μια παρατήρηση περί βενζίνης και τιμών (που όντως είναι στα ύψη).
όσο κρατάει αυτό το γαμημένο ράλι ανόδου, θα περίμενα μια μείωση της κίνησης στους δρόμους της αθήνας (για την οποία μπορώ να έχω άποψη).
αντιθέτως εδώ και δύο μήνες, κυριολεκτικά η χρήση αυτοκινήτων αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
της πουτάνας γίνεται στους δρόμους χωρίς υπερβολές, σαν κάποιος να τους χαρίζει γεμίσματα. όλοι διαμαρτύρονται και όλοι χρησιμοποιούν ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητά τους.
κερασάκι στην τούρτα το γεγονός πως δεν βλέπω ένα, μα ένα ρε πούστη μου, αυτοκίνητο τα πρωινά (στο δρόμο για τη δουλειά) με δυο τρία άτομα μέσα ώστε να μοιραστούν τα έξοδα. ούτε αυτό ρε μαλάκες...
συμπέρασμα: να πάνε να γαμηθούνε. στα 3 ευρω η βενζίνη και λίγο είναι...
Συμφωνω.
Αλλα το επιχειρημα πρεπει να στεκεται απο μονο του αλλιως ειναι λεκτικη οκνηρια.
Το οτι καποιος συνεχιζει να παιρνει αυτοκινητο δε σημαινει οτι εχει περισσεια χρηματων.
Το 80% δεν εχει επιγνωση.
Αυτο εχει αυτο κανει, μεχρι να μην εχει ψιχουλο.
Το οτι καποιος καπνιζει 1 πακετο τσιγαρα, παιζει στοιχημα ολη μερα δε σημαινει οτι τα εχει για σπαταλη.
Σημαινει οτι μπορει να ζει με κρακερακια ολη μερα και να ειναι σε ρυθμισεις της ΔΕΗ.
Στο λεω γιατι εχω ατομα σε αυτη ακριβως τη κατασταση.
Ειμαστε βιολογικα πιθηκακια πολυ μακρια απο λογικη και rationality.
Μεχρι να ερθει το σοβαρο τσουξιμο, υπαρχει παντα ενα delay στον ανθρωπο.
Αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα.
Παντως συμφωνω οτι του αξιζει για οτι θα επακολουθησει και θα πληρωσει για τις επιλογες του.
Ωστοσο δε συμμεριζομαι την εξισωση "αφου το κανει = εχει λεφτα".