλευει ως δουλος στα κατεργα του ιδιωτικου τομεα και αυτοι ειναι η ελαχιστη μειοψηφια στην ελλαδα

Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.209
Πόντοι
6.166
Ναι ρε θα κατσει ο αλλοσ να σκασει για τισ μαλακιεσ τησ κουλασ και καθε κουλασ.Το φιεστα εικοσαετιας του εχω γαμησει τα πεταλα φορτωμενο ντικα εργαλεια τριβολια και διαβολια εκατον σαραντα χιλιομετρα πατημενα με τρελα παμε στην δουλεια δεν μασαει μια το εργαλειο .Παμε και για δυναμο θα του κανω και μονοσ μου σερβισ κουφετο το εργαλειο και ας παει η βενζινα και τεσσερα και πεντε δινω στην βενζινα κοφω απο αλλου να και εμασ Κωστης Παλαμας

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Οταν ο Στουρναρας ελεγε οτι οι αυξησεις θα καλυφθουν ανετα απο τις αποταμιευσεις των τελευταιων δυο ετων (που εφτασαν τα 30 δις), καποιοι χλευαζαν. 2,60 η βενζινη σε λιγο, και οι δρομοι τιγκα στο μποτιλιαρισμα. 5 ευρω να παει. Εχουν λεφτα αρκετοι για χαλασμα. Μην λυπαστε κανεναν που το παιζει φουκαρας.
Πες τα αλαικσανδρε...θέλουν να χουν και κάβα και μετά αν κουνιούνται πως έχουν λεφτά.
Και δεν πάνε να μαζέψουν κεράσια και ροδάκινα , θέλουν και καριέρα...

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.298
Πόντοι
206
Πες τα αλαικσανδρε...θέλουν να χουν και κάβα και μετά αν κουνιούνται πως έχουν λεφτά.
Και δεν πάνε να μαζέψουν κεράσια και ροδάκινα , θέλουν και καριέρα...
χαχα να δω τι θα τα κανεις τα κερασια και τα ροδακινα οταν δεν θα εχει επιδοτησεις και οταν τα λιπασματα θα πανε στον Θεο. Εργάτη στην ιδια σου την γη θα σε πάρουν γιατι δεν ξερεις να κανεις και τιποτα αλλο..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
χαχα να δω τι θα τα κανεις τα κερασια και τα ροδακινα οταν δεν θα εχει επιδοτησεις και οταν τα λιπασματα θα πανε στον Θεο. Εργάτη στην ιδια σου την γη θα σε πάρουν γιατι δεν ξερεις να κανεις και τιποτα αλλο..
Και ποιος σου είπε ρε ταγάρι πως είμαι αγρότης.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.249
Πόντοι
6.515
Η κουλά και η κάθε κουλά κάνει πλατες στους χορηγούς εφοπλιστές και πετρελαιαδες ώστε να κερδοσκοπουν ανενόχλητοι

Δεν έχουν να φοβηθούν από τον παλαβο αντίπαλο που επιμένει να ανοίγουν τα συνορα και να μπαχαλοποιουνται τα πανεπιστημια

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
το τι εισαι ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα..
Για πες τυπε.
Πώς τον κόβεις τον Τροβαδουρο;
Να μαζεύει φράουλες στα χωράφια και στα διαλείμματα να ρουφάει Πακιστανανικες ψωλες για εξτραδακια;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Για πες τυπε.
Πώς τον κόβεις τον Τροβαδουρο;
Να μαζεύει φράουλες στα χωράφια και στα διαλείμματα να ρουφάει Πακιστανανικες ψωλες για εξτραδακια;
Σιγά μη σου πάρουμε τη δουλειά μωρή Τουρκοψωλορουφήχτρα-πουστροκαλαμαρά...:alivedick::alivedick::alivedick:
Μόνο εσύ καμία άλλη...:tooth::tooth::tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Begood

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
οι πραγματικοι φουκαραδες την πληρωνουν,τα παρασιτα αποταμιευσαν και αυτο θα φανει αυτο τον χειμωνα που ερχεται και λιμος

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.594
Πόντοι
4.546
Πολύ σωστός!
Όντως το έχω προσέξει και εγώ. Όλοι στα αμάξια μόνοι τους!
Πουθενά δεύτερο άτομο
Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι η αύξηση του leasing. Όλοι θέλουν καινούριο αυτοκίνητο, αλλά δεν έχουν τα χρήματα, οπότε βολεύονται να νοικιάζουν μέσω leasing πληρώνοντας 2-3 κατοστάρικα μηνιαίως + την προκαταβολή με περιορισμένα χιλιόμετρα.....

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.209
Πόντοι
6.166
επιδοτησεισ παιρνει και η Κουλα βγηκε βρωμα στην πιατσα

Αγροτικές επιδοτήσεις 8.200 ευρώ εισέπραξε ο πρωθυπουργός​

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!